Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ασπρα υγρα. help please

Recommended Posts

geia sas..ime 17 xronwn k exw afta ta igra pos ta lene , traxiliki vlena, igra telospantwn , alla ta exw epi ka8imerinis vaseos ta teleftea 4 xrOnia toulaxiston. ti mporei na simenei afto? exo kapio problima.?:-( please help...=/ simiwste Oti den exw kanei sex pote m.

Διαφημίσεις

Οοοοοόλες φάγαμε κ την φρίκη μ την πρώτη-φορά-γυναικολόγο(προσωπικα κάθε φορά την νοιώθω σαν πρώτη) αλλά πρέπει να πασ.

Ότι κ να σ πούμε εμείς έξω θα πέσουμε.

Δεν χρειάζετε να έχεις σεξουαλικές σχέσεις για να πάθεις κάτι τύπου κολπιτιδα...

Τα λευκά υγρά είναι συνήθως κολπίτιδα η οποία είναι πολύ φυσιολογική και δεν σημαίνει ότι είσαι άρρωστή. Να μιλήσεις με την μαμά σου και να πάτε σε έναν γιατρό. Δεν είναι τίποτα, ίσα ίσα όσο πιο νωρίς πας και σου γίνει ρουτίνα ο γυναικολόγος τόσο καλύτερα θα είσαι στο μέλλον. Εγώ πήγα πρώτη φορά όταν έμεινα έγγυος, πριν 9 μήνες δηλαδή και ντρέπομαι που το λέω.

Είχα κι εγώ μικρή φαγούρες, κολπίτιδες, υγρά και ντρεπόμουν να το πω στην μαμά μου ή τελοσπάντων σε κάποιον για να με πάει στον γιατρό και ταλαιπωριόμουν ανα περιόδους έξαρσης.

Διαφημίσεις

geia sas..ime 17 xronwn k exw afta ta igra pos ta lene , traxiliki vlena, igra telospantwn , alla ta exw epi ka8imerinis vaseos ta teleftea 4 xrOnia toulaxiston. ti mporei na simenei afto? exo kapio problima.?:-( please help...=/ simiwste Oti den exw kanei sex pote m.

Να μιλήσεις με τη μητέρα σου και να κλείσετε ραντεβού σε γυναικολόγο. Σε αυτή την ηλικία είναι καλό να πας ακόμα και αν δεν είχες αυτό το θέμα με τα υγρά που λες.

................

Και μιας και δεν έχεις κάνει και σεξ ακόμα όπως λες, δείτε μήπως είναι καλό να κάνεις και το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Υπαρχει περιπτωση να ειναι και μηκυτες εκτος απο κολπιτιδα αλλα οτι τετοιο σχετικο και να ειναι δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...Ειχα πολυ φοβο με το να παω στον γυναικολογο αλλα το πηρα αποφαση και τελικα δεν ειναι τιποτα!!Ειχα και εγω πριν λιγο καιρο προβλημα με λευκα υγρα αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι απλα παραγει περισσοτερα υγρα το σωμα μου σε καποιες φασεις της περιοδου,και αν καποτε με ενοχλησει με φαγουρα και τετοια να παρω μια κρεμουλα...Μη φοβασαι παντως!!!

KjP2p3.png

Επειδη αναφερεις την παρουσια των κολπικων εκκρισεων,τα τελευταια 4χρονια,θα σου ελεγα οτι κατα την προεφηβεια και την εισοδο μιας κοπελας στην εφηβεια,η υπαρξη υγρων,ειναι φυσιολογικη...Αυτο βεβαια εξαρταται απ την συσταση αυτων kai an εχουν δυσαρεστη οσμη.

Επισης εχει σημασια,αν συνυπαρχουν συμπτωματα μαζι με τις κολπικες εκκρισεις οπως,κνησμος,τσουξιμο κατα την ουρηση,ερυθροτητα της ευαισθητης περιοχης.

Ο,τι και να σου λεμε εμεις,εσυ πρεπει να συμβουλευτεις ενα γυναικολογο...Και να μην φοβασαι τπτ!!!

Ισα-ισα που θα νιωσεις πιο ηρεμη και σιγουρη για την υγεια σου!!!;);):P

Θα περιμενουμε τα νεα σου και μην εχεις καθολου αγχος..Ολες τα περασαμε αυτα και σε καταλαβαινουμε....;)

Πολλα φιλια!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...