Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φορεμα αντι νυφικού??

salomi

Recommended Posts

καλημέρα!!!

βρε κορίτσια...καθε ιδεα καλοδεχούμενη!!! εχω τον Μαιο γαμοβαφτίσια (της μοδός) δοκίμασα νυφικά αλλα δεν ενθουσιάστηκα (και πανακριβα μιας και θα τα κανουμε ολα μονοι μας). ελεγα μήπως να εβαζα καποιο φορεμα λευκο. που να κοιταξω ομως?? ειμαι Θεσσαλονίκη. ξερει καποια κοπέλα να με βοηθήσει?? εχω 2 μήνες και δεν εχω κάνει τιποτα περα απο να κλείσω εκκλησία και μαγαζι. δεν ειμαι και πολυ της οργανωσης η αλήθεια ειναι. παρολα αυτα θα κανω μονη μπουμπουνιερες και θα στολίσω μονη κουτι και λαμπαδα βαφτισης (!) τι θα κανω??? ποτε θα οργανωθω? κατι ακόμη...ξερετε που μπορω να βρω όμορφα παιχνιδακια (ισως ξύλινα) για να στολίσω τα της βάφτισης??

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

βρε κορίτσια...καθε ιδεα καλοδεχούμενη!!! εχω τον Μαιο γαμοβαφτίσια (της μοδός) δοκίμασα νυφικά αλλα δεν ενθουσιάστηκα (και πανακριβα μιας και θα τα κανουμε ολα μονοι μας). ελεγα μήπως να εβαζα καποιο φορεμα λευκο. που να κοιταξω ομως?? ειμαι Θεσσαλονίκη. ξερει καποια κοπέλα να με βοηθήσει?? εχω 2 μήνες και δεν εχω κάνει τιποτα περα απο να κλείσω εκκλησία και μαγαζι. δεν ειμαι και πολυ της οργανωσης η αλήθεια ειναι. παρολα αυτα θα κανω μονη μπουμπουνιερες και θα στολίσω μονη κουτι και λαμπαδα βαφτισης (!) τι θα κανω??? ποτε θα οργανωθω? κατι ακόμη...ξερετε που μπορω να βρω όμορφα παιχνιδακια (ισως ξύλινα) για να στολίσω τα της βάφτισης??

Η Ωρα η καλη κοριτσι μου και να σας ζησει το παιδακι σας !!!

Οσον αφορα το νυφικο ή φορεμα θα σου προτεινω ενα ωραιοτατο λευκο φορεμα!!!!....δεν ειμαι απο Θεσσ/νικη για να σου προτεινω καποιο μαγαζι....αλλα ειναι η καλυτερη επιλογη σε συνδιασμο με τα βαφτησια....να μπορεις να κρατας και το μωρακι σου με ανεση....και γενικα ταιριαζει πιο πολυ στην περισταση ενα φορεμα που θα ειναι του στυλ σου :wink:

καλημέρα!!!

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω.... και εγώ μια από τα ίδια είμαι.... Θα κάνουμε και εμείς "γαμοβάφτιση" και την ιδέα του νυφικού την απέκλεισα και εγώ... Πολύ ακριβό και πολύ άβολο για "το επάγγελμα της μαμάς".

Δεν έχω και εγώ καταλήξει κάπου, και λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω βγει ούτε για τα βασικά!

Σκέφτομαι να πάω να δω σε καταστήματα με ακριβά ρούχα (μην φανταστείς τα κλασικά,βαριά γυαλιστερά, φορέματα, κάτι αέρινο και ευκολοφόρετο σκεφτόμουν) π.χ. το BCBG MAXAZRIA έχει τέτοιου τύπου φορέματα, αλλά και τα κλασικά νυφάδικα έχουν καλά φορέματα (στα σίγουρα είναι πιο φθηνά από τα νυφικά) και φαντάζομαι μπορείς να ρωτήσεις αν τα έχουν και σε λευκό!

Συγκεκριμένα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη δεν θυμάμαι... στα σίγουρα κάποια κοπέλα από Θεσσαλονικη θα σε βοηθήσει.

Κορίτσια από την Αθήνα θα βοηθήσετε και εμένα για καταστήματα με καλά φορέματα?

Tο BCBG είναι όντως καλή περίπτωση για τέτοιο φόρεμα.

Εγώ συστήνω ανεπιφύλακτα και τη Rita Pateroni, αν υπάρχει το μπάτζετ. Έχουν πολύ ωραία σχέδια, και ανάλογα με το φόρεμα, μπορούν να σου ράψουν σε ό,τι μέγεθος και χρώμα θέλεις - και τα υφάσματα πολύ ωραία επίσης. Εγώ είχα ράψει με 300 - 400 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη είναι στη Μητροπόλεως.

Ki εγώ είχα κολλήσει να φορέσω φόρεμα στον γάμο μου. Μια κουβέντα της μάνας μου μ' έκανε να αλλάξω γνώμη... μου είπε "... μην είσαι σαν καλεσμένη στον ίδιο σου τον γάμο"... Μου φάνηκε λογικό και καλή συμβουλή, κι έτσι φόρεσα νυφικό, μαζεμένο μεν, νυφικό δε.

Λάβε το κι αυτό υπόψιν.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

συμφωνω στο να μην φαινασαι σαν καλεσμενη στο γαμο σου.θα μπορουσες να επιλεξεισ ενα νυφικο σε αρχαιοελληνικο στυλ το οποιο μπορεισ και να μετατρεψεις μετα.εγω πηρα τετοιο απο το sposa moda στην τσιμισκη του pepe botella δες και το site του σχεδιαστη εχει πολυ απλα.επισης απλα εχει και ο προνοβιας στην πρ.κορομηλα.

εγω πηρα το 3132 http://www.pepebotellanovias.com/

Καταρχην η ωρα η καλη!!!!και για τα δυο!!!

Εγω που δεν ειμαι πολυ των φρουφρου και επαθα και εγκεφαλικο με την ιδεα οτι πρεπει να δωσω γυρω στα 600,00 με 800,00 πριν 4 χρονια για να νοικιασω κατι εξιοπρεπες(φανταζομαι εκει θα ειναι οι τιμες πηγα σε ενα ωραιοτατο μαγαζι με φορεματα τουαλετας κλασσικα εδωσα 400,00 και αγορασα ενα υπεροχο μαξι φορεμα αναγεννησιακου στυλ λευκο..Πουλανε ακομα τετοιες τουαλετες.Εραψα επισης ενα μακρι πεπλο και οντως το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο και προτωτυπο...

οχι σαν καλεσμενη δεν ημουν αλλα ολοι μου ελεγαν οτι ειμαι σαν πριγκιπισα και φαντασου μου εμεινε και το "νυφικο" μου.

Δεν ειμαι απο τη Θεσσαλονικη αλλα φανταζομαι αν πας σε 2-3 μαγαζια με καλα φορεματα "δεξιωσεων" να το πω σιγουρα θα βρεις κατι που θα σου ταιραιζει..

Γνωμη μου να παρεις ΟΧΙ ΦΟΡΕΜΑ απλο ασπρο η εστω καλο ασπρο αλλα νυφικο απλο σε μια ισια γραμμη.Δηλαδη οχι φορτωμενο φυσικα και φουντωτο.

Κατι σε στυλ αρχαιοελληνικο!Που ναι μεν ειναι νυφικο κανονικο αλλα δεν θα σε εμποδιζει σε κινησεις κτλ!Με το καλο η βαφτιση και ο γαμος σας!

Η δικια μου γνωμη παλι ειναι να πας να παρεις ενα φορεμα ανεξαρτητου χρωματος, οτιδηποτε σου χτυπησει το ματι κ σου αρεσει πολυ.. δεν βρισκω το λογο να ειναι λευκο το φορεμα.. το λευκο που φοραει η νυφη "υποτιθεται" εχει να κανει με την "αγνοτητα" της..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τωρα το λευκο νυφικο με το μωρο αγκαλια νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον κοροιδια.. Εκτος αν το εχεις καημο να φορεσεις κανονικο νυφικο.. Αν ονειρευοσουν απο μικρη τη μερα που θα ντυθεις στα λευκα μην περιοριστεις σε ενα απλο ασπρο φορεμα γιατι μετα το μετανιωσεις..

Εγω ειχα φορεμα στις ιδιες αποχρωσεις που ηταν κ τα βαφτιστικα του γιου μου κ οντως χαιρομαι που τελικα επελεξα κατι τετοιο γιατι βγαλαμε τις σουπερ φωτογραφιες

O5Lop2.png

kIP3p2.png

κοριτσια μου!

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας!!!θα θελα πολυ να φορεσω ενα απλο νυφικο αλλα με το 1.64 μου και τα 69-για την ωρα λογο διαιτας-κιλα μου οτι δεν εχει λιγο φουσκωμα απο κατω και κανα κοψιμο για να μου κανει μεση ειναι πανω μου αηδια!!! τα μονα που μου πηγαν ειναι κατι στραπλες που σφιγκουν στον κορμο και ανοιγουν-οχι αποτομα-απο την μεση και κατω. δεν μ αρεσω καθολου!!! εντομεταξυ και η ιδεα του φορεματος δεν ειναι και οτι καλυτερο γιατι ως γνωστον τα νυφικα τα μεταποιουν πανω σου. εχω πελαγωσει και δεν εχω και χρονο...επισης θελω να κανω και οικονομια στην κουμπαρα μου την οποια λατρευω και θελω να στολισω μονο καραφα ποτηρι, λαμπαδα και κουτι ρουχων. ποτε θα τα κανω ολα αυτα??? δεν εχω κλεισει ουτε φωτογραφο να φανταστειτε!! απροπο τρελες τιμες...εχω να παω και οδοντιατρο γιατι στην εγκυμοσυνη μου σπασαν 2 δοντια(σφραγισμενα)!!! στον θυλασμο αδυνατον να τα φτιαξω οποτε εμειναν για τωρα. ειναι πισω βεβαια αλλα πρεπει να γινουν. σας ζαλισα???φανταστειτε τι χαος επικρατει στο κεφαλι μου.εχω φρικαρει...:)

*dora!!αλλα χρωματα εκτος απο λευκο με χλωμιαζουν.περιεργο γιατι εχω καστανο σκουρο μαλλι και πρασινο ματι με λευκη επιδερμιδα. πιστευα οτι τα σπασμενα λευκα θα μου πηγαιναν αλλα τσου! :(

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ συστήνω ανεπιφύλακτα και τη Rita Pateroni, αν υπάρχει το μπάτζετ. Έχουν πολύ ωραία σχέδια, και ανάλογα με το φόρεμα, μπορούν να σου ράψουν σε ό,τι μέγεθος και χρώμα θέλεις - και τα υφάσματα πολύ ωραία επίσης. Εγώ είχα ράψει με 300 - 400 ευρώ.

Υπαρχει Ριτα Πατερονι στη θεσσαλονικη? Εγω νομιζα μονο στην Αθηνα Κολωνακι. Βαπτιζω το Μαιο και μαρεσουν πολυ τα φορεματα της. Σκεφτομαι να παρω απο κει κατι αναλαφρο για μαμα!!!! Ξερεις ακριβη διευθυνση η καποιο τηλ?

Συστήνω ανεπιφύλακτα Max Mara. Έχει πολύ όμορφα καλά φορέματα σε κρεμ, σαμπανί και τέτοια χρώματα. Είναι λίγο ακριβά για φορέματα, αλλά φθηνότερα από νυφικά.

Η ώρα η καλή.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Εγω δεν σου λεω για νυφικο σε αλλο χρωμα.. σου μιλαω για μαι ωραια αερατη τουαλετα σε οποιο χρωμα σου παει περισσοτερο.. η δικη μου ηταν σε χρωματα τιρκουαζ ανοιχτο κ σομον.. θα σου στειλω πμ μια φωτο να το δεις..

Και μην σκας για τα κιλα.. στο γαμο μου τα ιδια κιλα με σενα ειχα (ενταξει ειμαι ομως 5 ποντους πιο ψηλη)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Τα απλα φορεματα της ποσο κανουν? εννοω τα ετοιμα για...μαμα σε βαφτιση!

Τα απλα φορεματα της ποσο κανουν? εννοω τα ετοιμα για...μαμα σε βαφτιση!

Να σου πω, τα φορέματα που είχα διαλέξει υπήρχαν και έτοιμα στην ίδια τιμή με αυτή που πλήρωσα εγώ, απλώς εγώ τα ήθελα σε άλλο χρώμα και μέγεθος (το ένα το έκανα όταν ήμουν έγκυος!). Γενικά υπήρχαν και πιο οικονομικά σχέδια, από 150 ευρώ και πάνω. Θυμάμαι ότι τα ολομέταξα ήταν πιο ακριβά, ενώ υπήρχαν και κάποια πολύ "βαριά" (λίγο "η Άρτα με τα Γιάννινα") που κάνανε και 600 - 800!

Όχι ρε (φιλικά το ρε, έτσι :-D), εννοείται ότι δεν χρειάζεται ραντεβού, μια απλή μπουτίκ είναι και ναι, πωλούν έτοιμα. Πάντως εμένα μου το έραψαν σε 10 ημέρες.

Όχι ρε (φιλικά το ρε, έτσι :-D), εννοείται ότι δεν χρειάζεται ραντεβού, μια απλή μπουτίκ είναι και ναι, πωλούν έτοιμα. Πάντως εμένα μου το έραψαν σε 10 ημέρες.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Peony βλέπω μένεις Αθήνα. Εχω και εγώ το ίδιο θεματάκι όπως μπορείς να διαβάσεις και πιο πάνω, και το στυλ της Πατερόνι μου αρέσει πολύ!

Θα μπορούσες να μου πεις σε ποιό από τα καταστήματα της είχες πάει????

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Stevi, εμένα με βόλεψε το κατάστημα στο Σύνταγμα (δουλεύω εκεί κοντά, γι'αυτό), αλλά ίσως στην Πατριάρχου να έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Το λέω αυτό γιατί μια φίλη βρήκε εκεί ένα ωραιότατο φόρεμα που εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά ίσως και απλώς να έτυχε.

Η κοπέλα πάντως στο Σύνταγμα εξυπηρετικότατη.

Stevi, εμένα με βόλεψε το κατάστημα στο Σύνταγμα (δουλεύω εκεί κοντά, γι'αυτό), αλλά ίσως στην Πατριάρχου να έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Το λέω αυτό γιατί μια φίλη βρήκε εκεί ένα ωραιότατο φόρεμα που εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά ίσως και απλώς να έτυχε.

Η κοπέλα πάντως στο Σύνταγμα εξυπηρετικότατη.

Σ'ευχαριστώ πολύ Peony! Θα πάω και εγώ πρώτα στο Σύνταγμα και μετά ίσως περάσω και από το Κολωνάκι! και βλέπουμε...

• 2 weeks later...

Λοιπόν κορίτσια, έκλεισα χθες φόρεμα από Pateroni για την βάπτιση της μικρής μου τον Οκτώβριο. Είναι εκπληκτικό, ένα ολομέταξο maxi λευκό με μαύρα πουά στην τιμή των 450 ευρω στο κατ/μα του Συντάγματος !

Η υπάλληλος ήταν ευγενέστατη. Εδωσα 100 ευρώ προκαταβολή και κανονίσαμε ένα ραντεβού στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη (με παπούτσια κλπ.), γιατί έχω και 10 κιλά να χάσω ακόμη...., για να δούμε εάν θα μεταποιήσουμε το υπάρχον (εάν δεν έχει πουληθεί) είτε εάν θα ράψουμε καινούριο στα μέτρα μου -χωρίς επιπλέον επιβάρυνση-... Αχ ! Μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος !

Ηταν όλα τα φορέματά της υπέροχα. Σικάτα, καλά υφάσματα, περιποιημένα στην ραφή και διαχρονικά κομμάτια. Οι τιμές κυμαίνονταν από 350 έως 450 ευρώ, εκτός από μια τουλάτετα μαύρη που ήταν στα 1.500 ευρώ, αλλά που εμάς δεν μας αφορά. Δεν ξέρω εάν στο κατ/μα του Κολωνακίου παίζουν άλλες τιμές και, από ότι κατάλαβα, σου ράβουν όλα τα σχέδια σε οποιοδήποτε ύφασμα..

Και τα λευκά που είχε -μάλλον νυφικά- ήταν και αυτά πολύ αέρινα, ανάλαφρα και ότι πρέπει για γαμο-βάφτιση για όσες ενδιαφέρονται. Υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη κατάστημα ! Αυτά ! Ελπίζω να βοήθησα. Η ώρα η καλή σε όλες τις μανούλες !!!!! Αντε κορίτσια να παίρνετε κι εσείς σειρά !!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Κορίτσια έτοιμη και εγώ! Πήγα από την Πατερόνι και είδα 2 σχέδια που μου άρεσαν. 950 ένα πολύ ωραίο αέρινο μακρύ στράπλες και 350 ένα κοντό σαντούκ με μια κορδέλα στην μέση! Δυστυχώς όμως εκείνη την μέρα βιαζόμουν και δεν τα δοκίμασα. Μετά πήγα στον Προνόβια έτσι για να πω και εγώ πως δοκίμασα νυφικά :cool:

Και όπως ήμουν στο Κολωνάκι πέρασα από το ΒCBG και δοκίμασα αυτό http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3906147&cp=3757857.3508817&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family

και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη :-D!!!! Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!