Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos προβλημα με καροτσι chicco trio for me

Recommended Posts

Κοριτσια τα φωτα σας οσες εχετε το συγκεκριμενο καροτσι !

εκει που ακουμπούν τα ποδια του μωρου (οι φτερνες) εσας εχει καποια οριζοντια λαβη - μπαρα ωστε να κρατωνται τα ποδια σε υπτια θεση ? εμας δεν εχει και βλεπω οτι κρεμονται τα ποδια του μωρου και φαινεται οτι κουραζεται ευκολα. παρατηρησα καποια αλλα καροτσια (π.χ. πεγκ περεγκο) οτι τα ποδια του μωρου στο σημειο αυτο μενουν οριζοντια.

Οσο ηταν μικροτερο το μωρο δεν ειχε αρκετο βαρος και δεν πιεζε προς τα κατω το υφασμα του καθισματος, τωρα ομως που ειναι 8,5 μηνων το πιεζει και κρεμονται τα ποδαρακια του.

δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες για να σας δειξω ακριβως πως θα επρεπε να ειναι ωστε να ειναι πιο ξεκουραστο για το μωρο. εκει δηλαδη που υπαρχουν 2 πλαινες θηκες μαυρες εχει το δικο σας καροτσι καποια μπαρα για να κρατιεται ισια το πανι ?? στο δικο μου εκει μπαινει ο ποδοσακος και δεν υπηρχε καποιο αλλο εξαρτημα για αυτο το σημειο :confused:

απλα σας βαζω την διευθυνση για να δειτε για πιο καροτσι μιλαω.

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=648&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=238

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα φωτα σας οσες εχετε το συγκεκριμενο καροτσι !

εκει που ακουμπούν τα ποδια του μωρου (οι φτερνες) εσας εχει καποια οριζοντια λαβη - μπαρα ωστε να κρατωνται τα ποδια σε υπτια θεση ? εμας δεν εχει και βλεπω οτι κρεμονται τα ποδια του μωρου και φαινεται οτι κουραζεται ευκολα. παρατηρησα καποια αλλα καροτσια (π.χ. πεγκ περεγκο) οτι τα ποδια του μωρου στο σημειο αυτο μενουν οριζοντια.

Οσο ηταν μικροτερο το μωρο δεν ειχε αρκετο βαρος και δεν πιεζε προς τα κατω το υφασμα του καθισματος, τωρα ομως που ειναι 8,5 μηνων το πιεζει και κρεμονται τα ποδαρακια του.

δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες για να σας δειξω ακριβως πως θα επρεπε να ειναι ωστε να ειναι πιο ξεκουραστο για το μωρο. εκει δηλαδη που υπαρχουν 2 πλαινες θηκες μαυρες εχει το δικο σας καροτσι καποια μπαρα για να κρατιεται ισια το πανι ?? στο δικο μου εκει μπαινει ο ποδοσακος και δεν υπηρχε καποιο αλλο εξαρτημα για αυτο το σημειο :confused:

απλα σας βαζω την διευθυνση για να δειτε για πιο καροτσι μιλαω.

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=648&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=238

:roll::roll::roll:

Εχω το chicco trio scoop αλλα μοιαζουν πολυ. Σε μενα απο κατω απο το εξαρτημα για τα ποδια εχει δυο κλιπ που τα πατας και κατεβαινει. Το στανταρ ειναι να ειναι σε οριζοντια θεση. Για κοιτα μηπως εχει και σενα και ειναι πατημενα?

lcWup3.png

Και εγώ το trio for me έχω, ούτε εμένα έχει μπάρα όπως τη λες αλλά το κακό θα ήταν να είχε. Πόσο ψηλό είναι βρε το μωρό σου και κρέμονται τα πόδια του? Η δικιά μου είναι 78 εκ. και τα πόδια είναι ακόμα επάνω στο καρότσι. Τέλος πάντων εμένα προσωπικά αν με έβαζες στο καρότσι όπως είναι και σε καρότσι με μπάρα πίσω απ τα γόνατά μου θα με ενοχλούσε η μπάρα και όχι οτι κρέμονται πιθανώς τα πόδια μου. Μωράκια είναι δεν είναι μεγάλο το βάρος για να ενοχλούνται. Πάντως όπως θα παρατηρήσεις ας πουμε στα καρότσια τα "καλοκαιρινά" που λένε, είναι παντελώς χύμα και όμως τα έχουν πολλοί.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Κρέμοντε τα ποδαράκια του ε? Ειπαμε θα γινει και 2μέτρα ο δικός σου πρέπει απο τώρα να αρχίσεις να το συνηδητοποιείς και να του ψωνίζεις τα ανάλογα :) Πλάκα κάνω......... μήπως αν πήγαινες στο μαγαζί να σε βοηθούσαν?

το μωρο ειναι 76 ποντους αλλα οντως κρεμονται τα ποδια του ( δυστυχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτο για να σας δειξω τα ποδαρακια του). και φυσικα τον τοποθετούμε να καθεται σωστα, οχι δηλαδη να σερνει το κορμακι του προς τα κατω.

εχει 2 κλιπ πλαινα που τα γυρνας προς τα κατω και αν θες τα γυρνας και οριζοντια και εκει κουμπωνει ο ποδοσακος. αν δεν βαλεις τον ποδοσακο και τα εχεις αυτα οριζοντια ''παταει '' επανω το πανι του καθισματος. οταν ομως καθεται το παιδι, τοτε πιεζεται το πανι προς τα κατω και ουσιαστικα μπαινει πισω απο τις γαμπες του.

σωστο αυτο Σωτηρια θα ρωτησω στο Ηρα .