Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Από τα online φαρμακεία την έχω βρει εδώ: http://www.pharmacyonline.gr/view_product.php?productid=1007&idcat=10&idsubcat=69&idsubsubcat=-1&key=4fc55f599fe36257c771c41a8c1415c1&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

καθώς επίσης και στο Jumbo της περιοχής μου, αν θυμάμαι καλά 5,99 ευρώ (η μεγάλη).

2IW7p3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον εγώ που πήρα τα 250gr. (αυτή είναι η μεγάλη?) απο Φαρμακείο 9.64? την πάτησα ε? :roll:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ρε παιδια εγω παντως που ειχα συγκρινει τιμη απο τζαμπο και φαρμακειο, το φαρμακειο την ειχε πιο φτηνα!!!!!!!!!!

Τωρα τιμη δεν θυμαμαι, αλλα σιγουρα το τζαμπο ηταν πιο ακριβο, και μου ειχε κανει εντυπωση!!!!!!

Ρε παιδια εγω παντως που ειχα συγκρινει τιμη απο τζαμπο και φαρμακειο, το φαρμακειο την ειχε πιο φτηνα!!!!!!!!!!

Τωρα τιμη δεν θυμαμαι, αλλα σιγουρα το τζαμπο ηταν πιο ακριβο, και μου ειχε κανει εντυπωση!!!!!!

Έχω απάντηση. Είμαι φαρμακοποιός. Λοιπόν το jumbo, στα επώνυμα είδη είναι ακριβό, ναι ακριβότερο από τα φαρμακεία γιατί δίνει ανώτερες προτινόμενες τιμές (βλέπε nuk chicco sudocreme). Εγώ παίρνω με έκπτωση και πουλάω με έκπτωση. Η μικρή sudocreme την έχω 4 ευρώ (125gr), η μεγάλη 7 (250gr)

Διαφημίσεις

Κι εγω καπως ετσι το σκεφτηκα.

Να σε ρωτησω κατι αλλο ομως?

Γιατι απο φαρμακειο σε φαρμακειο υπαρχει διαφορα τιμης?

Γιατί εξαρτάται από πού προμηθεύεται ο φαρμακοποιός, σε τι τιμή και αν θέλει ή όχι να περάσει την όποια έκπτωση στον πελάτη. Πριν χρόνια που ψώνιζα από την φαρμακαποθήκη, απ' όπου δεν υπαρχει έκπτωση, η κρέμα έβγαινε λιανική 5 ευρώ!! Τώρα παίρνω κατευθείαν από την εταιρία η οποία κ εκπτωση κάνει κ δείγματα δίνει. Αυτά τα λέω γιατί δε φταίει παντα ο φαρμακοποιός. Αν αγοράζει ακριβά, θα πουλήσει ακριβά.

Απο το chemistdirect η μεγάλη-μεγάλη των 400 γρ. έκανε 6 λίρες. Επιπλέον, η arnica, δεν ξέρω εάν τη χρησιμοποιείται, είναι για τα καρούμπαλα και τις μελανιές, από 13.40 ευρώ που κάνει εδώ, μόνο 3.5 λίρες. Οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση.

Απο το chemistdirect η μεγάλη-μεγάλη των 400 γρ. έκανε 6 λίρες. Επιπλέον, η arnica, δεν ξέρω εάν τη χρησιμοποιείται, είναι για τα καρούμπαλα και τις μελανιές, από 13.40 ευρώ που κάνει εδώ, μόνο 3.5 λίρες. Οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση.

Όσο ψάχνει κανείς θα βρίσκει. Δεν είπα ότι όλα είναι πιο φθηνα στο φαρμακείο, αλοίμονο. Τέθηκε μια συγκεκριμένη απορία στην οποία είχα απάντηση.

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις