Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...

Χαρά!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Εχω μια κορούλα 17 μηνών και το τελευταίο καιρό έχουμε ένα σοβαρό θέμα με τον ύπνο της.

Απο τριών μηνών κοιμοτανέ σερί όλο το βραδυ χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και τρείς βδομάδες ομώς αρχισε να ξυπνάει κάθε βράδυ κατά τις μία η ώρα με σπαρακτικό κλάμα και ληγμούς.Στην αρχή το αποδώσαμε σε δοντάκια αλλά έχουνε περάσει τρείς βδομάδες και δεν λέει να σταματήσει.

Το περίεργο είναι ότι ξυπνάει παντα την ίδια ώρα και μοιάζει τρομοκρατημένη.

Τι λέτε να της συμβαίνει και τι πρέπει να κανώ για να το σταματήσω?

Διαφημίσεις

Α καλα....Χαρα!

join the club!! Τα ιδια ακριβως κανει και η δικια μου , ενω κοιμαται χωρις φασαριες στις 9+30 με 10.........καθε μα καθε βραδυ ξυπναει ρολοι στις 2+30 με 3.....μα καθε βραδυ με κλαματα .......και επειδη το περναω αυτο απο τις 20 Ιουλιου του 2009..........και εχω απελπιστει πια...

Απλα καθομαι ξυπνια εως τις 2+30 , σερφαρω....και οταν ξυπναει την παιρνω στο κρεββατι μας και συνεχιζουμε τον υπνο μας εως τις 8-9 το πρωι....

Γιατι παλια το πρωτο διαστημα προσπαθουσα να την ξανακοιμησω στο δωματιο της στο κρεββατι της κτλπ και το μονο που καταφερνα ηταν να χανω το υπνο μου, την υπομονη μου και να ειμαι ενα κουρελι....

Το εκανα για δυο τρεις μηνες....ωσπου μια μερα λιποθυμησα απο την εξαντληση και αποφασισα οτι θα τηρησω αυτο το προγραμμα για να μην ξαναλιποθυμησω!!!

Δεν εχω συμβουλες να σου δωσω...δυστηχως....

Απλα κανε κουραγιο φαση ειναι θα περασει!

κοριτσια γεια σας και εμενα ο γιος μου τα ιδια μου κανει μονο που ποτε δεν κοιμηθηκε σερι κοιμομαστε ολοι με διακοπες αστα χαλια

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Ναι βρε κορίτσια αυτο που με προβληματίζει εμένα ειναι γιατί ετσι ξαφνίκα?Τι μπορει να την ενοχλεί?

Ειμαι στα προθυρα κατάρευσης ,κοιμάμαι κάθε βράδυ μόνο 2 ώρες και το πρωί ειμαι σαν ζομπι απο την αυπνία..........

εγω ματια μου το ζω αυτο 13 μηνεσ ο γιατρος του λεει οτι μπορει να ειναι τα δοντια του , εμενα νιωθει ανασφαλεια που φευγω για δουλεια και πεταγεται και θελει να τον παρω αγκαλια και δεν με αφηνει να φυγω το ξερω ακουγετε γλυκο αλλα ειναι πολυ δυσκολο να τον βλεπω να κλαιει

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια αυτο που με προβληματίζει εμένα ειναι γιατί ετσι ξαφνίκα?Τι μπορει να την ενοχλεί?

Ειμαι στα προθυρα κατάρευσης ,κοιμάμαι κάθε βράδυ μόνο 2 ώρες και το πρωί ειμαι σαν ζομπι απο την αυπνία..........

Μπορει να ναι το φεγγάρι που ειναι ανάποδο......

μπορει να ειναι αναδρομος ο ερμης

μπορει να ειναι τα δοντια ....

μπορει να ναι εφιάλτης που βλέπει.........

αν η κλινικη του εικονα ειναι μια χαρα μεσα στην ημερα....

τοτε απλα σε θελει κοντα της!Νιωθει ισως ανασφαλεια για τους χ λογους....

Το οτιδηποτε....απλα σε θελει κοντα της!

Εγω εκει εχω καταληξει και φαινεται κιολας αφου με το που θα ξυπνησει την παιρνω αυτην και το αρκουδακι της με συνοπτικες διαδικασιες στο κρεββάτι μας και με το που ξαπλωνουμε και την αγκαλιαζω και της λεω η μαμα ειναι εδω.....κλεινει τα ματια της και κοιμαται...εως τις 8-9 το πρωι!

Κ σου λεω...μην εισαι ετσι ...μην χανεις τον υπνο σου τζαμπα

βαλτην μαζι σας για να κοιμηθεις και λιγο και να ανακτησεις δυνάμεις!!

Καλαμαρακι βλεπω εχεις κανει διατριβη επανω στο θεμα:D!!!

Μεσα στη μερα ειναι μια χαρα και ο μεσημεριανος της υπνος δεν εχει αλλαξει καθολου γενικα ολα ειναι οπως ητανε......

Ειναι περιεργο αυτο που γινεται και δεν μπορω να το εξηγησω πως στα καλα καθουμενα της συμβαινει αυτο,το μονο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαι επειγοντως υπνο και μαλλον θα ακολουθησω τις συμβουλες σου γιατι δεν με βλεπω καλα......

Καλαμαρακι βλεπω εχεις κανει διατριβη επανω στο θεμα:D!!!

Μεσα στη μερα ειναι μια χαρα και ο μεσημεριανος της υπνος δεν εχει αλλαξει καθολου γενικα ολα ειναι οπως ητανε......

Ειναι περιεργο αυτο που γινεται και δεν μπορω να το εξηγησω πως στα καλα καθουμενα της συμβαινει αυτο,το μονο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαι επειγοντως υπνο και μαλλον θα ακολουθησω τις συμβουλες σου γιατι δεν με βλεπω καλα......

Παιδι μου ναι σου λεω....

Και μενα μεσα στην ημερα μια χαρα ειναι χαρωπη κεφατη, ταλιμπαν κτλπ αν ξυπνησει νωρις στις 7 πχ κατα τις 11 ριχνει μια ωρα υπνο μετα στις 2 τρωει το μεσημεριανο της και κατα τις 3 σερνεται στα πατωματα....χωρις να της το επιβάλλω...και κοιμαται αλλη μιαμιση ωρα ξυπναει στις 4+30 μονη της που παω να την παρω απο της μαμάς μου ακολουθει παντα γεμάτο απογευμα για να την κουραζω λιγο να κοιμηθει νωρις και μετα μονη της στις 9 μου ζηταει να της κανω μπανιο επειδη παιζει με ενα μπωλακι που της εχω δωσει με το νερο, μετα μονη της μου ζηταει γαλα....και το πολυ στις 10 αντε βαρια 10+30 εχει αποκοιμηθει στην αγκαλια μου ενω της λεω παραμυθι....

Για αυτο σου ειπα προσαρμοσου εσυ....

Αλλιως θα λιποθυμησεις....

Εγω λιποθυμησα με την μπεμπα στο σπιτι....μονες μας και σηκωθηκα μετα απο 5 λεπτα!

και το μικρο μου καθοταν και με χαζευε....ασε σου λεω..ασε!