Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ.:lol:

ΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ? ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ( ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ)?ΕΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ? ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

:P

tnDpp3.png

77l3p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ χρησιμοποιώ τα pampers και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δεν μου έχει συγκαεί ποτέ ούτε του έχει δημιουργήσει γενικά ερεθισμό.

Κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει και τα libero αλλά δεν μου άρεσαν.

Το θέμα είναι και ποια πάνα ταιριάζει και στο δέρμα του μωρού.Πάρε δοκιμαστικά 1-2 μάρκες και θα δεις με τη χρήση τι του κάνει.

Όσο για τα μωρομάντηλα,όταν κάνει κακάκια είναι πιο εύκολο να πάρεις τα πολλά με ένα μωρομάντηλο και μετά να το πλύνεις με νερό παρά να βάλεις το μωρό έτσι κατευθείαν κάτω από τη βρύση.Εμένα τουλάχιστον αυτό με έχει βολέψει.Θα δεις στην πορεία και εσύ,μην αγχώνεσαι για τίποτα,θα βρεις σιγά σιγά τι σε βολεύει και τι είναι καλύτερο για το μωρό σου.

Με το καλό να γεννήσεις!

• 4 months later...

Τελικά έχω καταλήξει ότι οι libero είναι οι καταλληλότερες για την κόρη μου. Δοκιμάσαμε και τις πάνες βρακάκι και είναι τέλειες, ούτε διαρροές ούτε τίποτα.

Και με τα κουπόνια που μας στέλνει, μια χαρά!

να σε ρωτησω κατι???επειδη μεχρι τωρα του φορουσα παμπερς και δοκιμασα τις λιμπερο και μου φανηκαν πολυ καλυτερες,τις πανες βρακακι μπορω να τις χρησιμοποιησω.ειναι περιπου 10.500 σε κιλα.σε ρωταω γιατι μου ειπαν οτι ειναι πολυ αδυνατος για αυτες τις πανες

μια χαρά θα είναι, εμένα η δικιά μου είναι κοντά στα 10 κιλά και φοράει το νούμερο 4. εφαρμόζει πάρα πολύ καλά. δοκίμασέ την γιατί μερικές φορές μπορεί να μήν παίζουν ρόλο τα κιλά αλλά η κατανομή τους πάνω στο παιδί (περισσότερο στην κοιλίτσα ή στα μπουτάκια)

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

με λένε Σοφία και είμαι καινούργια στο φορουμ. Σε 2 μήνες γεννάω και από πολύ νωρίς αναρωτιόμουν για το ποιά είναι η πιό καλή πάνα, ποιοτικά πρώτα απ' όλα και από θέμα τιμής. Εσείς ως πιό έμπειρες μανούλες, που πιθανόν έχετε καταλήξει σε κάποια, ποιά είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ πολύ :)

Γεια σου sophiekost κ με το καλο να ερθει το μωρο σου!!!

Εγω απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα μου εχω δοκιμασει ολες τις πανες που κυκλοφορουν και καμια δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα(ερεθισμενο δερμα,συγκαμα)

Βεβαια αυτο εξαρταται κ απο το δερματακι του καθε μωρου!

Οποτε οταν με το καλο ερθει το μωρο σου δοκιμασε απ'ολες!!

Τελευταια χρησιμοποιω τις libero σε συνδυασμο με υφασματινες πανες!μεσα στο σπιτι υφασματινες κ στη βολτα-υπνο τις libero!

O λογος που κατεληξα στις libero ειναι καθαρα οικονομικος αφου η εταιρεια μου στελνει καθε μηνα κουπονια κ συχνα τις βγαζουν σε προσφορα τα σουπερ μαρκετ -50%,εχει τυχει να πληρωσω 4ευρω για πακετο με 60πανες(φυσικα δεν ερεθιζει κ το δερμα της μικρης) κ πιστεψε με θα χρειαστεις πολλες πανες.......οποτε να κοιταξεις κ τι σε συμφερει!!

Αυτα.....ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!!

Ts65p3.png

κι εμενα η μπεμπα μεχρι τωρα δεν εχει συγκαει καθολου,ουτε καν ερεθισμους.

εχω χρησιμοποιησει τις newbaby απο παμπερς(32 πανες 10 ευρω περιπου) και τωρα το νο 3(64 πανες 20 ευρω).Ευχαριστημενη ειμαι,ειναι πολυ καλες και οχι ογκωδεις.

Απο το Λιντλ που χρησιμοποιησα δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημες,θα ελεγα οτι το υλικο τους δεν θυμιζει τοσο πλαστικο αλλα...μου μυριζε ουρα αμεσως μολις τα εκανε η μπεμπα.Και μου φανηκαν και πιο χοντροκομμενες.Ομως ειναι πιο οικονομικες απο ολες τις αλλες.

μολις τελειωσω το πακετο με τα παμπερς,θα δοκιμασω τις λιμπερο.Ηδη με τα κουπονια η οικονομικη συσκευασια 68 πανες απο 18 .5 ευρω μου πηγε 14.5

Ελπιζω να ειναι κι αυτες πολυ καλες...αν ναι θα τις καθιερωσω γιατι πραγματι συμφερει και με τα κουπονακια

σε σχεση με τοα κουπονια παρατηρηστε ποτε εχει εκπτωση στα σουπερ μαρκετ ιδιωσ τα καρφουρ η μασουτησ που συνιθωσ κανουν μισεσ τιμεσ μαζι με τα κουπονια βγενει παρα πολυ οικονομικα εγω ετσι κανω.μια πανα που εχει 10ευρω μου βγενει στα 2,5ευρω.εγω χρησιμοποιω τα babylino δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμησ.για κουπονια στισ φιρμεσ που σασ αρεσουν κανετε εγγραφη.λεπτομεριεσ οποιοσ θελει

Διαφημίσεις

Εγώ χρησιμοποιώ τα pampers και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δεν μου έχει συγκαεί ποτέ ούτε του έχει δημιουργήσει γενικά ερεθισμό.

Κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει και τα libero αλλά δεν μου άρεσαν.

Το θέμα είναι και ποια πάνα ταιριάζει και στο δέρμα του μωρού.Πάρε δοκιμαστικά 1-2 μάρκες και θα δεις με τη χρήση τι του κάνει.

Όσο για τα μωρομάντηλα,όταν κάνει κακάκια είναι πιο εύκολο να πάρεις τα πολλά με ένα μωρομάντηλο και μετά να το πλύνεις με νερό παρά να βάλεις το μωρό έτσι κατευθείαν κάτω από τη βρύση.Εμένα τουλάχιστον αυτό με έχει βολέψει.Θα δεις στην πορεία και εσύ,μην αγχώνεσαι για τίποτα,θα βρεις σιγά σιγά τι σε βολεύει και τι είναι καλύτερο για το μωρό σου.

Με το καλό να γεννήσεις!

κι εγώ ακριβώς τα ίδια κάνω και τις ίδιες πάνες χρησιμοποιώ!με το καλό να γεννήσεις!

Eγώ χρησιμοποίησα τα pampers στην αρχή αλλά διαπίστωσα οτι έβγαζαν μια άσχημη μυρωδιά και δημιουργούσε και ερεθισμό. Μια φίλη μου πρότεινε τα Libero και έχω μείνει πολυ ευχαριστημένη, γράφτηκα και στο Libero club όπου μου στέλνουν και κουπονάκια και μου έρχεται πολύ οικονομικά. Θέλω την γνώμη σας και για τις Lidl, αν είναι τόσο καλές και οικονομικές όπως οι Libero για να τις έχω υπόψην μου για αργότερα...

Εμείς φοράγαμε pampers.

Τώρα με τη μικρή είπα να δοκιμάσω και άλλες.

Οι libero δεν μου αρέσουν,πολύ χοντρές,του lidl επίσης δεν μου αρέσουν,μου μυρίζουν πολύ πλαστικούρα.

Αυτές που βρήκα και μου αρέσουν πάρα πολύ είναι από τα aldi.

Και δυστυχώς τέλος του χρόνου κλείνουν!!

Θα πάω να πάρω να έχω απόθεμα.Δοκιμάστε τις,είναι καλές,απορροφητικές,λεπτές και οικονομικές.

Εμεις για αρχη χρησιμοποιησαμε το Νο1 και λίγο το Νο2 pampers πολύ καλές και πολύ ακριβές. Αποφασισα να δοκιμασω τις libero είμαι πολύ ευχαριστημενη και αν γινεις και μέλος σου στελνουν εκπτωτικα κουπονια και βλεπεις μεγαλη διαφορα...

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Εμείς φοράγαμε pampers.

Τώρα με τη μικρή είπα να δοκιμάσω και άλλες.

Οι libero δεν μου αρέσουν,πολύ χοντρές,του lidl επίσης δεν μου αρέσουν,μου μυρίζουν πολύ πλαστικούρα.

Αυτές που βρήκα και μου αρέσουν πάρα πολύ είναι από τα aldi.

Και δυστυχώς τέλος του χρόνου κλείνουν!!

Θα πάω να πάρω να έχω απόθεμα.Δοκιμάστε τις,είναι καλές,απορροφητικές,λεπτές και οικονομικές.

εγώ δεν βρίσκω ότι οι λιμπερο είναι χοντρές. μια φίλη μου που τις έπαιρνε πρίν 6 μήνες και συνεχίζει να τις παίρνει μου είπε πως τότε που ξεκίνησε εκείνη ήταν όντως χοντρές αλλά τώρα δεν έχουν καμία σχέση.

Διαφημίσεις

Χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ Pampers, Libero, Lidl, dia, Carrefur. Με καμμία δεν είχα πρόβλημα, ούτε σύγκαμα, ούτε ερεθισμούς ούτε τίποτα. Μια χαρά όλες ακόμα και οι πάνες βρακάκι τους. Οι 2 πρώτες έχουν τη διπλάσια τιμή από τις άλλες και για αυτό προτιμώ τις τελευταίες.

εγώ δεν βρίσκω ότι οι λιμπερο είναι χοντρές. μια φίλη μου που τις έπαιρνε πρίν 6 μήνες και συνεχίζει να τις παίρνει μου είπε πως τότε που ξεκίνησε εκείνη ήταν όντως χοντρές αλλά τώρα δεν έχουν καμία σχέση.

Μπορεί...και πάλι όμως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα pampers τα οποία είναι υπερλεπτά!

Αγόρασε και τα δυο να δεις τι σου λέω.

Τα παμπερς οταν χρησιμοποιηθουν εχουν μια ασχημη μυρωδια,εγω στην αρχη αυτα χρησιμοποιουσα...τωρα ομως με τις πανες βρακακι βολευτηκα με τα λιμπερο,ειναι πιο ελαστικα και ανθεκτικα σε τραβηγματα συν οτι εχουμε λιγοτερους ερεθισμους,κοκκινιλες εννοω.

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

ξερει καποια κοπελα καποιο σαιτ απο γερμανια να στελνει πανεσ?θελω να κανω στοκ απο παμπερσ αλλα ειναι παρα πολυ ακριβα εδω!!!και θελω παμπερσ γιατι απο οτι διαβαζω και απο οσεσ εχω ρωτησει μονο τα παμπερσ δεν προκαλουν ερεθισμουσ σιγουρα!!!εχω καποια λιμπερο και θα τα χρησιμοποιησω αλλα φοβαμαι να παρω παρα πολλα!ευχαριστω

Εμείς αν και ξεκινήσαμε με pampers το γυρίσαμε σε babylino και είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι. Ο λόγος δεν ήταν μόνο οικονομικός (εξάλλου είναι φθηνότερα αλλά όχι τραγικά) αλλά και η υποστήριξη μιας ελληνικής εταιρείας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Συγκάματα δεν είχαμε ποτέ ούτε με τη μία πάνα ούτε με την άλλη και πιστεύω ότι δεν φταίνε οι πάνες για τα συγκάματα αλλά το σωστό άλλαγμα.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Εγώ χρησιμοποιώ pampers, κάποια στιγμή δοκίμασα libero και έκανε ερεθισμό περιμετρικά στην κοιλίτσα της (σπυράκια). Απο τότε δεν έκανα άλλα πειράματα.

Sk6Gp3.png

• 2 weeks later...

κι εγώ τώρα σκέφτομαι τις πάνες βρακάκι λιμπερο. χαίρομαι που το αναφέρεις γιατί έχω ακούσει πολλά θετικά και ούτως η άλλως χρησιμοποιώ τις ανοιχτές πάνες της λίμπερο

οι babylino έιναι οι πιο φθηνές και στελνουν συνεχεια κουπόνια εκπτωτικά

οι libero λίγο πιο ακριβες και αρκετα συνεπείς στα κουπονια τους

οι pampers πιο ακριβές, μαλακές και δεν στελνουν εκπτωτικά κουπόνια

δεν αξίζει να αγοράσεις τα νούμερα 1 και 2. ξεκίνα από το 2 κατ' ευθείαν. τα μικρά νούμερα εχουν λιγα κομμάτια και σου βγαινουν το κομματι πιο ακριβά από το νουμερο 3.

age.png

εμεις στην αρχη περναμε pampers και μετα λογω της τιμης τους δοκιμασαμε libero αλλα ειχαμε διαρροες οχι συγκαματα και τετοια μονο διαρροες μετα πηγα στο σπιτι μιας φιλης μου με μωρακι και ειδα οτι χρησιμοποιει τις πανες του lidl μου ειπε και την τιμη τις δοκιμασα και τις καθιερωσα ετσι δεν χρειαζετε να τρεχω για τις προσφορες και τα κουπονακια ασε που καποιες φορες δεν προλαβαινα κιολας και πηγαινα αδικα τωρα με 9.65 παιρνω 50 πανες.εγω ειμαι ευχαριστιμενη αλλα δεν ειχαμε σοβαρα προβληματα και με τις αλλες πανες μονο απο θεμα τιμης τις αλλαξα.