Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗ?

Recommended Posts

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...

ΕΧΟΥΜΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ 06/03.

ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ Κ ΜΑΛΑΚΟΣ Κ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΟΓΩ ΛΕΚΑΝΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΙΕΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ Κ ΕΓΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ, ΛΟΓΟ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Διαφημίσεις

εγώ ξέρω και για το σεξ ότι βοηθάει αλλά... αν δεν στο ανέφερε ο γιατρός σου καλύτερα να μην δοκιμάσεις...

θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του και πλέον μάθε να τρως περισσότερα και μικρά γεύματα ώστε να είσα πάντα... έτοιμη :wink:

Χριστίνα με το καλό το μωράκι σου... με έναν πόνο!

Λοιπόν, εμένα ο γιατρός μου είχε συστήσει σεξ χωρίς προφυλακτικό και πολύ περπάτημα τις τελευταίες 15 μέρες. Επίσης, συσπάσεις προκαλούνται με το μασάζ στο στήθος και ειδικότερα με την ψηλάφηση της θηλής.

Α και να ανεβαίνεις πολλές σκάλες!!!

Κ πάλι με το καλό, αχ κι εμένα πλησιάζει η ώρα μου και έχω φοβερό άγχος!

Αχ εγω δεν εχω αγχος εγω θελω να γεννησω την Πεμπτη. Αυτο ειναι το αγχος μου. Προετοιμαστηκα ψυχολογικα, οι γονεις μου ερχονται την Τριτη, τι θα κανω?

Πρεπει να την κατεβασω... Για σεξ ουτε λογος αφου ο αντρας μου φοβαται καθε ειδους εισχωρηση :D

Περπατημα οσο μπορω θα παρω σβαρνα τα σοκακια.

Το χειροτερο ειναι πως ενιωθα και χαρα οταν μου ειπε "τελεια ολα, θα γεννησεις ευκολα" κτλ. Σας λεω ειμαι ετοιμη να την παρω στα χερια μου!!

Δεν μπορει, θα μου την κανει την χαρη!

Διαφημίσεις

Ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ αν και εγώ είχα μικρή λεκάνη για το μωρό αλλά γέννησα πάλι φυσιολογικά.

Τρίτη είχα πάει για εξέταση είχα διαστολή 1 αλλά ο μικρός ενώ ήταν εμπεδωμένος ήταν ψηλά.Μας είπε η γιατρός τότε ότι μέχρι την κυριακή θα γεννήσω.Σύστησε δε και να έρθουμε σε επαφή με εκσπερμάτωση κανονικά μέσα μιας και το σπέρμα έχει κάτι που πυροδοτεί τις συσπάσεις, πολύ περπάτημα και να κοιμάμαι πλάγια μπας και γίνει τίποτα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπε εκτός από την επαφή γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε...

Παρασκευή και ενώ είχα διαστολή 2 το μωρό ακόμα ψηλά...Τελικά ήρθαμε σε επαφή και όντως την Κυριακή τα ξημερώματα στις 1.20 γέννησα...(12 μέρες νωρίτερα)

Μην ανησυχείς αν σου είπε πέμπτη μάλλον θα έχεις την πέμπτη αγκαλιά το μωρό σου!Με έναν πόνο!!!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Κορίτσια εμένα δεν πρόλαβε να με εξετάσει ο γιατρός. Είχα ΠΗΤ 25/3 και στις 14 (Καθαρή Δευτέρα) αποφάσισα ότι δεν άντεχα και μέχρι τέλος εβδομάδας ήθελα να γεννήσω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να κάνω σεξ(ευτυχώς ούτε ο σύζυγος) είχα περπατήσει και τη μισή Αθήνα το πρωί, και τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά. Βέβαια είχαμε δει ότι το μωρό έρχεται κανονικά...

.png.png

Μαμα του Ωριων, τι σχεση εχουν τα μικρα γευματα? Παιζουν ρολο καπου?? :roll:

το μόνο ρόλο που παίζουν είναι ότι όποια είναι στις μέρες της καλό είναι να αποφεύγει μεγάλα και βαρυά γεύματα οπότε στην περίπτωση που ανα πάσα στιγμή σπάσουν νερά ή αρχίσουν πόνοι... να είσαι πιο άνετη από θέμα στομαχιού και να μην νιώθεις επιπλέον τουμπανιασμένη (το κλυσματάκι πάντως στο νοσοκομείο δεν το γλυτώνεις έτσι ή αλλιώς :lol: )

Ασε που ΑΝ χρειαστεί μία στο εκατομύριο να γίνει νάρκωση, να μην υπάρχει θέμα :D

Εμένα ο μπέμπης μου ήταν πολύ ψηλά και μετά την ΠΗΤ.

Πήγαινα μέρα- παραμέρα στο γιατρό για βλέπει τον τράχηλο και έκανα και NST.

Μια εβδομάδα είχε περάσει αλλά ο μικρός δεν έλεγε να κατέβει...

Ο γιατρός μου έκλεισε ραντεβού για να μπω για προγραμματισμένο τοκετό.

Λίγες ώρες πριν πάω στο μαιευτήριο με έπιασαν οι πόνοι...

Ακόμα και τότε όμως το μωρό δεν έλεγε να κατέβει.

Κι ενώ τα προμηνυόταν πολύωρος τοκετός τελικά ο μικρούλης μου κατέβηκε απότομα και γέννησα τρεις ώρες αφού μπήκα στο μαιευτήριο, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου, παρόλο που δεν πρόλαβα να κάνω επισκληρίδιο :) .

elias-christina

Αχ εγω δεν εχω αγχος εγω θελω να γεννησω την Πεμπτη. Αυτο ειναι το αγχος μου. Προετοιμαστηκα ψυχολογικα, οι γονεις μου ερχονται την Τριτη, τι θα κανω?

Πρεπει να την κατεβασω...

Και να μην την "κατεβάσεις" φαντάζομαι ότι ο γιατρός σου δεν θα σε αφήσει πολλές μέρες έτσι.

Συνήθως μπαίνεις προγραμματισμένα και γεννάς με τεχνητούς πόνους, γιατί η παραμονή του μωρού στην κοιλιά της μανούλας δεν πρέπει να παρατείνεται για πολύ...

Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς, με το καλό το μωράκι σας :)

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟΣΗ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

ΟΡΙΣΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΕΙΜΑΙ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.

Με το καλό να αγκαλιάσεις τη μπεμπούλα σου! Όσο για το περπάτημα μια γνωστή μου έκανε το εξής: πήγαινε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο ΙΚΕΑ και σε τέτοιου τύπου μαγαζιά, και περπάαααααταγε περπαααααααταγε... :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μη μου αγχώνεις τη συνονόματη νοιώθει ότι νοιώθεις... το ξέρεις αυτό και γενικά σταμάτα να αγχώνεσαι..... τι αγχώδης τύπος είσαι...μένεις κι μακριά για να στα ψάλλω από κοντά! :D:D:D

Άστην να αποφασίσει πως θα έρθει...ξέρεις τι περπάτημα έκανα εγώ...όλο το πάρκο Αντώνης Τρίτσης με έβαζε ο καλός μου να περπατάω... τελικά μια μέρα μετά την ΠΗΤ με μια ωραιότατη καισαρικούλα (δεν θα σου πω τώρα γιατί καισαρική γιατί θα αγχωθείς!!!)τον κράτησα αμέσως αγκαλίτσα και τον θήλασα αμέσως....

Χαλάρωσε κοριτσάκι.... ! Όλα καλά θα πάνε....Πλησιάζει η ώρα για την κουκλάρα σου.... :

Δεν παρ εξηγείσαι έτσι;;;;;!!! :?:?:?:?:?:?

Δεν παρεξηγουμε Τονια μου προς Θεου!

Τωρα που λες για την καισαρικη ξερεις τι αλλο μου ειπε?

Πως υπαρχει κ μια πιθανοτητα η μικρη να μην κατεβηκε τοοοσο χαμηλα γιατι ισως ειναι μπερδεμενη στον ομφαλιο λωρο ή ισως ειναι κοντος απο μονος του. Καλα που το θυμηθηκα!

Καμια αποψη επι του θεματος? :roll:

Εμένα δεν ήταν αυτό ..άντε για να μη σε βασανίζω..ήταν ( και είναι) η μήτρα μου γεμάτη ινομυώματα και είχε μπλοκάρει το κεφαλάκι του και όσο και να προσπαθούσε δεν μπορούσε να κατέβει... ο καυμενούλης μου...

Αν ο ομφάλιος λώρος είναι πιο κοντός θα στην πάρουνε με καισαρική .. μην ανησυχείς το βλέπουνε από τα μηχανήματα και πράττουν ανάλογα... δεν αφήνουν το μωρό να ταλαιπωρηθεί..που θα γεννήσεις εδώ ή Κύπρο γιατί έχω μπερδευτεί;

Διαφημίσεις

Χριστίνα με το καλό το μωράκι σου... με έναν πόνο!

Λοιπόν, εμένα ο γιατρός μου είχε συστήσει σεξ χωρίς προφυλακτικό και πολύ περπάτημα τις τελευταίες 15 μέρες. Επίσης, συσπάσεις προκαλούνται με το μασάζ στο στήθος και ειδικότερα με την ψηλάφηση της θηλής.

ακριβως αυτα,κανε αυτα και μην ανησυχεις το ιδιο προβλημα ειχα και γω

ζοριστηκα λιγο παραπανω με παρα πολλες εξωθησεις αλλα τα καταφερα και γεννησα φυσιολογικα

με το καλο κοριτσαρα :D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Αυτό ακριβώς: πολύ σέξ σεξ σεξ...... και με συμβουλή γιατρού!!! και αν δεν πιάσει σου μένει η ευχαρίστηση.. :oops::oops::oops::oops: γιατί μετά....άστα να πάνε..το κρεββάτι θα το θέλεις μόνο για ύπνο!!!!!!!!!!! : :lol::lol::lol:

Το ίδιο είπε και σε μας ο γιατρός. Σεξ. Το άκουσε κι ο άντρας μου αλλά δεν άλλαξε στάση... Ούτε γι' αστείο δεν το συζητάει να με αγγίξει. Κι εγώ που είχα μία ελπίδα όταν άκουσα τον γιατρό, αλλά έμεινα με την ελπίδα..... :cry:

an1cCqX00001110MDAwODM1ZHwwMDAwMTExZGF8RWxlbmkgaXMgaGVyZSBmb3I.gif

Εγώ κορίτσια δεν ξέρω αν αυτό έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά η γιατρός μου, τις τελευταίες 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ, μου έλεγε συνέχεια να περπατάω. Τι να κάνω και εγω.... Κάθε μέρα περπάτημα για ψώνια, για βόλτες κ.α. Να φανταστείτε ότι έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κουρτίνα που να έχει επάνω αυτοκινητάκια για το δωμάτιο του μπεμπάκου μου!!! Πήγα και εγώ ημέρα Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας και περπατούσα επί 3 ώρες συνέχεια να βρώ αυτή την ΚΟΥΡΤΙΝΑ!!!!!! (κανονικά θα έμπαινα την Παρασκευή στο Νοσοκομείο). Τελικά το βράδυ της Τρίτης με πόναγε η μέση μου πολύ και κατά τις 3 τα ξημερώματα Τετάρτης ένιωθα πονους, τους οποίους χρονομετρούσα, κάθε 35 λεπτά!!! Σηκώθηκα, έκανα το μπανάκι μου, έφτιαξα τα μαλλάκια μου, ετοίμασα και τη βαλίτσα μου και στις 8 το πρωϊ λέω στον αντρούλη μου: ΓΕΝΝΑΩ!!! Τρελάθηκε κι αυτός!!!. Πάω στο νοσοκομείο, με βλέπει η γιατρός και μου λέει ότι οι πόνοι είναι ανά 20 λεπτά (πλέον) αλλά δεν μπορώ να σε κρατήσω μέσα γιατί αυτό μπορεί να κρατήσει 24 ώρες. Πήγαινε μου λέει, πιές ένα καφέ, να ξεχαστείς και λιγάκι και αν δεις ότι δεν αντέχεις πάρε με τηλέφωνο!!!

Πήγα λοιπόν και εγώ ήπια τον καφέ μου (πονούσα λιγάκι βέβαια) και κατά τις 6.30 το απόγευμα την παίρνω και της λέω. "είναι ανά 6-7 λεπτά οι πόνοι και δεν αντέχω άλλο!!!"

Στις 8 το βράδυ ήμουν στα εξωτερικά ιατρεία του ΕΛΕΝΑ στις 9 μέσα στην αίθουσα τοκετού και στις 10 βγήκε ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ μου!!!

Και όλα αυτά είμαι πλέον πεπισμένη ότι τα προκάλεσε το πολύ περπάτημα για αυτή την κουρτίνα... που σημειωτέον ακόμα δεν την έχω κρεμάσει!!!

7adb2868d6.png

Μολις γυρισα απο μαθημα θηλασμου.

Μιλησα με την μαια του μαιευτηριου σχετικα με το τι θα επρεπε να κανω..

Κατ'αρχην μου ειπε για το σεξ με.....-συγνωμη κιολας-εκσπερματιση!!!

Και καποια αλλη κοπελα το αναφερε προηγουμενως.

Ο αντρας μου βεβαια σε αυτη την φαση επ'ουδενι λογο δεν το συζηταει. :D

Δεν ειναι οτι δεν θα ηθελε αλλα φοβαται μην ενοχλησει το κοριτσακι του.

Επισης μου ειπε πως σιγουρα την ωρα των συσπασεων θα κατεβει κ αλλο το μωρο κ να μην ανησυχω. :wink:

Ελπιζω λοιπον πως θα πανε ολα καλα.