Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ημερίδα IBCLCs στο Αττικόν!

aglaia

Recommended Posts

Πρόσκληση:

Ο Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος - Γαλαξίας

σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει για τον γιορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των IBCLCs 2008 με γενικό θέμα:

Ειδικευμένη Φροντίδα στο Θηλασμό: IBCLCs εν δράσει

Θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» Ρίμινι 1, Χαϊδάρι

το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε εκεί !

Μπριγκίττε Σίγκνερ Τουλούπη

Συντονίστρια του Συλλόγου Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος - Γαλαξίας

Διαφημίσεις

Πρόγραμμα

9:00 - 9:30 Εγγραφές

9:30 - 9:40 Καλωσόρισμα Μιλένα Ρούζκοβα

9:40 - 10:00 "Γαλαξίας" - Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος Μπριγκίττε Σίγκνερ Τουλούπη

10:00 - 10:30 Ειδικευμένη Φροντίδα στο Θηλασμό: IBCLCs εν δράσει Γιούλα Μέξη-Μπουρνά

10:30 - 11:00 Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2008 Υποστή-ριξη Μητέρων: Στοχεύοντας Το Χρυσό Μετάλλιο

Κατερίνα Μιχαηλίδου

11:00 - 11:30 Διάλειμμα για καφέ

11:30 - 12:00 Επισκληρίδιος Αναλγησία και Δυσκολίες στο Μητρικό Θηλασμό - υπάρχει σχέση; Μπριγκίττε Σίγκνερ Τουλούπη

12:00 - 12:30 Μητρικός Θηλασμός και κοντός Χαλινός Αναστασία Καραθανάση

12:30 - 13:00 Άντληση Μητρικού Γάλακτος Έναρξη γαλουχίας χωρίς το μωρό Αγλαΐα Παπαδήμα

13:00 - 13:30 Διάρκεια Θηλασμού και Θηλασμός Διαρκείας Μιλένα Ρούζκοβα

Η πρόσκληση αφορά μόνο τις Συμβούλους Θηλασμού ή οσους έχουν σχέση με επαγγελματα υγείας ή μπορεί ο οποιοσδήποτε να το παρακολουθήσει :?:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Επισκληρίδιος Αναλγησία και Δυσκολίες στο Μητρικό Θηλασμό - υπάρχει σχέση;

Υπάρχει σχέση λένε Νίνα... :?

Εγώ βέβαια δεν γνώρισα δυσκολία για πω την αλήθεια αν και γέννησα με επισκληρίδιο και καισαρική...

Διαφημίσεις

Ααααχχχχχχχχ ελάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγλαΐα θα με ξεχωρίσεις γιατί θα είμαι εκείνο το ανθρωπάκι ντυμένο στα γαλάζια με κάτι βομβητές στην τσέπη :D χεχεχε :lol:

WLn5p2.png

αγλαΐα, η δική σου εισήγηση αφορά και τις εργαζόμενες μητέρες που αντλούν γάλα?

Θα πω και λίγα γι αυτό αλλά κυρίως θα μιλήσω για τη σωστή έναρξη της γαλουχίας όταν η μαμά δεν έχει το μωρό.

Οι περισσότεροι από το νοσηλευτικό προσωπικό, ακόμη και οι σύμβουλοι γαλουχίας δεν είναι εξοικειωμένοι με τα θήλαστρα γιατί είναι πολύ προσανατολισμένοι στο θηλασμό, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται συχνά οι πρώτες μέρες που ορμονικά είναι πολύτιμες για την έναρξη της γαλουχίας. Αν μια μητέρα ξεκινήσει καλά είναι πολύ πιο εύκολο να έχει πληρη γαλουχία και να συνεχίσει χωρίς άγχος και αγωνία. :)

Διαφημίσεις

Πόσο πολύ θα ήθελα να μπορώ να έρθω...αλλά δυστυχώς είναι από δύσκολο εώς αδύνατο...:(

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Θα μπορούσα να έχω και το παιδάκι μου μαζί;

To ρωτάς!!!

Όσες μαμάδες επιθυμούν να φέρουν τα παιδάκια τους να δούνε και οι ειδικοί πώς μεγαλώνουν τα μωρά που θηλάζουν!

Πριν λίγους μήνες η Άννα Πατσούρου παρουσίασε τα βιβλία της στο βιβλιοπωλείο Ιανός (στη Θεσσαλονίκη) και φυσικά όλες οι μαμάδες είρθαν με τα παιδάκια τους. Μία μάλιστα είχε φέρει τέσσερα!!!

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο τα μωρά ήταν πολύ ήσυχα ακόμη και αυτά που συνήθως δεν είναι! :wink:

Καλημερα σε ολους!!

Φερνω τα πρωτα νεα απο την ημεριδα.Ηταν πραγματικα παρα πολυ ομορφα.

Πολυ καλοστημενες παρουσιασεις με απλα και κατανοητα πραγματα.

Η παρουσιαση της Αγλαιας ηταν πολυ κατατοπιστικη.Εννοω οτι και ασχετος να ηταν καποιος με το θηλασμο σιγουρα καταλαβαινε πολλα και σχηματιζε μια καλη εικονα.

Ηταν παροντες,εκτος βεβαια απο τις συμβουλους,γιατροι διαφορων ειδικοτητων,μαιες,μαμαδες με τα παιδακια τους και ειδα και 2 ζευγαρια υποψηφιων γονεων.

Το μονο μειον ηταν οτι δεν ειχε τον κοσμο που περιμενα να δω,εννοω ως προς την προσελευση.Ισως πολλοι να μη το γνωριζανε.

Παντως πραγματικα αξιζε τον κοπο και ελπιζω την επομενη φορα να διαφημιστει περισσοτερο για να το παρακολουθησουν περισσοτερα ατομα.

Ευχαριστω.

:(:( Δυστυχώς εμεις δε καταφέραμε να έρθουμε!!!

Ελπίζουμε την επόμενη φορά!!! :P:P

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!