Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα

Recommended Posts

Ο μικρος την τριτη το βραδυ εκανε πυρετο γενικα ηταν ευδιαθετος και δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα καποια στιγμη που παιζαμε τον φιλησα και μου φανηκε ζεστος του εβαλα θερμομετρο και ειχε 38 του εδωσα ντεπον και μετα αργα το βραδυ του ανεβηκε 38,7 και του εδωσα πονσταν, την επομενη μερα ειχε δεκατακια και μονο το απογευμα εφτασε μεχρι 37,8 το βραδυ ηταν απυρετος και εχθες παλι ολη μερα απυρετος ή μπορει να ειχε μονο δεκατακια γιατι ηταν καλα και δεν τον θερμομετρησα , σημερα και ενω ολη μερα εχθες ηταν απυρετος τωρα το μεσημερι εκανε παλι 38,1 και εχω αρχισει να ανησυχω γιατι δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα , βγαζει τον τελευταιο κυνοδοντα και ειχε κανει και το εμβολιο της ανεμοβλογιας πριν 3 εβδομαδες μπορει να ειναι κατι απο αυτα? Εντωμεταξυ εχω και μια κορουλα 1 μηνος και φοβαμαι πολυ μηπως ειναι καμια κιωση και κολλησει

Διαφημίσεις

την εχω παρει εννοειται απλα εχει εφημερια και δεν μπορει να τον δει στο ιατρειο σημερα και επειδη δεν εχω καποιον αυτη την στιγμη να κρατησει την μικρη δεν μπορω να τον παω στο νοσοκομειο

Το ξέρω πως απαντώ λίγο αργά και ότι σίγουρα το παιδί το έχει δει ο παιδίατρός σου μέχρι τώρα, αλλά γενικά να ξέρεις πως οι SOS Γιατροί στέλνουν παιδίατρο στο σπίτι όποια ώρα του 24/ωρου τους χρειαστείς (εννοείται πως δεν κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο, απλά εμάς μας φάνηκε χρήσιμο σε μια αντίστοιχη ανάγκη).

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Εμένα αρχές Γενάρη πέρασε μια ίωση με κανάνα άλλο σύμπτωμα, μόνο πυρετό 3 μέρες 39, ούτε λαιμός, ούτε αυτιά, ούτε μπούκωμα, τίποτα απολύτως.

Μου είπε ο γιατρός ότι κυκλοφορεί μια τέτοια ίωση κι ότι κάνει κι εξάνθημα στο τέλος, αφού πέσει ο πυρετός. Εμένα έβγαλε δυο μικρά σπυράκια (κοκκινίλες) στο μέτωπο. Αυτό μπορεί να ήτανε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Το σημείο που έγινε το εμβόλιο είναι πρησμένο και μελανό; Εμείς κάναμε πυρετό από αυτό το οίδημα του εμβολίου 3 μέρες μετά. Μέχρι 38 για 3 μέρες σχεδόν, και δίναμε ντεπόν ανα 7 ώρες . Δεν ήταν όμως το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, αλλά το pentavac. Περαστικά!

9Af0p2.png

Καλημέρα! Το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς είναι γενικά πιο "δυνατό" από άλλα, οπότε ίσως και να είναι αντίδραση σε αυτό, γιατί θυμάμαι, όταν το έκανε ο γιος μου, ότι μετά τις 15-17 μέρες έκανε κι εκείνος έτσι πυρετό, αλλά για δυο 24ωρα. Παρόλα αυτά, το καλύτερο είναι να τον δει παιδίατρος, για να είσαστε ήσυχοι.

καλημερα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας , τελικα τον ειδε εχθες παιδιατρος και δεν βρηκε τιποτα μονο λιγο κοκκινο λαιμο απο εκεινη την ωρα το μεσημερι δεν ξαναεκανε πυρετο μεχρι τωρα αλλα σημερα τρεχει η μυτη του και βηχει λιγο οποτε ιωσουλα εχουμε, α και κατι αλλο που μου ειπε η παιδιατρος για να το ξερουμε οταν το παιδι εχει ιωση στην αποδρομη της μπορει να κανει ενα πυρετικο κυμα αυτο ειναι φυσιολογικο δηλαδη γιαυτο εμενα ηταν απυρετος σχεδον ενα 24ωρο και μετα ξαναεκανε 38,1 αν συνεχιζει να καν ει πυρετικα κυματα δηλαδη ξανανεβασει κλπ τοτε πρεπει να το ψαξουμε περισσοτερο για καμια ουρολοιμωξη ή ωτιτιδα ή οτιδηποτε αλλο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...