Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποστολία

Μαμά Χριστίνα

Recommended Posts

Μια φίλη μου θα βγάλει το κοριτσάκι της Αποστολία, από την πεθερά της. Το μισεί το όνομα κι έτσι θα καταφύγει στη λύση του υποκοριστικού. Την πεθερά της την φωνάζουν Λίτσα αλλά αυτό αποκλείεται, έτσι κι αλλιώς. Οπότε μέχρι τώρα έχουμε σκεφτεί τα:

Αλίνα (αυτό της πρότεινα εγώ)

Λίλα (προς τα εκεί κλίνει)

Λίνα

Όλια ή Ολίνα (που δεν της πολυαρέσουν)

Επίσης, την μαμά της την λένε Άννα κι έλεγε να ικετεύσει τον άντρα της να το βάλουν κι αυτό αλλά μόνο αν βρει ένα συνδυασμό να της αρέσει και μέχρι στιγμής μόνο το Λιάννα της έρχεται που όμως δεν της αρέσει. Γενικά, δεν της αρέσουν τα πολύ περίεργα ή τα ξενικά, θέλει κάτι απλό (γι΄αυτό και κλίνει προς το Λίλα).

Της είπα λοιπόν για το φόρουμ, ότι κατεβάζει φοβερές ιδέες, και ζητάμε τη βοήθειά σας.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω συμφωνω με το Λια.

Οσο για το Αλινα ειναι ρουμανικο ονομα,εχω φιλη που την λενε ετσι και ειναι πολυ διαδεδομενο στην Ρουμανια.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστούμε κορίτσια. Προς το Λίνα ή Λίλα καταλήγει κι αν βγάλει και το Άννα, μάλλον Λιλιάννα (που προσωπικά δε μου αρέσει αλλά η φίλη μου είναι ενθουσιασμένη, της το πρότεινε η νονά της μπουμπούς).

eaZQp3.png KHFyp2.png

αν θελει να την βαφτισει αποστολια αννα μπορει νατην πει ιλιαννα ,λιαννα,ολια παλι ει ναι ασυνηθιστο και στο μυαλο μου ερχεται και το τολιαννα και φυσικα το απλο λια

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Μια φίλη μου θα βγάλει το κοριτσάκι της Αποστολία, από την πεθερά της. Το μισεί το όνομα κι έτσι θα καταφύγει στη λύση του υποκοριστικού. Την πεθερά της την φωνάζουν Λίτσα αλλά αυτό αποκλείεται, έτσι κι αλλιώς. Οπότε μέχρι τώρα έχουμε σκεφτεί τα:

Αλίνα (αυτό της πρότεινα εγώ)

Λίλα (προς τα εκεί κλίνει)

Λίνα

Όλια ή Ολίνα (που δεν της πολυαρέσουν)

Επίσης, την μαμά της την λένε Άννα κι έλεγε να ικετεύσει τον άντρα της να το βάλουν κι αυτό αλλά μόνο αν βρει ένα συνδυασμό να της αρέσει και μέχρι στιγμής μόνο το Λιάννα της έρχεται που όμως δεν της αρέσει. Γενικά, δεν της αρέσουν τα πολύ περίεργα ή τα ξενικά, θέλει κάτι απλό (γι΄αυτό και κλίνει προς το Λίλα).

Της είπα λοιπόν για το φόρουμ, ότι κατεβάζει φοβερές ιδέες, και ζητάμε τη βοήθειά σας.

Ολιάννα;

.pngy3DLp3.png

Σας ευχαριστούμε κορίτσια. Προς το Λίνα ή Λίλα καταλήγει κι αν βγάλει και το Άννα, μάλλον Λιλιάννα (που προσωπικά δε μου αρέσει αλλά η φίλη μου είναι ενθουσιασμένη, της το πρότεινε η νονά της μπουμπούς).

Kαι το Λιλιάνα χρησιμοποιείται πολύ στη Ρουμανία, με ένα "ν". Καμία σχέση με το Αποστολία βέβαια:)

it's never too late to start all over again

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...