Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γεννα στο τζανειο

rita_ki

Recommended Posts

γενναω στο τζαννειο σε περιπου 2 μηνες.

ετοιμαζω την προικα του μωρου και θελω να ξερω τι να παρω μαζι μου.:confused:

ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη. κοριτσια... τα φωτα σας :idea:

ευχαριστω εκ των προτερων:oops::-D

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

με το καλο να ερθει το μωρακι σου,να σε ρωτησω κατι γιατι θα γεννησεισ στο τζανειο? ειχε γεννησει μια φιλη μου εκει και δεν ηταν πολυ καλα σαν κατασταση νοσοκομειου.

Συμφωνώ με την Γιωτούλα26 γιατί δούλευα στο νοσοκομείο στα τακτικά εξωτερικά και δεν λέει με τίποτα μπορεί να είναι καινούργια σχετικά η μαιευτική και να φαίνεται ωραία σαν χόρος και σαν κτήριο αλλά ΔΕΝ έχει ΜΕΝΝ νεογνών και ΜΕΘ και τα μωράκια τα στέλνουν στο άλλο χάλι το Κρατικό Νίκαιας...

:rolleyes: ειναι εκει ο γιατρος που απτην αρχη με παρακολουθει,γιαυτο θα καταληξω εκει .

οταν πρωτοεμαθα οτι ειμαι εγκυος, ειχα τρομαξει περισσοτερο παρα ειχα χαρει, κ σε αντιθεση με εναν αλλον γιατρο γνωστο μας, με στηριξε και μου εδωσε θαρρος. με εκανε να δω την θετικη πλευρα μιας εγκυμοσυνης, σε αντιθεση με τον αλλον ...που λιγο ελειψε να "εκμεταλλευτει" την ψυχολογικη μου κατασταση και να μου κλεισει αλλου ειδους "ραντεβου"

88M1p3.png6KAgp2.png

rita-ki σου ευχομαι να εχεισ μια καλη γεννα και ολα τα αλλα να μη σε προβληματιζουν.θα κατσεις 4 μερες και μετα θα πας σπιτακι σου.λογικα αφου ειναι δημοσιο θα εχεις εσυ το μωρο ολη μερα οποτε ολα οκ με το θεμα του μωρου.κ εμενα εχει γεννησει καποια γνωστη στο τζανειο αλλα το μονο που μου ειπε ηταν η λαθος επιλογη γιατρου που ειχε κανει.

Τωρα μαζι σου παρε φορμακια και εχειτο jumbo κατι σαν φορεματακια φορμακια δηλ.ειναι ανοιχτα απο κατω θα σε βολεψουν πολλη για αρχη,μας ειχαν παρομια σαν ρομπακια στο ελενα που γεννησα και βολευουνε αφανταστα.παρε σεντονακια και κουβερτουλα.εμας μας ειχαν δικα τους αλλα το τζανειο δεν νομιζω να εχει.παρε κ πετσετουλα για καλο και για κακο.και γαντακια για τα νυχακια αν θες.

Νομιζω αυτα ειναι αρκετα.

Αντε ευχομαι με το καλο και με ενα πονο!γιατι εγω εκτος απο πολλους ....εκανα και 8 ωρες να γεννησω!χωρις επισληριδιο.....

Διαφημίσεις

συγγνωμη!!! λαθος τζανειο !!! κρατικο νικαιας γεννησα συγγνωμη!!!!! καλο ειναι το τζανειο

Φιλενάδα και τα δυο είναι πάρε το ένα και χτήπα το στο άλλο!!Δούλευα στο Τζάνειο το 2003 και δεν λέει και είμαι από το 2008 στο Κρατικό που είναι ακόμα ποιο χάλια....Γενικά δυστηχώς το ΕΣΥ στην Ελλάδα πάσχει άσχημα...

ελευθερια μου , αστα, μεγαλη πικρα ειδικα στο κρατικο, κ να φανταστεις οτι ηταν η πρωτη μ γεννα εκει,δεν ειχαν συμβουλο θυλασμου, μ εδωσαν το μωρο μολισ βγηκα απο γενα κ μ λεει βαλτο στο στηθος, το εβαλα εγω (δεν ειχα καποιον μαζι μ να μ δειξει 23 ημουν δεν ειχα αναλογες εμπειριες απο φιλεσ κτλ) κ σε μια στιγμη το μωρο εκανε εμετο αιμα,τρομαξα πολυ κ φωναξα μια νοσοκομα , μου λεει δεν ειναι τπτ να πας να παρεις κρεμα για το στηθος σου εκανε ραγαδα το μωρο, καλα δεν ξερεις να το βαζεις στο στηθος?? (ναι ειχα θηλασει αλλα 89 παιδια κ ξεχασα :( )

α! το ποιο ωραιο ειναι οτι εκανα μπανιο το μωρο στην τουαλετα του θαλαμου (απαπα) δεν ειχαν τπτ , πολυ κρημα παντως αυτη η κατασταση .. ευτηχως που επαθα κ εμαθα κ μετα πηγα ελενας κ ειδα οτι επικρατει μια αριστη κατασταση εκει κ ετσι γλειτωσα το ιασω!!

εγω παλι ειχα ασχημη εμπειρία απο μαιευτηρα του τζανειου,κ ενω ηθελα να γεννησω εκει εφυγα τρεχοντας..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

μαλιστα, εγινε η καρδια μου περιβολι τι να πω.

μεχρι τωρα ο γυναικολογος μου εχει σταθει με εχει υποστηριξει και προσπαθει να μου λυνει καθε πιθανη κ χαζη μου απορια. κ στο κινητο του τον ενοχλω οποτε θελω. τωρα την κρισιμη στιγμη αν θα ειναι εκει και τι θα κανει δεν ξερω. εχω ακουσει κ εγγω πολλα ονοματα απο γιατρους του τζανειου που την ωρα του τοκετου ηταν αποντες. για τον δικο μου, δεν ξερω...σε 2 μιση μηνες περιπου 8α εχω την αντιστοιχη εμπειρια κ θα σας πω :-P

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ (ΕΛΠΙΖΩ) ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ή ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ, Ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!

XI64p2.pngtk60p2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Μην ανησυχείς έκανα πρακτική στο Τζάνειο όταν τέλειωσα τη σχολή (μαια) και αμέσως μετά γέννησα εκεί το 2007. Δόξα τω Θεό όλα πήγαν καλά και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα. Ποιόν γιατρό έχεις;

oUOXp3.png

Γέννησα πριν 2 εβδομαδες με καισαρική τελικά. Ο γιατρός μου είναι ο Καράδαγλης. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό, από την αναισθησιολόγο, αλλά κι από το νοσοκομείο. Μόνη εξαίρεση το κρεββάτι όπου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ κανένα βράδυ. Οι νοσοκόμες ήταν όλες πολύ εξυπηρετικές και χωρίς να περιμένουν "ανταλλάγματα". Τώρα, όσο για τις κοπέλες που σκοπεύουν να γεννήσουν εκεί, πρέπει να ξέρουν ότι το νοσοκομείο δεν παρέχει τίποτα σχετικά με το μωρό, παρά μόνο πάνες. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα φέρει κανείς από το σπίτι.

XI64p2.pngtk60p2.png

να σου ζησει το μπεμπακι σου :P

ευχαριστω για τις πληροφοριες, η αληθεια ειναι οτι με εκανες να νιωθω λιγο καλυτερα για την επιλογη μου να γεννησω εκει. :-P:-P

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Γέννησα πριν 2 εβδομαδες με καισαρική τελικά. Ο γιατρός μου είναι ο Καράδαγλης. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό, από την αναισθησιολόγο, αλλά κι από το νοσοκομείο. Μόνη εξαίρεση το κρεββάτι όπου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ κανένα βράδυ. Οι νοσοκόμες ήταν όλες πολύ εξυπηρετικές και χωρίς να περιμένουν "ανταλλάγματα". Τώρα, όσο για τις κοπέλες που σκοπεύουν να γεννήσουν εκεί, πρέπει να ξέρουν ότι το νοσοκομείο δεν παρέχει τίποτα σχετικά με το μωρό, παρά μόνο πάνες. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα φέρει κανείς από το σπίτι.

να σε ρωτησω κατι το περιβαλλον πως ειναι σκοπευω να γεννησω εκει ακομη γιατρο δεν ξερω γιατι δεν εχω βρει καποιον που να μου κανει κλικ που λενε! ειναι το πρωτο μας μωρο κ σκεφτηκα να παω σε δημοσιο νοσοκομειο. γιατι δεν θελω να πληρωσω κανα τρελλο ποσο απο αυτα που εχω ακουσει απο φιλες μου που γεννησαν σε ιδιωτικα με τον δικο σου γιατρο εισαι ευχαριστημενη?

πως μπορω να κλεισω ραντεβου μαζι του ? σε ευχαριστω πολυ καθε πληροφορια θα μου ηταν πολυτιμη:-D:-D:-D

να σε ρωτησω κατι το περιβαλλον πως ειναι σκοπευω να γεννησω εκει ακομη γιατρο δεν ξερω γιατι δεν εχω βρει καποιον που να μου κανει κλικ που λενε! ειναι το πρωτο μας μωρο κ σκεφτηκα να παω σε δημοσιο νοσοκομειο. γιατι δεν θελω να πληρωσω κανα τρελλο ποσο απο αυτα που εχω ακουσει απο φιλες μου που γεννησαν σε ιδιωτικα με τον δικο σου γιατρο εισαι ευχαριστημενη?

πως μπορω να κλεισω ραντεβου μαζι του ? σε ευχαριστω πολυ καθε πληροφορια θα μου ηταν πολυτιμη:-D:-D:-D

ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με το περιβαλλον και με το προσωπικο εκει. μην το σκεφτεσαι. αν θες την αποψη μου δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα σε ενα ιδιωτικο για 3-4 ημερες που θα νοσηλευτεις. φτανει οπως λες να εισαι με ενα γιατρο που σου κανει κλικ. παρολαυτα υπαρχουν και καποιες διαφορες. για μενα οι δυο σημαντικοτερες ειναι πρωτον οτι το μωρο το εχεις συνεχεια διπλα σου (αν και μου αρεσε πολυ τελικα) γι' αυτο και επιτρεπουν ενα συνοδο ολο το 24ωρο, ακομα κι αν ειναι ο αντρας σου. δευτερον η επισκληριδιος εκει ειναι λιγο πολυτελεια. γι' αυτο αν την επιλεξεις θα πρεπει να το εχεις συνεννοηθει πρωτα με το γιατρο σου. α! υπαρχει κι ενα τριτο. οπως διαβασες το νοσοκομειο δεν σου παρεχει τιποτα αλλο περα απο πανες, γαλα και αποστειρωτη. πρεπει να παρεις ολη τη προικα του μωρου μαζι σου. πληροφοριες για το γιατρο μου θα σου στειλω σε π.μ.

XI64p2.pngtk60p2.png

ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με το περιβαλλον και με το προσωπικο εκει. μην το σκεφτεσαι. αν θες την αποψη μου δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα σε ενα ιδιωτικο για 3-4 ημερες που θα νοσηλευτεις. φτανει οπως λες να εισαι με ενα γιατρο που σου κανει κλικ. παρολαυτα υπαρχουν και καποιες διαφορες. για μενα οι δυο σημαντικοτερες ειναι πρωτον οτι το μωρο το εχεις συνεχεια διπλα σου (αν και μου αρεσε πολυ τελικα) γι' αυτο και επιτρεπουν ενα συνοδο ολο το 24ωρο, ακομα κι αν ειναι ο αντρας σου. δευτερον η επισκληριδιος εκει ειναι λιγο πολυτελεια. γι' αυτο αν την επιλεξεις θα πρεπει να το εχεις συνεννοηθει πρωτα με το γιατρο σου. α! υπαρχει κι ενα τριτο. οπως διαβασες το νοσοκομειο δεν σου παρεχει τιποτα αλλο περα απο πανες, γαλα και αποστειρωτη. πρεπει να παρεις ολη τη προικα του μωρου μαζι σου. πληροφοριες για το γιατρο μου θα σου στειλω σε π.μ.

αχ σε ευχαριστω πολυ πολυ με βοηθησες αρκετα γιατι πραγματικα δεν θελω να δωσω τσαμπατζιδικα λεφτα στα ιδιωτικα

• 8 months later...

Καλησπέρα σε όλες!! Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από το Τζάνειο στον Πειραιά?? Έχει ανοίξει καινούρια πτέρυγα.. Ο γιατρός μου είναι εκεί και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά σκέφτομαι και οτι είναι ένα δημόσιο νοσοκομείο και ψιλοφοβάμαι.. Φυσικά μου είπε οτι θα με προσέξει στο θέμα του δωματίου και αν εκείνη την ημέρα υπάρχει ελεύθερο 2κλινο, θα με βάλει αμέσως εκεί!! Δεν ξέρω.. Μάλλον είναι όλα στο μυαλό μου αλλά θα με βοηθούσε αν μου έλεγε κάποια οτι έχει γεννήσει εκεί!!

Ευχαριστώ...

• 2 εβδομάδες μετά...

Ηταν καταπληκτικα στο τζανειο εγω γεννησα πριν 2 μηνες εμεινα ευχαριστημενη απο το πρωσοπικο κ ειδικα απο την μαια μου κ τον γιατρο μου εαν ειναι γνωστος ο γιατρος σου να ζητησεις δικλινο δωματιο εχει πιο πολυ ηρεμια

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Προχτες που είχα πάει στον γυναικολόγο μου, μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου για το δωμάτιο. Οτι τακτοποιούνται όλα!! Και με καθησύχασε λιγάκι!! Ποιον γυναικολόγο έχεις?? Εγώ έχω τον Καράδαγλη.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Προχτες που είχα πάει στον γυναικολόγο μου, μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου για το δωμάτιο. Οτι τακτοποιούνται όλα!! Και με καθησύχασε λιγάκι!! Ποιον γυναικολόγο έχεις?? Εγώ έχω τον Καράδαγλη.

κι εγω το τη κορη μου τη γεννησα στο Τζανειο με γιατρο τον Καραδαγλη. ειναι φοβερος γιατρος, αλλα εχε το νου σου με το δωματιο. οσο προχωραει ο καιρος να του το υπενθυμιζεις συχνα πυκνα, γιατι κι εμενα ετσι μου ελεγε και τελευταια στιγμη το κανονισε και ειχα παει και με ραντεβου! παντως η εμπειρια μου απο το νοσοκομειο ειναι πολυ καλη. μονο το κρεββατι με ταλαιπωρησε, αλλα ημουν η μονη απο οσες κοπελες εχω ρωτησει που εχουν γεννησει εκει, οποτε μαλλον δικη μου "ιδιοτροπια". να εχετε ολες μια πολυ καλη γεννα κι ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σας!

XI64p2.pngtk60p2.png

οτι τα κρεββατια ειναι χαλια αυτο ειναι αληθεια κ εγω εκανα 5 μερες μεσα ουτε μια μερα δεν καταφερα να κλεισω το ματι μου πιανοταν η πλατη μου κ ζεστενομουν τρελλα μεχρι που ειχα κανει κοκκινηλες στην πλατη τα κρεββατια τους ειναι λιγο φρικη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...