Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσα δόντια;

Recommended Posts

Αν "ντρέπεσαι" να την πας στον ίδιο, δε θα έπρεπε. Είναι μωρό ακόμα οπότε καμιά αντίδρασή σου δε θεωρείται ακραία... Εκτός και για κάποιο λόγο δεν του έχεις εμπιστοσύνη :?

Μπορείς δλδ να τον πάρεις τηλέφωνο, να του πεις τα νέα δεδομένα και εκείνος να σου πει αν πρέπει να το ξαναπας ή όχι...

Τώρα αν για κάποιο λόγο δε σου γεμίζει το μάτι, πήγαινε στον άλλο που από ότι καταλαβαίνω θεωρείς καλύτερο;;; :roll:

Και είναι λογικό τώρα που είναι αρρωστούλι να μην πολυθέλει φαγητό... και με εμάς τους ενήλικες το ίδιο συμβαίνει...

Και αν δε σου πει ο γιατρός τι έχει... μη βάζεις άλλα με το μυαλό σου... δε σε βοηθάει αυτό... :wink:

Δεν ντρεπομαι απλα δεν μου γεμισε το ματι, εξεταση σε 5 λεπτα και δεν μου εξηγησε τιποτα.Θα παω και σε εναν αλλο που μου ειπαν καλα λογια, καλυτερα να παρω και μια δευτερη γνωμη, νομιζω...

θεανω μαλλον απο τις μυξουλες ηταν γιατι σταματησε αμεσως,εμενα δεν μου ειπαν για αραιωμενο οτριβιν,κατσε να ρωτησω...

Εδινες και σιροπι εσυ?εμεις απο την κυριακη ειμαστε ετσι...να δουμε για ποσο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εαν αυτός με το 5λεπτο είναι ο σταθερός σας παιδίατρος μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις καινούργιο που να σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη... :?

Αυτό δεν ήταν εξέταση... ξεπέτα ήταν.... :evil:

Εαν αυτός με το 5λεπτο είναι ο σταθερός σας παιδίατρος μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις καινούργιο που να σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη... :?

Αυτό δεν ήταν εξέταση... ξεπέτα ήταν.... :evil:

Ε πες εσυ τωρα...

Ηταν ο δευτερος αυτος, ειχα παει και σε εναν πριν τα ιδια παλι...

Ειμαι σε αναζητηση...Αν ζεις σε μικρη πολη δεν εχεις και απειρες επιλογες...

Καταλαβαινεις...

Ευχαριστω πααααααααρα πολυ για ολα......

Δυστυχως κοριτσια βροχιολιτιδα εχουμε πηραμε μασκακι, ο γιατρος αυτος πιο καλος απο τους αλλους δυο, εξετασε πολυ ωρα το μωρο.Μας ειπε οτι σε αυτην την ηλικια δυσκολα ξεπερνιουνται οι ιωσεις και πολυ συχνα κανουν βροχιολιτιδα.Μας εδωσε μονο αερολιν και οχι σιροπι, ειπε οτι θελει να κανει τον κυκλο του....

Αυτα, bad news πιο bad δεν γινεται...

Ειμαι πολυ χαλια, νιωθω απειρες τυψεις οτι δεν το προστατεψα....

Κολλησα και εγω το συναχι... :cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

:(

Περαστικά σας!!!

Να μη νοιώθεις καθόλου τύψεις Frene ότι μπορούσες να κάνεις το έκανες, σκέψου ότι δεν είναι ούτε δυο μέρες που αρρώστησε και μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες το πήγες σε 2 γιατρούς!!!... και ακόμα καλύτερα έκανες που πήγες και σήμερα το απόγευμα....

Μμμμ... το αερολιν είναι η κλασσικη θεραπεια για τη βρογχιολίτιδα...

Σημασία έχει πως ξέρεις πια τώρα τι έχει και ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις...

Ευχαριστουμε...

Αερολιν μονο χωρις αντιβιωση ευτυχως, μαλλον δεν ειμαστε πολυ βαρια μορφη...γιατι κοιμαται ηρεμα απλα σημερα ειδικα δεν τρωει...

Ελπιζω να μην χειροτερεψει μονο...

Ο γιατρος ειπε οτι ισως και να μην εχει φτασει ακομη στο ζενιθ...

Θα δουμε, μονο υπομονη χρειαζεται!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...