Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσα δόντια;

Recommended Posts

Αχ αναστασια μου δικιο εχεις, αρρωστησε το μπεμπε μου και πολυυυυυυυυυ στεναχωρηθηκα... :cry::cry::cry:

Κολλησε μαλλον απο την μαμα μου η οποια ειχε κολλησει απο τον μπαμπα μου και δεν το ειχε πολυκαταλαβει...

Ευτυχως δεν εχει πυρετο, μονο βηχα και λιγο η μυτουλα τρεχει.

Ταλαιπωρειται , ελπιζω να περασει γρηγορα...

Ευτυχως σημερα δεν εκανε εμετο, απλα δεν τρωει οσο ετρωγε.

Μας εδωσε ο γιατρος σιροπακι και otrivin, αλλα λεω otrivin να μην της βαλω, εσεις τι λετε?

Αυτα... :cry:

Να μην του βάλεις οτριβιν είναι πολύ μικρό...

Να πάρεις την συσκευή ortisalin που αναρροφά τις μυξούλες για να φεύγουν... Και ένας υγραντήρας βοηθάει με σκέτο νερό όχι ευκάλυπτο για να μην ξεραίνεται η κατάσταση...

Και εμείς τα ίδια είμαστε πάντως, μύξα και φταρνίσματα όλη μέρα...

Κουράγιο ευτυχώς έρχεται καλοκαίρι....

Update δόντια: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ 8)

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παντως που ειχε μπουκωμα στην μυτουλα και το βραδυ δεν μπορουσε να αναπνευσει μου πε η γιατρος οτριβιν και ειπα και εγω να μην του βαλω το βρεφακι μονο με ορο και οτριζαλιν αλλα το καημενο ανασα δεν επαιρνε και χειροτερευε με το που το βαλα συνηλθε και σε 4 μερες το σταματησαμε.

για το otrivin εχουν γραφει πολλα αρνητικα αλλα οταν ειχα φτασει στο αμην ειπα και εγω να τις δωσω αλλα πρωτα το δοκιμασα σε μενα! Και φυσικα δεν το εδωσα ποτε στο παιδι!!! Νοιωθεις να σου καιει τα σωθικα ποσο μαλλον σε ενα βρεφος? Οποτε το ριξαμε στους ορους και τα σπρευ τις clinofar .....

Frene μου περαστικά σας!!!!! Όπως και σε όλα τα παιδάκια που τα ταλαιπωρεί ίωση....

Για το μπούκωμα στη μύτη πολλούς ορούς, τη συσκευή otrisalin για την αναρρόφηση της μυξούλας και για αποσυμφορητικό μύτης εμείς έχουμε ένα ομοιοπαθητικό που λέγεται euphorbium... κάνει δουλειά χωρίς χημικά!

:wink:

Αυτή η άνοιξη πια... :evil:

Frene μου περαστικά σας!!!!! Όπως και σε όλα τα παιδάκια που τα ταλαιπωρεί ίωση....

Για το μπούκωμα στη μύτη πολλούς ορούς, τη συσκευή otrisalin για την αναρρόφηση της μυξούλας και για αποσυμφορητικό μύτης εμείς έχουμε ένα ομοιοπαθητικό που λέγεται euphorbium... κάνει δουλειά χωρίς χημικά!

Αυτή η άνοιξη πια... :evil:

ευχαριστω πολυ αναστασια μου, το Otrisalin κανει δουλεια?πηρα ενα της chicco, το ιδιο ειναι??Δεν βλεπω να κανει τιποτα αυτο...Αλλά το μωρο νομιζω δεν εχει πολλες μυξουλες γιατι ολο αδεια την βλεπω την μυτη της, απλα την ακουω λιγο γεματη μεσα, βαζω ορο αλλα αυτο της chicco το εβαλα κανα 2 φορες και δεν βλεπω να βγαζει τιποτα.

Ο βηχας ειναι το προβλημα, η καημενουλα βηχει ειδικα το πρωι.Μας εδωσε ενα σιροπι το Zaditen, το ξερετε?λετε να κανει δουλεια?

Στεναχωριεμαι πολυ που ειναι τοσο μωρουλι και αρρωστησε και ποιος ξερει ποτε θα της περασει... :cry::cry:

Αυτο το ομοιπαθητικο κανει δουλεια?

Ευχαριστω πολυ κοριτσια....

Τρωει και πολυ λιγο και πολυ στεναχωριεμαι, βασικα τα χω παιξει... :cry:

Διαφημίσεις

αυτο το ομοιοπαθητικο ειναι ακινδυνο?σπρει σταγονες ειναι?λετε να το παρω??

Αχ κοριτσια σορυ αν σας ζαλιζω αλλα νιωθω πολυ ασχημα και στεναχωριεμαι απειρα... :cry::cry::cry::cry:

Frene είναι σε σπρέυ, είναι και σε σταγόνες... κάνει δουλειά αλλά αν το παιδάκι δεν έχει πρόβλημα στην αναπνοή δούλεψε μόνο με τον ορό... :wink:

Αν η μυξούλα είναι βαθιά στη μύτη γι' αυτό δε βγάζει τίποτα ο αναρροφητήρας... :?

Τώρα για το σιρόπι που σας έδωσε δεν το γνωρίζω... ευτυχώς δεν έχει πυρετό.... μη στεναχωριέσαι... να σκέφτεσαι ότι τα συμπτώματα που έχει είναι τα ελάχιστα που θα μπορούσε σε μια ίωση... :wink:

Το πρωί πάντα είναι πιο έντονος ο βήχας...

Θύμισέ μου πόσο είναι η μικρή; (Από τη μια το Αλτσχάιμερ, από την άλλη τικερ δε βλέπω....) Αν πίνει νερό (αν είναι σε ηλικία εννοώ) δίνε της πολύ νερό, βοηθάει στο βήχα περισσότερο από όλα τα σιρόπια, ρευστοποιεί το βήχα και βγάζουν φλεματάκι!!!! :wink:

Το πρωί πάντα είναι πιο έντονος ο βήχας...

Θύμισέ μου πόσο είναι η μικρή; (Από τη μια το Αλτσχάιμερ, από την άλλη τικερ δε βλέπω....) Αν πίνει νερό (αν είναι σε ηλικία εννοώ) δίνε της πολύ νερό, βοηθάει στο βήχα περισσότερο από όλα τα σιρόπια, ρευστοποιεί το βήχα και βγάζουν φλεματάκι!!!! :wink:

Αναστασία μου 3 μηνων ειναι η μικρη, τικερ γιατι δεν βλεπεις?

Αφου εχω...

Εγω δεν βλεπω το δικο σου τικερακι, εχει ενα Χ :?:

νερο δεν πινουμε

Λες να παρω το ομοιπαθητικο αυτο που μου ειπες?

Ακαι κατι αλλο πόσο ορο να βαζω?Ολο το μπουκαλακι καθε φοαρ ή το μισο?

Και ποσες φορες την μερα?Ογιατρος μου ειπε πριν απο καθε γευμα.

Ουφφφφφφφφφφφφφ αντε να περασει η παλιοαρρωστια...

Τικερ έχεις... αλλά και εγώ χ βλέπω... :?:D

Ορούς όσους θες, δεν υπάρχει περιορισμός.... και βάζε το μισό μπουκαλάκι στο ένα ρουθουνάκι και το μισό στο άλλο! :wink:

Επειδή είναι μικρή η.... μικρή σου :wink: δε θέλω να σου πω με σιγουριά να το πάρεις το ομοιοπαθητικό... ΔΕΝ έχει χημικά, όλα αυτά είναι βιολογικά σκευάσματα (και σίγουρα καμια σχέση με το οτριβιν που είναι στούκας) αλλά είναι που δεν το χρειάστηκα σε αυτή την ηλικία (πρώτη φορά το έβαλα μετά τον 6ο) για να ρωτήσω τη γιατρό αν πρέπει ή δεν πρέπει. Πολύ ορό για να φεύγουν οι μυξούλες προς τα έξω ή να τις καταπίνει το μωράκι σου...

Μην αγχώνεσαι πάντως... είναι μικρό ακόμα γι΄αυτό φρικάρεις, όμως αυτό που περνάει δεν είναι τίποτα σοβαρό!!!! :D

Περαστικά σας!!!!

:D

Διαφημίσεις

Τικερ έχεις... αλλά και εγώ χ βλέπω... :?:D

Ορούς όσους θες, δεν υπάρχει περιορισμός.... και βάζε το μισό μπουκαλάκι στο ένα ρουθουνάκι και το μισό στο άλλο! :wink:

Επειδή είναι μικρή η.... μικρή σου :wink: δε θέλω να σου πω με σιγουριά να το πάρεις το ομοιοπαθητικό... ΔΕΝ έχει χημικά, όλα αυτά είναι βιολογικά σκευάσματα (και σίγουρα καμια σχέση με το οτριβιν που είναι στούκας) αλλά είναι που δεν το χρειάστηκα σε αυτή την ηλικία (πρώτη φορά το έβαλα μετά τον 6ο) για να ρωτήσω τη γιατρό αν πρέπει ή δεν πρέπει. Πολύ ορό για να φεύγουν οι μυξούλες προς τα έξω ή να τις καταπίνει το μωράκι σου...

Μην αγχώνεσαι πάντως... είναι μικρό ακόμα γι΄αυτό φρικάρεις, όμως αυτό που περνάει δεν είναι τίποτα σοβαρό!!!! :D

Περαστικά σας!!!!

ευχαριστω πολυ αναστασια μου!Θα βαζω ορο πολυ!Α και μετα τον ορο δεν χρειαζεται να την κραταω πολυ ορθια δηλαδη?Και ξαπλωμενη να ειναι δουλεια γινεται δηλαδη?Γιατι ολο να κοιμαται θελει...

Ουφφφφφ οντως φρικαρω γιατι ειναι πολυ μικρουλα και την λυπαμαι...

Frene, τον ορό τον βάζεις με το μωράκι ξαπλωμένο και γυρισμένο το κεφαλάκι του στο πλάι... μην τον βάλεις βέβαια ενώ κοιμάται!!! Φαντάζεσαι εκεί που κοιμάσαι να νοιώσεις νερό με πίεση στη μύτη σου;;; Φρίκηηηη!!!!

Όταν είναι ξύπνια, θα τη βάζεις στην αλλαξιέρα και θα βάζεις και τον ορό... Για να μην το ξεχνάς είναι καλά να το κάνεις και στην αλλαγή της πάνας! :wink:

Ψυχραιμίαααααααα!!!!!!!

Frene, τον ορό τον βάζεις με το μωράκι ξαπλωμένο και γυρισμένο το κεφαλάκι του στο πλάι... μην τον βάλεις βέβαια ενώ κοιμάται!!! Φαντάζεσαι εκεί που κοιμάσαι να νοιώσεις νερό με πίεση στη μύτη σου;;; Φρίκηηηη!!!!

Όταν είναι ξύπνια, θα τη βάζεις στην αλλαξιέρα και θα βάζεις και τον ορό... Για να μην το ξεχνάς είναι καλά να το κάνεις και στην αλλαγή της πάνας! :wink:

Ψυχραιμίαααααααα!!!!!!!

Εννοειται οχι την ωρα που κοιμαται, αλλα ως τωρα της το εβαζα ανασκελα εντελως οχι στο πλαι γιατι ετσι διαβασα στις οδηγιες χρησης της clinofar.

Αν ειναι θα δοκιμασω στο πλαι.

Ευχαριστω παρα πολυ anastasia μου για τις αμεσες απαντησεις σου!!!

Και χωρίς να είναι στο πλάι δεν υπάρχει πρόβλημα! Απλά είναι πιο εύκολο αν πέσουν μυξούλες ή αν φταρνιστεί να μη γυρίσουν προς τα μέσα...

Παρακαλώωωωωωωωωω!!!!!!! Περαστικά σας!

ευχαριστω πολυ αναστασια μου, το Otrisalin κανει δουλεια?πηρα ενα της chicco, το ιδιο ειναι??

Οχι poire της Chicco να πάρεις την συσκευή otrisalin.. καμία σχέση το ένα με το άλλο....

Το ότι δεν τρώει είναι φυσικό, καλύτερα μικρά και συχνά γεύματα...

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ αναστασια μου, το Otrisalin κανει δουλεια?πηρα ενα της chicco, το ιδιο ειναι??

Οχι poire της Chicco να πάρεις την συσκευή otrisalin.. καμία σχέση το ένα με το άλλο....

Το ότι δεν τρώει είναι φυσικό, καλύτερα μικρά και συχνά γεύματα...

Ευχαριστω felini!!!!!Θα παρω otrisalin!!

Να ρωτησω κατι, το poire που εγραψες τι σημαινει????? :lol:

Να ρωτησω κατι, το poire που εγραψες τι σημαινει????? :lol:

εσύ έχεις κάτι τέτοιο ;;;;;

47050.JPG

ή κάτι τέτοιο ;;;;;

product-687960.jpg

το πρώτο μοιάζει με το otrisalin, το 2ο είναι σαν poire

9651.jpg

από γαλλικό site ονομάζεται prorhinel στην Γαλλία...

το poire (=αχλάδι) είναι αυτό...

6010.L.jpg

Ελπίζω να βοήθησα.... :D

WLn5p2.png

Κοριτσια οντως το poire εχω, βεβαια δεν το πηρα στην συσκευσια που φαινεται στην φωτο που εβαλε η felinidoc αλλα μονο του σε ενα χαρτονι οχι σε κουτι.Και οσες φορες το εβαλα δεν ειδα να τραβαει τιποτα, και σε μενα που το δοκιμασα δεν ειδα να κανει δουλεια, ετσι νομιζω δηλαδη.

Παντως και ορο που βαζω δεν βλεπω να βγαινουν μυξουλες, ο ορος τρεχει μετα, μηπως δεν τις καταλαβαινω???? :shock:

Επισης το μπεμπε δεν φαινεται να εχει τοσο προβλημα με την μυτη γιατι ουτε τρεχει ουτε φαινεται να ζοριζεται οταν κοιμαται, να ανοιγει το στομα δηλαδη.Απλα καμια φορα ακουγεται οτι ειναι γεματη.

Μηπως ο γιατρος μου εδωσε το otrivin λιγο ελαφρα τη καρδια???

Αντε γιατι τα χω παρει λιγο με ολους τους γιατρους, ουτε σου εξηγουν τιποτα, αντε εκει μπα μπαμ να τελιωνουμε σε 2 λεπτα να παρουν το παραδακι!! :?

Frene καλημέρα :D

Αν έχεις όντως το poire καμια σχέση με το otrisalin!!! Καλό θα ήταν να το πάρεις να το έχεις στο φαρμακείο του σπιτιού σου για κάθε ενδεχόμενο αν τύχει και μπουκώσει η μικρή καμιά φορά!

Τις μύξες μερικές φορές δεν τις βγάζουν προς τα έξω τα μωράκια! Τις καταπίνουν μαζί με λίγο απο τον ορό που πάει στο στομαχάκι τους...

Το otrivin πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να το χρησιμοποιήσεις... αν δεν έχει και μπούκωμα σοβαρό... γιατί;;; :?::?::?:

Είναι καλύτερα δηλαδή σήμερα;;

Με τον ορό δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τον βάζεις... μιας και ακούς στο βάθος μπούκωμα... πάρε και τη συσκευή και μην ανησυχείς... έτσι όπως το ακούω δεν είναι κάτι σοβαρό!

Frene καλημέρα :D

Αν έχεις όντως το poire καμια σχέση με το otrisalin!!! Καλό θα ήταν να το πάρεις να το έχεις στο φαρμακείο του σπιτιού σου για κάθε ενδεχόμενο αν τύχει και μπουκώσει η μικρή καμιά φορά!

Τις μύξες μερικές φορές δεν τις βγάζουν προς τα έξω τα μωράκια! Τις καταπίνουν μαζί με λίγο απο τον ορό που πάει στο στομαχάκι τους...

Το otrivin πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να το χρησιμοποιήσεις... αν δεν έχει και μπούκωμα σοβαρό... γιατί;;; :?::?::?:

Είναι καλύτερα δηλαδή σήμερα;;

Με τον ορό δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τον βάζεις... μιας και ακούς στο βάθος μπούκωμα... πάρε και τη συσκευή και μην ανησυχείς... έτσι όπως το ακούω δεν είναι κάτι σοβαρό!

Καλημερα κοριτσια!Πηρα το otrisalin αλλα μπα...δεν βγηκε τιποτα.

Νομιζα οτι ειναι καλυτερα σημερα το πρωι αλλα μπαααα...

Κοιμοταν και τωρα που ξυπνησε η καημενη δυσκολευοταν ακουγαταν απο το στηθος της χουρχουρητο

εχει και 37,4 πυρετο...

στον υπνο βεβαια ειναι πολυηρεμη, μονο γκουχ κανει σπανια αλλα με το που σηκωνεται απο το κρεβατι αρχιζει να βηχει, κοκκινιζουν τα ματακια της...

Αχ κοριτσια θα σκασω...

Frene... μήπως θα έπρεπε καλού κακού να την ακούσει ο γιατρός σας; Πιο πολύ για το χουρχουρητό... έκανε και δεκατάκια τελικά ε;;; :?:(

Μη στεναχωριέσαι μωρέεεε... παιδάκια είναι και αρρωσαταίνουν, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει. Αυτά ξεπερνιούνται!!!

Αν σας δει ο γιατρός θα σας πει αν χρειάζεται και κάτι περαιτέρω...

Περαστικά και πάλι!

:)

Frene... μήπως θα έπρεπε καλού κακού να την ακούσει ο γιατρός σας; Πιο πολύ για το χουρχουρητό... έκανε και δεκατάκια τελικά ε;;; :?:(

Μη στεναχωριέσαι μωρέεεε... παιδάκια είναι και αρρωσαταίνουν, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει. Αυτά ξεπερνιούνται!!!

Αν σας δει ο γιατρός θα σας πει αν χρειάζεται και κάτι περαιτέρω...

Περαστικά και πάλι!

:)

Την πηγα στο γιατρο προχτες και τωρα θα την παω και σε αλλον,σημερα το απογευμα.για λιγο το εκανε το χουρχουρητο αλλα γενικα ζοριζεται την ακουω, τωρα παλι κοιμηθηκε χωρις να φαει, 60 γρ εφαγε.Τουλαχιστον χθες ετρωγε..

δεν ξερω ακουω τοσα, φοβαμαι αυτες τις βροχιολιτιδες που παθαινουν, εινα και πολυ μικρο....κριμα..

Αν "ντρέπεσαι" να την πας στον ίδιο, δε θα έπρεπε. Είναι μωρό ακόμα οπότε καμιά αντίδρασή σου δε θεωρείται ακραία... Εκτός και για κάποιο λόγο δεν του έχεις εμπιστοσύνη :?

Μπορείς δλδ να τον πάρεις τηλέφωνο, να του πεις τα νέα δεδομένα και εκείνος να σου πει αν πρέπει να το ξαναπας ή όχι...

Τώρα αν για κάποιο λόγο δε σου γεμίζει το μάτι, πήγαινε στον άλλο που από ότι καταλαβαίνω θεωρείς καλύτερο;;; :roll:

Και είναι λογικό τώρα που είναι αρρωστούλι να μην πολυθέλει φαγητό... και με εμάς τους ενήλικες το ίδιο συμβαίνει...

Και αν δε σου πει ο γιατρός τι έχει... μη βάζεις άλλα με το μυαλό σου... δε σε βοηθάει αυτό... :wink:

Μηπως το χουρχουρητο ειναι απο τα μυξουλες που την πνιγουν στο λαιμο και δεν ειναι απο τα πνευμονια .Γιατι και εχει πολλες μυξουλες βαθια?Οπως ειχα πει και πιο πανω ειχε ακριβως το ιδιο το μωρο(στην ιδια ηλικια) και με πολυ ορο otrisalin και οτριβιν αραιωμενο με ορο σε μια βδομαδουλα καθαρισε.Γιατι και εγω την αφησα χωρις φαρμακα πρωτα μια βδομαδα και μετα που ειδα οτι χειροτερευει την πλακωσα και εγινε περδικι. Επισης φυσικα και να ξαναπαρεις τον γιατρο και να του πεις οτι εχει διαφορα απο την τελευταια φορα που μιλησατε.Με πιανουν και μενα κατι τετοια ωρες ωρες τυπου να μην ενοχλω, να μην γινομαι υπερβολικη αλλα μετα σκεφτομαι οτι ειναι για το παιδι και οτι μπορει να προλαβω τα χειροτερα.Αντε μην στεναχωριεσαι θα περασει και θα ειναι μια χαρα το μικρουλι. Παιδακια ειναι θα αρρωστησουν και μακαρι να ναι μονο τετοια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...