Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

:twisted:ΑΚΟΥΣΩΝ ! ΑΚΟΥΣΩΝ ! ναι ντελαλης εγινα σημερα τι μου ειπανε . μαμα που στελνει στο νηπειο το παιδι της απαγορευσε να μηλαει σε παιδακια αλλης εθνοτητας. και οταν την ρωτησα γιατι το ειπες αυτο στην κορη σου μου ειπε δεν με ενδιαφερει ο ανθρωπος αλλα η εθνοτητα. φρικαρα θα ηθελα την γνωμη σας. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕς ΕΚΕΙΝΕς ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ. (ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σε μας συνέβη αυτό.......... ένα παιδάκι είπε στην δασκάλα ότι δεν θέλε να κάτσει δίπλα στην "μαύρη", γιατί έτσι του είπε η μαμά του!!!!!

Αλλά η δασκάλα μας δεν το άφησε να περάσει έτσι, "σπικάρησε" 2 λογάκια στη μαμά του παιδιού.

Ντροπή και αίσχος, αυτό έχω μόνο να πω

σιγουρα σημασια εχει ο ανθρωπος και οχι η χωρα απο την οποια καταγεται.

ασχετα αν εγω μπορει να εχω θεμα στο παιδι μου δεν θελω να εχει τετοια κολληματα.εξαλου εχουμε γινει η χωρα της παγκοσμιοποίησης.οφειλουμε να μαθουμε να ζουμε ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κοινωνια μας.

και καλα να εχεις θεμα...αλλα με ενα παιδακι του νηπιου...ελεος.:evil:

Σε αυτό φταίνε οι γονείς αλλά και οι δάσκαλοι. Σε μια τάξη είχα εγγραφή ένα αλβανάκι, γνωρίζοντας ότι πολλές μανάδες θα ενοχληθούν, φρόντισα να δημιουργίσω μια σχέση μεταξύ του και των παιδιών ώστε ότι και να πουν οι μαμάδες τα παιδιά να ξέρουν οτι ειναι φίλος τους και να μην γίνει θέμα. Ευτυχώς τα κατάφερα και δεν ξεχωρίζει στην τάξη. Δεν γνωρίζω αν οι γονείς προσπάθησαν να μιλήσουν αρνητικά για το παιδί αλλά και να το έκαναν δεν κατάφεραν να μας χαλάσουν το κλίμα και είμασταν όλοι μια αγαπημένη παρέα. Εμείς που ζούμε στα βόρεια έχουμε μεν συνηθίσει την ποικιλομορφία αλλά πολλές μανάδες έχουν ακόμα παροπίδες και τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Σε αυτό φταίνε οι γονείς αλλά και οι δάσκαλοι. Σε μια τάξη είχα εγγραφή ένα αλβανάκι, γνωρίζοντας ότι πολλές μανάδες θα ενοχληθούν, φρόντισα να δημιουργίσω μια σχέση μεταξύ του και των παιδιών ώστε ότι και να πουν οι μαμάδες τα παιδιά να ξέρουν οτι ειναι φίλος τους και να μην γίνει θέμα. Ευτυχώς τα κατάφερα και δεν ξεχωρίζει στην τάξη. Δεν γνωρίζω αν οι γονείς προσπάθησαν να μιλήσουν αρνητικά για το παιδί αλλά και να το έκαναν δεν κατάφεραν να μας χαλάσουν το κλίμα και είμασταν όλοι μια αγαπημένη παρέα. Εμείς που ζούμε στα βόρεια έχουμε μεν συνηθίσει την ποικιλομορφία αλλά πολλές μανάδες έχουν ακόμα παροπίδες και τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Αυτο ακριβως και μπραβο σου. Το σχολειο ειναι η λυση οταν οι γονεις εχουν παρωπιδες. Το σχολειο θα δωσει την ευκαιρια στο παιδι να καταλαβει ποσο ιδιοι ειναι μεταξυ τους.

Ευτυχως υπαρχει και αυτο και στην περιπτωση που υπαρχουν δασκαλοι σαν εσας να το προσπαθησουν. Και παλι μπραβο.

Εγω το ειχα παρει γραμμη καποια στιγμη στην πλατεια. http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=812770&postcount=4

Αποκλειετε το παραπανω παιδι να ξεχωρισε ενα αλλο απο μονο του. Παιζει μεγαλη πλυση εγκεφαλου δυστυχως :-(

Προσωπικα στην θεση της μαμας του παδιου που αναφερει η jenia θα εκανα μια συζητηση με την δασκαλα. Μιλαμε για παιδικες ψυχες και ειναι απανθρωπο, μην πω εγκληματικο....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Και σε μας συνέβη αυτό.......... ένα παιδάκι είπε στην δασκάλα ότι δεν θέλε να κάτσει δίπλα στην "μαύρη", γιατί έτσι του είπε η μαμά του!!!!!

:evil::cry::evil::cry: (ο θυμος για την μανα που το ειπε και η λυπη για το παιδακι που καθεται διπλα στο δικο της)

Δεν θελω καν να φανταστω πως ενοιωσε το παιδακι αυτο :cry::cry:

Ορισμενοι ανθρωποι απορω αν ειναι γονεις. Πως μπορεις να εισαι γονιος και να μην νοιαστεις για ενα αλλο παιδακι.

:evil::cry::evil::cry: (ο θυμος για την μανα που το ειπε και η λυπη για το παιδακι που καθεται διπλα στο δικο της)

Δεν θελω καν να φανταστω πως ενοιωσε το παιδακι αυτο :cry::cry:

Ορισμενοι ανθρωποι απορω αν ειναι γονεις. Πως μπορεις να εισαι γονιος και να μην νοιαστεις για ενα αλλο παιδακι.

Μπορώ να σου πω ένιωσε γιατί πρόκειται για το παιδάκι του φούρναρή μου που είναι Αιγύπτιος, και τα παιδιά του μιλάνε μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ( και πολύ λίγο από τη γλώσσα τους).

Το δικό μου το παιδί κάνει συνέχεια παρέα μαζί τους, κι εγώ εξαγριώθηκα περισσότερο από τη μάνα του.

με νευριαζει η σταση των μαμαδων αυτων. δεν ξερω αλλα να μηλαει μια μαμα στο παιδι της για μια αλλη ψυχουλα που τωρα βλεπει τον κοσμο οτι δεν πρεπει να εχει καμια επαφη μαζι του. με τρελενει παιδι μου ενας αγκελος δεν μπορει να κανει κακο σε εναν αλλον . κανω συζητησει μαζι της γιατι εγω ειμαι απο χωριο και εμεις εχουμε πολλες ξενες οικογενειες στο χωριο λογο οτι δουλευουν στα χωραφια κλπ. τον Σεπτεμβριο θα παω τον γιο μου προνηποιο και ειμαστε σε παρεα και μου πεταει την φοβερη ατακα << ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ>> αρχιζω και νευριαζω και μου ανεβενει η πιεση . την κειταω και της λεω οσες θελει ο ιδιος.γελει πονειρα και τοτε δεν κρατιεμαι και της λεω ποιο ειναι το προβλημα σου!

μου απανατει οτι εγω δεν θα τον πηγενα στο χωριο προνηποιο αλλα σε ιδιοτικο για να μην παρει το παιδι συνηθειες των ξενων.φρικαρα δεν μπορουσα αλλο να κρατηθω και της λεω στο νηποιο του χωριου θα το παω και θα κανει με οποιο παιδακι θελει παρεα αρκει να ειναι καλος ανθρωπος αλλα το μονο συγουρο ειναι οτι το παιδι μου δεν θα αποκτησει ιδεες σαν της δικε σου. Δεν αντεξα αλλο σας μηλαω μου ηρθε και εγω τη αλλο να της πω αλλα πηρα το απιδι και εφυγα.

και μου πεταει την φοβερη ατακα << ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ>> αρχιζω και νευριαζω και μου ανεβενει η πιεση . την κειταω και της λεω οσες θελει ο ιδιος.γελει πονειρα και τοτε δεν κρατιεμαι και της λεω ποιο ειναι το προβλημα σου!

μου απανατει οτι εγω δεν θα τον πηγενα στο χωριο προνηποιο αλλα σε ιδιοτικο για να μην παρει το παιδι συνηθειες των ξενων.

Ξέρεις πόσο πληρώνεται κάποιος που ξέρεις πολλές γλώσσες? Και μάλιστα "βαλκανικές", ρουμάνικα κλπ? Θα'χει εξασφαλίσει το παιδί σου το επαγγελματικό του μέλλον!!

Πες της χαιρετίσματα............... πέρισυ είχα την κορη μου σε ιδιωτικό και είχαν και "ξένα" παιδάκια..... ένα μάλιστα από Ταϋλάνδη.

Και στο ίδιο σχολείο είχε τα παιδιά της γνωστό μοντέλο -παρουσιάστρια και βλεπόμασταν όλες μαζί στις εκδηλώσεις.

τι να πω βρε κοριτσια αλλα δεν μπορω να ακουω μια ΜΑΝΑ να λεει τετοιες κουβεντες για ενα παιδι που στα 4 χρονια του τι ξερει απο εμας περιμενει να του διξουμε τον σωστο δρομο , να του μαθουμε τι ειναι η ζωη. αν ξεκινησει μια μαμα να λεει τετοιες κουβεντες σε ενα μωρο οταν μεγαλωσει τι ανθωπος θα γινει ποιο θα ειναι το αποτελεσμα του.

Διαφημίσεις

......ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ..........

Χα,χα.χα.....να της πεις αυτηνης ότι να προετοιμάζεται λίγο-λίγο και για το ενδεχόμενο σε 15-20 χρόνια μα της πει ο γιός της ή η κόρη της ότι θα κάνει "Συμπεθερους απο τα Τίρανα"(γνωστή θεαρτική παράσταση για να μην παρεξηγηθούμε κιολας)..........Πρέπει να μάθουμε όλοι μας να ζούμε με τις αλλάγες που γίνονται στην κοινωνία μας.....Τα παιδάκια αυτά μεγαλώνουν με τα δικά μας και σε μερικά χρόνια δεν θα μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε...Μας αρέσει ή όχι έτσι είναι τα πραγματα......

κλαρα εμενα αυτο που με ενοχλη αφανταστα ειναι αφου ειναι ανρθωποι γιατι να βαλουμε νταμπελες στα προσωπα των παιδιων και να κανουμε διαχωρισμους που δεν εχουν νοημα ειναι η ποιο ομορφη και γλυκια ηλικια ζουνε τα παιδια μας στην χωρα των παραμυθιων και θα ερθουμε εμεις και θα τους καταστρεψουμε με το χαζο μας το μιαλο τον κοσμο τους ΟΧΙ το θεωρο εγκλιμα προ το ιδιο σου το παιδι αλλα και στις αλλες ψυχουλες. εγω βλεπω με τη λαχταρα σε κειτανε για να τους μαθεις ομορφα πραγματα και δεν ξερω λιωνω να μην τους κατστρεψω αυτη την ομορφη στιγμη και πληγωθει η ψυχουλα τους. και θα παει μια μαμα στενομιαλη να τα σαρωσει ολα.

Η κυρία που μου κράταγε την μικρή μέχρι πέρσι ήταν συνοδός σε λεωφορείο μεγάλου ιδιωτικού σχολείου.Εκέινη έιχε δρομολόγιο που έφτανε μέχρι και Γλυφάδα , λοιπόν μου έλεγε ότι τα περισσότερα απο τα παιδάκια ήταν αλλοδαπά γιατί οι γονείς τους δούλευαν σαν κηπουροί ή οικιακοι βοηθοί στα ευκατάστατα σπίτια οπότε και το ιδιωτικό δεν είναι πανάκεια εξάλλου και στον παιδικό σταθμό της κόρης μου υπάρχουν ξένα παιδάκια στην τάξη.:P

κλαρα εμενα αυτο που με ενοχλη αφανταστα ειναι αφου ειναι ανρθωποι γιατι να βαλουμε νταμπελες στα προσωπα των παιδιων και να κανουμε διαχωρισμους που δεν εχουν νοημα ειναι η ποιο ομορφη και γλυκια ηλικια ζουνε τα παιδια μας στην χωρα των παραμυθιων και θα ερθουμε εμεις και θα τους καταστρεψουμε με το χαζο μας το μιαλο τον κοσμο τους ΟΧΙ το θεωρο εγκλιμα προ το ιδιο σου το παιδι αλλα και στις αλλες ψυχουλες. εγω βλεπω με τη λαχταρα σε κειτανε για να τους μαθεις ομορφα πραγματα και δεν ξερω λιωνω να μην τους κατστρεψω αυτη την ομορφη στιγμη και πληγωθει η ψυχουλα τους. και θα παει μια μαμα στενομιαλη να τα σαρωσει ολα.

Θέλω να αναφέρω κάτι.....Για ένα εξάμηνο περίπου δούλεψα σε μια υπηρεσία και είχα να κάνω αποκλειστηκα με αλλοδαπους.Είδαν πολλα τα μάτια μου και ακουσαν πολλά τα αυτιά μου...... Εκείνοι πάντως που ξεχώριζαν ήταν οι οικογενειάρχες...να δεις με τι λαχτάρα σου μιλούσαν για τα παιδιά τους και ποσο πολύ προσπαθούν να τους προσφέρουν τα πάντα ωστε να μην νιωθουν μειονεκτικά μπροστα στα μάτια των δικών μας παιδιών.....

στην γειτονια μου μενει μια οικογενεια απο αλβανεια με 4 παιδιακια , και δυο απο Ινδια και η καθε μια απο 2 παιδια και εχουμε και 6 οικογενιες δικες μας . μαζευονται ολα σε μια μικρη πλατια που υπαρχει τα βλεπεις και τα χαιρεσε ναι εχουν διαφορετικο χρωμα αλλα ομορφες ψυχες ποτε δεν εκανα παρατηρηση σε κανενα παιδακι αμα πειραξε τα δικα μου .παιδια ειναι και θα παιξουν , θα κτηπησουν , θα μαλωσουν ολα θα τα κανουν βλεπεις τις μαμαδες τα καμαρωνουν οπως και εμεις τα δικαμας δεν βλεπω καμια διαφορα ετσι ωστε να πω εμεις ημαστε οι καλητεροι και εκεινοι οχι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟ

Διαφημίσεις

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ!ΧΑΜΟΣ!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ!ΧΑΜΟΣ!

Καλη μου αυτη η περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν φτεει το κακομηρο το παιδακι γιατι αυτο τωρα νιωθει σαν αγρημι κλησμενο σε κλουβι αφου δεν υπαρχει τροπος επικεινονιας με καποιο αλλο ατομο . εδω εχει γινει λαθος απο ολους γιατι για να δεχτεις ενα παιδι στο παιδικο που δεν ξερει τιποτα απο μια γλωσσα πρεπει να εισαι τι να πω . ποσο βασανιζεται εκεινο αλλα και ποσο φοβησμενα θα νιωσουν και τα αλλα παιδακια που θα τα δαγκωνει. και παλι καποιος μεγαλος φτεει γιατι δεν το ξεραν οτι το παιδι δεν μηλαει καθολου ελληνικα οταν το δεχτηκαν. :shock:

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ...

Μιλάμε για παιδικό, η γλώσσα δεν έχει τόσο σημασία. Εφόσον μιλάμε για φυσιολογικό παιδί θα μπορούσε η δασκάλα να το ελέγχει βάζοντας εργασίες γνωριμίας και δείχνοντας στα άλλα παιδιά πως να βοηθήσουν. Εγώ αν ήμουν δασκάλα στον παιδικό και είχα τέτοιο παιδί θα πήδαγα από την χαρά μου! Μου δίνει αμέσως ένα σωρό δραστηριότητες να τους κάνω και ένα σωρό πράγματα να τους μάθω.

ΕΜΕΙΣ μεγαλωσαμε στην γερμανια και παντα μας λεγαν (αουσλεντερ)δηλ κατι σαν αλβανος εδω...

ξερω πως αισθανεται το παιδι..το περασα και εγω και πιστεψτε με ειναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ συναισθημα...

πριν καποιους μηνες ενα αλβανακι εκανε παρτυ και καλεσε ολη την ταξη δηλ 30 παιδια...

ετοιμασιες απο το πρωι και να οι πιτσες και να τα γλυκα...

να σημειωσω οτι οπου το καλεσαν το κοριτσακι πηγε με δωρο απο τον ΦΩΚΑ παρακαλω..

ξερετε ποσα παιδια ηρθαν απο την ταξη???????

ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ!!!!

Μονο εγω ημουν εκει διοτι κανω παρεα με την μητερα του παιδιου και ελαχιστοι συγγενεις....

αισχος και ντροπη μας!!!!

πριν καποιους μηνες ενα αλβανακι εκανε παρτυ και καλεσε ολη την ταξη δηλ 30 παιδια...

να σημειωσω οτι οπου το καλεσαν το κοριτσακι πηγε με δωρο απο τον ΦΩΚΑ παρακαλω..

ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Μονο εγω ημουν εκει διοτι κανω παρεα με την μητερα του παιδιου και ελαχιστοι συγγενεις....

0002015B.gif

Αυτό είναι πολύ άσχημο...

74Qtp3.png2SeRp3.png

ΕΜΕΙΣ μεγαλωσαμε στην γερμανια και παντα μας λεγαν (αουσλεντερ)δηλ κατι σαν αλβανος εδω...

ξερω πως αισθανεται το παιδι..το περασα και εγω και πιστεψτε με ειναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ συναισθημα...

ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Την ψυχούλα αυτου του παιδιού την σκέφτηκε καμιά μαμα?????????

Το καημένο το παιδάκι.......προσπαθώ να φανταστώ την λαχτάρα του παιδιού για την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ και την απογοήτευσή του μετά......πως μετά αυτό το παιδί να μην νιώσει μειωνεκτικά και να αντιδράσει άσχημα......αυτα σε μια παιδική ψυχή δεν σβήνονται εύκολα.....

Μιλάμε για παιδικό, η γλώσσα δεν έχει τόσο σημασία. Εφόσον μιλάμε για φυσιολογικό παιδί θα μπορούσε η δασκάλα να το ελέγχει βάζοντας εργασίες γνωριμίας και δείχνοντας στα άλλα παιδιά πως να βοηθήσουν. Εγώ αν ήμουν δασκάλα στον παιδικό και είχα τέτοιο παιδί θα πήδαγα από την χαρά μου! Μου δίνει αμέσως ένα σωρό δραστηριότητες να τους κάνω και ένα σωρό πράγματα να τους μάθω.

συμφωνο καποιος κατι θα πρεπει να κανει ετσι ωστε αυτο το παιδι να μην νιωθη αγρημι και δεν λεω οτι δεν πρεπει να το παρουν αλλα δεν υπαρχει εκπαιδευμενο προσωπικο ετσι ωστε να βοηθησει αυτο το πλασμα να μην υποφερει αλλα και να μην δημιουργει προβληματα συμπεριφορας με τα αλλα παιδακια .

οσο demi για το κοριτσακι με το παρτυ τι να πω θα ειναι οι μαμαδες στην την "φιλη μου " που να μην της πω τιποτα !!:twisted:

ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Αυτο ειναι ειλικρινα απαραδεκτο! Τι διδαγματα δινοιυμε στα παιδια μας με αυτους τους αποκλεισμους?? :confused::confused:

Καλη μου αυτη η περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν φτεει το κακομηρο το παιδακι γιατι αυτο τωρα νιωθει σαν αγρημι κλησμενο σε κλουβι αφου δεν υπαρχει τροπος επικεινονιας με καποιο αλλο ατομο . εδω εχει γινει λαθος απο ολους γιατι για να δεχτεις ενα παιδι στο παιδικο που δεν ξερει τιποτα απο μια γλωσσα πρεπει να εισαι τι να πω . ποσο βασανιζεται εκεινο αλλα και ποσο φοβησμενα θα νιωσουν και τα αλλα παιδακια που θα τα δαγκωνει. και παλι καποιος μεγαλος φτεει γιατι δεν το ξεραν οτι το παιδι δεν μηλαει καθολου ελληνικα οταν το δεχτηκαν. :shock:

O δικος μου μιλησε στα 3 και πηγε παιδικο 1 ετους.

Τι να μιλας ιδια γλωσσα , τι να μην μιλας καθολου. Τον ιδιο εκνευρισμο εχεις.

Ολοι απεδιδαν την επιθετικοτητα στο οτι ηθελε κατι αλλα δεν μπορουσε να το ζητησει.

Μπορει να συμβει σε ολους μας δλδ ακομα και αν ειναι η μητρικη , καποιο θεμα ομιλιας. Τι δλδ αυτα τα παιδια δεν ξερουν να τα κουμανταρουν οι παιδαγωγοι?

Μιλαμε για προσχολικες ηληκιες που η ομιλια και η συνενοηση με αυτην δεν θεωρειτε αυτονοητη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...