Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 20 ΛΕΠΤΑ

Λιζα Ν.

Recommended Posts

Σας ομιλει μια πολυ κουρασμενη μαμα!!! Η μικρη μου, απο τοτε που σαραντισε, κοιμαται καθε βραδυ κατα τις 9 με 10, για κανενα διωρο/τριωρο. Μετα απο αυτο, ξυπναει και ξανακοιμαται συνεχως!!! Καθε 10 λεπτα με μια ωρα το πολυ!

Δοντια ΔΕΝ βγαζει. Εγω ΔΕΝ λειπω να παω πχ δουλεια. Την ημερα ΔΕΝ κοιμαται παρα πολυ. Κολικους κλπ ΔΕΝ εχει. Η θερμοκρασια της ειναι μια χαρα. Ησυχια εχουμε πληρη, ουτε μυγα δεν ακουγεται εδω που μενω. Φωτακι της εχω αλλα οχι πολυ δυνατο, εξαλλου οταν κοιμαται το τριωρο το ιδιο φως εχει. Ξυπναει, τη νανουριζω αγκαλια, ξανακοιμαται και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια ξυπναει και κλαιει, μεχρι που καποια στιγμη ξυπναει ολωσδιολου και δεν μπορω να την ξανακοιμισω, συνηθως μεταξυ 3.30 με 6 το παρα πολυ, και θελει να ξαναφαει. Δοκιμασα να μην τη νανουρισω απο την πρωτη φορα που ξυπναει, αλλα εκλαιγε για παρα πολλη ωρα, μεχρι που αναγκαστηκα να την παρω αγκαλια. Δεν ξανακοιμαται μονη της με τιποτα. Τι να συμβαινει? Καμμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Μηπως πειναει ??? 5 μηνων τρωνε αρκετα συχνα ξερεις. Δεν θα μου εκανε εντυπωση να μην τρωει αρκετα και να θελει ξανα και ξανα και γιαυτο να σηκωνεται.....Επισης θα ελεγα δοκιμασε να την τυλιξεις ελαφρα σε μια μαλακια κουβερτα και να της βαλεις διπλα της ενα μαλακο κουβερτακι μικρο η κατι αλλο με την μυρωδια σου.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

στις πρωτες τριαντα μερες της κορης μου δεν ειχαμε κοιμηθει εγω τουλαχιστον πανω απο τεταρτο το πολυ και τελικα ειχε ωτιτιδα οταν την ειχαμε αγκαλια ανακουφιζοταν με το που την ξαπλωναμε μεσα σε 5-10 λεπτα ξυπνουσε με κλαματα με το που την βαλαμε σταγονες στα αυτακια κοιμηθηκε πρωτη φορα πανω απο μιση ωρα και εγινε γρηγορα καλα ευτυχως εξελιχθηκε και σε ενα πολυ καλο μωρακι και περασε αυτο το απιστευτο πραγμα.κανε μια ερευνα στην δικια σου εχωντας την αγκαλια με τα ακροδαχτυλα καντην μαζαζ στην βαση με το μαγουλο το αυτακι της αν πεταχτει η δυσανασχετιση εχεις θεμα με τα αυτακια της γι αυτο δεν ηρεμει...δεν ξερω με το που σε διαβασα αυτο θυμηθηκα.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

koufetaki ελπιζω να ειστε ΟΚ τωρα πια, τι περασατε κι εσεις. Το αυτι της το βλεπει καθε φορα που παμε η παιδιατρος, ομως, οποτε θα το ειχε δει μαλλον...

Επισης δεν πρεπει να πειναει, γιατι τρωει ολη μερα τον αμπακο, 7-8 γευματα και ειναι ηδη 7,5 κιλα και εχει και ΓΟΠ και βγαζει τα μισα! Επισης μεταξυ 00.00 και 04.00, αν την σηκωσω κοιμαται κατευθειαν, ενω στις 6 που οντως πειναει δεν μπορω να την ξανακοιμισω με τιποτα και κλαιει φωναζοντας "μαμ!". Περιμενα μετα τον 4ο τουλαχιστον να κοψει το βραδυνο και να κοιμαται αν οχι 8ωρο, ενα 6ωρο εστω. Δεν καταλαβαινω τι την ενοχλει....:-(

Δεν θελω να σε απογοητευσω και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο που και το δικο μου παιδι εχει παλινδρομηση και προβλημα στον υπνο. Εχω να κοιμηθω 9 μηνες πανω απο δυο ωρες το βραδυ. Εχω δοκιμασει τα παντα και αλλαγη δεν βλεπω. Νομιζα οτι ξυπναγε γιατι πειναγε και του εδινα γαλα αλλα δεν αλλαζε κατι. Ξυπναει με το παραμικρο και τωρα που μπουσουλησε δεν ηρεμει με τιποτα και κοβει βολτες μεσα στη κουνια και κλαιει σπαρακτικα αν δεν τον παρω στα χερια.Και πιο μικρος ξυπναγε συνεχεια το βραδυ αλλα ηταν πιο ευκολο να τον ξανακοιμησω. Τωρα που μπουσουλησε πεταγεται πανω καθε μιση με μια ωρα και αρνειται να ξαναξαπλωσει. Εννοειται οτι εγω εχω ξεπερασει καθε οριο υπομονης και ειμαι σαν ζομπι ολη την ημερα. Αν βρεις καποια λυση πες μου την και εμενα. Με την παλινδρομηση ειναι πολυ καλυτερα πια αλλα τα χουγια απο την αγκαλια μειναν μονιμα.

Διαφημίσεις

koufetaki ελπιζω να ειστε ΟΚ τωρα πια, τι περασατε κι εσεις. Το αυτι της το βλεπει καθε φορα που παμε η παιδιατρος, ομως, οποτε θα το ειχε δει μαλλον...

Επισης δεν πρεπει να πειναει, γιατι τρωει ολη μερα τον αμπακο, 7-8 γευματα και ειναι ηδη 7,5 κιλα και εχει και ΓΟΠ και βγαζει τα μισα! Επισης μεταξυ 00.00 και 04.00, αν την σηκωσω κοιμαται κατευθειαν, ενω στις 6 που οντως πειναει δεν μπορω να την ξανακοιμισω με τιποτα και κλαιει φωναζοντας "μαμ!". Περιμενα μετα τον 4ο τουλαχιστον να κοψει το βραδυνο και να κοιμαται αν οχι 8ωρο, ενα 6ωρο εστω. Δεν καταλαβαινω τι την ενοχλει....:-(

ωωωω!!!!λιζα μου σορι δεν ειπα...τωρα η κορη μου ειναι 13χρ.απλα μου το φερε στο μυαλο η κατασταση που περνας!!!μαλλον δηλ.ειναι πολυ φαγανου η μικρη σου.η παιδιατρος τι σου εχει πει?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

marcopolo ωχ! το φοβομουν αυτο...την κραταω ακομα μιση ωρα ορθια μετα το φαγητο.....λες να φταιει αυτο? Παντως, δεν κοιμαται παντα μετα το φαγητο και την αγκαλια. Ενω εχει αρχισει καμμια φορα να αποκοιμιεται και μονη της στο λικνο μεσα στη μερα καμμια φορα, ενω παιζει.

Η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι στο παιδι κι αλλα τετοια, ασχετα. Αμαν πια αυτοι οι γιατροι.

ωωωω!!!!λιζα μου σορι δεν ειπα...τωρα η κορη μου ειναι 13χρ.απλα μου το φερε στο μυαλο η κατασταση που περνας!!!μαλλον δηλ.ειναι πολυ φαγανου η μικρη σου.η παιδιατρος τι σου εχει πει?

να σου ζησει, αυτη ειναι ολοκληρη κοπελα! :-)

Η παιδιατρος δεν με διαφωτισε....

Και εμενα ειναι στο παιδι μου λενε οι παιδιατροι γιατι εχω αλλαξει δυο. Δεν χρειαζεται πολλες ωρες υπνο μου απαντανε. Οσο ηταν πιο μικρος κοιμοταν καπως πιο ευκολα. Τωρα δινω μαχη για μιση ωρα το μεσημερι και το βραδυ εγω τον βαζω για υπνο και αυτος κοβει βολτες στην κουνια και προσπαθει να βγει. Απο τον φοβο μου μην πεσει δεν κοιμαμαι καθολου γιατι ξυπναει καθε λιγο και λιγακι.Προσπαθω να τον κοιμιζω και μολις τον βαζω στην κουνια ξαναξυπναει και θελει αγκαλια συνεχεια. Τωρα που ειναι νωρις κοψε την αγκαλια λιγο γιατι μολις μεγαλωσει θα καταντησεις το μαξιλαρι του μερα νυχτα οπως εγω. Και πλεον δεν ειναι μωρακι μικρο ειναι βαρυς και ψηλος και δεν χωραει καλα καλα στην αγκαλια μου. Ακουω απο αλλες μαμαδες που εχουν μωρο στην ηλικια του Μαριου οτι τα παιδια τους κοιμουνται 9 το βραδυ με 9 το πρωι και ανατωτιεμαι τι εχω κανει λαθος και το παιδι μου δεν κοιμαται.

Ολο τα ιδια περναμε τελικα! Κι εμενα μου κανει εντυπωση που ακουω για ωρες υπνου ακομα και σε πολυ μωρα, νομιζα οτι αν εχει ηρεμια το σπιτι το παιδι θα κοιμαται καλα αλλα τελικα κατι αλλο φταιει, ποιος ξερει...ειδα τωρα αλλο θεμα στο "εισαγωγη στερεων τροφων 7-12 μηνων", τα ιδια περνανε μερικες, αλλα δεν εχει το μωρο γοπ και μπορουν να το παρουν στο κρεβατι τους αμεσως αφου φαει και να κοιμηθει-οριζοντια, ουαου, εμας δεν γινεται...

Κουραγιο και στις δυο μας, τι να πω....

Διαφημίσεις

Σας ομιλει μια πολυ κουρασμενη μαμα!!! Η μικρη μου, απο τοτε που σαραντισε, κοιμαται καθε βραδυ κατα τις 9 με 10, για κανενα διωρο/τριωρο. Μετα απο αυτο, ξυπναει και ξανακοιμαται συνεχως!!! Καθε 10 λεπτα με μια ωρα το πολυ!

Δοντια ΔΕΝ βγαζει. Εγω ΔΕΝ λειπω να παω πχ δουλεια. Την ημερα ΔΕΝ κοιμαται παρα πολυ. Κολικους κλπ ΔΕΝ εχει. Η θερμοκρασια της ειναι μια χαρα. Ησυχια εχουμε πληρη, ουτε μυγα δεν ακουγεται εδω που μενω. Φωτακι της εχω αλλα οχι πολυ δυνατο, εξαλλου οταν κοιμαται το τριωρο το ιδιο φως εχει. Ξυπναει, τη νανουριζω αγκαλια, ξανακοιμαται και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια ξυπναει και κλαιει, μεχρι που καποια στιγμη ξυπναει ολωσδιολου και δεν μπορω να την ξανακοιμισω, συνηθως μεταξυ 3.30 με 6 το παρα πολυ, και θελει να ξαναφαει. Δοκιμασα να μην τη νανουρισω απο την πρωτη φορα που ξυπναει, αλλα εκλαιγε για παρα πολλη ωρα, μεχρι που αναγκαστηκα να την παρω αγκαλια. Δεν ξανακοιμαται μονη της με τιποτα. Τι να συμβαινει? Καμμια ιδεα?

λιζακι μου το εκανε κ η μικρημου αυτο που γενικα ειναι παρα πολυ ησυχη κ ανακαλυψα οτι ηταν απο πεινα.επειδη την θηλαζω κοιμοταν πριν χορτασει οποτε μετα απο λιγο ξαναπειναγε.απο οταν γυρισα στην δουλεια κ αφηνω το γαλα σε μπουκαλια το πινει ολο κ ξερενεται για κανα 3ωρο αν και προσπαθω να μην κοψω το στηθος για να μην κοπει κ το γαλα.

MarcoPolo, ι σε καταλαβαίνω απόλυτα! είχα πρόβλημα με τον ύπνο του μωρού μου από 2 έως 8 μηνών. Μετά δεν άντεξα άλλο και εφάρμοσα τη μέθοδο που περιγράφεται στο "κοιμήσου παιδί μου". μας πήρε 3 νύχτες για να μάθει να κοιμάται μόνος του. την πρώτη 45 λεπτά, τη δεύτερη 30 λεπτά, την τρίτη 15 λεπτά και έκτοτε, τον βάζω στην κούνια και μέσα σε πέντε το πολύ λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 8.00 το πρωί ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ κι αν μέσα στη νύχτα κλαψουρίσει, θα του βάλω την πιπίλα στο στόμα και θα συνεχίσει τον ύπνο του. Ελπίζω να κρατήσει αυτό, εδώ και ενάμιση μήνα κοιμάμαι 8ωρα κί ακόμη δεν το πιστεύω, τη στιγμή που πριν ο μικρός μου ξυπνούσε κάθε μία ώρα κάθε νύχτα! Ξέρω ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το βιβλίο αυτό, αν όμως ακολουθήσεις τις οδηγίες, θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο! Το μωρό μου είναι ένα ευτυχισμένο παιδάκι χαρούμενο και γελαστό όλη την ημέρα, κι ας έκλαιγε σπαρακτικά εκείνες τις τρεις νύχτες! Κι αν το διαβάσεις προσεκτικά, θα δεις ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει ότι αφήνεις το μωρό να κλαίει ανεξέλεγκτα, αντιθέτως, πηγαίνεις και το καθησυχάζεις κάθε λίγο και λιγάκι για να μην νιώθει εγκαταλειμμένο. Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε μωράκια άνω των 6 μηνών, γιατί μέχρι εκείνη την ηλικία χρειάζονται φαγητό τη νύχτα, ενώ από κει και μετά, τους είναι αρκετό το φαγητό της ημέρας.

στις πρωτες τριαντα μερες της κορης μου δεν ειχαμε κοιμηθει εγω τουλαχιστον πανω απο τεταρτο το πολυ και τελικα ειχε ωτιτιδα οταν την ειχαμε αγκαλια ανακουφιζοταν με το που την ξαπλωναμε μεσα σε 5-10 λεπτα ξυπνουσε με κλαματα με το που την βαλαμε σταγονες στα αυτακια κοιμηθηκε πρωτη φορα πανω απο μιση ωρα και εγινε γρηγορα καλα ευτυχως εξελιχθηκε και σε ενα πολυ καλο μωρακι και περασε αυτο το απιστευτο πραγμα.κανε μια ερευνα στην δικια σου εχωντας την αγκαλια με τα ακροδαχτυλα καντην μαζαζ στην βαση με το μαγουλο το αυτακι της αν πεταχτει η δυσανασχετιση εχεις θεμα με τα αυτακια της γι αυτο δεν ηρεμει...δεν ξερω με το που σε διαβασα αυτο θυμηθηκα.

Πω, πω κουφετάκι πόσο σε καταλαβαίνω! Η δικιά μου είχε πονάκια μέχρι και όλο τον 4ο και μόλις περάσανε και είπαμε οτι ηρέμησε και μπαίνει σε σειρά πάθαμε ακριβώς αυτό! Ξύπναγε κάθε τόσο χωρίς κανένα λόγο, έψαχνα τα πάντα, ούτε πυρετό είχε ούτε πείναγε ούτε άλλαγμα ήθελε....τίποτα!! Έφερα την γιατρό και διέγνωσε ωτίτιδα βαριάς μορφής πήραμε 12 μέρες αντιβίωση άσε που άρχησε να την πιάνει μετά απο 4 μέρες!!!! Και όλα αυτά τελικά ήταν απο το πρώτο της δοντάκι που έβγαλε 5 μέρες μετά απο το τέλος της θεραπείας. Και δεν υπήρχε κανένα ίχνος πρίν!!!!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ MULTI ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?

Διαφημίσεις

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ MULTI ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?

Λένε, ότι τα μωρά ηρεμούν με κάποιους σταθερούς -συνεχόμενους ήχους που τους θυμίζουν τους ήχους που άκουγαν όσο βρίσκονταν μέσα στη μήτρα.

Αυτό πιστεύω ότι είναι και όχι η ένταση....Αν δοκιμάσεις όπως, λέει η Δήμητρα83, απορροφητήρα, πιστολάκι κλπ μάλλον θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!