Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Recommended Posts

ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΣΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΠΟΣΟ. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΘΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΞΩ! ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ!:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

αστα, πονεμενη ιστορια. οι γιατροι που δεν δινουν αποδειξη (τουλαχιστον αυτοι που σε παρακολουθουν στανταρ δηλ οδοντιατροι, γυναικολογοι, παιδιατροι κ.α.) πατανε στο οτι δεν θελεις να κανεις φασαρια και να δημιουργησεις προβλημα στη μεταξυ σας σχεση. απαραδεκτο εντελως. παντως τωρα που θα μετρανε οι αποδειξεις για το αφορολογητο μας, να δω τι θα μας λενε για να μας πεισουν να μην παρουμε αποδειξη!

Κακως δεν ζητατε αποδειξη.Εγω επειδη μου την δινει τρελα αυτο το θεμα ζηταω παντα αποδειξη.Εγω σαν μισθωτη που ειμαι πληρωνω τους φορους μου κανονικα ακομα και οταν κοιμαμε που λενε, και αυτοι ειναι εξυπνοι και δεν πληρωνουν???

Εγω στην 1η επισκεψη στον γυναικολογο παω να πληρωσω εχει γραμματεα ο δικος μου (μια ξινη μπαι δε γουει) και μου λεει η γραμματεας 80 βγαζω τα δινω και την βλεπω οτι δεν μου κοβει αποδειξη...μου χαμογελαει και μου λεει Καλο σας βραδυ...εεεε τις λεω εγω θα μου κοψετε και την αποδειξουλα???Αχχχ ναι καλε συγνωμη το ξεχασα μου λεει...και τοτε δειχναμε τα δοντια μας η μια στην αλλη με το κλασικο χαμογελο!!!Ε στο επομενο ραντεβου λοιπον δεν χρειαστηκε να της ξαναζητησω αποδειξη και μου τις κοβει κανονικα πια..Και επισης εχει τυχει φορα που ειμαι εκει και μου περνει την πιεση ας πουμε και παει αλλη να πληρωσει σκαει την 80αρα αλλα δεν περνει αποδειξη μιας και δεν ζηταει...ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!!!!!!!!!

Ααααα το αλλο απαραδεκτο που με τσαντιζει φρικτα ειναι το 150 χωρις αποδειξη 190 με αποδειξη!!!!!!!:evil::evil::evil:

ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ???ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΑΠΟΔΕΙΞΗ :mrgreen:

Ναι, αλλά.........

ας βάλουμε & λίγο στην άκρη του μυαλού μας, ότι αν μας δώσουν απόδειξη θα μας επιβαρύνουν με 20% φόρο που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν (δλδ για 500? καθαρά θα μας μας ζητάνε 600? με το φόρο). Θα προτιμούσαμε δλδ να μας λένε εξαρζής ότι θέλω πχ 1200? για την γέννα ???

& αυτά τα πχ 100? ή 200? θα τα πάρουμε ποτέ πίσω από την Εφορία ?????

Στο δια ταύτα, γινόμαστε όλοι λίγο "κλέφτες" & σώζουμε ότι μπορούμε !!!

Διαφημίσεις

Αυτο δυστυχως το κανουν ολοι οι γιατροι ανεξειρετως (αν υπαρχει καποιος με διαφορετικη τακτικη ας με συγχωρεσει για τη γενικευση)... Με το γυναικολογο μου ειμαι αρκετα ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες, δεν εχω παραπονο, παντα ομως οταν εχω επισκεψη στο ιατρειο του με ρωταει αν θελω αποδειξη ή οχι γιατ το ποσο αλλαζει (40 χωρις, 60 με)... Μεχρι τωρα συνηθως δεν επαιρνα γιατι οταν κυριως πηγαινα οντας εγκυος οι επισκεψεις ηταν αρκετες και το ποσον σεβαστο...

Αλλα και στη γεννα, και στην προσφατη διακοπη κυησεως που ειχα που πηρε το ιδιο ποσο και για τις 2 περιπτωσεις - 1500 ευρω - με το ζορι κι επειδη επεμενα αρκετα μου εκοψε μια αποδειξη για 400 ευρω! Επειδη δε τον εχω ρωτησει για αυτο το θεμα μιας και εχουμε ενα σχετικο θαρρος, μου εχει πει οτι τους "¨πετσοκοβει" η εφορια, τους παιρνει δηλαδη αρκετα μεγαλο ποσον σαν φορο απο τα δηλωθεντα, και κοιτουν να αποφυγουν ο,τι μπορουν!

Παντως ειναι απαραδεκτο...

Lioula συγνωμη που θα το πω αλλα εγω ειμαι τρελλη μεχρι και γυναικολογο θα αλλαζα αμα μου μιλαγε ετσι.δηλαδη με βλεπει σαν 50€ και οχι σαν ανθρωπο.

εμενα ο δικος μου γυναικολογος δεν μου πηρε ποτε χρηματα σε επισκεψη.μας πηρε 1500€ οταν γεννησα συνφωνημενη τιμη ειτε με ΦΤ ειτε με ΚΤ.και φυσικα αποδειξη.

α!!! εγω θελω παντα αποδειξη δεν ξεκουναω αλλιως.και στο κομμωτηριο ή στην αισθητικο παντα περνω αποδειξη δεν καταλαβα η κομμωτρια να θελει για 3 ωρες 160€ και να μην δωσει αποδειξη;

Κι εμενα ο γυναικολογος μου δε δινει αποδειξη αν δε ζητησεις...αλλα δεν εχω παρατηρησει να σε χρεωνει περισσοτερα αν πεις πως θελεις αποδειξη(για απλη εξεταση -τεστ Παπ εννοω).Το κουλο ομως που εγινε ηταν πριν λιγους μηνες που εκανα μια υστεροσκοπηση...πηγε ενα χιλιαρικακι η ολη ιστορια...και οταν ζητησαμε αποδειξη η απαντηση ηταν "Για τετοιες επεμβασεις δε δινουμε αποδειξη" :confused: :confused:

αχ πονεμενη ιστορια!!!! οι γιατροι παντως ειναι αχορταγοι!!! αν δεν κανω λαθος η εφορια τους παιρνει 40 ή 45% οπότε αν τους πεις για αποδειξη σου λενε πληρωσέ το όλο το ποσο και σου δινω αποδειξη. αν ομως δεν εχεις να δωσεις τα έξτρα 40-45% τι γίνεται??? ασε που τα παιρνουν και απο τις φαρμακευτικες. μαυρα κατάμαυρα λεφτα!!! και μετα μιλάμε για έλλειμα και φοροδιαφυγη και στασιμότητα ή κόψιμο στους μισθους!!! εγω σαν δημ υπάλληλος δεν μπορώ να ξεφύγω αλλα αυτοί?? αραγε θα εφαρμόσουν το μέτρο με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος???? (αν βρουν γιατρό που δεν κόβει απόδειξη 2 φορες, του παιρνουν επαοριστον την άδεια!!! ας πιάσουν καμια 20ρια γιατρούς έτσι και να δούμε αν σφίξει ο κ..λος τους!!!!

Κι εμενα ο γυναικολογος μου δε δινει αποδειξη αν δε ζητησεις...αλλα δεν εχω παρατηρησει να σε χρεωνει περισσοτερα αν πεις πως θελεις αποδειξη(για απλη εξεταση -τεστ Παπ εννοω).Το κουλο ομως που εγινε ηταν πριν λιγους μηνες που εκανα μια υστεροσκοπηση...πηγε ενα χιλιαρικακι η ολη ιστορια...και οταν ζητησαμε αποδειξη η απαντηση ηταν "Για τετοιες επεμβασεις δε δινουμε αποδειξη" :confused: :confused:

:?:???::?:???::?

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά αν δεν μου έκοβε απόδειξη ο γιατρός ή μου έκανε τον δύσκολο δεν θα ξαναπάταγα στο ιατρείο. Πάντα έπαιρνα και παίρνω απόδειξη από γιατρούς. Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου πει άλλη τιμή ο γιατρός για να δώσει απόδειξη.

Πάντα οι ιατρικές δαπάνες είχαν απαλλαγή φόρου από την εφορία (υπάρχει ειδικό κελί στη φορολογική δήλωση για ιατρικές δαπάνες), οπότε τις έβαζα στη φορολογική δήλωση και είχα απαλλαγή φόρου 20%. Φέτος δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει, πόση θα είναι η απαλλαγή αλλά σίγουρα θα υπάρχει απαλλαγή.

Εμένα πάντα μου έδινε απόδειξη,σε όλες τις επισκέψεις στην εγκυμοσύνη και πιο πριν που έκανα τον έλεγχο κάθε χρόνο.Ακόμη και στη γέννα πάλι μου έκοψε αποδειξη.Νομίζω είναι θέμα ιατρου.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

κ εγω παντα ζητουσα αποδειξα, γιατι επρεπε να την παω στο ταμειο μου για να παρω πισω ενα ποσο χρηματων! Το ιδιο κανω και στο παιδιατρο, χθες ομως μου εκανε ναζια και μου ειπε οτι μαλλον θα μου παρει παραπανω γιατι αν ολοι ζητανε αποδειξεις σ αυτονδε μενει τιποτα!!Τι να πεις....

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο με τους ιατρους.Ο αντρας μου που ειναι ηλεκτρολογος αν παει για μια βλαβη θα ζητησει 20 ευρω αν του ζητησουν αποδειξη θα κοψει 20 + ΦΠΑ οποτε και παει παραπανω.Αλλα απο τους ιατρους οι αποδειξεις ανεκαθεν ισχυαν για την εφορια,δεν εχει σχεση με τα νεα μετρα.Οποτε νομιζω ειναι θεμα ιατρου,ποσα θελει να βαλει στην τσεπη του!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Κοριτσια αν σας πω οτι εχω γεννησει τοσο καιρο τον γιατρο μου τον εχω εγω , η μαμα μου και η αδερφη μου για τεστ παπ και επισκεψη μας παιρνει 80 € κατα τη ν διαρκεια τις εγκυμοσυνης καθε επισκεψη 50 € και οταν γεννησα 3000€ χωρις αποδειξη ολααα!!!!

Εχω νευριασει παρα πολυ αλλα φοβαμε να αλλαξω γιατρο οταν κανω 2 μωρο με τοσα που ακουμε και διαβαζουμε!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Να συμπληρώσω ότι οι ιατρικές υπηρεσίες (όπως και η εκπαίδευση) δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ σε αντίθεση με τους υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ και όλους τους άλλους επαγγελματίες. Αυτό που θα πληρώσουν οταν κόβουν απόδειξη είναι ο φόρος εισοδήματος, που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι (όταν είναι πάνω από το αφορολόγητο). Για φέτος κάτι ακούγεται ότι μπορεί να βάλουν κάποιο φόρο για τα ασφαλιστικά ταμεία στις ιατρικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης, αλλά προς το παρόν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν μπει τέτοιος φόρος θα τον πληρώσουν οι "πελάτες", οι ασθενείς στους γιατρούς και οι γονείς στην εκπαίδευση...

Να βρεις γυναικολόγο που κόβει απόδειξη? Μάλλον είναι είδος προς εξαφάνιση... :!:

Ο δικός μου με χρεώνει 50 ευρώ σε κάθε επίσκεψη, είμαι στην 37η εβδομάδα (έκανα 11 επισκέψεις ως τώρα, οπότε καταλαβαίνετε 11x50=550 ευρώ) και θα πάρει 1000 ευρώ για φυσιολογικό τοκετό... Συν άλλη μία επίσκεψη που απομένει σε 10 ημέρες, έχουμε άθροισμα 1600 ευρώ, εννοείται χωρίς απόδειξη!

Ούτε που το συζήτησε ποτέ του να μου δώσει, αλλά που είναι ο κρατικός έλεγχος? :mad: Γιατί να είμαι εγώ υποχρεωμένη να κοντραριστώ μαζί του τη στιγμή που έχω την ανάγκη του και θέλω να τον έχω με το μαλακό και όχι να τον τσατίσω? (Διότι τσαντίζεται και εύκολα βλέπετε...)

Αν θέλει το κράτος να τους ελέγξει, ας πάει μια βόλτα στις κλινικές, π.χ. στο Γένεσις που πρόκειτε να γεννήσω, και ας δει πόσες γέννες γίνονται καθημερινά, ποιοι γιατροί ξεγενούν, τι χρήματα παίρνουν και αν δίνουν απόδειξη.... :!:

Πάντως, αν δεν μείνω ευχαριστημένη από τον τοκετό και μου κάνει καμιά στραβή, ό,τι και αν είναι αυτό, θα ζητήσω απόδειξη την τελευταία στιγμή. Θα του τη χαρίσω μόνο αν όλα εξελιχθούν ομαλά και όμορφα....

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά είμαι και άνεργη και πολύ εκνευρίζομαι που μας έχουν τόσο στο χέρι...

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Πριν από 15 μέρες γεννήσαμε ένα υγιέστατο αγοράκι στην Θεσσαλονίκη.

Η γιατρός μας χωρίς καμία κουβέντα μας έδινε αποδείξεις για όλες τις επισκέψεις μας στο ιατρείο της καθώς και για την αμοιβή της από την γέννα.

eortologio

λοιπον κοριτσια πανω στο θεμα εχω να αναπτυξω ολοκληρη ιστορια....

ο δικος ο γιατρουλης μου επαιρνε 70 ? παρακαλω σε καθε επισκεψη (βλεπεις επικουρος καθηγητης ειναι ο ανθρωπος) και φυσικα απο τον πρωτο μηνα που τον ρωτησα για αποδειξη η απαντηση ηταν : ολα μαζι στο τελος.. οκ λεω! στην τελαυταια επισκεψη πριν γεννησω τον ξαναρωταω και η απαντηση η ιδια μαζι με την γεννα. γενναω λοιπον με το καλο η αμοιβη του 1700 ? συν 500 ? οι επισκεψεις συνολο 2.300?. παω να τον πληρωσω μετα την γεννα (τα 1700?) και του λεει ο αντρας μου πριν πληρωσει να κοψει την αποδειξη. παιρνει το μπλοκακι ο κυριος και ρωταει : 300 ? ειναι καλα?- οριστε? απαντω το ποσο ειναι 2300? με τις επισκεψεις και φυσικα οπως ειχαμε συμφωνησει θα μου δινατε αποδειξη για ολο το ποσο. και αρχισε τα γνωστα, δεν με συμφερει κτλ και τον εξηγησαμε οτι αν δεν τον συμφερε ας μας ελεγε απο την αρχη οτι το ποσο ειναι χωρις αποδειξη και οχι να μασ παραμυθιαζει... το αποτελεσμα ειναι οτι μας εκοψε για ολο το ποσο και εγω απο την εφορια πηρα επιστροφη μονο για την αποδειξη του 920?, γιατι απο τα νοσηλεια παιρνεις επιστροφη 40%.

δηλαδή αν καταφέρω και πάρω απόδειξη θα πάρω επιστροφή από την εφορία? π.χ. αν μου δώσει απόδειξη έστω για 500 ευρώ, θα έχω επιστροφή?

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)