Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γολγοθας για εμβολιο μεσω ΙΚΑ....

Recommended Posts

Καλημερα!

Θα ηθελα να σας καταγγειλω την ιστορια που περασα με το ΙΚΑ για ενα εμβολιο...μενω στο Λαγονησι αττικης και οχι στο γαιδουρονησι αλλα το ιδιο θα εκανε!!!

Το μωρο μου κοντευε 2 μηνων και επρεπε να κανει το πρωτο του εμβολιο οποτε πηρα τηλεφωνο στο 184 και εκλεισα ραντεβου σε παιδιατρο στο ΙΚΑ γλυφαδας που ειναι και το πιο κοντινο με δυνατοτητα τηλεφωνικου ραντεβου και με προσβαση με λεωφορειο αν και εχω αυτοκινητο...

Λοιπον πηγα εκει για να μου πουν οτι τα εμβολια γινονται στο κεντρο μητερας και παιδιου στην αργυρουπολη...τζαμπα τα 20 χλμ απο λαγονησι-γλυφαδα...πηρα τηλεφωνο την επομενη μερα στην αργυρουπολη και μου ειπαν το εξης κορυφαιο...εμβολια κανουν χωρις ραντεβου δευτερα-πεμπτη...καλα ως εδω...αλλα να παω εκει στις 8 να παρω νουμερο...αν βρω!!!Δηλαδη μου ειπαν να κανω 30 χλμ με ενα βρεφος μεσα στο ψοφοκρυο χωρις να ξερω αν θα με εξυπηρετησουν!!!Αυτο βεβαια αν εχεις αυτοκινητο αλλιως ξεχνα το να πας!Θελεις 3 λεωφορεια!!!Το πιο καλο ειναι οτι τα παιδια εκει τα ζυγιζουν και τα μετρανε μονο παρασκευη...οποτε αλλη μερα το εμβολιο αλλη μερα το ζυγισμα....κουλο.....

Επειδη δεν μπορσουσα να μπω στην διαδικασια να κανω 30 χλμ απο τα αγρια χαραματα με το βρεφος μπας και βρουμε νουμερο αρχισα να ψαχνω αλλη λυση...

Πηρα τηλ στο ολοκαινουργιο κεντρο υγειας καλυβιων που ειναι ο δημος μου(το λαγονησι ανηκει στο δημο καλυβιων)μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ακομα παιδιατρος...πηρα τηλ στο κεντρο υγειας βαρης..μου ειπαν οτι δεν υπαρχει παιδιατρος....βγηκε στην συνταξη....εχει και κεντρα υγειας στο μαρκοπουλο και το κορωπι αλλα εκει δεν το σηκωνε κανεις επι 3 μερες που επαιρνα τηλ...καμια ακρη...

Μετα καταφερα να βρω καποιον στο ΙΚΑ στο κορωπι γιατι δεν ειανι στο συστημα του 184 για τηλ ραντεβου και το σηκωνουν οποτε το θυμηθουν...μου ειπαν οτι τους εχουν τελειωσει τα εμβολια...και να παρω τηλ στο ικα στο μαρκοπουλο να δω αν εχουν....χαχαχαχα ουτε εκει ειχαν!Τελικα μου ειπαν να το αγορασω και να παω εκει να μου το κανουν δωρεαν!!!

Μενω σε ενα αναπτυσομενο προαστιο της αθηνας το λαγονησι και οχι στο γαιδουρονησι!!!!Παρολα αυτα φαινεται αδυνατον να μπορεσω να κανω εμβολια μεσω ικα!!!Και αν δεν εχεις αυτοκινητο εισαι εντελως καταδικασμενος!!!Γιατι στο Ικα στο μαρκοπουλο και στο κορωπι ακομα και αν ειχαν εμβολια δεν παει λεωφορειο!!!

Τελικα πληρωσα 30 κατι ευρω αγορα το εμβολιο και το εκανα σε ιδωτη...αλλα 40 ευρω...

Τωρα για το εμβολιο της μηννιγιτιδας εβγαλα μια ακρη και θα μου το γραψει στο βιβλιαριο του ικα ο γενικος γιατρος του κεντρου υγειας καλυβιων αλλα παλι θα πρεπει να παω σε ιδιωτη να το κανω...

Τα σχολια περιττευουν....

Μηπως να μετακομισω???

Διαφημίσεις

Δυστυχώς BEcky μου κι εγώ που μένω Πειραιά, έτσι συμβαίνει. Πας στο Κέντρο Μητέρας και Παιδιού και στήνεσαι στην ουρά. Κι εγώ έτσι έκανα και στο πρώτο εμβόλιο (όταν ηταν 2 μηνών η μικρή) δεν είχα πάρει ούτε πάνες μαζί μου.

Λέω κι εγώ πόση ώρα θα κάνω? Που να'ξερα.........

Αλλά δεν τους τα χαρίζω με τίποτα. Για ποιό λόγο? Πληρωμένα από τις εισφορές μου είναι.

Το κακό με σένα είναι ότι μένεις σε απομακρυσμένη περιοχή και θες αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου.... είπαμε ας όψεται.............

Becky

και ο άνδρας σου ΙΚΑ έχει; αν έχει άλλο ταμείο ίσως είναι πιο εύκολο. Στα άλλα ταμεία το γράφει ο δικός σου παιδιάτρος στο βιβλιάριο και πληρώνεις μόνο συμμετοχή και σε κάποια τίποτα.

Αν έχεις ΙΚΑ για μένα η καλύτερη λύση είναι να στο γράφει ο παιδίατρος του ΙΚΑ και να έχεις ένα δικό σου παιδίατρο να το κάνεις. Ο παιδίατρος που θα το παρακολουθεί το παιδί για όλα. Σε τόσο μικρές ηλικίες ίσως είναι καλύτερα να έρχεται στο σπίτι αντί να πηγαίνεις εσύ στο ιατρείο (με τόσα που κυκλοφορούν). Ο δικός μου παίρνει 40 στο σπίτι και 30 στο ιατρείο οπότε δεν άξιζε να τον ταλαιπωρώ τόσο μωρό για 10 ευρώ.

Αυτά και ας ευχηθούμε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο σύστημα υγείας!!!!!!!!!!

Becky, ετσι ειναι. πρεπει μαλλον να εχουμε δεν ξερω ποσα χρηματα για να κανουμε ενα εμβολιο που το πληρωνουμε μαζι με αλλες εισφορες καθε μηνα απο τον μισθο μας, και απο πανω μας κουνιουνται με διαφορες δικαιολογιες. την ταλαιπωρια του παιδιου σου στην προκειμενη, δεν νοπμιζω πως θα την καταλαβει κανενας δυστυχως.....

zana1911 και εγω στο κεντρο μητερας και παιδιου στον πειραια παω, και κυνδινευω να κολησει το παιδι μου δεν ξερω και εγω τι, οταν πανε με τα παιδια αρρωστα και τους λενε οτι αν καποιο ειναι κρυωμενο ΔΕΝ κανει εμβολιο και αυτες δεν ακουνε και περιμενουν να το κανουν με τα παιδια με πυρετο, βηχα και δεν ξερω τι αλλο.....

Διαφημίσεις

Εμένα ο παιδιάτρος είναι και στο ΙΚΑ και είχαμε κανονίσει από την κλινική ακόμα να έρχεται στο σπίτι να μου κάνει τα εμβόλια τα οποία έφερνε αυτός. Πλήρωνα μόνο την επίσκεψη (40 ευρώ, όχι και λίγα) αλλά τουλάχιστον δεν πλήρωνα και τα εμβόλια. Μερικά κοστίζουν πάρα πολύ. Και επίσης, επειδή είχα γεννήσει Οκτώβριο, δεν ήθελα να βγάζω το μωρό έξω, και να στήνομαι στο ιατρείο του. Για το ΙΚΑ δεν το συζητάω. Έχω τραβήξει τόσα εγώ η ίδια που δεν θα πήγαινα εκεί το μωρό μου ακόμα κι αν με πλήρωναν.

\ sL7ap2.png

zana1911 και εγω στο κεντρο μητερας και παιδιου στον πειραια παω, και κυνδινευω να κολησει το παιδι μου δεν ξερω και εγω τι, οταν πανε με τα παιδια αρρωστα και τους λενε οτι αν καποιο ειναι κρυωμενο ΔΕΝ κανει εμβολιο και αυτες δεν ακουνε και περιμενουν να το κανουν με τα παιδια με πυρετο, βηχα και δεν ξερω τι αλλο.....

Καλά βλαμένες είναι? Δεν ξέρους ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις εμβόλιο σε άρρωστο παιδί?

Την επόμενη φορά βάλε τις φωνές -στην κυριολεξία- και πες τους να πάρουν αμέσως τα παιδιά τους και να φύγουν...να φωνάξεις και τις νοσοκόμες που είναι εκεί να τους βάλουν χέρι.

Βασική προϋπόθεση για να πας εκεί είναι να είναι το παιδί υγιές, εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπανε.

Εκεί πάνε και οι έγκυες όχι μόνο τα μικρά παιδιά και οι συγκεκριμένες νοσοκόμες είναι καλές και εξυπηρετικές.

Ευχαριστω για την συμπαρασταση!

Ειναι ωραιο να ξερω οτι δεν ειμαι η μονη σε αυτον τον πλανητη που ταλαιπωρειται!!!Αν και θα επρεπε να μην ταλαιπωρειται καμια μας...μετα σου λενε υπογεννετικοτητα!!!

Δυστυχως εγω τωρα δεν δουλευω και ειμαι ασφαλισμενη στον αντρα μου στο ικα.Οι παιδιατροι του ικα και αντιστοιχα στα κεντρα υγειας γραφουν μονο τα εμβολια τηνς μηννιγγιτιδας και του πνευμονιοκοκκου και της ανεμοβλογιας.Τα αλλα επειδη δεν εχουν συμμετοχη και τα κανουν δωρεαν στα κεντρα μητερας και παιδιου δεν τα γραφουν σου λενε να πας εκει να τα κανεις δωρεαν.Τελος παντων απο την στιγμη που παιρνεις την αποφαση να κανεις παιδι σε αυτη την χωρα ξερεις οτι μια ζωη θα πληρωνεις...

Η ξαδερφη μου στην αγγλια εχει 3 παιδια ειναι ανυπαντρη και παιρνει 1200 ευρω το μηνα και το κρατος της πληρωνει ενοικιο θερμανση γαλατα εμβολια γιατρους παιδικο σταθμο...Τα σχολια για αλλη μια φορα περιττεουν!!!Οταν της ειπα οτι στην ελλαδα θα επαιρνε 120 ευρω και τιποτα αλλο κουφαθηκε!!!!

και σίγουρα δεν μπορέις να πας και μια μέρα στο υπουργείο υγείας και να τους τα ψάλλεις... μιας και έχεις να φροντίσεις το μωρό σου.... !!! ....

παιδιά, μου ήρθε η εικόνα της διαμαρτυρίας, γονέων, με τα παιδιά τους αγκαλιά, με πανώ/ (χαρτόνια σε μπαστούνι) να διαμαρτύρονται έξω απο το υπουργείο, απο τη σύγχυσή μου...

μα τι μυαλό θέλει να εχει κάποιος για να οργανώσει...? ένα τόσο απλό πράγμα που γίνεται εδώ και χρόνια.... και θα γίνεται για πολλά χρονια - ο απλός έλεγχος των μωρών και εμβολιασμός τους?...? :? Ελληνική πρωτοτυπια....

στο εξωτερικό δεν ξέρω τι γίνεται πάντως αυτό είναι ,... τουλάχιστον αδιανόητο....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Αγαπητή μου καλώς ήρθες στην περιοχή μας!!!

Ολα τα κέντρα υγέιας που ανέφερες τα ξέρω και το χάλι τους!!!υπόψιν ότι της Βάρης δεν δέχεται τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ γιατί υπάρχει λέει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Κορωπί :shock: στο οποίο πας ξημερώματα κιαν είσαιτυχερός θα βρεις νούμερο :shock: και παρόλο που δεν έχουμε τα βρίσκουμε, τα ευρόπουλα εννοώ, και τα σκάμε κανονικά στον κάθε ηλίθιο γιατρό :x που κοιτάμε να δουλεύει στο ΙΚΑ τουλάχιστον να μας γράφει στο βιβλιάριο τα φάρμακα, που τα πέρνουμε με το κιλό, και του πληρώνουμε την επίσκεψη στο λουσατο του ιατρείο γιατί δεν θα μπορέσω να τους κάνω την χάρη να πάω αξημέρωτα στο ΙΚΑ να πιάσω σειρά με ένα μωρό στην αγκαλιά που ψήνεται στο πυρετό! και όλα αυτά γιατί κάποιους τους συμφέρει αυτό το σύστημα να μην υπάγονται δηλ στο 184 για να έχουν μεγάλη πελατεία και στα ιδιωτικά τους ιατρεία το απόγευμα που σχολάνε από το ΙΚΑ !!!!@#$%^& :evil:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω και στα δυο παιδια, και για να μην γινω εγκληματιας μεσα στο ΙΚΑ Ν.Κοσμου ΠΛΗΡΩΝΩ τα εμβολια τους ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

Στον μεγαλο οταν ηταν μικρος πηγαμε μια φορα στο κεντρο μητερας παιδιου να κανουμε το Infarix IPV HIB (τη 2η δοση αν θυμαμαι καλα) και οι ΚΑΦΡΟΙ το ειχαν σε 2 διαφορετικα εμβολια και το τρυπησαν 2 φορες. ΑΑαααα αφηστε που καλυπτε μονο τα 2 απο τα 3 εμβολια που εχει το infarix. Απο τοτε εκοψα τις επαφες μου με το ΙΚΑ.

Γιατι δηλαδη να μην μας γραφουν τα εμβολια που θελουμε και να τα κανει εστω ο ιδιωτης γιατρος ; Γιατι πρεπει σωνει και καλα να τα κανουμε στο κεντρο τους εαν δεν θελουμε ;

Εγω και στα δυο παιδια, και για να μην γινω εγκληματιας μεσα στο ΙΚΑ Ν.Κοσμου ΠΛΗΡΩΝΩ τα εμβολια τους ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

Στον μεγαλο οταν ηταν μικρος πηγαμε μια φορα στο κεντρο μητερας παιδιου να κανουμε το Infarix IPV HIB (τη 2η δοση αν θυμαμαι καλα) και οι ΚΑΦΡΟΙ το ειχαν σε 2 διαφορετικα εμβολια και το τρυπησαν 2 φορες. ΑΑαααα αφηστε που καλυπτε μονο τα 2 απο τα 3 εμβολια που εχει το infarix. Απο τοτε εκοψα τις επαφες μου με το ΙΚΑ.

Γιατι δηλαδη να μην μας γραφουν τα εμβολια που θελουμε και να τα κανει εστω ο ιδιωτης γιατρος ; Γιατι πρεπει σωνει και καλα να τα κανουμε στο κεντρο τους εαν δεν θελουμε ;

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ... :evil::evil::evil:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

• 1 χρόνο μετά...

χα! το βρήκα το θέμα μου!

σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο αφού πληρώσαμε 55 ευρώ. το εμβόλιο το έκανε η παιδίατρός μας η οποία δεν είναι του ΙΚΑ.

καταλήξαμε σε αυτό αφού από τις 15 Σεπτέμβρη έχω πάρει τηλέφωνο στο 184 να κλείσω ραντεβού στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού στην Αγ. Βαρβάρα. Μου είπαν ότι πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 20 Οκτώβρη!!! Πάνω από έναν μήνα! Εξήγησα ότι πρόκειται για νεογέννητο, για το πρώτο του εμβόλιο αλλά οι τηλεφωνήτριες συνέχισαν το βιολάκι τους (αυτά ξέρουν, αυτά λένε). μετά σκέφτηκα μήπως πηγαίνοντας στον παιδίατρο του τοπικού ΙΚΑ καταφέρω να μου γράψει το εμβόλιο. κλείνω το ραντεβού και πάμε ένα πρωινό. (ειλικρινά ας μου πει κάποιος ποιος έξυπνος σκέφτηκε να βάλει το παιδιατρικό στον 3ο όροφο του κτηρίου! ας μου το πει να πάω να του δώσω συγχαρητήρια που με έβαλε να ανεβάσω το καρότσι 3 ορόφους από τις σκάλες - στο ασανσέρ δεν έμπαινα ούτε για αστείο με τόσους γέρους! ευτυχώς είχα την μητέρα μου μαζί που ανέβασε το παιδί από τα σκαλιά!) τέλοσπάντων αφού ανεβήκαμε στο παιδιατρικό μπαίνω στην παιδίατρο στην οποία λέω ότι το μωρό μου σε λίγες ημέρες πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο και ότι επίσης μιας που είμαστε εδώ να το εξετάσει. τι το ήθελα; σας μιλάω ειλικρινά αντέδρασε λες και έβλεπε ούφο! οπότε έκπληκτη γυρίζει και μου λέει ότι στο παιδιατρικό του τοπικού ΙΚΑ πάνε μόνο τα άρρωστα παιδάκια και γι αυτό έκανα πολύ κακώς που πήγα το παιδί μου εκεί και ότι δεν μπορεί να εξετάσει ένα τόσο μωράκι (τον λόγο για αυτό μη με ρωτήσετε! δεν τον κατάλαβα!) όσο για το εμβόλιο να πάρω το 184 να κλείσω ραντεβού στο κέντρο μάνας - χα! λες και δεν το ξέραμε! της εξήγησα ότι ραντεβού έχει για τέλος οκτώβρη ενώ εμείς πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο αρχές οκτώβρη. οπότε μου έδωσε το απευθείας τηλέφωνο του κέντρου για να τους εξηγήσω πως έχει η κατάσταση μήπως και με εξυπηρετήσουν έτσι.

όπως καταλαβαίνετε, για να κάνουμε σήμερα το εμβόλιο στην παιδίατρό μας αφού το έχω πληρώσει 55 ευρώ, δεν με εξυπηρέτησαν απεναντίας με ρώτησαν και απαξιωτικά για ποιο λόγο χρησιμοποιώ το τηλέφωνό αυτό και δεν παίρνω στο 184!

(σημ. σήμερα κάλεσα στο 184 για να κλείσω ραντεβού για το επόμενο εμβόλιο τον άλλο μήνα και μου είπαν να καλέσω την Δευτέρα για να κλείσω ραντεβού στις 12 Νοέμβρη με την υποσημείωση να καλέσω όσο πιο γρήγορα γίνεται στις 7.30 που ανοίγουν οι γραμμές)

ερωτώ λοιπόν! υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει να μας υποβάλλει το ΙΚΑ σε σπρίντ τηλεφωνικών επικοινωνιών;;;; πόσα εμβόλια ημερησίως κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί, σε πόσα παιδάκια ώστε για έναν μήνα μετά να είναι κλεισμένα τα ραντεβού; τι πάει να πει ότι η παιδίατρος του τοπικού ΙΚΑ ΔΕΝ μπορεί να εξετάσει το παιδάκι μου που είναι μικρό και υγιές;

πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν τουλάχιστον ζούσα σε μία αφρικανική χώρα θα καταλάβαινα πιο εύκολα τον λόγο που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο να κάνει ένα παιδάκι ένα εμβόλιο...

0bGNp3.png

Καλή μου froggy!!!! Στο πρώτο μου παιδί πλήρωσα όλα μα όλα τα εμβόλια (και όλες τις εξετάσεις μου όταν ήμουν έγκυος και όλες τις εξετάσεις της Μυρτώς μέχρι που έγινε 3) πληρώνοντας βεβαίως και την παιδίατρο κάθε μήνα για τον έλεγχο του παιδιού και να κάνει το εμβόλιο. Όταν γέννησα τον μπέμπη, στο μαιευτήριο ήμουν με μία κοπέλα η οποία έκανε το τρίτο της παιδάκι και μου είπε ότι ήμουν χαζή που δεν πήγαινα στο Μάνας και Παιδιού για τα εμβόλια και τις εξετάσεις... Σκέφτηκα λοιπόν ότι 12 χρόνια πληρώνω το ΙΚΑ και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά, είναι λοιπόν ευκαιρία τώρα που θα πάρω και το εξάμηνο και θα είμαι σπίτι να κάνω όλην αυτήν την διαδικασία και να κάνω τουλάχιστον για έναν χρόνο τα εμβόλια του παιδιού εκεί. Λίγο πριν γίνει ο μπέμπης 2 μηνών πήρα τηλέφωνο στο 184 και μου είπαν μια τρελή ημερομηνία. Παίρνω λοιπόν το εμβόλιο των 55€ (INFARIX HEXA, σωστά?) και αφού επέμενε ο φαρμακοποιός ότι γράφεται, κλείνω ραντεβού στο τοπικό ΙΚΑ (όχι στο Μανας και Παιδιού) για να το γράψει! Πόσο γελασμένη ήμουν!!! Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο άκου τι βρήκα:

Τα μόνα εμβόλια που γράφουν στο ΙΚΑ (ακόμα και στο Μανας και Παιδιού να πας θα στο γράψουν να πας να το αγοράσεις και να πας να στο κάνουν) είναι του πνευμονιόκοκκου (PREVENAR), της μηνιγγίτιδας (NEISVAC ή MENIGITEC), και της ανεμοβλογιάς (HAVRIX). Τα υπόλοιπα υπάρχουν στο φαρμακείο του ΙΚΑ και αν θες να τα κάνεις δωρεάν θα πρέπει να τα κάνεις στο Μάνας και Παιδιού (δεν υπάρχει περίπτωση να στα γράψουν ποτέ). Εγώ λοιπόν, πλήρωσα το πρώτο όπως σου είπα, τον επόμενο μήνα είχαμε να κάνουμε τα PREVENAR, NEISVAC και ROTARIX (το ROTARIX είναι προαιρετικό, δεν το κάνουν στο ΙΚΑ και δεν γράφεται - 80€ επί 2 δόσεις, αλλά επιλέγεις αν θές να το κάνεις) οπότε έκλεισα ραντεβού απογευματινό στο τοπικό ΙΚΑ, πήγε μόνο ο άντρας μου και του έγραψαν τα 2 άλλα (77€ το Prevenar το άλλο δεν ξέρω γιατί η κόρη μου είχε κάνει το Menigitec τότε) οπότε τα έκανα όλα στην παιδίατρο μου. Με το που γύρισα σπίτι από τα εμβόλια, έκλεισα ραντεβού μέσω 184 για τον επόμενο μήνα που είχα το INFARIX HEXA και την δεύτερη δόση του ROTARIX. Πήγα λοιπόν πρώτα στην παιδίατρο μου, του έκανε το ROTARIX (που ούτως ή άλλως θα το πλήρωνα), είδε τον μπέμπη, και μετά πήγα στο Μάνας και Παιδιού που εκεί βέβαια δεν κάνουν το INFARIX HEXA αλλά το απλό INFARIX και κάνουν μαζί και το HIBERIX (μου το είπε και η παιδίατρος μου αυτό, είναι το ίδιο πράγμα απλά κάνουν 2 τσιμπίματα). Τον επόμενο μήνα είχα πάλι να κάνω PREVENAR & NEISVAC οπότε πάλι πήγε ο άντρας μου και τα έγραψε στην παιδίατρο του τοπικού ΙΚΑ και τα έκανα στην παιδιάτρό μου. Τον επόμενο μήνα έχω κλείσει ραντεβού στο Μάνας και Παιδιού αλλά και τον μεθεπόμενο (Δεκέμβριος) θα ξανακάνουμε το PREVENAR πάλι στην παιδίατρο μου.

Έχω πάει μέχρι ώρας μόνο μία φορά στο Μάνας και Παιδιού, δεν τα κοιτάζουν εκεί τα παιδιά (η παιδίατρος μου είπε να μην το γδύσω, το ακροάστηκε κάνοντας του πέρα λίγο το φορμάκι του!) και όταν είδαν ότι εγώ εκείνη την ημέρα είχα ήδη επισκεφτεί την παιδίατρο μου σαν να εκνευρίστηκαν κιόλας! Άσε που ενώ είχαμε ραντεβού την Δευτέρα, με πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη Τρίτη για να μου πουν ότι επειδή η παιδίατρος θα έβγαινε σε άδεια (μιλάμε για αρχές Σεπτέμβρη και ενώ ήταν κλειστά 2 εβδομάδες τον Αύγουστο) αν ήθελα να πάω θα έπρεπε να πάω την επόμενη μέρα (Τετάρτη) χωρίς να ξέρουν ώρα μιας και θα εξυπηρετούσαν ραντεβού μιας εβδομάδας, αλλιώς τον άλλον μήνα.

Το θέμα με το ΙΚΑ είναι ότι είναι όλοι τους για κλωτσιές, αλλά αν πλήρωνα πάλι όλα τα εμβόλια, την δεύτερη φορά θα ήθελα 240€ για παιδίατρο και εμβόλια. Απλά όπου μπορώ τους αποφεύγω!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...