Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλές πιπίλες από jumbo - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Recommended Posts

πήγαμε στα να πάρουμε τα κλασσικά μας, δλδ παιχνίδια, πιπίλες, πιπίλες ανταλλακτικα για τα μπουκάλια κ.α.

αναφερομαι στο κουτακι της chicco, που εχει μεσα 2 ανταλλακτικές θηλές για τα μπουκαλια..όλα ωραια και καλα΄μέχρι που γυρναμε σπιτι, ανοιγω το κουτακι και μεσα ηταν αδειο..είχαν πάρει τις θηλές και μεσα στο κουτακι είχαν αφησει το χαρτακι,οπότε αν και το κουνησα δεν καταλαβα ότι έλειπαν:evil::evil::evil::evil:

το κουτακι ήταν σε αριστη κατασταση και δεν φαινόταν με τίποτα ότι είχε ανοιχτεί!!

ευτυχως που δεν πέταξα τις παλιές μου..

τί να πω..:-(:-(:-(

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μου είχε συμβεί και εμένα. Στη δική μου περίπτωση είχαν πάρει μόνο τη μία θηλή. Από τότε βέβαια τα άνοιγα πάντα τα κουτιά και τις έβγαζα και έξω για να δω αν είναι όντως δύο και αν είναι και οι σωστές (π.χ. καουτσούκ με τρεις τρύπες), αυτές που έδειχνε απ' έξω το κουτί.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Χρησιμοποιω τις ιδιες θηλες και'γω για τα μπουκαλια της μικρης μου και παντα πριν τις αγορασω,απο οποιοδηποτε μαγαζι,ανοιγω το κουτακι να επιβεβαιωθω αν ειναι και οι δυο μεσα...Ακουμε πολλα...

Τι να πω...Τον νου σου απο'δω και περα...Οχι μονο γι'αυτο,για ολα!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Καλημέρα, Evagelia μου να τα πας πίσω και να πάρεις τηλεφωνο και Chicco

την επόμενη φορά που θα πάω θα τους το πω...

και θα τηλ και στην κίκκο..

δυστυχως δεν μου είχε περασει καθολου από το μυαλό ότι τα κλέβουν από μεσα...

4Z1vp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι αν τα πας πισω θα βρεις το δικιο σου.Απο τη στιγμη που δε σφραγιζονται τα κουτακια αυτα συμβαινουν παντου και οχι μονο στα τζαμπο!!!!!Φυσικα και να παρεις την κικκο να κανεις παραπονα μηπως και σφραγισουν τα κουτακια αλλα ετσι οπως ειναι ο τιτλος του θεματος προς στιγμη τρομαξα γιατι λεω αμαν....κι εγω αυτες χρησιμοποιω!!!!Τι εχουν μεσα????Παντως καλο ειναι να τα ελεγχεις.Οπως και τις βρεφικες κρεμες στα σουπερ-μαρκετ,και τα γαλατα σε σκονη κτλ κτλ γιατι πολλα γινονται!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

και εγω την επαθα στο super που δουλευα κιολας,απλα νομιζω οτι τις κλεβουν(ειχαν πιασει τη μανα).χωρις παρεξηγηση,απλα ειναι πολυ ελαφρυ και μικρο το περιεχομενο,οποτε ευκολα αφαιρειται.χαλαλι αφου ειναι για μπεμπακια απλα ταλαιπωρια για τους υπολοιπους που πρεπει να ξαναγορασουν.

καλη χρονια

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

να σας πω δεν με πειραξε τοσο οτι εδωσα 5 ευρω για το τιποτα οσο οτι δεν εκανα τη δουλεια μου!!!

ναι σιγουρα τις κλέβουν, δεν φταιει η εταιρεια..

αλλά καπως να κλεινουν τα κουτακια,δεν ξερω, να κανουν κατι,με κπ αυτοκολλητο,κάπως!!

4Z1vp3.png

Αυτο λεω κι εγω....αν παρεις την κικκο να κανεις παραπονα να βαλουν καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας.Και αν παρεις γραψε μας και το τηλεφωνο οσες μανουλες χρησιμοποιουμε τις πιπιλες αυτες να κανουμε κι εμεις παραπονα μηπως και κανουν κατι!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

πρεπει να βαζουν αυτοκολλητο ή ζελατινα ωστε να ειμαστε σιγουροι,οτι σε περιπτωση απωλειας,ειναι λαθος της εταιριας και δεν μπορουν να προφασιστουν οτι ειναι λαθος του πελατη ή του καταστηματος

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Καλησπερα σε ολες/ολους.Ειστε πολυ τυχεροι που απλως ελειπε το υλικο απο μεσα.Σε μας εφεραν δωρο 1 ζευγαρι πιπιλες ΜΑΜ απο τα jumbo (μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο NUK και στα δυο μου παιδια) και μεσα σε 20 ημερες εκει που η κορουλα μου (9 μηνων) τη μασουλουσε κοπηκε ενα κομματι απο την κορυφη και το καταπηε.Μεγαλος πανικος ,το μωρο εβηχε απιστευτα μεχρι πνιγμου.Τελικα καταληξαμε στο Παιδων Αγια Σοφια για βρογχοσκοπηση.Μετα απο 5 ημερες νοσηλεια ολα πηγαν καλα και επιστρεψαμε σπιτι.Τωρα η μικρη ειναι 1 ετους.Γιαυτο μακρια απο ειδη ΜΑΜ,κατα τη γνωμη μου ειναι αναξιοπιστα.

Μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα!!!!:-D:lol: