Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ...ΡΑΜΜΑΤΑ!

Recommended Posts

Το ξέρω, μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό ότι το βλαστάρι μου έκανε 3 ράμματα στο μέτωπο, όμως εγώ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ το Σαββατοκύριακο.

Ήμουν έξω και με παίρνει ο σύζυγος (αλαφιασμένος) ότι το παιδί χτύπησε στο ξύλο (γωνία) του καναπέ και έχει ένα τραύμα δύο εκατοστά... Ευτυχώς ήμουν κοντά και σε δύο λεπτά (αιώνας) έφτασα και ξεκινήσαμε για το «Παίδων». Ο Γιαννάκης είχε μία γαζούλα στο μέτωπο που του είχε βάλει ο άνδρας μου (πέρασε κι αυτός… για να σταματήσει το αίμα και να μπορέσει να τον ηρεμήσει). Έκλαιγε ακόμα, τον έβαλα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα να του λέω ιστοριούλες και αστειάκια τα οποία ευτυχώς έπιασαν και το μωράκι μου ηρέμησε. Έλεγε που και που στη διαδρομή «Μαμά, τύπησα ο μέτωπο» έτοιμο να κλάψει ξανά..

Φθάσαμε στο «Παίδων» και λόγω μη εφημερίας πήγαμε στο Αγ. Σοφία δίπλα. Ευτυχώς η αναμονή δεν ήταν πολύ μεγάλη, ήταν τρεις πριν από εμάς. Η Γιατρός που περιποιήθηκε τον μικρό, ήταν πολύ καλή και μας μετέδιδε μία ηρεμία. Όταν βέβαια βγάλαμε τη γάζα και είδα το τραύμα ανοιχτό έπαθα το δεύτερο σοκ…

Το βλαστάρι μου σπάραζε την ώρα που του ράβανε την πληγούλα και έλεγε συνέχεια μέσα στους λυγμούς «τελείωσε;;». Εγώ… τον κράταγα και προσπαθούσα να δείχνω ήρεμη ώστε να του το μεταδώσω (η καρδιά μου όμως κόντευε να σπάσει).

Όλα τέλειωσαν καλά και από τη στιγμή που φύγαμε από το Αγ. Σοφία, το μωρό μου ήταν μια χαρά, μόνο μερικές φορές μου έλεγε ξανά «μαμά, τύπησα ο μέτωπο…».

Την πρώτη νύχτα τον ξυπνάγαμε κάθε δύο ώρες όπως μας συμβούλεψε η γιατρός και είχα και αυτό το άγχος, μήπως έχει τρανταχθεί εσωτερικά. Ευτυχώς όμως…

Στο τέλος της εβδομάδας θα πάμε να βγάλουμε τα ράμματα.

Θα ξαναπώ για άλλη μία φορά ότι άλλα είναι τα σοβαρά και αυτά περνάνε, όμως ήταν η πρώτη μου φορά (και ελπίζω η τελευταία) και φοβήθηκα πολύ!

Διαφημίσεις

Tzeni d περαστικά σας! Σιδερένιος! να μην ξαναπεράστε τετοια αγωνία!

Πάντα γερός ο Γιαννάκης! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Το βλαστάρι μου σπάραζε την ώρα που του ράβανε την πληγούλα και έλεγε συνέχεια μέσα στους λυγμούς «τελείωσε;;». Εγώ… τον κράταγα και προσπαθούσα να δείχνω ήρεμη ώστε να του το μεταδώσω (η καρδιά μου όμως κόντευε να σπάσει).

:cry::cry::cry: Σε καταλαβαινω απολυτα...

αχ!Θεούλη μου τι μου θύμισες :cry::cry:

Περαστικά σας και να μην το ξαναζήσετε ποτέ..............

όχι μόνο εσείς αλλά κανένας γονιός...........................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι τι περάσατε!! και σύ αλλά και ο αντρας σου!! οπως είπες και συ ευτυχως είναι περαστικά!!! Να μας φιλήσεις τον ζουζούνο σου!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

658361k18uesgdai.gif περαστικά του και σιδερένιος :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

περαστικα και αγυριστα......

φανταζομαι τι αγωνια περασες....

παντως το δικο μου σπιτι ειναι χωρις τραπεζακι σαλονιου(το πηγα προσωρινα στο υπογειο),με προστατευτικα ΟΛΑ τα επιπλα ..τι να σας πω..δεν τολμαω να καλεσω ανθρωπο στο σπιτι για καφε..αλλα φοβαμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...οποτε καλυτερα σαν βομβαρδισμενο ..

αυτην την κακια στιγμη που λενε...πολυ θα ηθελα να την ειχα μπροστα μου...και να της ελεγα 2 κουβεντες :lol:

Διαφημίσεις

Ευχομαι περαστικα. Να μη ξανασυμβει ποτε.

Θυμηθηκα και εγω ενα αναλογο περιστατικο με τον μικρουλη μου που συνεβει ανημερα Χριστουγεννα. Χτυπαει το κουδουνι και απο τη χαρα του να παει να δει ποιος ειναι πεφτει και χτυπαει στη κασα της πορτας. Ηταν τοσο δυνατο το χτυπημα που πριστικε σαν αυγο το μετωπο του και εκλαιγε με λυγμους. Ευτυχως δεν χρειαστηκε ραμματα. Περασε πολυ ωρα για να συνερθω εγω!

Μακρια απο τα παιδακια τετοια δυνατα χτυπηματα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ΡΟΥΛΑ, demi, medea, ΧΡΥΣΑ σας ευχαριστώ πολύ!

:D

Μια χαρά είναι τώρα το μανάρι μου, μόνο κάποιες φορές θέλει να δει το τραύμα στον καθρέφτη και λέει το γνωστό: "έκανα βαβά ο μέτωπο...". Άσε που μας είπε η γιατρός να μην πέσει στο σημείο καθόλου νερό και όταν τον κάνουμε μπάνιο (πολύ προσεκτικά), το έχει καταλάβει και λέει: "ο μέτωπο; όχι νεγιό;..)

Περαστικα του μωρε αχ το μικρουλικο......

Χρυσα ειχα κ εγω ιδιο περιστατικο πριν μια εβδομαδα

ευτυχως ολα καλα κ ξεπριστηκε κ αρχιζει να

φευγει κ η μελανια!

Αχ αυτα τα χτυπηματα...τη μιση κ κατι παραπανω

ζωη μας χανουμε.

Κ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 1 ΕΤΟΥΣ.ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ:ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΙΣΙΩΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΑΦΟΥ ΙΣΙΩΝΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ:ΝΤΙΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΤΥΠΗΣΕ!ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣ'ΤΟ ΑΙΜΑ.ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙ Κ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΑ!ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΡΑ.ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΛΛΑ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΘΥ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΡΑΜΜΑΤΑ.ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ!ΟΚΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΙΛΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΕΜΕΙΝΕ...ΑΥΤΑ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Τζενακι μου συγγνωμη τωρα το'δα το θεμα :oops:

ευχομαι περαστικα του και να ειναι η πρωτη και μοναδικη φορα που χτυπαει ασχημα!558527z57qveuguu.gif!!

σας στελνω πολλα φιλια!!!!!!!

Τζενακι μου συγγνωμη τωρα το'δα το θεμα :oops:

ευχομαι περαστικα του και να ειναι η πρωτη και μοναδικη φορα που χτυπαει ασχημα!!!

σας στελνω πολλα φιλια!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Νινεττάκι μου.

Κατάλαβες τώρα γιατί έχουμε να έρθουμε τόσο καιρό...

Το Σάββατο όμως βγάζουμε τα ράμματα και θα επανέλθουμε δριμύτεροι! ...Πρώτα ο Θεός.

:):):)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...