Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φακελακι για χειρ. Παιδων αγΣοφια

Recommended Posts

Πριν 4 μηνες νοσυλευτικε η κορη μου στο παιδων για μια απλη υποθεση,,

στο διπλανο boxaki ηταν μια μαμα αλβανικης καταγωγης με τον 3 χρονο γιο της

του οποιου διαγνωστικε καρκινος στομαχου πριν 1 χρονο, το μωρο το ειχαν κατω

μαζι μας γιατι δεν ειχαν δωματια πανω που ειναι οι καρκινοπαθεις...

το παιδακι αυτο θα εμπενε χειρουργειο σε 3 μερες για αφαιρεση ογκου.

τα βραδια επειδη ξενυχτουσαμε ολοι οι γονεις,ειχα παει στο boxaki με τον μικρο κ επαιζα μαζι του γιατι εκλεγε που δεν ηθελε να φαει κ επρεπε να βρω ενα τροπο ωστε να ξεχαστει το παιδι(η μαμα εκλεγε κ δεν ειχε πλεον δυναμη)

... τελος παντων,, η μαμα μου ανοιχτηκε κ μετα απο πολυ κλαμα μου ειπε : δεν εχουμε καθολου λεφτα γιατι μονο εγω δουλευω κ καθαριζω σπιτια για να τα βγαλουμε περα, ο αντρας της δεν ειχε δουλεια, με τα πολλα της λεω γιατι σκεφτεσαι τα λεφτα κ δεν κοιτας να ηρεμισεις να σε βλεπει καλα το παιδι?

η απαντηση της με σοκαρε,,, ο χειρουργος τησ ζητησε φακελακι για να ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ του μωρου,, μου ειπε να μην το πω πουθενα φοβουμενη την υγεια του παιδιου της. το λεω εδω

κ καταγγελω ολουσ τους μπαστ....ς που εκμεταλευονται οσους τους εχουν αναγκη κ ελπιζω να μην ερθουν ποτε στην θεση αυτον τον οποιον πληγωσαν με την αναισθησια κ την ψυχροτητα που τους διακρινει.. γιατι φιλε μου πρεπει να δουλευεις για να σωσεις μια ψυχη ,ενα μωρο, ενα παιδι,εναν ανθρωπο που θα μπορουσε να ηταν το δικο σου!

σκατοψυχοι!

Διαφημίσεις

μονο στην ελλαδα γινονται αυτα παιδια..επαθα σοκ δεν εχω λογια να εκφραστω...εγω 2 παιδια γεννησα κ δεν πληρωσα τιποτα ουτε για γεννα ουτε κανενα φακελακι!!μαλιστα ο αντρας μου συνηθισμενος απο τα φακελακια των ελληνων γιατρων οταν καναμε την μεγαλη εβγαλε 200 ευρω να δωσει στη μαια η οποια τα αρνηθηκε με υφος οτι την προσβαλε!κ πριν 5 χρονια ο αντρας μου εκανε εγχειρηση στο αυτι.4 ωρες χειρουργιο γιατι επαθε μια μολυνση στο τυμπανο κ δε μας ζητησανε τιποτα!!2 αποξεσεις εκανα απο αποβολες με ολικη ναρκωση κ μου φερθηκανε μια χαρα κ εννοειται χωρις φακελακι !κ δεν εχω ακουσει κατι τετοιο ουτε εδω ουτε κ σε καμια αλλη χωρα!!κατι τετοια ελεηνα υποκειμενα με κανουν κ ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος!!!ευχομαι να ερθουν ολοι τους στην ιδια θεση!!ολοι αυτοι που ζητανε φακελακια απο απεγνωσμενους ανθρωπους!!!

καλα εδω γινεται της π....ς , θα τριζουνε τα κοκαλα του ιπποκρατη με ολους αυτους που ακολουθουν κ "σεβονται" τους ορκους.

βαριεμαι να γραψω και αλλα που συναντισα στο παιδων,, ε λ ε ο ς

παραδειγμα αλλο.. γονεις με κοριτσακι 10 μηνων τρεχουν απο την ημερα που γεννηθικε γιατι ειχε ενα προβλημα στο λαιμο του κ του κανανε τραχιοτομη ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ κ οχι εδω

στους οποιους εδωσε το κρατος της ΑΓΓΛΙΑΣ Δ Ω Ρ Ε Α Ν εξοπλισμο κ μαθημα αλλαγης τραχιοσολινα κ ολλα τα μηχανιματα τα οποια κουβαλανε μαζι τους οι γονεις γιατι πρεπει να ρουφανε τα σαλακια της απο το σολινακι, ειδικο μηχανιμα που πινει το γαλατακι του απο σολινακι κ αλλα πολλα.. κ εδω οι δικοι μασ στο παιδων οι ΘΕΟΙ, πηγαν να του κανουν αλλαγη τραχιοσολινα κ του σπασανε τισ φωνιτικες χορδες, πολλααααα περιστατικα παααααααααααααρα πολλα αρκει να κατσεισ 10 μερεσ παιδων κ θα μαθεις για την αταλαντοσινη την ανευθινοτητα της μικροψυχια κ αλλες τετοιες λεξεις που δεν ηξερες μεχρι σημερα τι σημασια τους.

Γιατι οταν ο ανθρωπος δεν εχει αρχες και αξιες,οταν δεν πιστευει σε κανεναν θεο παρα μονο στο χρημα,

οταν γι αυτον η επιστημη ειναι πανακεια σε ολα κι αυτος ως επιστημονας γινεται αυτοματα και Θεος,

οταν δεν υπαρχει αμαρτια,τιμωρια και καποιος πανω απο εμας για να λογοδωτησουμε για τις πραξεις μας,κι οταν

το αγαπατε αλληλους ειναι για τους αφελεις αυτα και αλλα χειροτερα θα βλεπουμε να συμβαινουν

καθημερινα γυρω μας σε ολους τους χωρους.

Ο νομος της ζουγκλας θα κυριαρχησει παντου αφου.......οτι φαμε κι οτι πιουμε κι οτι αρπαξουμε.....ποιος θα μας ελεγξει???

Σπουδαιο πραγμα η συνειδηση.Ξεχωριζει τους ανθρωπους απο τα ζωα οταν δεν ειναι πορωμενη βεβαια.

Μακαρι να πηγαν ολα καλα για το μικρο αγγελουδι και καλα Χριστουγεννα σε ολα τα αγγελουδια

του κοσμου.

Οσον γι αυτον,δυστυχισμενο ανθρωπακι ειναι που δεν εμαθε ποτε τι σημαινει προσφορα κι αγαπη

για τον συνανθρωπο.

αισχος κ παλι αισχος!!εδω δε πληρωνεις τιποτα μεχρι το παιδι να γινει 18 χρονων!!ουτε παιδιατρους ουτε εμβολια ουτε φαρμακα (ουτε καν παυσιπονα!) ουτε νοσοκομεια ουτε ασθενοφορα ουτε εγχειρησεις ουτε εξοπλισμους!αντιθετως σε πληρωνουν κιολας αν το παιδι πασχει απο χρονια ασθενεια!!!ερχομαστε διακοπες στην ελλαδα κ τρεμω μην αρρωστησουν τα παιδια μου!!περισι η μικρη ειχε παθει ωτιτιδα κ την εξετασαν 2 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ κ μετα απο συμβουλιο βρηκαν οτιι εχει αμυγδαλες!!ΑΣΧΕΤΟ!!μετα διαφωνουσαν ποια αντιβιωση να παρει ''οχι αυτη ειναι πιο παλια η αλλη ειναι καινουρια'' δηλαδη που να ηταν κ τιποτα σοβαρο τι θα εκαναν?εκτακτο γενικο συμβουλιο????:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

ελα κ γω αυτο κανω!:twisted::twisted: δεν εμπιστευομαι κανεναν ελληνα γιατρο!τελος!κ ξερω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα οταν προκειται για το παιδι μου τοτε τους βαζω ολους στο ιδιο καλουπι!!ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ!!

Είναι ξεφτίλα. Μεγάλη ξεφτίλα. Πόσο γουρούνι και ξιπασμένος άνθρωπος στην ψυχή πρέπει να είσαι για να φερθείς με τόση παλιανθρωπιά. Αηδιάζω. Πραγματικά αηδιάζω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά και αυτοί οι άνθρωποι παίζουν μαζί τους λες και δεν ξέρω και 'γω τι. Κάτι τέτοιοι μας βγάζουν το όνομα έξω (γιατί, η αλήθεια είναι, πως έχουμε απ'τους καλύτερους ιατρούς, μόνο που αναγκάζονται με το μαύρο χάλι που επικρατεί εδώ και μεταναστεύουν στο εξωτερικό).

Και να μην ξεκινήσω για το Παίδων. Που χειρουργήθηκε εκεί το ένα μου μωρό τη μέρα που γεννήθηκε και αν δεν με κράταγε ο άντρας μου θα βούταγα έναν ειδικευόμενο και θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες, να μας τρέχουν μετά με μηνύσεις, οι ελεηνοί. Πάντως, θα ήθελα να πω ότι μέσα σ'αυτό το μπάχαλο υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ξεχωρίζουν, ρε παιδί μου. Κάτι σαν όαση, να τους πούμε. Ο παιδοχειρούργος που εγχείρησε τη μικρή, και θα πω το όνομά του γιατί είναι παράδειγμα προς μίμηση, ο κος Αντύπας, ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας εξαίρετος γιατρός. Μετά το τέλος της εγχείρησης, ο άντρας μου τον πήρε παραπλάι και τον ρώτησε πόσο στοίχηζε η εγχείρηση. Εκείνος τον έδιωξε, λέγοντάς του ότι δεν τα δέχεται αυτά τα πράγματα και πως έκανε απλώς αυτό που έπρεπε να κάνει. Δύο μήνες μετά που πήγαμε τη μικρή να την επανεξετάσει, όταν κάναμε την κίνηση να του δώσουμε φακελάκι, μας το έσπρωξε πίσω γελώντας και μας είπε να το κρατήσουμε για ν'αγοράσουμε ωραία φουστάνια στη μικρούλα:D Μα πάνω απ'όλα,ρε παιδιά, είναι άνθρωπος, και νοιάστηκε για το παιδί μας, και νοιάστηκε για τις αγωνίες μας, και έδειξε κατανόηση στην ταραχή μας.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί/άνθρωποι και μας κάνουνε να ελπίζουμε ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί εντελώς από αυτήν την χώρα. Ελπίζω, μόνο, ο Ιπποκράτης να μην μπορεί να δει απο εκεί που είναι πως κατάντησε η Ελλαδίτσα, η χώρα του, η χώρα που γέννησε την ιατρική.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ο γυναικολογος μου σε δημοσιο νοσοκομειο παρακαλω!!!μου πηρε 1600 ευρω κ 50 για καθε επισκεψη:twisted::twisted::twisted:κ δεν ειναι ο μονος:twisted:δε θελω να το σκεφτομαι τι καθαρματα ειναι πατανε στην αναγκη σου στο φοβο σου για τη ζωη σου για το παιδι σου

Διαφημίσεις

αυτη ειναι η ταριφα του:twisted::twisted:αλλος γιατρος πηρε 1500 στο ιδιο νοσοκομειο. αν εισαι αλλοδαπη σου ζητουν απο 500,ελλαχιστοι ειναι αυτοι που δεν περνουν χρηματα.και εγω σα βλημα τα εδωσα:twisted:

Δεν έλεγες ότι είσαι Ρωσίδα; Πιο φτηνά θα σου ερχότανε. Μα αν είναι δυνατόν πια! Υποτίθεται πως τα δημόσια νοσοκομεία λέγονται έτσι γιατί είναι για το δήμο, για εμάς δηλαδή, και ΔΕΝ πληρώνεις. Αν είναι να μας κόβουν ταρίφα κι εκεί, τότε χίλιες φορές τα ιδιωτικά που τουλάχιστον έχεις και καλύτερες ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Γι'αυτό ο κόσμος στρέφεται στις ιδιωτικές ασφαλίσεις, γμτ. Γιατί τά'χουμε κάνει, να μην πω τι.

Συμπεθέρα, ο γιατρός αυτός, "καρέτα-καρέτα" τον φωνάζουμε με το συμπέθερο :)

wyaMp2.pngcEVCp2.png

1. Η Ελενα μου γεννηθηκε με ανοιχτό βοτάλιο πόρο και στα 2,5 εγινε η επέμβαση στο παιδων. Ο κορυφαίος καθηγητής μας ζητησε 1700 αμοιβή για εκείνον τον αναισθησιολόγο κλπ και μας είπε οτι θα τα δωσει μονος του στους υπολοιπους. Καθε επισκεψη στο παιδων για να την δει ο συγκεκριμένος των 3 λεπτών (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ) κοστίζει κανονική αμοιβή με αποδειξη που περναει και στο ταμείο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ 140 ευρώ.

2. Αντε τώρα βρε παιδιά αυτή η Αλβανίδα να μην μισήσει τους Ελληνες. Δλδ θα σκεφτεί και όχι αδικως η κοπέλα: πεθαίνει το παιδί μου και ο γιατρός που είναι γιατρός, που αναγκη δεν έχει, που κρεμομαι απο επανω του με ..... ε! δεν θα μας μισήσει όλους!!!!!!

3. Αυτός ο κερατάς τώρα δεν θα επρεπε να φαει μια καταγγελία και ο ιατρικός συλλογος να του την κανει την αδεια ασκησεως επαγγέλματος κωλόχαρτο για την τουαλέτα?????? :evil:

4. Δημητρα 83 κρατα το στο αρχειο για να πεισεις τον αντρα σου να μην επιστρεψεται ουτε γαι καλαμπουρι

Ξέρεις κάτι; Όλο το σύστημα βρωμάει. Όλο. Δεν μπορεί να έχουμε βρέφος εγχειρησμένο, να μας το κοτσάρουν στα χέρια φασκιωμένο και να μας λένε κατεβάστε το στο ισόγειο να του κάνουν υπέρηχο και όταν εγώ φωνάζω και ουρλιάζω να βγαίνει ο ειδικευόμενος γιατρουδάκος και να μου λέει "Τι φωνάζεις, κυρά μου; Δική σου ευθύνη είναι. Εμείς δεν έχουμε προσωπικό". ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ, αστοιχείωτε. Μετά φταίμε εμείς να φωνάζουμε τα κανάλια και να τους ξεμπροστιάζουμε! Αν εκείνη την ώρα, όμως, τους χώσεις στην τσέπη κανα 100/κακι,και ώρα βρίσκουν και προσωπικό.

Τη δεύτερη τη μικρή έπρεπε να την εγχειρήσουμε, για άλλο λόγο, τρεις μήνες μετά. Όταν μας το είπε ο γιατρος της, αμέσως του είπα "Πες όποιο νοσοκομείο θέλεις, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ". Ούτως ή αλλως, μόνο σε μια συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική χειρουργεί ο συγκεκριμένος. Τα σκάσαμε χοντρά για το παιδί, αλλά η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση ήταν η μέρα με τη νύχτα. Μόνο που δε μας μασούσαν την τροφή να μας την βάζουν έτοιμη στο στόμα να μην κουραστούμε.

Συμπέρασμα: στην Ελλάδα, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, ζεις ανθρώπινα. Αν όχι, κάνε το σταυρό σου μην αρρωστήσεις και πέσεις στην ανάγκη τους. Αλήτες.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.. Δημητρα μου φενεται οτι ζεις σε ΑΛΛο πλανιτη,, χαχαχαχα μου αρεσει που ρωτας γιατι εδωσε λεφτα για ναγεννησει σε δημοσιο.. ετσι γινεται πλεων..

εαν διαλεξεις καποιον γιατρο του δημοσιου για να γεννησεις , την ημερα του τοκετου

του δινεις κ φακελακι , βρε! ναι ετσι λειτουργει το συστημα πλεων κ σου λενε οτι εαν θελεις να γεννησεις σε δημοσιο κ ναμην δωσεις ευρακι τσακιστο θα πρεπει οταν σε πιασουν οι πονοι να πας σε εφημερευων νοσοκομειο κ θα σε ξεγεννησει ο γιατρος της εφημεριας,

την μεγαλη την γεννησα στο γενικο κρατικο νικαιας, με ξεγεννησε ο διευθυντης της μαιευτικης κ μολις εγινε ο τοκετος(ασχετος οτι δεν εμφανιστικε στιγμη κατα τις οδινες,, περασανε απο πανω μου ολοι οι ιδικευομενοι, και το καλυτερο ειναι οτι ειχα κ θεατες στις οδινες, εγω κοιλοπονουσα κ ειχα 6 μαθητουδια 18 ετων να με κοιτανε κ να ψιθυριζουν)

ο διευθιντης ηρθε στον συνοδο μου (ηταν ο πατερασ μου, ο αντρας μου ταξιδευε) κ του ζητησε 800?

Στην δευτερη κορη διαλεξα το ελενας, εναν γιατρο που ειχε μια απο το σοι μου,60αρης πολυ καλος ανθρωπος... οταν με πιασανε σισπασεις πηγα στο ελενας

με στειλανε στα εξωτερικα και με ρωτουσανε τι δουλεια ειχα στο νοσοκομειο αφου δεν μου εσπασαν τα νερα, λεω ποναω εχω 5λεπτεσ συσπασεις, ο γιατρος μου μολις ειχε φυγει απο βαρδια,, η κιρατσα που επρεπε να με δει μου φωναζε οτι δεν ξερω τι μου γινεται αφου δεν γενναω κ εγω πηγα εκει ,, εβαλα τα κλαματα κ ζητησα τον γιατρο μου, μου λεει :κυρια μου ελατε να σας δω εγω απο κατω αντε πια ελληνικα δεν μιλαω? δεν γεννατε εαν δεν σπασουν τα νερα ΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!

πηγα στο τηλ κεντρο πηραν τον γιατρο μου κ περιμενα 1 ωρα να ερθει, με εξετασε κ μου λεει εχεις διαστολη αλλα δεν θα γεννησεις σημερα επειδη μενεις μακρια ομως κ μπορει να γεννησεις στο δρομο μεχρι να ερθεις οταν σου σπασουν τα νερα τι θες να κανουμε?

ειπα σπαστα κ θα γεννησω σημερα ετσι εκανα κ στη πρωτη,, ετσι κ εγινε 10:30 μου εσπασε τα νερα κ σε μια ωρα γεννησα. δεν ζητησε τπτ ο ανθρωπος κ ηταν κ απο βαρδια ξενυχτισμενος

καλημερα κοριτσια.. Δημητρα μου φενεται οτι ζεις σε ΑΛΛο πλανιτη,, χαχαχαχα μου αρεσει που ρωτας γιατι εδωσε λεφτα για ναγεννησει σε δημοσιο.. ετσι γινεται πλεων..

εαν διαλεξεις καποιον γιατρο του δημοσιου για να γεννησεις , την ημερα του τοκετου

του δινεις κ φακελακι , βρε! ναι ετσι λειτουργει το συστημα πλεων κ σου λενε οτι εαν θελεις να γεννησεις σε δημοσιο κ ναμην δωσεις ευρακι τσακιστο θα πρεπει οταν σε πιασουν οι πονοι να πας σε εφημερευων νοσοκομειο κ θα σε ξεγεννησει ο γιατρος της εφημεριας,

την μεγαλη την γεννησα στο γενικο κρατικο νικαιας, με ξεγεννησε ο διευθυντης της μαιευτικης κ μολις εγινε ο τοκετος(ασχετος οτι δεν εμφανιστικε στιγμη κατα τις οδινες,, περασανε απο πανω μου ολοι οι ιδικευομενοι, και το καλυτερο ειναι οτι ειχα κ θεατες στις οδινες, εγω κοιλοπονουσα κ ειχα 6 μαθητουδια 18 ετων να με κοιτανε κ να ψιθυριζουν)

ο διευθιντης ηρθε στον συνοδο μου (ηταν ο πατερασ μου, ο αντρας μου ταξιδευε) κ του ζητησε 800?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πρωτακουστα μου ακουγονται ολα....

συγνωμη δε το ηξερα :shock::shock::shock:

οχι μη με νομιζετε για χαζη αλλα μενω γερμανια κ οκ ηξερα για τα φακελακια στην ελλαδα αλλα δε περιμενα ΤΟΣΟ:evil::evil::evil: ΤΙΠΟΤΑ δεν πληρωσα κοριτσια.κ ειχαμε κ ΑΨΟΓΗ συμπεριφορα.καθε πρωι ερχοταν μια μαια επερνε το μωρο το εκανε μπανιο το αλλαζε κ το εφερνε σε μενα.μετα η καθαρηστρια καθαριζε τα παντα αλλαζε σεντονια,ντρεπομουν να μπω στην τουαλετα με τις παντοφλες για να μη λερωσω το πατωμα!!!το μεσημερι με ρωτουσαν''τι θες να φας?εχουμε ψαρι κοτοπουλο κ μοσχαρι'' ελεγα εγω πχ κοτοπουλο.''με τι σαλατα??ποια σουπα προτιματε???κεικ η κρεμα για επιδορπιο???τι φρουτο???γιαουρτι η κρακερακια???'' κ εκτος απο αυτο ειχε ενα δωματιο σαν μπουφε που απο το πρωι ως το βραδυ πηγαινες να φας αμα πεινουσες η να πιεις.κατι σαν κετερινγκ ηταν!τα παντα ειχε κ φυσικα τζαμπα.ααα κ το σημαντικο!!στη βαλιτσα ειχα ΜΟΝΟ δικα μου ρουχα.ολα τα νοσοκομεια εχουν τα παντα για το νεογεννητο κ δε κουβαλας τιποτα.ειχαν πανες 3 διαφορετικες μαρκες,μωρομαντηλα,αμυγδαλελαιο για τον ποπο,σαμπουανακια,ΡΟΥΧΑ φανελακια καλτσες τα παντα.ΠΙΠΙΛΕΣ μπιμπερο μεχρι κ σερβιετες μου ειχαν!!!κ οταν εφυγα μου εδωσαν δωρο εναν υπνοσακο κ ενα μαξιλαρι θηλασμου!!

κ ουτε φακελακια ουτε τιποτα δε ζητησανε!!!μεσα στο χαμογελο κ την ευγενεια!!!

εμεις παλι πηγαμε τον πατερα μου στο διαβαλκανικο και σταξαμε εναν σκασμο λεφτα και συμπεριφορα απαραδεκτη...ουτε για ζωα δεν μιλανε ετσι οχι για καρκινοπαθη ανθρωπο...

μετα πηγαμε στο θεαγενειο (δημοσιο )και του εσωσαν την ζωη χωρις να ζητησουν ΤΙΠΟΤΑ....Ο Θεος να τους εχει καλα...

Πω πω, πως έχουμε γίνει έτσι...:oops:

Μακάρι να πάνε όλα καλά στο παιδάκι, να το ξεπεράσει το μαναράκι μου και όλα αυτά να είναι ένας μακρινός εφιάλτης...

Δεν μπορώ να το διαννοηθώ.... Να έχω το δράμα μου και να έχω και τέτοιους γιατρούς?

Φταίμε κι εμείς όμως... Έχουμε δεχτεί το νόμο του φακελακίου και του μαύρου χρήματος κάτω από το τραπέζι...

Ο 6χρονος γιος του ξάδερφου μου έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα (εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς)... Αν και είχε ιδιωτική ασφάλεια ο μικρός που τον κάλυπτε σε οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο, επέλεξαν το Παίδων λόγω του γιατρού... Αρχικά τον έβαλε σε λίστα 1 1/2 χρόνου αναμονής.... Εκτός .... Για να μην πολυλογώ, έκαναν την επέμβαση όποτε εκείνοι ήθελαν δίνοντας στο ρεμάλι 3.000,00€!!! Τόσο κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή...

Δεν ήθελε να το κυνηγήσει, η αλήθεια είναι ότι αν συμβεί στο παιδί σου κάτι τρομερό, το μόνο που θέλεις είναι να πάνε όλα καλά... Να όμως που φτάσαμε, να σου λέει ο γιατρός "Για να πάνε όλα καλά.....θέλω τόσα".

Απαράδεκτο, απλά δεν μπορώ να το διανοηθώ....:mad:

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Mη με φτιάχνεις μεσημεριάτικα...

Τροχαιο του συζυγου μου κατακαλοκαιρο και παμε σε κρατικο νοσοκομείο γιατι εκτος του οτι αυτο εφημέρευε , εχει μια απο τις καλυτερες ορθοπαιδικές μονάδες...(εχει ασφάλεια και μπορουσε να τον καλυψει αλλά αυτο το ακουσαμε απο πολλούς...)

8.00 το πρωι της ημερας του 2 μεγάλου χειρουργειου και με καλει ο χειρουργος να με ενημερωσει με πολύ ψαγμενο τροπο πως θα τα πει και τι θα πει, πως η κατάσταση του συζυγου μου ειναι πολύ σοβαρή- ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin...με εστειλε και εκλαιγα ασταμάτητα και μονη μου αφου ολοι οι άλλοι ηταν στον δρομο και ερχοντουσαν...-

Τελικά μου "ζητησε" φεκελάκι και το αφησε στην διακρητική μου ευχαιρια το ποσα θα βαλω μεσα ...

Απο την τρομάρα μου το φουσκοσαμε το φακελάκι-που στους γιατρους να τα φαει εις πενταπλούν του ευχομαι...- και ο αρχηκαρμιρης φευγοντας δεν πηρε ταξί παρα παρακαλουσε ιατρικους επισκέπτες να τον πάνε εκει που ηθελα...ο σκατ@#$νθρωπος...

Μια λεπτομερια...τα ειχε βαλει μεσα στην τσεπη του παντελονιου του και οπως τον εβλεπα απο μακριά να περπατάει, φουσκωνε και εκανε μπάμ απο χιλιομετρο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

DIMITRA83 .ολα τα νοσοκομεια εχουν τα παντα για το νεογεννητο κ δε κουβαλας τιποτα.ειχαν πανες 3 διαφορετικες μαρκες,μωρομαντηλα,αμυγδαλελαιο για τον ποπο,σαμπουανακια,ΡΟΥΧΑ φανελακια καλτσες τα παντα.ΠΙΠΙΛΕΣ μπιμπερο μεχρι κ σερβιετες μου ειχαν!!!κ οταν εφυγα μου εδωσαν δωρο εναν υπνοσακο κ ενα μαξιλαρι θηλασμου!!

κ ουτε φακελακια ουτε τιποτα δε ζητησανε!!!μεσα στο χαμογελο κ την ευγενεια!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!!!! ευτιχος στο ελενας σου παρεχουν γαλα μωρου πανες κ καποια ψιλολοιδια,, στον 5ο οροφο ειναι σαν ξενοδοχειο ολα πεντακαθαρα κ πολυ ωραια, εαν κατεβεις ενα οροφο κατω ομως βλεπεις την 3οκοσμικη εκδοχη του δημοσιου....αλλα να μας εχουν κ επιλογη στα φαγητα? ε οχι σιγα μην μας ειχαν κ μπουφε για να φαμε εαν πειναμε,... εχουν ομως χαρτια deliveri αν πεινασεις... ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!

κ δωρο μας κανουν οταν φευγουμε ναι αμε ουυυυυυυυυ..

ξεχασα να σου πω οτι δεν γενναμε τσαμπα στα δημοσια ε! αναλογος τι σου καλυπτει το ταμειο σου .. π.χ το ταμειο καλειπτει 1000? στη γεννα οκ? εαν ομως εσυ θες να πας στον 5ο οροφο το καινουργιο ανακενισμενο θα πληρωνεις 190? τη βραδια εαν θες tv δωματιου 50? οι 4 μερες ... εαν θες να πληρωσεις πιο λιγα πας κατω που ειναι μεσα στη βρομα κ εισαι σε 4κλινο με ολους τους αλλοδαπους κ το σοι τους μεσα..anyway ελα με το καλο εσυ κ θα σου κανουμε ξεναγιση dont worry να ειναι καλα τα αεροπλανα να ξαναφυγεις.

Δυστυχώς κανένας γιατρός δε θα τα φάει στους γιατρούς γιατί μεταξύ τους δεν τρώνε ο ένα λεφτά από τον άλλον. Περιμένουν όλους εμάς του υπόλοιπους.

............

Πάντως δεν είναι εντυπωσιακό που σε ένα τόσο δημοφιλές φόρουμ για γονείς όπως το parents, κανένας γονιός δεν έχει δηλώσει ότι είναι γιατρός; χαχαχαχαχααααα

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Εδώ θα ήθελα να πω πως οταν πριν 4 χρονια μπηκαμε για τον γνωστό πνιγμό στο Παίδων Αγλαία Κυριακού, το μονο θετικό της ολης υποθεσης μεσα στην τοση ατυχία μας και την τοσο απαραδεκτη σταση των νοσηλευτών (γρρρρ!!) κλπ κλπ (προσπαθώ να τα ξεχασω...:( ) το μονο θετικο ήταν οτι προσφερθηκα να δωσω φακελακι στον χειρουργο μετά τις εγχειρήσεις και αρνήθηκε και μαλιστα παρεξηγήθηκε κιολας!!! Απο τους μονους που δεν εχω παραπονο εκεινες τις 10 μερες νοσηλειας ήταν αυτος ο ανιδιοτελής χειρουργος που δεν θυμαμε το ονομά του δυστυχως γιατι θα επρεπε να τον ονομασω και δημοσια μιας και σπανιζει αυτο το ειδος γιατρου στην Ελλάδα, και του παιδιατρου πνευμονολογου του κυριο Σπυριδη που μας εστειλε αρων αρων σπιτι για κατ΄οικον νοσηλεια μολις το παιδι κολλησε ενδονοσοκομειακή λιμοξη και μαλιστα μας επερνε και συνεχεια τηλεφωνο στο σπιτι για να δει την πορεια της υγειας του για αρκετές μερες μετά!!! Ευγε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...