Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας. εχω σήμερα το απογευμα ραντεβου για Β επιπέδου στο Μητερα. ξερει καμμια σας τι κατασταση επικρατει εκει? είναι αξιοπιστοι, καλοί οι γιατροί, σε κοιτάνε διεξοδικά? είχα ακούσει για το ιατρειο του Κούρτη και το Eμβρυο (Κολωνάκι) που είναι σούπερ, αλλά τελικά επέλεξα το Μητέρα επειδή δίνουν dvd ενώ ο Κούρτης όχι και Στο Έμβρυο δεν βρίσκεις ρατεβού είναι και πανάκριβο.

στείλτε μου λεπτομερειες για το Μητερά αν ξέρετε, Please! ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ. Κατεβαίνεις κάτω, αν θυμάμαι καλά, στο -1. Εκεί γίνονται οι προγεννητικές εξετάσεις. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό και όλοι τους είναι αρκετά εξυπηρετικοί. Πήγαινα όμως πρωί, πριν τη δουλειά, και χρειαζόταν να περιμένω κανένα τεταρτάκι στον χώρο αναμονής γιατί είχε αρκετό κόσμο. (Το απόγευμα δεν ξέρω τι θα γίνεται από άποψη κόσμου). Ο γιατρός που μου έκανε τη Β' ήταν πολύ καλός, (και χιουμορίστας!) και κράτησε πολύ λίγο! Σε ένα σκοτεινό δωματιάκι σου εξηγεί στο monitor για το μωράκι, τις αρτηρίες, το φύλο, κ.λπ. Υπόθεση (ευχάριστη κατ' εμέ) 5 λεπτών. Όμως ότι θες να τον ρωτήσεις!

Με το καλό! :)

Mαρία εγώ έκανα τη Β επιπέδου στο Έμβρυο αλλά με τον κο. Παπαπαναγιώτου ο οποίος είναι και στο Λητώ. Δεν πλήρωσα παραπάνω απ'ότι θα πλήρωνα στο Λητώ, 110 ή 105 ευρώ μου πήρε και μου έδωσε DVD.

Δεν ξέρω που τις έχεις πάρει αυτές τις πληροφορίες. Περίμενα βέβαια κάνα μισάωρο αλλά εντάξει .... και στο Λητώ τόσο περίπου περίμενα.

160 ευρώ είναι αν θέλεις όλη την απόδειξη, σου το λένε εκείνη την ώρα. Κρατάει γύρω στο μισάωρο γιατί κάνει εξονυχιστική εξέταση και μετρήσεις.

Διαφημίσεις

Έκανα και σε αυτή την εγκυμοσύνη, όπως και στην πρώτη τό β΄επιπέδου και το doppler στο Μητέρα. Στην κόρη μου δε θυμάμαι, μου φάνηκε ότι τέλειωσε πολύ γρήγορα. Σε αυτή που είναι πρόσφατη(22/1/08) κράτησε πάνω από μισή ώρα(έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία και αυτό μερικές φορές υποδηλώνει χρωμοσωματικές ανωμαλίες) κι επειδή ο μικρός δεν κουνιόταν από τη θέση του, με έστειλαν βόλτα να φάω ή να πιω κάτι και μετά είχαμε και άλλα 10-15'. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη, δεδομένης της κατάστασης, γιατί δε με "ξεπέταξαν" στα γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι ο υπέρηχος β' επιπέδου είναι μία από τις πιο σημαντικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

εμανα ο γιατρος μου ειναι στο μητερα αλλα με εστειλε σε εναν στη κηφισιας που παρακολουθει και επωνυμες πληρωσα 160 κ με dvd οταν πηρα να ρωτησω ποσα εχει στο μητερα μου ειπαν 90$ κ εγω εδωσα στον αλλον σχεδον τα διπλασια :cry: δεν πειραζει την αλλη φορα θα ξερω :!::!:

Στο Μητέρα Κρήτης έκανα πριν μια βδομάδα...160 ευρουλάκια έδωσα. Αλλά το φυσιολογικό είναι να κάνει κανα μισάωρο, για να ελέγξει καλά και να κάνει διάφορες μετρήσεις. Το 5 λεπτά μου φαίνεται πολύ 'ξεπέτα'...ειδικά για Β επιπέδου!

5Aqjp3.png

Κι εγω στο Μητέρα έκανα β' επιπέδου και doppler, 90 ευρώ έκαστο (χωρίς DVD, δε ζήτησα). Στο β' επιπέδου, ο γιατρός ήταν πολύ καλός, μου εξηγούσε ό,τι βλέπαμε (όχι οτι καταλάβαινα και πολλά, αλλά τέλος πάντων) και ήταν πολύ σχολαστικός. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό οφειλόταν στο ότι ήταν παρών και ο γυναικολόγος μου, ο οποίος είχε κανονίσει να κάνει την εξέταση ο συγκεκριμένος γιατρός, γιατί του είχε πολλή εμπιστοσύνη. Στο doppler, πέτυχα άλλο γιατρό, ο οποίος ήταν λίγο πιο "ξεπέτα" ή μπορεί και να μου φάνηκε...ίσως επειδή όλα ήταν καλά, τελειώσαμε πάρα πολύ γρήγορα, καμία σχέση δλδ με το β' επιπέδου.

Σε γενικές γραμμές, όλα καλά. Στο doppler χρειάστηκε να περιμένω λίγη ωρίτσα στην αναμονή, αλλά όχι κάτι τραγικό. Εγώ πήγαινα πάντα πρωί, δεν ξέρω τί γίνεται το απόγευμα...

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

Πριν από 2 βδομάδες έκανα τη B' επιπέδου στο EMBPYO.

160 ευρώ με απόδειξη, 140 ευρώ χωρίς.

H εξέταση κράτησε αρκετή ώρα, νομίζω κανά 20 λεπτο και ο Mαλλιγιάννης κάθε φορά που έλεγχε κάτι μας έλεγε αν ήταν όλα καλά. Eυτυχώς όλα καλά!

Kαι φυσικά με d.v.d.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Αλήθεια βρε κορίτσια έχω απορία : άλλες τιμές το Μητέρα στην Αθήνα και άλλες στην Κρήτη? Είναι του ίδιου ομίλου ή όχι? Παρεπιπτόντως κι εγώ 90 ευρώ έδωσα.Όσο για το doppler αν θυμάμαι καλά είναι πιο σύντομο από το β΄επιπέδου.

.png .png

180 ευρώπουλα έδωσα αλλά δεν τα κλαίω καθόλου. Ήμουν καμιά ώρα μέσα και ο γιατρός είναι κορυφαίος και εξειδικευμένος στον προγεννητικό έλεγχο. Υπήρχε και κάποια συγγενής ανωμαλία στο νεφρό του μωρού μας που κάποιος άλλος μπορεί να μην την έβλεπε, και είναι καλό να την ξέρουμε νωρίς. Βλέπει όλα τα όργανα στη β' επιπέδου και είναι πολύ σημαντική εξέταση. Ξεχάστε λοιπόν τα dvd και μείνετε στην ουσία !

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

ποιοι είναι αυτοί οι πολύ καλοί και σχολαστικοί στο Μητέρα που σας προτείνουν οι γιατροί σας? να ξέρω να ζητήσω για το doppler.

έχω ακούσει επίσης πολύ καλά σχόλια για τον Κούρτη στην Β.Σοφίας ότι είναι πολύ καλός υπερηχογραφιστής... όποιος ξέρει σχετικά ας γράψει.

Να σας ρωτήσω κάτι. Εαν θέλεις και dvd στον υπερηχο β επιπέδου, συνενοήσε στο ταμείο οταν πληρώνεις ( αναφέρομαι στο Μητερα )? Και γενικότερα κοστίζει γύρω στα 110 ευρώ? Θα πάω τη Δευτέρα και θα ήθελα να ξέρω.

xazomama

Πριν από 2 βδομάδες έκανα τη B' επιπέδου στο EMBPYO.

160 ευρώ με απόδειξη, 140 ευρώ χωρίς.

H εξέταση κράτησε αρκετή ώρα, νομίζω κανά 20 λεπτο και ο Mαλλιγιάννης κάθε φορά που έλεγχε κάτι μας έλεγε αν ήταν όλα καλά. Eυτυχώς όλα καλά!

Kαι φυσικά με d.v.d.

Κι εγώ στον Μαλλιγιάννη κάνω τις εξετάσεις και μάλιστα έχω ραντεβού στις 22/2/08 για β΄επιπέδου.

Ελευθερία

Δε μου λετε βρε κορίτσια, σε ποιά βδομάδα το κάνατε β επιπέδου εσεις? Εγώ είμαι στη 17η κ ο γιατρός μου είπε να το κάνω σε 2 εβδομάδες..Νωρίς δεν είναι???Είχα την εντύπωση ότι γίνεται μεταξύ 20ης κ 24ης εβδομάδας...

Δε μου λετε βρε κορίτσια, σε ποιά βδομάδα το κάνατε β επιπέδου εσεις? Εγώ είμαι στη 17η κ ο γιατρός μου είπε να το κάνω σε 2 εβδομάδες..Νωρίς δεν είναι???Είχα την εντύπωση ότι γίνεται μεταξύ 20ης κ 24ης εβδομάδας...

Είναι λίγο νωρίς, συνήθως γίνεται μεταξύ 22ης-26ης (το πολύ) εβδομάδας. Σίγουρα σου είπε για β επιπέδου? :shock::shock::shock:

Αννα Κονοβέση

Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια,

Εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες. Χτές έκανα τον υπέρηχο β επιπέδου στο ΜΗΤΕΡΑ και όλα πήγαν καλά. Ήθελα απλά να σας ενημερώσω για μια λεπτομέρεια που πιθανόν να μη γνωρίζετε. Όταν έφτασα στο ταμείο, ρώτησα πόσο έχει ο υπέρηχος μαζί με το dvd και μου είπαν 109 ευρώ. Ωραία τους είπα, μπορώ να το πληρώσω με κάρτα? Η απάντησή τους ήταν θετική και έτσι έβγαλα την πιστωτική της Λαικής Τράπεζας. Τότε η υπάλληλος που με εξυπήρέτησε μου είπε, ότι με την κάρτα είχα έκπτωση και το κόστος απο 109 ευρώ κατέβηκε στα 87,20 ευρώ....

Φυσικά, δε θα σας ενημερώσουν για τις εκπτώσεις, γι αυτό σας παραθέτω την εμπειρία μου , ώστε να αποφύγετε κάποιο επιπλέον κόστος. Επίσης, τον υπέρηχο τον έκανα στην 23 εβδομάδα.