Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Κόλπο" για επιλογή φύλου υπάρχει?

korina.v

Recommended Posts

Αυτό που λέει η Ειρήνη, απλώς για να αυξήσεις τις πιθανότητες...

Ε ναι,δεν ειναι και σιγουρο,μην παρεξηγηθω!!!Παντως εχω ακουσει κι αλλο τροπο πιο σιγουρο:Μετα την επαφη,αν γυρισεις δεξια πιανεις αγορι,αριστερα κοριτσι!!!Συνταγη της γιαγιας μου!!!:lol::lol::lol:Πλακα κανω τωρα...

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

Έχω δύο αγοράκια και επιθυμώ ένα τρίτο παιδάκι και κατά προτίμηση κοριτσάκι (ομολογώ!!). Υπάρχει κάποια επιστημονικά κεμηριωμένη συμβουλή?:P

λοιπον κοπελια αν ψαξεις στο φορουμ, καπου λεει για το γιατρικο μιας γυφτισσας που επιασε σε μια μαμα. ετοιμασε ομως ενα τσουβαλι πρωτα για καταποση! ααααα! οχι το εχασες! επρεπε να φας τις φακες πριν σαραντησεις απ την τελευταια γεννα. σου μιλαω αν βρεις το θεμα αυτο δεν θα σου μεινει εντερο απ το γελιο:-D:grin::-D!!!!

οταν χρειαστεις ζουρλομανδια για το τριτο, πες το μου. εχω ενα ελαφρως μεταχ/νο. τρια εχω!!!!!!!!!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

το βρηκα, θεμα: ''ΚΟΛΠΟ'' για επιλογη φυλου υπαρχει? θα ξεραθεις σου λεω:mrgreen: !εχε κ ευκερες τις φακες κ τα καλτσακια για αλλη ενδιαφερομενη ομως!!! μαλλον το εχασες το κορμι το κορμι πατριωτωωωτη. δεν τον διαβαζες πριν σαραντησεις?!

Καταρχην καλημερα! :P Διαβασα το θεμα κ ειπα να πω κ εγω την αποψη μου! Η ''καλη'' πεθερουλα μου μου ελεγε να τροω συνεχεια φασολαδες για να κανω κοριτσι για 1 μηνα.. Τη φασολαδα 1ον τη σιχαινομαι κ 2ον δεν μπορουσα να τροω καθε μερα, καταλαβενετε το λογο.. Μια εβδομαδα το εκανα κ ο αντρας μου κοιμοταν στο καναπε τα βραδια, μπορειτε να φανταστειτε γιατι!!! Εχω την ετυπωση οτι μου το ειπε επιτηδες για να με σιχαθει ο αντρας μου. Δεν τα πηγεναμε κ πολυ καλα..:(

α χα χα χα χα ! μπα σε καλο σου!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πυραυλο σε εκανε η πεθερα στην κυριολεξια! ετοιμη για εκτοξευση, σαν την μπεμπε λιλη!

Διαφημίσεις

να υποθεσω πως δεν ακολουθησεσ κ καμια συμβουλη της για ''εκτοξευσεις'' στη διαρκεια της ΄φασολοεβδομαδας ετσι?! ρε την κακουργα την πεθερα. ηξερε τι εκανε! εκδικησου, φτιαξ της καφε με utopar, μια κ εξω θα παει!

λοιπον κοπελια αν ψαξεις στο φορουμ, καπου λεει για το γιατρικο μιας γυφτισσας που επιασε σε μια μαμα. ετοιμασε ομως ενα τσουβαλι πρωτα για καταποση! ααααα! οχι το εχασες! επρεπε να φας τις φακες πριν σαραντησεις απ την τελευταια γεννα. σου μιλαω αν βρεις το θεμα αυτο δεν θα σου μεινει εντερο απ το γελιο:-D:grin::-D!!!!

οταν χρειαστεις ζουρλομανδια για το τριτο, πες το μου. εχω ενα ελαφρως μεταχ/νο. τρια εχω!!!!!!!!!

εννοείς τρία παιδάκια ή τρία αγοράκια? Να σου ζήσουν πάντως!!! Εγώ πάντως και αγοράκι να είναι το τρίτο δε νομίζω να με πειράξει καθόλου, τα λατρεύω τα παιδιά απλά θέλω να έχω και τα δύο φύλλα, έτσι για ποικιλία. Και κορίτσια να είχα θα επίθυμούσα και ενα αγοράκι!;)

Τι ειναι αυτο να παω να το παρω? Για ''εκτοξευσεις'' δεν μου ειπε, απλα μου λεει μην πιεζεσαι, δεν ειναι καλο για την υγεια κ να αφησω ελευθερο τον εαυτο μου. Ε αφεθηκα κ εγω..ολη την ημερα! Αστα να μην σου συζητησω τωρα τα επακολουθα. Τωρα ακομα προβλημα εχω, γιατι ο αντρας μου με σιχαινεται πλεον. Δεν με ακουμπαει σε ολη την πλατη κ γενικα στο πισω μερος του σωματος μου. Λες κ με την πλατη τι εκανα δλδ που σιχαινεται?? Μια μερα ημασταν στο δωματιο κ εχει μεγαλο καθρεφτη, κ οπως γυρισα να κοιταχτω, γυρισα τη πλατη στον αντρα μου κ τον ειδα εκανε μια σιχαμενη γκριματσα! Δεν θελει να με βλεπει σου λεω καθολου, ολο σιχενεται. Το φαι πλεον..η μαμα του να το φτιαχνει μηπως λεει εγω δεν εχω πλυνει τα χερακια μου κ εχουν ''καφε μικροβια''. Ετσι ακριβως το λεει! Δεν ξερω τι να κανω, ειμαι απελπισμενη..:|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ειναι αυτο να παω να το παρω? Για ''εκτοξευσεις'' δεν μου ειπε, απλα μου λεει μην πιεζεσαι, δεν ειναι καλο για την υγεια κ να αφησω ελευθερο τον εαυτο μου. Ε αφεθηκα κ εγω..ολη την ημερα! Αστα να μην σου συζητησω τωρα τα επακολουθα. Τωρα ακομα προβλημα εχω, γιατι ο αντρας μου με σιχαινεται πλεον. Δεν με ακουμπαει σε ολη την πλατη κ γενικα στο πισω μερος του σωματος μου. Λες κ με την πλατη τι εκανα δλδ που σιχαινεται?? Μια μερα ημασταν στο δωματιο κ εχει μεγαλο καθρεφτη, κ οπως γυρισα να κοιταχτω, γυρισα τη πλατη στον αντρα μου κ τον ειδα εκανε μια σιχαμενη γκριματσα! Δεν θελει να με βλεπει σου λεω καθολου, ολο σιχενεται. Το φαι πλεον..η μαμα του να το φτιαχνει μηπως λεει εγω δεν εχω πλυνει τα χερακια μου κ εχουν ''καφε μικροβια''. Ετσι ακριβως το λεει! Δεν ξερω τι να κανω, ειμαι απελπισμενη..:|

[sIGPIC][/sIGPIC]

το utopar ειναι χαπι κατα των προωρων συσπασεων, ωστε να μην κανουμε προωρο τοκετο. οταν το πηρα εγω στα διδυμα επαθα απιστευτη νταγλα κ ταχυκαρδια κ οτι θες....

για δοκιμασε να της χωσεις λιγο στον τραταρισμενο καφε!!!!!:twisted::twisted::twisted:

pc: κανω πλακα! θα επακολουθησει κ εκθεση νεκροψιας μετα.....:cool:. προσεχε:rolleyes:!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

αχ θελω και εγω!! το αγορακι μου ειναι γεννημενο 5/7/2010! Αραγε θα κανουμε κοριτσακι?? αχ ο αντρας μου απο τωρα ονειρευεται και το εχει και στανταρ το δευτερο μου λεει θα ειναι κοριτσι!! μακαρι!!!! χιχιχι

• 3 months later...

Ξέρετε κάνα κόλπο:rolleyes:;Ο άντρας μου θέλει κόρη σαν τρελός.Έχουμε ένα αγοράκι!Είναι το αστέρι μου το γλυκό μου το αντράκι:-D:grin::-D!!!Τώρα σκεφτόμαστε για δεύτερο μωρό και εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά εκείνος θέλει πολυ ένα κοριτσάκι.Από την αρχή ήθελε κοριτσάκι.Κάνα κόλπο για να τα καταφέρουμε:-P;

ΥΓ. :Ελπίζω να άνοιξα στο σωστό μέρος το θεματάκι μου:rolleyes:...

Ξέρετε κάνα κόλπο:rolleyes:;Ο άντρας μου θέλει κόρη σαν τρελός.Έχουμε ένα αγοράκι!Είναι το αστέρι μου το γλυκό μου το αντράκι:-D:grin::-D!!!Τώρα σκεφτόμαστε για δεύτερο μωρό και εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά εκείνος θέλει πολυ ένα κοριτσάκι.Από την αρχή ήθελε κοριτσάκι.Κάνα κόλπο για να τα καταφέρουμε:-P;

χαχαχα δεν ξερω αλλα πες στον αντρα σου οτι αυτος καθοριζει το φυλο του παιδιου.Ειλικρινα ομως δεν ξερω κανενα κολπο μακαρι να ξερουν τα υπολοιπα κοριτσια να μαθουμε και εμεις!Με το καλο σου ευχομαι:o

Λένε οτι για να πιάσεις κοριτσάκι πρέπει να έχεις επαφές 2 μέρες πρίν την ωορρηξία! Γιατί τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι πιο δυνατά και ζούνε πιο πολύ!

Διαφημίσεις

μωρέ κάνε εσύ παιδάκι και λέγε του άντε να έρθει και η κόρη άντε να έρθει και η κόρη και άσε τον γιατρό να αναλάβει το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης αν είναι γιος... ή κάνε το άλλο μην μάθεις το φύλλο και άστο να αγωνιά κάτι σαν κίντερ έκπληξη,... χιχι... το φύλλο δυστηχώς το καθορίζει ο θεούλης όχι εμείς,, υγιές μωρό να ναι και απο κεί και πέρα προσπαθείτε μέχρι να ποιάσετε και την κόρη

Το έχω διαβάσει αυτό που λες.Καλε μου έστειλε mail απο την δουλειά του έναν πίνακα που βρήκαν που έχουν οι Ιάπωνες οι Κινέζοι:rolleyes:;Τέλος πάντων ,σύμφωνα λοιπόν με την ηλικία της γινέκας και τον μήνα που μένει έγκυος κάνει αγόρι ή κορίτσι.

μωρέ κάνε εσύ παιδάκι και λέγε του άντε να έρθει και η κόρη άντε να έρθει και η κόρη και άσε τον γιατρό να αναλάβει το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης αν είναι γιος... ή κάνε το άλλο μην μάθεις το φύλλο και άστο να αγωνιά κάτι σαν κίντερ έκπληξη,... χιχι... το φύλλο δυστηχώς το καθορίζει ο θεούλης όχι εμείς,, υγιές μωρό να ναι και απο κεί και πέρα προσπαθείτε μέχρι να ποιάσετε και την κόρη

Και στα πόσα παιδάκια σταματάω;:lol::lol::lol::lol::lol:Η πεθερά μου έκανε τρία για. Να κάνει κορίτσι και τα τρία αγόρια:lol:.Ο κουνιάδος μου θέλανε σαν τρελοί αγόρι κάνανε κορίτσι:lol:!

Τα θηλυκα σπερματοζωαρια ειναι ανθεκτικοτερα, ζουν παραπανω και κινουνται πιο αργα. Τα αρσενικα ειναι πιο ευαλωτα στο οξινο περιβαλλον, ζουν λιγοτερο, αλλα κινουνται ταχυτερα. Αν συνδυασεις αυτους τους τρεις παραγοντες τοτε για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για κοριτσι θα πρεπει 1) να ερθετε σε επαφη τουλαχιστον δυο μερες πριν την ωορηξια, ωστε να προλαβουν να ανεβουν τα αργα αλλα ανθεκτικοτατα θηλυκα και οταν γινει η ωορηξια να εχουν βγει εκτος παιχνιδιοιυ τα αρσενικα και 2) να προτιμησεις την κλασσικη σταση για να προλαβουν να φτασουν και τα θηλυκα σχετικα γρηγορα. Αν ηθελες αγορι θα ΄πρεπε να να συνευρεθειτε λιγο πριν την ωορηξια για να ανεβουν πρωτα τα ταχυτερα αρσενικα, να προτιμησετε το γυναικα απο πανω, για να δυσκολεψετε τα αργοκινητα θηλυκα και να κανεις μια πλυση με σοδα, για να αλκαλοποιηθει ακομα περισσοτερο ο κολπος και να επιβιωσουν ευκολοτερα και τα αρσενικα. Ολα αυτα βεβαια πιθανολογειται οτι βοηθουν στη μια ή την αλλη επιλογη, στο τελος ομως αποφασιζει η φυση ποιο απο τα εκατομμυρια των σπερματοζωαριων θα ειναι το τυχερο κι ευλογημενο! Καλη επιτυχια:wink:!

Και στα πόσα παιδάκια σταματάω;:lol::lol::lol::lol::lol:Η πεθερά μου έκανε τρία για. Να κάνει κορίτσι και τα τρία αγόρια:lol:.Ο

κουνιάδος μου θέλανε σαν τρελοί αγόρι κάνανε κορίτσι:lol:!

χαχαχαχα και η πεθερα μου προσπαθουσε προσπαθουσε για κοριτσι αλλα τιποτα!στα 5 αγορια σταματησε τις προσπαθειες!

Τα θηλυκα σπερματοζωαρια ειναι ανθεκτικοτερα, ζουν παραπανω και κινουνται πιο αργα. Τα αρσενικα ειναι πιο ευαλωτα στο οξινο περιβαλλον, ζουν λιγοτερο, αλλα κινουνται ταχυτερα. Αν συνδυασεις αυτους τους τρεις παραγοντες τοτε για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για κοριτσι θα πρεπει 1) να ερθετε σε επαφη τουλαχιστον δυο μερες πριν την ωορηξια, ωστε να προλαβουν να ανεβουν τα αργα αλλα ανθεκτικοτατα θηλυκα και οταν γινει η ωορηξια να εχουν βγει εκτος παιχνιδιοιυ τα αρσενικα και 2) να προτιμησεις την κλασσικη σταση για να προλαβουν να φτασουν και τα θηλυκα σχετικα γρηγορα. Αν ηθελες αγορι θα ΄πρεπε να να συνευρεθειτε λιγο πριν την ωορηξια για να ανεβουν πρωτα τα ταχυτερα αρσενικα, να προτιμησετε το γυναικα απο πανω, για να δυσκολεψετε τα αργοκινητα θηλυκα και να κανεις μια πλυση με σοδα, για να αλκαλοποιηθει ακομα περισσοτερο ο κολπος και να επιβιωσουν ευκολοτερα και τα αρσενικα. Ολα αυτα βεβαια πιθανολογειται οτι βοηθουν στη μια ή την αλλη επιλογη, στο τελος ομως αποφασιζει η φυση ποιο απο τα εκατομμυρια των σπερματοζωαριων θα ειναι το τυχερο κι ευλογημενο! Καλη επιτυχια:wink:!

Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένη:!:!Το έχεις εφαρμόσει ή γνωρίζεις περιπτώσεις:-D;Όταν το πάρουμε απόφαση θα το δοκιμάσω!

Aχουυυυυ τι ωραιο θεμα!Σημερα ημουν στο ιασω,γεννησε μια φιλη και ελεγα του αντρα μου ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ!!!!ΠΑΜΕ!!!χαχα!2 γιους εχουμε και θα θελα κι ενα κοριτσακι!Αλλα και αγορακι ειμαι οκ!Παντως οταν το αποφασισουμε θα εφαρμοσω οτι διαβασω η ακουσω!

Mammy in love, δυστυχως ειμαι απο κεινες που θα τους ηταν πολυτελεια τετοιου ειδους δοκιμες! Προσπαθουμε για παιδακι αρκετα χρονια τωρα, κι ό,τι βρεξει ας κατεβασει.... Καλοδεχουμενα ολα! Καθαρα θεωρητικες γνωσεις, ελπιζω μονο να εχουν βαση και να βοηθησουν;)! Καλη επιτυχια και με ομορφες κοτσιδες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...