Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σιδερο και παλι ......σιδερο

BIKY74

Recommended Posts

εσείς είστε Σκορπίνες, εμείς Ζυγοί (μάνα κ κόρη).

αυτή η φάση κρατάει από 9 μηνών;;;;;;;;;;;;;κ διαρκεί μέχρι να κλείσουμε τα μάτια; αν ναι, τότε την ξέρω, την ζω!

είναι γλύκα όταν γίνονται βεντουζάκια παραπονιάρικα ή όταν τρέχουν κάθε λίγο κ λιγάκι για χάδι κ μετά επιστρέφουν στο παιχνίδι.

όταν γκρινιάζουν...έχουν λόγο βρε λάβλυ! θέλουν πιο πολλή αγάπη!

πάντως για σίδερο θα πάω το Σάββατο, για να μπω στο θέμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσείς είστε Σκορπίνες, εμείς Ζυγοί (μάνα κ κόρη).

αυτή η φάση κρατάει από 9 μηνών;;;;;;;;;;;;;κ διαρκεί μέχρι να κλείσουμε τα μάτια; αν ναι, τότε την ξέρω, την ζω!

είναι γλύκα όταν γίνονται βεντουζάκια παραπονιάρικα ή όταν τρέχουν κάθε λίγο κ λιγάκι για χάδι κ μετά επιστρέφουν στο παιχνίδι.

όταν γκρινιάζουν...έχουν λόγο βρε λάβλυ! θέλουν πιο πολλή αγάπη!

πάντως για σίδερο θα πάω το Σάββατο, για να μπω στο θέμα...

Λες να ναι που την αφήνω για να πάω στην δουλειά? Μα αυτό το έκανα απο 9 μηνών και το κόλλημα το φαγε τελευταία. Αφού να φανταστείς ούτε να κατουρήσω δεν μπορώ χωρίς να μου κάνει παρέα η σκατούλα:oops::oops:!

Καλά ψώνια και πάρε κανένα οικονομικό γιατί δεν το βλέπω να σε βγάζει για πολύ, για να μπω και εγώ στο θέμα:cool:

εγώ την άφησα στους 3 μήνες. αλλά το βεντουζάκι μου τελευταία κι εμένα δεν με αφήνει ούτε στην τουαλέτα μόνη μου.

πότε θα ξαναείναι βεντουζάκια ξανά; θα μεγαλώσουν κα θ είναι ανεξάρτητα.

εμείς κοιμόμαστε κ μαζί! αναπληρώνουμε αγάπη, για τις ώρες που της λείπω, όταν είμαι στη δουλειά!!!!!!

λέω να δώσω αρκετά, να είμαι πιο σίγουρη για το σίδερο! λες να είμαι λάθος κ να τα κλαίω;

Eμείς κοιμόμαστε μόνες μας:|. Αλλα μου κάνει κάτι ζουζουνίσματα και με αγκαλιάζει και με φιλάει και μου ρχεται να σκάσω απο την πολύ αγάπη που της έχω;)! Ώρες ώρες θέλω να σταματήσω απο την δουλειά και μετά το ξανασκεφτομαι και αλλάζω γνωμη:(.

Να πάρεις φτηνό λέω εγώ...Εγώ δεν θα ξαναεδινα πολλά λεφτα για σίδερο...

αχ κι εγω ανατριχιαζω με την ιδεα του σιδερωματος! δεν ξερω τι εχει το καημενο το σιδερο και μας προκαλει τετοιες αντιδρασεις!!;)

η δικη μου "λυση" ειναι να φυλαω τα ρουχα ασιδερωτα αλλα καλοδιπλωμενα στην ντουλαπα και να τα σιδερωνω μονο οταν τα χρειαζομαι δηλαδη λιγο πριν τα φορεσουμε.

σιδερωνω μονο τις πετσετες και τα σεντονια που και πιο ευκολα ειναι αλλα και επιβαλεται για λογους υγιεινης.

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω σιδερωσει ποτε :oops:

Παλια εμενα με τους γονεις μου και ειχαμε μοιρασει τις δουλειες, εγω πχ εκανα παντα ηλεκτρικη και η μαμα μου σιδερο.

Τωρα εχω παρει μια γυναικα που ερχεται καθε 15 μερες, της εχω φυλαξει τα ρουχα σε ενα ομορφο κασελακι που πηρα και μου σιδερωνει τα παντα τελεια (σεντονια, πετσετες, ρουχα) μεσα σε 1 ωρα για την οποια πληρωνεται 10 ευρω, δηλ 20 ευρω το μηνα!!!!!!

Αχ ποσο με ποναει το σιδερο!!!

Δεν το γουσταρω καθολου!!! Απο παντα! Απο τοτε που προσπαθουσε η μανα μου να μου μαθει να σιδερωωνω!

Εγω εχω το τεφαλ..καλο ειναι..αν κατσω να σιδερωσω τα ρουχα τελειωνουν αρκετα γρηγορα..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

εγω δεν εχω σιδερωσει ποτε :oops:

Παλια εμενα με τους γονεις μου και ειχαμε μοιρασει τις δουλειες, εγω πχ εκανα παντα ηλεκτρικη και η μαμα μου σιδερο.

Τωρα εχω παρει μια γυναικα που ερχεται καθε 15 μερες, της εχω φυλαξει τα ρουχα σε ενα ομορφο κασελακι που πηρα και μου σιδερωνει τα παντα τελεια (σεντονια, πετσετες, ρουχα) μεσα σε 1 ωρα για την οποια πληρωνεται 10 ευρω, δηλ 20 ευρω το μηνα!!!!!!

χιχι και γω τα ιδια ακριβως με σενα!!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

• 3 months later...
Μπορω να σιδερώνω στοιβάδες ρούχα.....

Μισώ τη λάντζα, αν κι έχω πλυντήριο και τη μαγειρική!!!! Ξξξξξξξξ 666

θελεις να αναταλξουμε σπιτια? εσυ θα μου κανεις το σιδερο κ εγω οολα τα υπολοιπα;)

ομολογω οτι ντρεπομα:oops:ι γιατι εχω γυναικα που μου κανει τις δουλειες κ καποιο μερος του σιδερωματος καθε 15. εχω στεγνωτηριο κ πρεσσα κ παλι μαζευονται βουνα:rolleyes: κ παλι το σιχαινομαι λεμε......... μηπως να παρω κ κανεναν αραπη να μου κανει αερα την ωρα που σιδερωνω:lol::lol::lol:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Εγω δεν βαριεμε το σιδερο βαριεμε να τα τοποθετω στην ντουλαπα!!!Εμεις εχουμε 4-5πληντυρια την βδομαδα και συνηθως σιδερωνω παρασκευη βραδυ με το νυχτερινο..

Κοριτσια εγω απο σιδερο εχω ενα απλο της phillips με αντ.πλακα και εχω σωθει βεβαι αμετα πηρα αυτο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=39141 και σιδερωνω πλεον μπαμ μπαμ

Εγω δεν βαριεμε το σιδερο βαριεμε να τα τοποθετω στην ντουλαπα!!!Εμεις εχουμε 4-5πληντυρια την βδομαδα και συνηθως σιδερωνω παρασκευη βραδυ με το νυχτερινο..

Το σίδερο ήταν ο εφιάλτης μου όλα αυτά τα χρόνια. Από τότε που γεννήθηκε ο μικρός ώρες ώρες γίνονταν βουνά, ειδικά το χειμώνα που στεγνώνουν πολύ δύσκολα. Είχα πρέσσα που δεν την ήθελα καθόλου. Επιανε και χώρο και πουκάμισα, παντελόνια έπρεπε να βάζω το σίδερο. Το σίδερο πάλι ήταν ένα της πλάκας που για να κάνεις τσάκιση στο παντελόνι ή σε λινό πουκάμισο μου έβγαινε το χέρι και η ζάρα ζάρα. Σιδέρωνα σχεδόν κάθε βράδυ καμμιά ώρα.

Πριν 3 μήνες αγόρασα την γεννήτρια ατμού της tefal http://www.tefal.gr/All+Products/Linen+Care/Steam+stations/Products/Protect+Anti+calc/Protect+Anti+calc.htm

Μπορεί να έδωσα 336 ευρώ αλλά τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω !!!! Βάζω περίπου 3-4 πλυντήρια την εβδομάδα κάθε βράδυ με το νυχτερινό από ένα πλυντήριο. Τα μαζευω όλα σε ένα καλάθι και σιδερώνω στο νυχτερινό το βράδυ στις 11 όλα τα ρούχα της εβδομάδας το πολύ σε 1,5 ώρα. Ούτε να ζορίζω το χέρι μου και να με πονάει, ούτε να μένουν ζάρες ούτε τίποτα. Τρία πλυντήρια 8κίλα τα σιδερώνω σε 1,5 ώρα το πολύ. Και μιλάμε για πλυντήρια με σεντόνια, μπλούζες, πουκάμισα που είμαι ψείρας στο να είναι καλά σιδερωμένα. Εσώρουχα, πετσέτες και ρούχα παιδιού φεύγουν σε χρόνο ντε τε. ΄Βέβαια πριν μερικούς μήνες είχα αλλάξει και το 5άκιλο πλυντήριο ρούχων και αγοράσα 8άκιλο Α+++ (-30% λιγότερη κατανάλωση). Εγώ που σιχαινόμουν το σίδερο και έβγαζα καντίλες κάθε φορά που μαζευόταν βουνό με το τεφαλ έχω δει μεγάληηηηηηηηηηηη διαφορά !!!

Διαφημίσεις

αχ ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα εκει που εχουμε το πληντυριο δεν χωραει μεγαλυτερο απο 5κιλο σνιφ σνιφ...ειδες διαφορα με το 8κιλο??πχ το 5κιλο χωραει 1σετ σεντονια 3-4πετσετες και 2-3σετακια ρουχα το 8κιλο?

annia έχω το 8κιλο Brand με τον κάδο απο πάνω, και πρίν το ίδιο σε 5κιλο. Μεγάλη διαφορά σε χώρο & επίσης επειδή είναι στενό 45άρι (είπαμε η πόρτα απο πάνω) κάνεις μεγάλη οικονομία στο χώρο σου. Χωράει παντού. Και μιλάμε για Brand. Σκυλί....

Σίδερο ...... η πιο μισητή δουλειά στο σπίτι, συναγωνίζεται επάξια και τελικά προσπερνάει το ξεσκόνισμα. Μαύρο χάλι.

Κορίτσια, στεγνωτήριο !!!!!!!

Πραγματικά σώθηκα !!!!! Άντε ένα τίναγμα, δίπλωμα και ...... ντουλάπα !!!

Τώρα, σιδερώνω 3-4 ώρες το καλοκαίρι και 1-2 ώρες τον χειμώνα. Τον μήνα ε ?

Και ρουχαλάκια απολυμασμένα !!!!!!!

Αφού χάλασε αυτό που είχα και πήρα αμέσως καινούριο !!!!

Ζήτημα άμεσης ανάγκης !!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

τον τελευταιο εξαμηνο εμαθα να το αγνοω και τα μικρα εμαθαν την λεκανο-ντουλαπα:

τα ρουχα ειναι στην λεκανη και περιμενουν να σιδερωθουν το οποιο ποτε δεν γινεται με τετοιο ρυθμο ωστε να αδειασει η λεκανη.

ειδικα τον τελευταιο καιρο μετα τις διακοπες σιδερωνω τι χρειαζομαστε πριν ντυθουμε και αποφευγω να βγαλω σιδερομενα ρουχα απο την ντουλαπα!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Εγώ έχω το πρεσσοσίδερο της singer και έχω σωθεί. Μιλάμε για επαγγελματικό σιδέρωμα. Και τα σεντόνια τα σιδερώνω τετράδιπλα :rolleyes:. Το χειμώνα με το κρύο, να σας πω την αλήθεια, μ' αρέσει να σιδερώνω γιατί ζεσταίνεται το κοκκαλάκι μου με τον ατμό :wink:. Το καλοκαίρι όμως μόλις ακούω σιδέρωμα, πετάω σπυριά :?!!!

Το σίδερο ήταν ο εφιάλτης μου όλα αυτά τα χρόνια. Από τότε που γεννήθηκε ο μικρός ώρες ώρες γίνονταν βουνά, ειδικά το χειμώνα που στεγνώνουν πολύ δύσκολα. Είχα πρέσσα που δεν την ήθελα καθόλου. Επιανε και χώρο και πουκάμισα, παντελόνια έπρεπε να βάζω το σίδερο. Το σίδερο πάλι ήταν ένα της πλάκας που για να κάνεις τσάκιση στο παντελόνι ή σε λινό πουκάμισο μου έβγαινε το χέρι και η ζάρα ζάρα. Σιδέρωνα σχεδόν κάθε βράδυ καμμιά ώρα.

Πριν 3 μήνες αγόρασα την γεννήτρια ατμού της tefal http://www.tefal.gr/All+Products/Linen+Care/Steam+stations/Products/Protect+Anti+calc/Protect+Anti+calc.htm

Μπορεί να έδωσα 336 ευρώ αλλά τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω !!!! Βάζω περίπου 3-4 πλυντήρια την εβδομάδα κάθε βράδυ με το νυχτερινό από ένα πλυντήριο. Τα μαζευω όλα σε ένα καλάθι και σιδερώνω στο νυχτερινό το βράδυ στις 11 όλα τα ρούχα της εβδομάδας το πολύ σε 1,5 ώρα. Ούτε να ζορίζω το χέρι μου και να με πονάει, ούτε να μένουν ζάρες ούτε τίποτα. Τρία πλυντήρια 8κίλα τα σιδερώνω σε 1,5 ώρα το πολύ. Και μιλάμε για πλυντήρια με σεντόνια, μπλούζες, πουκάμισα που είμαι ψείρας στο να είναι καλά σιδερωμένα. Εσώρουχα, πετσέτες και ρούχα παιδιού φεύγουν σε χρόνο ντε τε. ΄Βέβαια πριν μερικούς μήνες είχα αλλάξει και το 5άκιλο πλυντήριο ρούχων και αγοράσα 8άκιλο Α+++ (-30% λιγότερη κατανάλωση). Εγώ που σιχαινόμουν το σίδερο και έβγαζα καντίλες κάθε φορά που μαζευόταν βουνό με το τεφαλ έχω δει μεγάληηηηηηηηηηηη διαφορά !!!

Εχεις δικιο γιατι εχουμε το ιδιο σιδερο και ειναι σουπερ....4 πληντυρια σε χρονο ντεντε...τελειο...ουτε με κουραζει ουτε καταλαβαινω ποτε τελειωνω...ειδικα τα τζιν και τα πουκαμισα που ειμαι ψειρας τα κανει σαν καινουρια.:wink::-D

• 1 month later...

ποιο σιδερο ειναι καλο; γιατι λενε οτι τα ροβεντα ειναι καλυτερα; http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/siemens-ts11xtrm-3000w.php ειναι καλο; ή να παρω ενα φτηνο οπως αυτο για να μη δωσω και πολλα χρηματα;http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097510

ποιο σιδερο ειναι καλο; γιατι λενε οτι τα ροβεντα ειναι καλυτερα; http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/siemens-ts11xtrm-3000w.php ειναι καλο; ή να παρω ενα φτηνο οπως αυτο για να μη δωσω και πολλα χρηματα;http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097510

Μάλλον τα ροβέντα είναι όντως τα καλύτερα...... εγώ που διάλεξα ένα τέτοιο σώθηκα!!!!!

Είχα σύστημα σιδερώματος που με ταλαιπώρησε πολύ, ειδικά όταν τέλειωνε το νερό ενώ σιδέρωνα, ήταν φρίκη....και βαρύ πανάθεμά το......δεν ξέρω αν έφταιγε που ήταν κάπως παλιό, αλλά χρηστικό δεν ήταν καθόλου....κι ευτυχώς χάλασε και το πέταξα πριν παρανοήσω τελείως.....

Άσε που αν ήθελα να σιδερώσω κάτι έκτακτο γρήγορα.......δεν μπορούσα......

Συμπέρασμα...το ροβέντα πολύυυ καλύτερο από το σύστημα...εκτός από το ότι τελειώνω πιο γρήγορα....δεν κουράζομαι κιόλας......ααα και φέτος το καλοκαίρι που χρειάστηκε να σιδερώσω κάποια ρούχα στη μητέρα μου είδα ότι είχε ένα βαρύ σίδερο, γνωστή μάρκα και από απόδοση μηδέν.........και με πόνεσε το χέρι μου και δουλειά όπως ήθελα δεν έκανα...

Εγώ θα λεγα να πάρεις ροβέντα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...