Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σιδερο και παλι ......σιδερο

BIKY74

Recommended Posts

Σίδερο!!!Οταν έχω σίδερο θυμαμαι όταν μου έλεγε η μητέρα μου να διαβάσω και έκανα όλα τα άλλα εκτός από αυτό.Πήρα το σίδερο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=39141 και σχεδόν σώθηκα.. απο την μια μεριά τα ρουχα και δρόμο!!!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα θα πω : τρεις απλωστρες στη σειρα ... τις βλεπω και αγριευομαι και 2 απο χθες ..."δεστε μου τα ματιααα να μην τις ξαναδωω , δεστε μου τα ματια ...." ! ε ρε γλεντια θα κο καψουμε αποψε....(δεν παιζει θα κανω απατεωνια τα σεντονια θα τα διπλωσω στη μεση δεν παλευω να τα σιδερωσω ανοιχτα !

age.png

κ εγώ με την tefal πολύ ευχαριστημένη. Το σίδερο πάντα μου την έδινε...αλλά από πέρυσι που πήρε την tefal ξεμπερδεύω πολύ γρήγορα. Έχω την anti calc, παίρνει σχεδόν 2 λίτρα νερό βρύσης, οπότε δεν χρειάζεται συνέχεια να γεμίζω..

vNojp2.png

ενα θα πω : τρεις απλωστρες στη σειρα ... τις βλεπω και αγριευομαι και 2 απο χθες ..."δεστε μου τα ματιααα να μην τις ξαναδωω , δεστε μου τα ματια ...." ! ε ρε γλεντια θα κο καψουμε αποψε....(δεν παιζει θα κανω απατεωνια τα σεντονια θα τα διπλωσω στη μεση δεν παλευω να τα σιδερωσω ανοιχτα !

Δοκίμασε να τα κάνεις και διπλωμένα στα 4! Εμάς τέλεια γίνονται! Αρκεί να μην είναι πολυκαιρισμένα και να είναι ωραία απλωμένα.

Θέλουν όμως και πολύ ατμό και δ'ωστου να γεμίζεις το σίδερο διαρκώς.

Σήμερα ήταν η μέρα που σκόπευα να σιδερώσω, έχω από τις 10 το πρωί αναγούλα και κακοδιαθεσία, τύχαίο? Δε νομίζω!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

κ εγώ με την tefal πολύ ευχαριστημένη. Το σίδερο πάντα μου την έδινε...αλλά από πέρυσι που πήρε την tefal ξεμπερδεύω πολύ γρήγορα. Έχω την anti calc, παίρνει σχεδόν 2 λίτρα νερό βρύσης, οπότε δεν χρειάζεται συνέχεια να γεμίζω..

ενδιαφέρον! Αν και νομίζω τεφάλ έχω αλλά όλο το γεμίζω :rolleyes:

ενδιαφέρον! Αν και νομίζω τεφάλ έχω αλλά όλο το γεμίζω :rolleyes:

Γιατί βρε?με ένα γέμισμα σίγουρα σιδερώνει 2 πλυντήρια..το καλό με το σύστημα ατμού είναι ότι σε κάποια ρούχα ένα πέρασμα αρκεί,το κακό είναι ο χώρος που πιάνει..

vNojp2.png

Γιατί βρε?με ένα γέμισμα σίγουρα σιδερώνει 2 πλυντήρια..το καλό με το σύστημα ατμού είναι ότι σε κάποια ρούχα ένα πέρασμα αρκεί,το κακό είναι ο χώρος που πιάνει..

em τότε δεν έχω το τεφαλ αφού πιάνει χώρο, μπερδεύτηκα! :confused:

εμ τόσο καιρό που έχω να σιδερώσω ξέχασα και τί έχω! :lol:

Καιρός για σίδερο απόψε :? Δεν έχω παντελόνι να βάλω.

Μου αρέσει το σίδερο δε λέω, αλλά η ορθοστασία δεν παλεύεται στην εγγυμοσύνη :-(

Και το αφήνω διαρκώς και μαζεύεται, πως περνά ο καιρός έτσι βρε παιδιά!

• 5 months later...

Καλό μήνα σε όλους.

Πρίν ένα μήνα αγοράσαμε το Siemens Ατμοσταθμός Απεριόριστης Αυτονομίας - 3000Watt TS20XTRM kai ενω έχω σιδερώσει μόλις 2 φορές ο αντρας μου το έδωσε στην αδελφή του και σιδέρωσε 2 φορές. Μας το επέστρεψε με το καλώδιο στριφογυρισμενο και χωμένο σε μια τρυπούλα για την οποία ήταν μόνο το καλώδιο που μπαίνει στην τρύπα και όχι για εκείνο που συνδέει το σίδερο με τον σταθμό.επίσης εγω εκείνη την ημέρα το γέμισα με νερό λίγο παραπάνω απο εκεί που γράφει max.

το πρόβλημα ειναι οτι πλεον το σιδερο δεν εχει την ιδια πιεση ατμου και βγαζει ατμο κατα διαστηματα και επισης κανει εναν διαφορετικο θορυβο οταν τραβαει νερο.σαν να τριρτσιριζει κατι μεσα.

εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?εννοειται οτι θα το παω αντιπροσωπεια αλλα ρωταω μηπως και να ξερω τουλαχιστον τι εφταιξε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...