Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταγγέλω την παιδιατρική κλίνική του ΜΗΤΕΡΑ

Recommended Posts

καλησπέρα, είμαι μανούλα ενός μπέμπη 3 μηνών και θέλω να σας γράψω την περιπέτεια που είχαμε την προηγούμενη τετάρτη στην παιδιατρική κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, όπως τη διηγήθηκα στο parentscafe,

το προηγούμενο σ/κ και κάποιες μέρες πιο πριν ο μπέμπης ήταν λίγο ανόρεχτος και νωθρός, κοιμόταν δηλ. λίγο περισσότερο, στο ζύγισμα του σαββάτου, 1 μέρα πριν το κανονικό ζύγισμα μας έβγαλε ότι είχε πάρει μόνο 60γρ., σημειωτέον, θηλάζει και παίρνει συμπλήρωμα aptamil ar 1 για παλινδρόμηση, όταν το είπαμε στη γιατρό μας είπε ότι μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά σε τέτοιες ηλικίες η ουρολοίμωξη είναι ασυμπτωτική και καλό θα ήταν να κάνουμε μία καλλιέργεια ούρων το συντομότερο, την κάνουμε τη δευτέρα και βγαίνει ως αποτέλεσμα μία πολύ μεγάλη και ύποπτη συγκέντρωση κολοβακτηριδίου, η παιδίατρος μας συνέστησε λοιπόν τη μέθοδο της υπερηβικής παρακέντησης (λήψη ούρων με βελόνα απευθείας από την ουροδόχο κύστη) για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να είναι επιμόλυνση από το δέρμα,αποφασίζουμε λοιπόν την τετάρτη που πέρασε να πάμε στο μητέρα για την υπερηβική παρακέντηση κι εκεί αρχίζει ο γολγοθάς, που μαύρη η ώρα και η στιγμή που το αποφασίσαμε,

κάνουμε εισαγωγή και μας ρωτάνε αν θα κάνουμε και πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, αν θα βάλουν ορό και τέτοια και εμείς λέμε ότι πάμε μόνο για την παρακέντηση, πάμε στο δωμάτιο, θηλάζει ο μπέμπης και τον παίρνουν, 1ο τρύπημα, και βγαίνει ο ....ο γιατρός και μας λέει μάλλον δεν είχε φάει πολύ, δεν είναι γεμάτη η κύστη και δεν μπορέσαμε να πάρουμε δείγμα, άντε λέμε μιας και ήρθαμε ας ταλαιπωρήθει λίγο ακόμη για να αποκλείσουμε την πιθανότητα ουρολοίμωξης, τον ταίζουμε μπιμπερό, το πίνει όλο και πριν καλά καλά τελειώσει έρχονται να τον ξαναπάρουν, σημειωτέον γιατί δεν αφήνουν τους γονείς να μπουν μέσα? για να μη δουν τις μαλακίες που κάνουν? επίσης κανείς δε μας εξήγησε ότι κανονικά πρέπει να περιμένουν ένα τέταρτο για να κάνει τσισάκια το παιδί και να γεμίσει η κύστη, όταν το είπα μετά αυτό στο γιατρό μου είπε το 80% των παιδιών κάνει αμέσως, δηλ. ταλαιπώρησαν το παιδάκι μου για μία στατιστική πιθανότητα, μου ήρθε να τον πετάξω κάτω, τον ξανατρυπάνε λοιπόν τον έρημο και πάλι τίποτα, εγώ να είμαι απέξω, να ακούω τα κλάμματα και να μου έρχεται να πέσω από το παράθυρο, βγαίνει ο γιατρός και μας ρίχνει το μπαλάκι ότι εμείς φταίμε που δεν αφήσαμε εξαρχής να του βάλουν ορό, αν και κανείς δεν μας είχε εξηγήσει, ούτε η δική μας γιατρός, ότι αν δεν είναι γεμάτη η κύστη υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας και ότι με τον ορό θα επιταχύνουμε τη διαδικασία, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, τι να κάνουμε λέμε άντε να γίνει κι αυτό, εγώ να κλαίω, μας δίνουν τον μπέμπη, ο οποίος από τον πανικό του βήχει κι έχει παλινδρόμηση, δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα, κάνει εμετό και μέσα σε όλα αυτά περνά και ο κύριος καθηγητής με όλους τους παρατρεχάμενους και μας λέει ότι από τη γενική αίματος μάλλον έχει ουρολοίμωξη, οι ενδείξεις, του παίρνουν κι ένα σακουλάκι για καλλιέργεια και μας αφήνουν για λίγο, μετά τον ξαναπαίρνουν να του βάλουν πεταλούδα, στο σπίτι είδα μελανιές και στα δύο χέρια, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα, τον φέρνουν μετά με τον ορρό, και περιμένουμε ένα δίωρο, εγώ καθιστή σε μια καρέκλα με τον μπέμπη στην αγκαλιά να προσπαθεί να ημερήσει, μόλις έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά μου έρχονται ξανά, τρίτο τρύπημα, το και καλά σίγουρο, περιμένουμε εμείς απέξω και βγαίνω ο μ....ο γιατρός και λέει ότι πάλι δεν ήταν γεμάτη η κύστη, πάλι απέτυχαν και η μόνη λύση είναι ο καθετηριασμός, καλά εκεί έγινα τούρκος, του τα έχωσα γερά και λέμε πάμε να φύγουμε τώρα, ρωτάμε και τη γιατρό και μας λέει το εξής ανεκδιήγητο, ναι οκ να το κάνει, απλά αν έχει επιδερμικό μικρόβιο στο πουλάκι μπορεί να το σπρώξει πιο μέσα, τζιμάνι παιδί, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο καθετήρας ακόμη και στους μεγάλους μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη, για να μη μιλήσουμε για τον πόνο σε ένα τοσοδα μικρό μωράκι, μα καλά είναι όλοι αναίσθητοι λοιπόν? όλα για τα λεφτά και μόνο, παρεπιπτόντως μας πήραν 300 ευρώ, ταλαιπώρησαν και κατατρύπησαν το παιδάκι μας και χρέωσαν ακόμη και ένα μπουκάλι epadoren από το οποίο δεν πήρε ούτε μια δόση

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις τα περασα κ εγω με 3 μηνων μωρων (απο αλλεργια) στο αθλιο νοσοκομειο παιδων αγλαια κυριακου.μου τον πηραν κ τον τρυπάγαν επι ενα τεταρτο τον τρυπάγαν κ ακουγα το κλάματα...στο τελος μου ειπαν παρε το κακομαθημένο σου...σε 2 ημερε υπέγραψα κ εφυγα...ελα ομως που η καλλιεργεια ουρων που καναμε με το σακουλακι εδειξε μικροβιο κ πήγαμε για υπερυβικη...τον περνει μια καριο@@ γιατρος εγκυος κ ακουγα το αγορακι μου να ουρλιάζει...βγαινει μου ελεγε τα ιδια μαλα@@@@ κοινως οτι δεν εχει ουρα...κ μου λεει τον τρυπησα 2 φορες, σε λιγο θα μου τον ξαναφερεις να ξαναπροδπαθησω αν κ η επιμελητρια μου ειπε μονο 2 φορες μην του κανουμε καμια ζημια...αλλα συνηθως δεν παθαινει τιποτα...πηρα το παιδι μου κ εφυγα...πηγα σε ενα δικο μου γιατρο την εκανα κ ολα καλα...

ετσι ειναι παντου δεν θα βρεις το δικιο σου.Και σε χειροτερη μορφη γιατι στα δημοσια νοσοκομεια δεν σε υπολογιζουν σου λενε κατι του τυπου...'''κυρια μου''...λες και εχουν πιασει τον παπα απ τα αρ@@@

λυπαμαι παρα πολυ.:-(...σε ευχαριστω που τα γραφεις και ενημερωνεις τις μανουλες, μακαρι να μην ξαναπερασει κατι τετοιο το ζουζουνι σου..ειναι οι περισσοτεροι απανθρωποι...κι ας ειναι λειτουργημα αυτο που κανουν, ολα για το χρημα....λυπαμαι πολυ....

κ κατι καπως ασχετο....ειχε κ η μικρη μου παλινδρομηση,(εβγαζε αρκετες γουλιες κ συχνα με δυναμη στο πατωμα:? αλλα επαιρνε κανονικα βαρος) δεν χρειαστηκε να παρει ποτε τιποτα αλλο εκτος απο το γαλα μου ....το μητρικο ειναι το καλυτερο για την παλινδρομηση καθως ειναι ευπεπτο....ριξε μια ματια στην ενοτητα του θηλασμου αν θες να του κοψεις το συμπληρωμα....:)

Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που περάσατε όλοι αλλά ειδικά το παιδί! Σε αντίστοιχη περίπτωση εμάς μας έκαναν καθετηριασμό μετά από κανά εξάωρο προσπαθιών σε σακουλάκι. Τρομερή ταλαιπωρία και σε καταλαβαίνω. Μετά πήραμε αναγκαστικά και αντιβίωση λόγω του καθετηριασμού. Πληρώσαμε όμως μόνο την καλιέργια ούρων και δε χρεωσαν καθετηριασμό, στο ίδιο νοσοκομείο. Εσας σας "έγδυσαν" γιατί; Περαστικά σας. Γενικά η λήψη ούρων σ΄αυτές τις ηλικίες είναι μεγάλο πρόβλημα και ταλαιπωρία.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
θηλάζει ο μπέμπης και τον παίρνουν, 1ο τρύπημα, και βγαίνει ο ....ο γιατρός και μας λέει μάλλον δεν είχε φάει πολύ, δεν είναι γεμάτη η κύστη και δεν μπορέσαμε να πάρουμε δείγμα, άντε λέμε μιας και ήρθαμε ας ταλαιπωρήθει λίγο ακόμη για να αποκλείσουμε την πιθανότητα ουρολοίμωξης, τον ταίζουμε μπιμπερό, το πίνει όλο και πριν καλά καλά τελειώσει έρχονται να τον ξαναπάρουν, σημειωτέον γιατί δεν αφήνουν τους γονείς να μπουν μέσα? για να μη δουν τις μαλακίες που κάνουν?

εγώ να είμαι απέξω, να ακούω τα κλάμματα και να μου έρχεται να πέσω από το παράθυρο,

διαβάστε τι έχει να πεί ο κ

Prof. Dr. med. Hans-Jόrgen Nentwich,

Generalsekretδr der Deutschen Akademie fόr

Kinder- und Jugendmedizin e. V. -

Γενικό γραμματέα της Γερμανικής Ακαδημίας της παιδιατρικής και εφηβικής ιατρικής.

ο οποίος μετέφερε τα εξής.

laut Herrn Prof. Dr. med. Hans-Jόrgen Nentwich, Generalsekretδr der Deutschen Akademie fόr

Kinder- und Jugendmedizin e. V. - unser Experte u.a. fόr Kinderkrankenhδuser - strebt man in Deutschland an und hat dies auch weitestgehend verwirklicht, dass die Eltern bei allen diagnostischen und therapeutischen Eingriffen, so sie es wόnschen, dabei sind.

Bei Operationen sollten die Eltern das Kind bis zur Narkoseeinleitung begleiten.

"Σύμφωνα με τον κύριο Nentwich είναι στην Γερμανία επιθυμητό, και αυτό έχει ως επι το πλείστον πραγματοποιηθεί, οι γονείς να είναι σε κάθε διαγνωστική ή θεραπευτική παρέμβαση παρόντες όσο εκείνοι το επιθυμούν.

Σε εγχειρίσεις θα ήταν καλό οι γονείς να συνοδεύουν το παιδί μέχρι και την χορήγηση της νάρκωσης. "

εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28539

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ url της ψηφοφορίας ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ αποκτήσουμε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ...

ΕΙΝΑΙ απόλυτο δικαίωμα της μητέρας και του γονιού να είναι παρόν την στιγμή που θα προβεί κάποια παρέμβαση στο σώμα του παιδιού.

Κανένας νόμος δεν υπάρχει που να δικαιολογεί αυτό τον αποχωρισμό, και κανένας κανονισμός του νοσοκομείου δε μπορεί να απαγορέψει στο γονέα να είναι παρόν ,

απο την στιγμή που ο γονέας είναι ήρεμος και δεν αναταράσσει την ατμόσφαιρα ή πχ δεν δυσκολεύει τη δουλειά του γιατρού με το να τοου κανει συζητηση/αμφισβητεί το έργο του, τη στιγμή της παρέμβασης.

Είναι αντιδεοντολογικό να ζητάνε αυτο το πράγμα οι γιατροί. Παγκοσμίως θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό να είναι παρόν ο γονέας έτσι ωστε το παιδί να αισθανθεί ηρεμία και ασφάλεια.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

πεντεμιση μηνων το μικρο μου εχει ππαθει ουρολημωξη απο το κολοβακτηριδιο e col ηταν με πυρετο καλοκαιρι και δεν ειχε καθολου ορεξη η παιδιατρος ηταν διακοπες εγω εχω κανει καλιεργια ουρων(δεν ειναι το πρωτο μου και ειμαι ψειρα σε αυτα οποτε την εκανα με δικια μου προτοβουλια)την περνω τηλ. και μου λεει ε τα ποσοστα που μου λες δεν ειναι ψηλα αλλα παντε το μια βολτα στο νοσοκομειο εγω ειμαι διακοπες...δεν σχολιαζω....εφημερεια ειχε το ιπποκρατειο το παμε τους δινω την καλιεργεια και το βαζουν το μωρο μου σε ενα δωματιο με καμια 7-8 εκπαιδευομενους με τους καθηγητες τους εγω απο εξω να ακουω το μωρο μου να ουρλιαζει και μετα απο κανα μισαωρο μου λενε να περασω μεσα φυσικα με κλαματα εγω συνεχεια μου πεταει και ενα τσουτσεκι μην κλαιτε ταραζετε το μωρο σας....δεν σχολιαζω ουτε αυτο...κανουμε εισαγωγη και περναμε 12 μερες μεσα με ορους αντιβιωσεις και δεν θα πω περισσοτερα αλλα θα καταληξω στην στιγμη που εβγαλα το βαμβακι απο την κοιλιτσα του!ειχε πεντε τρυπες απο βελονα πεντε!καναν εκπαιδευση πανω στο παιδι μου θα μου πεις που θα κανουν,δεν ειναι ετσι ομως εγω ακομη το σκεφτομαι και κλαιω καντε σε κουκλες οχι σε μωρα παιδια!!!!το ειπα στον εφημερευων καθηγητη μπροστα στους φοιτητες του και μου απαντησε οτι δεν μπορεσαν με την πρωτη να παρουν ουρα του απαντησα οτι μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα δεν ειμαι χαζη πεντε φορες?ελπιζω να μαθαν οι φοιτητες σας(ολοι ειχαν τα κεφαλια τους κατω)θα πρεπε να ντρεπεστε!δεν υπαρχει περιπτωση να ξανααφησω κανενα παιδι μου μονο σε τετοια φαση οτι και να ειναι ποτε!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

5????? ελεος!!!! απο μια τρυπα ο καθε ειδικευομενος εκαναν? διαγωνισμο τριπηματος ειχαν? οι @#$%^&

και μετα περιμενουμε να εχουν συμπονια αυτοι οι ανθρωποι που σπουδαζουν γιατροι!αυτη ειναι η εκπαιδευση τους!και μην νομιζετε οτι ειμαι πια τοσο προκατελημενη την αληθεια μου λεω οπως την νιωθω εγω ο γιος του αδερφου μου και πολυαγαπημενος μου πρωτος ανηψιος ειναι 6ετος ιατρικη το τι του σερνω καθε φορα!!!!μπας και βγει κανενας ποιο ευαισθητος βρε παιδακι μου του λεω προσεχε!

οτι κ να πεις λιγο ειναι ,πλακα πλακα εχουν γινει ολοι τους σαν την κινεζουλα απο το grey anatomy, τι να κανουμε? παλι καλα να λες ,που ολλα αυτα ειναι πτεσματα σε κατι αλλα που εχουμε ακουσει κ διαβασει!

οταν ηταν 1 μηνων η μπεμπα (τωρα το θυμαμαι κ γελαω βεβαια νευρικα)

την πηγα στον παιδιατρο που ειναι 60 ετων αυτος βαριεται πλεον κ τα κανει μηχανικα ολα,, πιανει το μωρο να δει τα αντανακλαστικα της απο τα χερακια αυτο το συστιμα που βαζεις τα δαχτυλα σου στα παλαμακια του μωρου κ το σικωνεις... ε! το σηκωνει ο χαζος ψιλα κ η μικρη ανοιξε τα παλαμακια κ επεσε με φορα πανω στο κρεβατι, χ@#$ πανω μου! με την μουρη επεσε αλλα ολα οκ... αστα πολλα ειδαμε κ ελπιζω να μην δουμε αλλα..καλημερα

Διαφημίσεις

οτι κ να πεις λιγο ειναι ,πλακα πλακα εχουν γινει ολοι τους σαν την κινεζουλα απο το grey anatomy, τι να κανουμε? παλι καλα να λες ,που ολλα αυτα ειναι πτεσματα σε κατι αλλα που εχουμε ακουσει κ διαβασει!

οταν ηταν 1 μηνων η μπεμπα (τωρα το θυμαμαι κ γελαω βεβαια νευρικα)

την πηγα στον παιδιατρο που ειναι 60 ετων αυτος βαριεται πλεον κ τα κανει μηχανικα ολα,, πιανει το μωρο να δει τα αντανακλαστικα της απο τα χερακια αυτο το συστιμα που βαζεις τα δαχτυλα σου στα παλαμακια του μωρου κ το σικωνεις... ε! το σηκωνει ο χαζος ψιλα κ η μικρη ανοιξε τα παλαμακια κ επεσε με φορα πανω στο κρεβατι, χ@#$ πανω μου! με την μουρη επεσε αλλα ολα οκ... αστα πολλα ειδαμε κ ελπιζω να μην δουμε αλλα..καλημερα

ωωχχχ!καλημερα και να ειναι γερα τα παιδακια μας να ημαστε μακρια απο ολους τους γιατρους

Καλημερα κοριτσια καλο μου κουφετακι τι τραβηξε το μωρακι σου εγω θα ειχα μπει μεσα !!. δεν το αντεχω αυτο, εμενα ο γιος μου στα δυο του εκανε μαγνητικη τομογραφια εγκεφαλου ο λογος γιατι περπατει στις μυτες των ποδιων του το αποτελεσμα ευτηχος ηταν καλο. αλλα χριαστηκε να του κανουν ανεστησια ολικη θυμαμε ακομα την φωνη του να με φωναζει με κρατουσε ο αντρας με τον αδερφο του για να μην μπω η διαδικασια ηταν 20 λεπτα εμενα μου φανηκε αιωνας .ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ !!:evil: :evil:

Καλημερα κοριτσια καλο μου κουφετακι τι τραβηξε το μωρακι σου εγω θα ειχα μπει μεσα !!. δεν το αντεχω αυτο, εμενα ο γιος μου στα δυο του εκανε μαγνητικη τομογραφια εγκεφαλου ο λογος γιατι περπατει στις μυτες των ποδιων του το αποτελεσμα ευτηχος ηταν καλο. αλλα χριαστηκε να του κανουν ανεστησια ολικη θυμαμε ακομα την φωνη του να με φωναζει με κρατουσε ο αντρας με τον αδερφο του για να μην μπω η διαδικασια ηταν 20 λεπτα εμενα μου φανηκε αιωνας .ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ !!:evil: :evil:

σε νιωθω απολυτα!!!!ευτυχως ολα ηταν καλα και δεν τραβηξατε περισσοτερα γτ το σπυθιρογραφημα που το καναμε που το πας?το βαλαμε απο το λαιμο μεχρι τα ποδια κολλητικη ταινια γυρω γυρω για να μην κουνιετε και ευτυχως ημουν μαζι του και του τραγουδουσα ολη την ωρα αστετα κοριτσια αστε τα και μη χειροτερα!

αχ ! βρε το μωράκι σου τι πέρασε τόσο μικρούλη και τόσο εύθραυστο και να του φέρονται έτσι μου ανεβάζουν την πίεση όταν ακούω να φέρονται έτσι στα μωράκια μας . Έχω και μια κορούλα πριν λίγες μέρες έκαψε και τα δυο τις χεράκια έπιασε ένα σίδερο από το τζάκι που είχα αναμένω δεν την πρόλαβα δυο βήματα έκανα γυρίζοντας την πλάτη μου και το κακό είχε γίνει. είμαι από επαρχεία και την πήγα στο κοντινότερο κέντρο υγειάς όταν την είδαν μου είπαν δεν είναι τίποτα 13 μηνών η κόρη μου .φρίκαρα τα χεράκια της και τα δυο μέσα στις φουσκάλες έγκαυμα 2ου βαθμού την πήγα σε δερματολόγο ιδιωτικό για καλή τύχη η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάει εξωτερικό και είχε παρακολουθήσει και ψυχολογία όταν ένα παιδί καεί πως πρέπει να το χειριστεί της φέρθηκε τελεία , στο κέντρο υγειά και πεθαμένος να πας θα σου πούνε ότι είσαι καλά πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε για ένα σύστημα υγειάς ανύπαρχτο.

Εμένα στην ίδια κλινικη μου ανακοινωναν στην ΜΕΝΝ ότι το μωρό μου έχει 1 νεφρο (έχει 2 αλλά σε περιεργη θέση) και μάλιστα το έλεγαν στον άντρα μου με απόλυτη σιγουρια (καθώς εγω ήμουν με κτ στο δωμάτιο) συνεχώς και είχαν την αναίδεια να πουν "Οι άνθρωποι και με ένα νεφρό ζουν". Και όταν τους ειπαμε ότι θα τα έχουν δει τα νεφρα στη β' επιπέδου μας ειπαν "Ε οι γιατροι δεν τα κοιταν αυτα"!!!!! Ο γιατρος μου ακόμα τους βρίζει!!!!!!

Πάντως και στο σπινθηρογραφημα που καναμε όταν ήταν 5 μηνών (σε άλλο διαγνωστικό κέντρο), το τρυπήσαν το μικρό μου 6 φορές!!!!!! Ειχαν 1 ανειδίκευτη να προσπαθεί να βρει φλέβα για το σκιαγραφικο υγρο......Τελικά του πήραν από το ποδι! Τόσο κλάμα δεν εχει ξαναρίξει το μικρούλι! Είχε ιδρώσει και τα χεράκια του ειχαν γεμισει μελανιες.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

φιλα το γιαβρακι μου και ελπιζω οντως τα βρεφη να μην εχουν καμμια αναμνηση του πονου...

απλα ηθελα να πω το εξης...σπουδαζα στο λονδινο οπου υπηρχε μια ειδικοτητα 2 χρόνων παρακαλω για τις νοσηλευτριες.....τι ειδικοτητα?

να βρισκουν φλεβα ακομα και οταν αυτη ειναι ανυπαρκτη(αναφερομαι σε βρεφη και ηλικιωμενους...

οι κοπελες που τελειωναν εκει βρισκαν φλεβα απο 5 χιλιομετρα μακρια ..ηταν τρομερες...

ως επισης ηταν ειδικες για ολες τις παρακεντησεις....

αλλα εδω ειπαμα ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!!!

φιλα το γιαβρακι μου και ελπιζω οντως τα βρεφη να μην εχουν καμμια αναμνηση του πονου...

απλα ηθελα να πω το εξης...σπουδαζα στο λονδινο οπου υπηρχε μια ειδικοτητα 2 χρόνων παρακαλω για τις νοσηλευτριες.....τι ειδικοτητα?

να βρισκουν φλεβα ακομα και οταν αυτη ειναι ανυπαρκτη(αναφερομαι σε βρεφη και ηλικιωμενους...

οι κοπελες που τελειωναν εκει βρισκαν φλεβα απο 5 χιλιομετρα μακρια ..ηταν τρομερες...

ως επισης ηταν ειδικες για ολες τις παρακεντησεις....

αλλα εδω ειπαμα ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!!!

Συνάδελφος του οποίου οι κόρη εγχειρήστηκε στην Αγγλία για σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της σε ηλικία 17 μηνών μου έλεγε αυτό που αναφέρεις (με ένα τρύπημα βρίσκαν αμέσως φλέβα), και όχι μόνο αυτό αλλά ακόμη και μετά από ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο πεταλούδα στο χέρι της δεν υπήρχε. Τώρα εμείς γιατί πρώτα από όλα βάζουμε πεταλούδα δεν το καταλαβαίνω....

Πόσο σας καταλαβαίνω....Είναι όντως απαράδεκτοι!! Εμείς περσι πήγαμε λόγω πυρετού που ήταν πολύ μωρό 2 μηνών και ανησυχήσαμε γιατί είχε και βουλωμένη μύτη πολλές ημέρες -έλειπε ο παιδίατρος και μας παρέπεμψε εκεί- και πριν της πάρουν τη θερμοκρασία της πήραν αίμα και ούρα με τη γνωστή διαδικασία και μετά είδαν και αποείδαν ότι δεν έχει τίποτα αλλά μας είπαν τυπική διαδικασία!! Μας πιάσανε στον ύπνο κοινώς ως νέους γονείς και πληρώσαμε καμια 200 ευρώ τις εξετάσεις -ευτυχώς τα πλήρωσε η ασφάλεια.

Βέβαια φταίει και ο παιδίατρος που δεν μας είπε και 5 πράγματα και εμείς πανικοβληθήκαμε. Τι να πω μακριά από τα νοσοκομεία γενικώς....

Εννοείται ότι αλλάξαμε και γιατρό και πλέον είμαστε πιο ψύχραιμοι...

ποπο τι να πω..ελεανα λυπαμαι για την ταλαιπωρια του μωρου σου μακαρι να ειναι η τελευταια!

αχ κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω..λογο επαγγελματος εχουν δει πολλα τα ματακια μου...ανευθυνοι γιατροι υπαρχουν παντα κ παντου δυστυχως...

εμεις 2 φορες καναμε εξεταση γ ουρολοιμωξη ευτυχως βγηκε καθαρη κ τις 2 κ ευτυχως που τη καναμε σε ιδιωτη γιατρο της γειτονιας κ οχι στο μητερα...

θα πρεπε να ντρεπονται ολοι τους..

κ μη τολμησει να μου πει ποτε εμενα κανενας γιατρος να μην ειμαι μεσα την ωρα της αιμοληψιας η της παρακεντησης...τον πηρε κ τον σηκωσε εκεινη τη στιγμη...αντε με τον καθε αχρηστο...

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Στεναχωρήθηκα με την περιπέτεια σας.Συμφωνώ με τη Daf

Θα σε συμβούλευα να του κόψεις το συμπλήρωμα άν ο λόγος που το δίνεις είναι η παλλινδρόμηση.Και το παιδάκι μου είχε αλλά δεν τις έδωσα τίποτα εκτός από το μητρικό.

¨Οταν 8 μηνών το ξεπέρασε οριστικά.Θα το βοηθήσει καλύτερα μόνο το μητρικό είναι πιο ευπεμπτο.Από τι φαίνεται ο παιδίατρος δεν είναι τόσο ενημέρωμενος για τον θηλασμό για να σου συστήσει και αυτό το γάλα.Μήπως παιρνει ποσοστά για να το προώθηση.

Σου ευχομαι ολοψυχα να μη χρειαστει να ξαναπατήσετε σε νοσοκομείο.

Κοίταξε στην κατηγορία Θηλασμος και ΓΟΠ ΛΑΘΗ & ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΓαστροΟισοφαγική Παλινδρόμηση

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

καλησπέρα, είμαι μανούλα ενός μπέμπη 3 μηνών και θέλω να σας γράψω την περιπέτεια που είχαμε την προηγούμενη τετάρτη στην παιδιατρική κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, όπως τη διηγήθηκα στο parentscafe,

το προηγούμενο σ/κ και κάποιες μέρες πιο πριν ο μπέμπης ήταν λίγο ανόρεχτος και νωθρός, κοιμόταν δηλ. λίγο περισσότερο, στο ζύγισμα του σαββάτου, 1 μέρα πριν το κανονικό ζύγισμα μας έβγαλε ότι είχε πάρει μόνο 60γρ., σημειωτέον, θηλάζει και παίρνει συμπλήρωμα aptamil ar 1 για παλινδρόμηση, όταν το είπαμε στη γιατρό μας είπε ότι μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά σε τέτοιες ηλικίες η ουρολοίμωξη είναι ασυμπτωτική και καλό θα ήταν να κάνουμε μία καλλιέργεια ούρων το συντομότερο, την κάνουμε τη δευτέρα και βγαίνει ως αποτέλεσμα μία πολύ μεγάλη και ύποπτη συγκέντρωση κολοβακτηριδίου, η παιδίατρος μας συνέστησε λοιπόν τη μέθοδο της υπερηβικής παρακέντησης (λήψη ούρων με βελόνα απευθείας από την ουροδόχο κύστη) για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να είναι επιμόλυνση από το δέρμα,αποφασίζουμε λοιπόν την τετάρτη που πέρασε να πάμε στο μητέρα για την υπερηβική παρακέντηση κι εκεί αρχίζει ο γολγοθάς, που μαύρη η ώρα και η στιγμή που το αποφασίσαμε,

κάνουμε εισαγωγή και μας ρωτάνε αν θα κάνουμε και πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, αν θα βάλουν ορό και τέτοια και εμείς λέμε ότι πάμε μόνο για την παρακέντηση, πάμε στο δωμάτιο, θηλάζει ο μπέμπης και τον παίρνουν, 1ο τρύπημα, και βγαίνει ο ....ο γιατρός και μας λέει μάλλον δεν είχε φάει πολύ, δεν είναι γεμάτη η κύστη και δεν μπορέσαμε να πάρουμε δείγμα, άντε λέμε μιας και ήρθαμε ας ταλαιπωρήθει λίγο ακόμη για να αποκλείσουμε την πιθανότητα ουρολοίμωξης, τον ταίζουμε μπιμπερό, το πίνει όλο και πριν καλά καλά τελειώσει έρχονται να τον ξαναπάρουν, σημειωτέον γιατί δεν αφήνουν τους γονείς να μπουν μέσα? για να μη δουν τις μαλακίες που κάνουν? επίσης κανείς δε μας εξήγησε ότι κανονικά πρέπει να περιμένουν ένα τέταρτο για να κάνει τσισάκια το παιδί και να γεμίσει η κύστη, όταν το είπα μετά αυτό στο γιατρό μου είπε το 80% των παιδιών κάνει αμέσως, δηλ. ταλαιπώρησαν το παιδάκι μου για μία στατιστική πιθανότητα, μου ήρθε να τον πετάξω κάτω, τον ξανατρυπάνε λοιπόν τον έρημο και πάλι τίποτα, εγώ να είμαι απέξω, να ακούω τα κλάμματα και να μου έρχεται να πέσω από το παράθυρο, βγαίνει ο γιατρός και μας ρίχνει το μπαλάκι ότι εμείς φταίμε που δεν αφήσαμε εξαρχής να του βάλουν ορό, αν και κανείς δεν μας είχε εξηγήσει, ούτε η δική μας γιατρός, ότι αν δεν είναι γεμάτη η κύστη υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας και ότι με τον ορό θα επιταχύνουμε τη διαδικασία, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, τι να κάνουμε λέμε άντε να γίνει κι αυτό, εγώ να κλαίω, μας δίνουν τον μπέμπη, ο οποίος από τον πανικό του βήχει κι έχει παλινδρόμηση, δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα, κάνει εμετό και μέσα σε όλα αυτά περνά και ο κύριος καθηγητής με όλους τους παρατρεχάμενους και μας λέει ότι από τη γενική αίματος μάλλον έχει ουρολοίμωξη, οι ενδείξεις, του παίρνουν κι ένα σακουλάκι για καλλιέργεια και μας αφήνουν για λίγο, μετά τον ξαναπαίρνουν να του βάλουν πεταλούδα, στο σπίτι είδα μελανιές και στα δύο χέρια, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα, τον φέρνουν μετά με τον ορρό, και περιμένουμε ένα δίωρο, εγώ καθιστή σε μια καρέκλα με τον μπέμπη στην αγκαλιά να προσπαθεί να ημερήσει, μόλις έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά μου έρχονται ξανά, τρίτο τρύπημα, το και καλά σίγουρο, περιμένουμε εμείς απέξω και βγαίνω ο μ....ο γιατρός και λέει ότι πάλι δεν ήταν γεμάτη η κύστη, πάλι απέτυχαν και η μόνη λύση είναι ο καθετηριασμός, καλά εκεί έγινα τούρκος, του τα έχωσα γερά και λέμε πάμε να φύγουμε τώρα, ρωτάμε και τη γιατρό και μας λέει το εξής ανεκδιήγητο, ναι οκ να το κάνει, απλά αν έχει επιδερμικό μικρόβιο στο πουλάκι μπορεί να το σπρώξει πιο μέσα, τζιμάνι παιδί, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο καθετήρας ακόμη και στους μεγάλους μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη, για να μη μιλήσουμε για τον πόνο σε ένα τοσοδα μικρό μωράκι, μα καλά είναι όλοι αναίσθητοι λοιπόν? όλα για τα λεφτά και μόνο, παρεπιπτόντως μας πήραν 300 ευρώ, ταλαιπώρησαν και κατατρύπησαν το παιδάκι μας και χρέωσαν ακόμη και ένα μπουκάλι epadoren από το οποίο δεν πήρε ούτε μια δόση

Η ιστορία σου μου θυμησε την δικιά μας με τη μπέμπα μας 4μηνών τότε ...

Στο Μητέρα επίσης ....Την τρύπησαν 2 φορές για να πάρουν ούρα απ την κύστη και φυσικά μας άφησαν απ έξω να ακούμε τις φωνές της ...

Απο περιέργεια μήπως θυμάσαι το όνομα του παιδιάτρου. Εχω την υποψία πως πρέπει να ήταν ο παιδιατρός μας που αμέσως μετά απο το περιστάτικο τον αλλάξαμε..Στειλε μου π.μ. αν το θυμάσαι .

Ελπίζω ο μπέμπης σου να έιναι καλά τώρα. Στη δικιά μου το αντιαναγωγικό της έκανε οισοφαγίτιδα. Δεν το γράφω για να σε τρομάξω απλά αφού εχεις την επιλογή του θηλασμού καλύτερα να το κάνεις εξολοκλήρου εαν βέβαια είναι εφικτό...

Λυπαμαι παρα πολυ για την ταλαιπωρια που τραβηξε το μωρακι σου και εσεις φυσικα.εμεις νοσηλευτηκαμε 2 φορες στο Μητερα η πρωτη οταν η μικρουλα μου ηταν 3 μηνων και η δευτερη πριν 2 εβδομαδες δοξα τον θεο ολα πηγαν καλα απο την αποψη εξυπηρετησης βεβαια αλλα δεν εκαναν τιποτα στην μικρη πριν συννενοηθω εγω με τον παιδιατρο της που ειναι εκει στο Μητερα.οτι και να μου λεγανε οι διαφοροι γιατροι τους ελεγα οκ πρωτα θα μιλησω με τον κυριο ταδε(τον γιατρο μας)και μετα θα αποφασισω.π.χ θελανε να βαλουνε ορο γιατι ειχε υψηλο πυρετο και φοβοντουσαν για αφιδατωση.δεν τους αφησα εφοσον περασε ο γιατρος μου και μιλησαμε του ειπα αν το κρινει ακρως απαραιτητο μου ειπε ναι και μετα προχωρησα.μη νομιζεις οτι και στα δημοσια ομως σ' αφηνουν να μπεις μεσα την ωρα που τρυπανε το μωρο!εγω τουλαχιστον που βρεθηκα σε δημοσιο νοσοκομειο δεν μου το επετρεψαν!περαστηκα να ειναι και να μην ξανατυχει!

Elenax πραγματικά λυπάμαι για την περιπέτειά σας αλλά πίστεψέ με επειδή έχω πάει στην ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ του ΜΗΤΕΡΑ και φυσικά στο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία και δεν γίνεται σύγκριση. Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα στο ΠΑΙΔΩΝ ειδικά απο θέμα ευγένειας. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε από τι στιγμή που μπλέκουμε με νοσοκομεία.

Εγώ πάντως να σου πώ την αλήθεια έμεινα απολύτως ευχαριστημένη απο το ιατρικό προσωπικό της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ του ΜΗΤΕΡΑ. Είναι και η παιδίατρός μου εκεί και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εμείς μια φορά που χρειάστηκε να κάνουμε στην κόρη μου καλλιέργεια, πήρα απο μόνη μου σακουλάκια (μπόλικα) απο το φαρμακείο και της τα έβαλα στο σπίτι.

Μου είχε δώσει οδηγίες ο γιατρός: πάρα πολύ καλό και σχολαστικό πλύσιμο- με σαπούνι, (και επειδή είναι κορίτσι θέλει "άνοιγμα" στην περιοχή αυτή, και μπόλικο τρεχούμενο νερό!!) και αλλαγή στο σακουλάκι ανα 45 λεπτά και ας μην έχει κάνει τίποτα.

Μόλις τα έκανε (εγώ έπλυνα τα χέρια μου με dettol) τα έβαλα σε ουροσυλλέκτη μαζί με το σακουλάκι και τα πήγαμε κατευθείαν σε γειτονικό μικροβιολόγο.

Σωθήκαμε έτσι!!

Ούτε νοσοκομεία ούτε γιατροί!

(και ευτυχώς βγήκε και καθαρή η καλλιέργεια...)

Φυσικά ρωτήστε τον γιατρό σας,

μήπως και στα βρέφη δεν μπορεί να γίνει αυτό !

Εμείς τώρα της το κάναμε που είναι 2,5 χρονών.

Καλημερα κοριτσια.

Μετα απο μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υπεροχο τοκετο,ηρθε η ωρα και επιασα στα χερια μου το ομορφοτερο κατορθωμα να το πω,επιτευγμα να το πω,για το λογο που αξιζει να ζω να το πω......τον αγγελο μου!

Μετα απο μια υπεροχη διαμονη στο πενταστερο ξενοδοχειο Μητερα στο Ηρακλειο Κρητης,ηρθε η ωρα να παμε σπιτι μας την 4η μερα οπως ολοι στους οποιους εχουν παει ολα καλα.

Επειδη ο παιδιατρος ηθελε να παει να ψηφισει -ειναι απο τη Λαρισα-ηρθε την 3η μερα να μας δει και να μας δωσει οδηγιες(παροντες κι εγω και ο συζυγος) για το νεογεννητο τυπου.... πως να το κραταμε,πως να το πλενουμε,πως οταν λερωθει πρεπει να του αλλαξουμε πανα.Αυτες ηταν οι φοβερες και τρομερες οδηγιες.

Φευγουμε με το καλο και παμε σπιτι μας.Επειδη ο μικρουλης μου κατα τη διαρκεια του τοκετου εστριψε,ο γυναικολογος αναγκαστηκε να τον τραβηξει με τη βεντουζα.Η βεντουζα προκαλει ενα μικρο αιματωματακι το οποιο υποχωρει την 4η μερα.Εμας σιγα σιγα το μωρακι μας αρχισε να αποκτα ενα δευτερο κεφαλι απο την 4η μερα και μετα(τα αιμορραγικα συνδρομα στα νεογνα εμφανιζονται απο την 4η μερα της γεννησης τους).

Παμε στη δικη μας παιδιατρο η οποια βλεποντας το μωρο αλλαζει δεκα χρωματα.Δεν ηθελε να με ανησυχησει,λεχωνα γαρ και φοβουμενη την επιλοχεια καταθλιψη,ηρεμα και ομορφα μας λεει οτι πρεπει να κανουμε εναν υπερηχο κεφαλης-σε καποιον ομως που να ξερει και να τον διαβαζει!- κατι που ειναι θεμα ρουτινας σε περιπτωσεις που εχει χρησιμοποιηθει βεντουζα.Αντε τωρα να βρεις ραντεβου ελευθερο σε συντομο χρονικο διαστημα.Εγω βεβαια,μετρουσα την περιμετρο της κεφαλης καθημερινα η οποια μειωνοταν κατα μισο εκατοστο προσπαθωντας να ειμαι αντικειμενικη μια και αφορουσε το παιδι μου και οπως και να εχει συνηθως οι γονεις δεν ειμαστε αντικειμενικοι.

Μια μερα οπως αλλαζα το μικρουλι μου-20 ημερων αθρωπακι- βλεπω και του εχει καρφωσει το νυχακι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου του,εγω τρελαθηκα,παιρνω αμεσως τηλεφωνο την παιδιατρο μου η οποια λειπει σε σεμιναριο και ειναι και Σαββατο, με κατατοπιζει τι να κανω και που να παω και μου λεει ζητα να κανουν και ενα υπερηχο κεφαλης γιατι εκει ξερουν να τον διαβαζουν!

Παω στο ΠΑΓΝΗ βλεπουν το δαχτυλακι του μωρου και γελανε και με το που βλεπουν το κεφαλι αμεσως φωναζουν νευροχειρουργο.Λογω συναδελφικοτητας, ενας αξιολογος νεογνολογος μου κλεινει ραντεβου για τη Δευτερα το πρωι(αλλιως θα πηγαινε μετα απο κανενα μηνα!) οπου θα ηταν η ακτινολογος η οποια ΞΕΡΕΙ να διαβαζει υπερηχους νεογνων,γιατι την ημερα της εφημεριας που πηγα εγω,ηταν μονο οι ειδικευομενοι.

Παμε τη Δευτερα το πρωι και με το που κανουμε τον υπερηχο βλεπω οτι κατι δεν παει καλα και κανονιζουν αμεσως μαγνητικη για την Πεμτη(και παλι τοσο συντομα λογω συναδελφικοτητας).Με το που κανουμε τη μαγνητικη....αυτο που μου λενε.....αυριο το πρωι κανονισαμε χειρουργειο!!!!

Και ποιον ρωτησατε κυριοι???????????

Εγω ηθελα να φυγω,να το ψαξω,να ....να.....δεν ξερω κι εγω τι,ερχονται οι νευροχειρουργοι να προσπαθουν να μου εξηγησουν οτι το αιματωμα δε θα μπορεσει να το απορροφησει ο οργανισμος και σιγα σιγα θα αρχισει να γινεται η ενασβεστιωση του με αποτελεσμα να το μωρο μου να γινει ενας μικρος κουασιμοδος ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ!

Τελικα κανουμε εισαγωγη,παιρνω πληροφοριες για το νευροχειργο ο οποιος ευτυχως ειχε πειρα σε νεογεννητα και αξιολογος επιστημονας στη δουλεια του και κανονιζουμε την εγχειρηση για τη Δευτερα το πρωι οπου με εχουν προετοιμασει οτι θα γινει κρανιοτομη,οτι εχει περασει το αιματωμα μεσα στον εγκεφαλο και οτι θα χρειαστει να γινει αναταξη της μηνιγγας!!!!!!!!!! (μονο οτι κινδυνευει να πεθανει δε μου ειπαν!!!!)

Απο την Κυριακη τα ξημερωματα το μωρο επρεπε να μεινει νηστικο.Ξημερωνει,παει 8:00...παει 9:00..παει 10:00...(το μωρο να κλαιει γιατι ηδη εχει χασει 3 γευματα και παει για το τεταρτο)...παει 11:00 και εμφανιζεται η αναισθησιολογος και μου λεει οτι επειδη αυτοι ηθελαν να κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια και οτι εξασφαλησαν και ΦΡΕΣΚΟ αιμα για το μωρο(πως λεμε φρεσκο ψωμι!) και γιατι οι νευροχειρουργοι λεει ηθελαν να ξεπεταξουν το περιστατικο τακα τακα, θα γινει αυριο η επεμβαση.Και μετα ερχεται ο νευροχειρουργος και μου λεει οτι οι αναισθησιολογοι δεν ηθελαν να γινει η επεμβαση -γιατι μαλλον θα εβγαιναν εκτος ωραριου και τις υπερωριες φαινεται δεν τις πληρωνονται ή ηθελαν το περιβοητο φακελακι το οποιο ουτε καν πηγε στο μυαλο μου!(παιρνουν και απο συναδελφους!)

Περιττο βεβαια να σας πω οτι με ακουσε ολο το Ηρακλειο!

Του λεω,αυτα να τα λετε στον καθε κακομοιρο αλλοδαπο (που παρεπιμπτοντως ηταν μια αλλοδαπη με δυο διδυμα τα οποια εγχειριστηκαν πριν το δικο μου!!!!!!!) που δεν καταλαβαινει..οχι και μεταξυ μας!!!!!!!

Τελικα,γινεται η επεμβαση την επομενη,δεν εχω αφησει αγιο για αγιο που υπαρχει να μην τον εχω παρακαλεσει.....εχει μεινει παλι νηστικο το μωρο και τελεικα μετα απο 15 λεπτα απο την ωρα που πηραν το μικρο....βγαινει ο νευροχειρουργος.

Ολα καλα ....τελειωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα,ηταν εντελως επιδερμικο,δε χρειαστηκε να αγγιξουν τιποτα!Απλα εσχισαν το δερματακι και εβγαλαν το αιματακι που ειχε συσσωρευτει.

Το μωρο μου ηταν μια χαρα!!!

Ερχεται η ωρα της εντατικης.Εμεινε 24 ωρες στην εντατικη οπου μου λενε και εκει οτι υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχει ουρα το μωρο.Φυσικα και δεν εχει ουρα αφου ηταν νηστικο τοσες ωρες!Και γιατι λεει δεν εβαλαν ενα ορο!!!!!!!!

Μου εδιναν την εντυπωση οτι επρεπε να πηγαινω απο ειδικοτητα σε ειδικοτητα και να τους λεω τι να κανουν!

Τελοσπαντων.....φερνουν το μωρο στο δωματιο οπου κοιταζω τα χερακια του και βλεπω 15 τρυπες στο εσωτερικο του αριστερου αγκωνα,10 τρυπες στην αριστερη παλαμη,9 τρυπες στη δεξια παλαμη και την πεταλουδα στο δεξι αγκωνα οπου εκει δε μπορεσα να μετρησω τις τρυπες.Αν θυμαμαι καλα ειχε και στα ποδαρακια τρυπες!

Νοσηλευτηκαμε καμια 15αρια μερες,σαραντησαμε στο νοσοκομειο και τωρα δοξα τω θεω ειμαστε καλα!!!!!!!!!

Και γιατι εγιναν ολα αυτα........???

Σε ολα τα παιδακια οταν γεννηθουν τους κανουν konakion το οποιο ειναι βιταμινη k για να αποφυγουν τα αιμορραγικα συνδρομα.Μεχρι τωρα ηταν μονο ενεσιμο,οπου γινοταν μια ενεσουλα την ωρα της γεννας.Του δικου μου του το εδωσε απο το στομα οπου η πρωτη δοση ειναι την ημερα της γεννας,η δευτερη την 4η μερα και η τριτη την 30η μερα ζωης.

Ο παλιομαλ..ας ο παιδιατρος που διαλεξα,του εδωσε μονο την πρωτη δοση και τις υπολοιπες ουτε που με ενημερωσε (αν και ισχυριζεται το αντιθετο) οτι χρειαζονται!Δε φτανει ομως μονο αυτο,αλλα δεν ενημερωσε και το βιβλιαριο υγειας του παιδιου οπως οφειλε να κανει!!!!!!!

Και αντε δεν το ακουσα εγω,δεν το ακουσε ουτε και ο αντρας μου!Και οι δυο ειμαστε κουφοι!

Το πρωτο σεναριο που εβγαλε ηταν οτι μαλλον το ριξαμε το μωρο και χτυπησε το κεφαλακι του.Φανταζεστε να με κατηγορουσε και για κακοποιηση??????

Και ολα αυτα για ενα....δεν εχω λογια να τον περιγραψω...επειδη απο το ζορι του να φυγει,δε μου ειπε για 10 γραμμαρια βιταμινης k!!!!!!!!!!

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ,αλλα επρεπε να τα πω!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...