Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίμετρος κεφαλιού

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τώρα θα κάνω την καλή συμπεθέρα και σου πω, smouts-άκι, ότι μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου και γλυκύτατη, απ'ο,τι βλέπω. Φαντάζομαι ότι γενικά θα είναι μινιόν, μπιμπελό. :D

Όσο για'σένα, συμπεθέρα με τους τρεις σου γιους και την καμιά σου κόρη, εγώ αυτό αν δεν το δω, δεν το πιστεύω. :!::?::arrow:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

tarshou ειπαμε την τσαουσα σε μας γιατι ειναι ζωηρος ο δικος μου!καπατσα του χρειαζεται!δεεε πιστευω να ειναι ολοιδιες κ να τις μπερδεψεις κ να μας δωσεις την ησυχη!!!

Βρε, εγώ την τσαούσα θα του δώσω, αλλά υπόψη... μην έρθεις και μου πεις μεθαύριο ότι δεν στα είπα και μάζεψε την κόρη σου και τέτοια...εγώ στα λέω... :cool: είναι φωνακλού και γκρινιάζει αν δεν γίνει το δικό της. Δεν ξέρει να μαγειρεύει. Και είναι λίγο τεμπελούλα, δε μαζεύει τα παιχνίδια της. Εγώ στα είπα, έτσι; :cool:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μα δεν είπα κάτι κακό :oops: Αλλά για σκέψου... υδραυλικός-ηλεκτρολόγος-μαραγκός-ξυλουργός και λευκός γιακας σου κάνουν μαζί; Δε σου κάνουν. Μη βρωντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες κτλ κτλ. Αυτό εννοούσα :-D Καλά, άσ'το. Εσύ δεν ξέρεις. Θα στον φτιάξει η δικιά μου :wink:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟς 9015 ΥΨΟς 69ΠΟΝΤΟΥς ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ 46,5ΕΚ.ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕς ΕΝΑς ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ(ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΑΚΡΥΚΟ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΛΙΑΖΕΙ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΤΛ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΣΑς....

Εγω παλι εξακολουθω με ολα αυτα που βλεπω να γραφετε να νομιζω πως το δικο μου παιδι εχει καποιο προβλημα που το κεφαλι του ειναι 43,5 και ειναι 9 μηνων... :roll:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Φαιη μου,,, αυτα ειναι και λίγο κληρονομικά. Εγω ειμαι λίγο κεφαλας και γεροδεμενη. Οπότε τα μικρα -που ειναι και αγορ΄κια- τα περιμεω και αυτα λίγο κεφαλες!!! Αν υπήρχε πρόβλημα θα στο ειχε πει ο γιατρός. Μην ανησυχειτς χωρις λόγο.

Διαφημίσεις

Και εγώ νομίζω ότι αν υπάρχει πρόβλημα σέ κάποιο παιδί το επισημαίνει ο γιατρός εξάλλου γι΄ αυτό κάνουν τις μετρήσεις, αλλά ούτως ή άλλως το δικό σου είναι μέσα στη καμπύλη οπότε τι ανησυχείς, δεν μπορεί όλα τα μωρά να είναι ίδια.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Εγώ, πάντως, είμαι της γνώμης πως πρέπει ν'ακούμε τους παιδιάτρους. Εμείς είμαστε μάνες, ψυρίζουμε τα πάντα και όλα μας φαίνονται "συμπτώματα" και "εκτός του φυσιολογικού". Μόνο ο παιδίατρος ξέρει πότε να ανησυχήσει και να μας θορυβήσει. Αν ισχυρίζονται ότι όλα βαίνουν καλώς, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Aleca ακομα γελαω με αυτο το "κεφαλας"!!! :lol: :lol: :lol:

Ania μου εχεις δικιο.. Απλα για οσους δεν ξερουν την ιστορια μας (νομιζω πως η aleca την ξερει), να πω πως οταν η Μαρια μου ηταν 2 μηνων επαθε 2 απανωτα κρουσματα μηνιγγιτιδας κι εκτοτε σε ο,τι εχει σχεση με το κεφαλι της εχω γινει υστερικη... Θα κοιταξω απο 'δω και μπρος να κοιταω αν ειναι μεσα στις καμπυλες και να παψω να ασχολουμαι με τα υπολοιπα..

Tarshou κι εσυ εχεις δικιο, αλλα οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι! Εγω προσωπικα, φυσαω και τον παγο!! Εχεις δικιο παντως, δεν μας εχει εφιστησει την προσοχη και οταν επιμενω να τον ρωταω λεει χαρακτηριστικα "Ξεκολλα, δεν ειναι καθε μερα Κυριακη, ολα πανε μια χαρα". Εγω το ψιριζω και το ξεψιριζω και τελικα μονο καλο δεν κανω!

Παντως ευχαριστω που απαντησατε κοριτσια! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Ω, συγγνώμη, ειλικρινά δεν το ήξερα. Δικαιολογημένα να ανησυχείς και να αγωνιάς, τότε. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Μόνο να μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. Μια χαρά είναι η μικρούλα σου :D

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟς 9015 ΥΨΟς 69ΠΟΝΤΟΥς ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ 46,5ΕΚ.ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕς ΕΝΑς ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ(ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΑΚΡΥΚΟ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΛΙΑΖΕΙ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΤΛ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΣΑς....

Βρε Φριντουλα, για το δακρυικό πόρο καταρχην πρωτη φορά ακουω ότι μπορει να σημαινει κάτι...:rolleyes: Σε πολλά παιδακια συμβαινει αυτο. Για την ανάπτυξη της μπεμπουλας σου, εφτα μηνων ο δικός μου ήταν 9700, 72 πόντους, 46.5 εκ κεφαλι. Ο δικός μου γιατρός πάντα χαιρόταν που είχε μεγαλη αναπτυξη, το ίδιο και η δική σου φανταζομαι μια που σε καθησυχασε. Άσε τωρα τον κάθε τυχαιο που πεταει μια αηδια και σε αφηνει και σκας. Έτσι άλλαξα εγω παιδιατρο στον τριτο μηνα. Αυτη η ηλίθια για να μου δειξει ότι ξερει, ήθελε να κανω στο παιδί όλες τις εξετασεις που υπάρχουν στα ιατρικά κέντρα. Χωρις λόγο, έτσι για να ειμαστε σιγουροι:confused: Εσυ και ο άντρας σου δεν έχετε μεγαλο κεφαλι?? (σε φυσιολογικά πλαισια εννοω) γιτι εγω έχω!!!:P

Fridoula γιατί δεν ρωτάς τον δικό σου παιδίατρο; Εγώ για αυτό με το δακρυκό πόρο δεν γνωρίζω τίποτα παρά μόνο θυμαμαι μια φίλη μου που η μπέμπα της είχε αυτό το πρόβλημα και στα δύο μάτια και ήταν για εγχείρηση και τελικά πέρασε μόνο του και είναι μια χαρά. Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν παιδίατρο που να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα να σου έχει δώσει δείγματα ότι ό,τι λεει είναι σωστό και να μην ακούς τον έναν και τον άλλον. Εμένα η πρώτη παιδίατρος που είχα μου έβγαλε το παιδί με ουρολοίμωξη και του φόρτωσε αντιβίωση ενω είχε μόνο ίωση. Ρώτα την παιδίατρό σου για να μην ανησυχείς άδικα

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Fridoula ο δικος μου 7,5 μηνων ηταν 10.750, 73 εκ. και 47,5 η περιμετρος κεφαλιου. 10 μηνων γιατι τοτε εχω την επομενη μετρηση 11650, 78 εκ. και 48 η περιμετρος κεφαλιου. 17 μηνων 12.500 κιλα 86 εκ. και 50 η περιμετρος. Στα γραφω αναλυτικα γιατι ειδα οτι απο ενα σημειο και μετα σταματαει γενικοτερα η ραγδαια αναπτυξη του πρωτου χρονου. Και το κεφαλι σταματαει να αναπτυσεται με τους ιδιους ρυθμους. Μεσα σε επτα μηνες ο μικρος πηρε μονο 2 ποντους στο κεφαλι, απο εκει που επαιρνε 0,5 με 1 ποντο το μηνα. Ο γιατρος το θεωρουσε παντα φυσιολογικο και δε με αγχωσε ποτε! Θα σταθεροποιηθειτε κι εσεις! Θα δεις!!!

ευχαριστω πολυ μανουλες με διαφωτισατε!!!μεγαλη βοηθεια να ακους και αλλες γνωμες..ALECA εχεις δικιο για τον δακρυικο πορο τα ιδια εχω ακουσει και εγω απλα το συγκεκριμενο ματι οταν ειναι να κοιταξει πανω απο το κεφαλι της λιγο φευγει προς τα φρυδια,το οποιο η παιδιατρος μου ειπε οτι θα περιμενουμε γιατι ο πορος μεχρι τους δωδεκα μηνεσ μπορει να ανοιξει απο μονος του και το ματι της εχει μεγαλη διαφορα απο τοτε που γεννηθηκε προς το καλυτερο!και εγω ελπιζω,απλα με τρελλανε ο παιδιατρος που εφερα για να την ακροαστει επειδη ειχε βηχα..αμεσως μετα πηρα την δικη μου και με καθυσηχασε και για την περιμετρο και για το ματι της..ANIA εχεις απολυτο δικιο εναν παιδιατρο πρεπει να εχουμε αλλιως θα τρελαθουμε!ANA08 να εισαι καλα που μου τα εγραψες ολα αναλυτικα πολυ με βοηθησες!ολες σας!η παιδιατρος μου για παιδοοφθαλμιατρο μου ειπε αν χρειαστει θα παμε μετα τους εννια μηνες γιατι τωρα ειναι νωρις...σας ευχαριστω για την ανταποκριση!!!

Κοίτα, για να καλέσεις άλλον γιατρό να κοιτάξει το παιδάκι σου από την παιδίατρό σου, μάλλον θα υπάρχει λόγος. Φαντάζομαι ότι η παιδίατρός σου ήταν εκτός πόλης ή κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι ο παιδίατρος του ΙΚΑ ανήκει στην χαρακτηριστική (και απαράδεκτη) κατηγορία γιατρών που, θέλοντας να αυξήσουν την προσωπική τους πελατεία, προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουνε με τις γνώσεις τους αμολώντας ένα σωρό μπούρδες και παίζοντάς το έξυπνοι, ενώ στην ουσία το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε πανικοβάλλουν και όταν φεύγουν έξω από την πόρτα, να ρίχνεις αλάτι πίσω σου.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...