Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες,

η γυναίκα μου είναι στο 5ο μήνα της εγκυμοσύνης,επειδή δεν κάνει να πολυσήκωνετε και όταν δεν μπορεί να σηκωθεί εντελώς πηγαίνω εγώ σε διάφορα μαγαζιά και της φέρνω φυλλάδια εταιρειών αλλά και κάποιες ενδεικτικές τιμές.Ποιά μαγαζιά στην Αθήνα νομίζετε ότι είναι καλά και όχι ιδιαίτερα ακριβά ώστε να πάμε να δούμε ή να πάω να δω εγώ και να ενημερώσω καιι τη γυναίκα μου??ενδιαφερόμαστε για κουνιες(διότι είναι διδυμα) ντουλάπα,συρταριέρα,καρότσι,καλαθούνες,καρεκλάκια αυτοκινήτων ενδοεπικοινωνία κλπ,μέχρι τώρα έχω πάει στο ΛΗΤΩ και στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ στην πατησίων αλλά και στην ΝΕΚ BABY στην Ν.Ιωνία.Ποιά είναι η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα μαγαζιά απο θέμα τιμων ειδικά αλλά και εξυπηρέτησης???Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Κατ΄αρχήν να ευχηθώ όλα να πάνε καλά και με το καλό να έρθουν στο κόσμο τα μωράκια σας !!! Εγώ έχω να σου προτείνω το http://www.motherbaby.gr για προίκα μωρού, καρότσια, κτλ και για κούνια http://www.bebe-asterias.gr Έχουν πολύ καλές τιμές και καλή ποιότητα... εγώ από εκει αγόρασα τα περισσότερα πράγματα... φιλιά και πάλι εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

pszKp2.png

JHmvp2.png

Γιωργο να σου ευχηθώ και εγώ με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας,γερα και δυνατά να είναι. Λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα και το μαγαζί ο κόσμος του μωρού που είναι στο περιστερι Αρκαδίας 48. Φτιαχνουν οι ίδιοι τις κούνιες και μπορούν να σου φτιάξουν ότι θέλεις και οι τιμες τους είναι πολύ καλές όπως και τα υλικά που χρησιμοποιούν.

Το λητω εχει πολύ ακριβές τιμές, προσωπική μου άποψη.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Για τα επιπλα θα πηγαινα στο ΙΚΕΑ διχως δευτερη σκέψη. Οι κουνιες ειναι για μαξιμουμ 2 χρονια και δεν αξιζει να τα σκάσεις....εγω πηρα μια mothercare Και το σκυλομετάνιωσα γιατι δεν την βλέπω πολυ ασφαλή :(

Μπορειτε να παρετε πολλα πράγματα απο το ιντερνετ επίσης για να το ευχαριστηθεί και εκείνη :)

ενδιαφερόμαστε για κουνιες(διότι είναι διδυμα) ντουλάπα,συρταριέρα,καρότσι,καλαθούνες,καρεκλάκια αυτοκινήτων ενδοεπικοινωνία κλπ,

.

Εγω θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται να τα παρετε ολα απο τωρα...

Δλδ παρ τε τις καλαθουνες (που θα μεινουν μεσα απο 2 μεχρι 4 μηνες περιπου) και μετα την γεννα θα βρειτε χρονο να πατε να δειτε με την ηρεμια σας τις κουνιες (η ποιοτητα ειναι το α και το ω...αυτα δεν φαινονται στα φυλλαδια)

Επισης το καροτσι λογικα πριν σαραντησουν και ειδικα επειδη ειμαστε και μεσ το χειμωνα (με την γριπη) δεν θα το χρειαστειτε.

Θεωρω λοιπον οτι εκτος απο την προικα (σεντονακια-κουβερτες-πανες-φανελακια κτλ) αυτα που πρεπει να παρετε τωρα ειναι μονο τις καλαθουνες (ή διαφορετικα μια κουνια..εγω τα διδυμα μου τα ειχα βαλει τους 4 πρωτους μηνες και τα δυο στην ιδια κουνια ) ,καρεκλακι αυτοκινητου αφου πρεπει να τα βγαλετε και απ το μαιευτηριο εκει...

Ντουλαπα και συρταριερα δεν εχετε εε?Το δωματιο δλδ δεν εχει ντουλαπα? Μια ντουλαπα τουλαχιστον ειναι απαραιτητη..γιατι που θα βαλετε τα καλουδια σας.

Διαφημίσεις

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.Μπορεις να κοιταξεις και στα Ηρα στοκ,ειναι τα περσινα τους σχεδια σε πολυ καλες τιμες.Ειναι στην Αργυρουπολη.Εχουν τα παντα.Βγαζουν και προσφορες ειναι καλη περιπτωση.Επισης θεωρω οτι αντι να δωσετε λεφτα για καλαθουνες καλυτερα να παρετε λικνο που το μωρακι μπορει να κοιμηθει εως και 6 μηνων περιπου.Εμεις αυτο καναμε.Αλλα για διδυμα δεν ξερω αν σας συμφερει οικονομικα.Για ρουχαλακια και γενικοτερα προικα μωρου μπορειτε να δειτε και να διαλεξετε μαζι απο το ιντερνετ να το ευχαριστηθει και η γυναικα σου.Προτεινω το www.mothercare.com ειναι το αγγλικο σαιτ και οι τιμες τους ειναι οι μισες απο οτι μας τα δινουν εδω.Γενικοτερα κουραγιο να ψαξεις να εχεις και θα βρεις..:)

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

κ εγω για τις μικρες που περιμενω πηρα μονο τα βασικα! μην τα παρετε απο την αρχη , γιατι θα ερθουν κ δωρα!!! εγω προτιμησα τα ΗΡΑ αλλα την πολυ απλη κουνια εντελως σκετη, οποτε 2 κουνιες με στρωματα , μια συρταριερα , 2 καθισματακια αυτοκινητου 1170 κ μου εκαναν δωρο την καλαθουνα! το καροτσι το πηρα απο bebe-κωνσταντινιδης 290 το aria twin της perego. αυτα προς το παρον... τα υπολοιπα μας βλεπω για πολυ αργοτερα γιατι ηδη εχουν αρχισει κ ρωτανε για δωρα....

t7XLp3.png

Εγώ πάλι θα πρότεινα το καρότσι να αγοραστεί μέσω ιντερνετ -είναι πολύ ποιο φθηνά από τους εδώ ελληνάρες έμπορους. Κρεββατάκια και πρόικα από ΙΚΕΑ έχει πολύ ωραία πράγματα , εγώ μέχρι στιγμής έιμαι πολύ ικανοποιημένη από όσα έχω παρει, σεντόνια κουβερτάκια κουβέρτες υπνόσακους πάντα κτλπ

Ρουχαλάκια επίσης σαν την φίλη Αλις θα σου προτείνω το σαιτ http://www.mothercare.com καθώς οι τιμές του μαζί με τα μεταφορικά για ελλάδα φτάνουν στο -55% από τις ελληνικές τιμές!!! Και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και η γυναίκα σου να διαλέγει ρουχαλάκια η ίδια απο την ζεστούλα του σπιτιού της!

Ε ναι δεν θα πάω να δώσω 300? για να αγοράσω μόνο την μια κούνια από το φθηνό μοντέλο κιόλας Pali!! Μόνο και μόνο για το κάγκελο που κατεβαίνει? Εγω με την ΙΚΕΑ δεν το χρειαστηκα ποτέ σαν λύση να κατεβαίνει το κάγκελο! Εδωσα βέβαια λεφτά αρκετά για καλό στρώμα αλλά και πάλι δεν πήρα της μόδας του κοκοφοίνικα γιατί δεν το θεωρώ σωστό σαν στρώμα! Η να δώσω αλλα 300 για μια συρταριέρα? Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος όλα ίδια είναι! Προτιμώ να τα δώσω σε βόλτες σε παιχνίδια και σε εκδρομές τα λεφτά μου!

Διαφημίσεις

με το καλο να ερθουν τα bebe να τα κανου ολα ανω κατω..;)

εμεις πηραμε κουνια - κρεβατι 230€ στρωμα 90€ και αλλαξιερα 200€ απο το motherbaby.προικα 250€ (ακριβη υπαρχουν και καλυτερες τιμες) και καροτσι 320€και καθισμα 280€ απο το λητω.εχει και το motherbaby σε καλυτερες τιμες.

τα κοριτσια που σου προτεινουν ικεα δεν εχουν αδικο μπορεις να παρεις τις κουνιες απο εκει και την προικα απο αλλου αν δεν βρειτε κατι εκει.πραγματικα ειναι αδικα χρηματα.

καλες αγορες...;););)

Καλημέρα μπες και στο motherbaby.grδεν ξέρω να βάλω τον σύνδεσμο να μπεις

κάνε αντιγραφή.

Αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα από εκεί, είναι στο Περιστέρι

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010