Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγω επερνα το Nativa.. μου το προτεινε η μαια στο μαιευτηριο οτι σαν γευση ειναι πιο κοντα στο μητρικο επειδη εδινα συμπληρωμα.. Οντως το παιδι δεν ειχε προβλημα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

κοριτσια προβληματιζομαι,εως 6 μηνων επινε νοβαλακ μετα απο ενα μηνα αποκλειστικου θηλασμου,δεν μπορω να πω οτι το επινε ευχαριστα διοτι ειναι ολιγοφαγο μωρο κ παντα επινε λιγο,δεν νομιζω οτι εφταιγε το γαλα γενικα τρωει λιγο,μετα τον 6ο πηραμε το Ναν ,επινε την ιδια ποσοτητα ,καποια φαση αυξησε λιγο κ λεμε δοξα το θεο θα παρει κ λιγο βαρος κ αμεσως μετα το μειωσε δραστικα,ειναι 8 μηνων κοριτσακι και πινει την ημερα 200 μλ γαλα,ειναι τα μονα υγρα που πινει διοτι το νερο ουτε να το φτυσει κ φυσικα οτι παιρνει κ απο τις τροφες,σκεφτομαι να επιστρεψω στο νοβαλακ ή να δοκιμασω το γκολντ,εχω ενα προαισθημα ομως οτι δεν φταιει το γαλα,η γιατρος λεει οτι οσο μεγαλωνει κ ξεχωριζει γευσεις μαλλον δεν της αρεσει το γαλα,τι να πω δεν ξερω,παντως αποτι διαωαζω ειστε ευχαριστημενες κ απο τα 3,ασεχετο ηταν να ρωτησω στο φαρμακειο κ το ξεχασα ,το γκολντ ποσο κανει?

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

εγώ της έδινα το Nan Sensitive γιατί ήταν το μονο που δεν της προκαλούσε δυσκοιλιότητα και την βοηθούσε στους κολικούς της, μετά πήγαμε στο Nan 2 και τώρα έιμαστε στο Nan 3!

Με όλα τα άλλα γάλατα είχε δυσκοιλιοτητα η μικρή μου αάρααα δαγκωτό ΝΑΝ!!!!!!!!

βλεπω πολλες το ΝΑΝ δινετε!μιλαμε για ηλικια 6-12 σωστα?

Εμενα μου το αλλαξε Humana ....το μωρο μου το πινει οπως επινε και το Φρισολακ κομφορτ λες κ δεν εχει καταλαβει διαφορα!Εγω το Χουμανα δεν το ηξερα πρωτη φορα το ακουσα απο το γιατρο.Εμενα μου βρωμαει.Γιατι αραγε ο γιατρος μου το συστησε.Στην φιλη μου εδωσε αλλο και στην κουμπαρα μου αλλο....!?!?!?

καλημέρα!

ξέρω ότι το gold είναι κορυφαίο κ το αποδεικνύει η τιμή του!!! (είναι αρκετά τσιμπημένο απότι θυμάμαι)! τώρα θα μου πεις όλα σχετικά είναι! μου το έιχε συστήσει μια πολύ καλή παιδίατρος!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Εμεις ετυχε μια φορα κ ξεμειναμε στις διακοπες του Πασχα κ δεν βρηκα Nativa. Πηρα το Φριζολακ που βρηκα στο φαρμακειο κ μου βρωμουσε παρα πολυ κ το παιδι δεν το επινε. Ευτυχως την αλλη μερα βρηκαμε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

ξέρω ότι το gold είναι κορυφαίο κ το αποδεικνύει η τιμή του!!! (είναι αρκετά τσιμπημένο απότι θυμάμαι)! τώρα θα μου πεις όλα σχετικά είναι! μου το έιχε συστήσει μια πολύ καλή παιδίατρος!

Καλά η τιμή δεν παίζει ρόλο βρε....

και εγώ αυτό που έδινα στην μικρή έκανε τα 400γρ 15,80? .........την βδομάδα έδινα γύρω στα 50?.....!Δεν σημάινει όμως ότι είναι το καλύτερο λόγω τιμής....

εμενα ο μικρος που ειναι πιο μεγαλος λιγο πινει neslac 1+ αλλα λογω γαστρεντεριτιδας ο γιατρος μου ειπε να πινει για λιγες μερες ή το s26 ή το humana πηρα το πρωτο γιατι μου ειπε και η φαρμακοποιος οτι ειναι πιο νοστιμο και πιο καλο.(εκεινη εχει 4 bebe και τα εχει δοκιμασειι σχεδον ολα)

τι να σας πω ομως χτες το ηπιε ολο λες και δεν καταλαβε τη διαφορα απο το αλλο γαλα.

αυτο για την τιμη μας το ειπε κ το Σαββατο ενας φιλος για το Γκολντ,το Νοβαλακ ειναι πιο ακριβο αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο διοτι πληρωνουμε καθαρα το κερδος του φαρμακοποιου κοριτσια,Θεσσαλονικη με Σιδηροκαστρο Σερρων 2 ευρω διαφορα το κουτι τουλαχιστον,λοιπον πηρα εχθες το γκολντ ,το πινει οπως πινει κ το Ναν οπως επινε κ το Νοβαλακ,καμμια αλλαγη,σαν να μην καταλαβε καν οτι της εδινα αλλο γαλα....τι ολιγοφαγο παιδι,δεν μπορω αλλο ,πετσι κ κοκαλο ειναι τι θα το κανω δεν ξερω,βεβαια με λεει η μανα μου οτι κ εγω ετσι ημουν (οντως σε ολες τις φωτο μεχρι 7 χρονων χτικιαρικο ημουν),οποτε μαλλον δεν φταιει το γαλα,κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,παντως να συμπληρωσω οτι φιλος με τετραδυμα(δυστυχως πλεον εν ζωη τα 3) τα εδινε Ναν που τα φερνανε απο Γερμανια κ σχεδον μιση τιμη εκει κοριτσια τα γαλατα....

NJMAp3.png

εμείς παίρνουμε NATIVA από την γέννηση.

δεν μας το πρότεινε η παιδίατρος.

γνώριζα ότι είναι πολύ καλό.

κι εσύ μπορείς να διαλέξεις ότι θέλεις.

ίσως πρέπει να βρεις το κατάλληλο που θα αρέσει στο παιδί.

σημαντικό επίσης είναι να μην κάνει δυσκοιλιότητα.

το NATIVA 2 έχει 6.50Ε

εμείς παίρνουμε NATIVA από την γέννηση.

δεν μας το πρότεινε η παιδίατρος.

γνώριζα ότι είναι πολύ καλό.

κι εσύ μπορείς να διαλέξεις ότι θέλεις.

ίσως πρέπει να βρεις το κατάλληλο που θα αρέσει στο παιδί.

σημαντικό επίσης είναι να μην κάνει δυσκοιλιότητα.

το NATIVA 2 έχει 6.50Ε

>???!

mporeis αν ξερεις να μου πεις ο γιατρος εδωσε τωρα το ΧΟΥΜΑΝΑ 2 .Επινε το μωρο φρισολακ κομφορτ μεχρι τωρα.Δεν ρωτησα γιατι εδωσε αυτο το γαλα.Δινει διαφορετικα γαλατα στα παιδακια δεν ακολουθει μια μαρκα.

Δεν βγαινει σε μεγαλο κουτι μου ειπανε και το μικρο ειναι μονο 350 γρ.Πινει 3 μικρα την εβδομαδα προς 4...και τα περνω 11,50 το κουτι....

Οικονομικα τα πραγματα ειναι πολυ χαλια δυστυχως....σκεφτομαι να παρω αυτο που λες εσυ....αλλα μετα σκεφτομαι για να το εδωσε ο γιατρος καποιο λογο θα ειχε....

εμείς ξεκινήσαμε με frisolac, μας το είχαν δώσει από την κλινική. απαίσια μυρωδιά. μετά από 30 ημέρες μας έκανε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και η πρώτη παιδίατρος μας είπε για το frisolac ac - που είναι και για τους κωλικούς. με το που άνοιγα το κουτί για να ετοιμάσω το γάλα νόμιζα ότι θα έκανα εμετό!!!! χειρότερη μυρωδιά δεν έχω μυρίσει!!! φυσικά το παιδί μετά από 1 εβδομάδα αρχισε πεισματικά να μην το πίνει και η δεύτερη παιδίατρος μας πρότεινε το NATIVA γιατί έχει μυρωδιά και γεύση που προσομοιάζει με αυτή του μητρικού γάλακτος. έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί το παιδί και το έπινε ευχάριστα και δεν μύριζε και έπαιρνε κανονικά κιλά. το συνεχίσαμε μέχρι 12 μήνων οπότε και το αλλάξαμε με το almiron growing up.

εγώ μόνη μου αποφάσισα τι γάλα ήθελα να δώσω στο παιδί.

στο νοσοκομείο έδιναν milupa...με το που γυρίσαμε πήρα nativa και απλά το άνεφερα της παιδιάτρου μας.

αυτό που μου είχε πει μόνο είναι ότι πρέπει να υπάρχει λόγος σοβαρός για να αλλάξουμε το γάλα του παιδιού.

εσένα casperaki σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα?

Εμείς απο 8μηνών περίπου σταθερά Almiron Και μάλιστα επείδη΄φοβόμαστα για αλλεργία (είχε άιμα στα κακάκια και εγώ απείχα απο τα γαλακτοκομικά )της δίναμε το peptic τώρα πίνει σταθερά Almiron growing up μη φανταστείς τίποτα τρελλές ποσότητες άντε μέχρι 500ml στην καλύτερη μας μέρα .;)