Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μητρικό ένστικτο.

Recommended Posts

Κορίτσια εμένα μου συμβαίνει το εξής:

Η μικρή μου ξυπνάει τα βράδυα και κλαίει γιατί θέλει την πιπίλα της.Κάθε μα κάθε βράδυ και πάνω απο μια φορά ξυπνάω και σκέφτομαι:τί να κάνει η Γεωργίτσα μου;Μήπως ξεσκεπάστηκε;Πώς και δεν ζήτησε την πιπίλα της ακόμα;Ας πάω να τη δω.Και πριν πάρω την απόφαση να σηκωθώ απο το κρεβάτι(γιατί είναι μεγάλη απόφαση όταν ξέρεις ότι παραμονεύει ξυπνητήρι στις 6:30 το χάραμα)το μωρό αρχίζει και κλαίει!Μήπως το προκαλώ εγώ;Η δύναμη της σκέψης ένα πράγμα;Βρε μπας και λυγίζω και κουτάλια και δεν το ξέρω;:wink:

Διαφημίσεις

Βικυ το ιδιο μου συμβαινει κι εμενα ...με τα παιδια πολυ...

ακομα λεω στον αντρα μου... το παιδι θα αρρωστησει ενω ειναι καλα τα μικρα... και μου λεει μια χαρα ειναι τα παιδακια δεν τα βλεπεις?και την αλλη μερα αρρωσταινουν...

το μητρικο ενστικτο...

εμεις οι μαμαδες ξερουμε!!!

(για κουταλια δεν ξερω κι εγω ακομα)

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

ειναι φοβερο γιατι εμενα το παρατηρησε 1ος ο αντρας μου.καθε βραδυ μολις σκεφτω τον γιο μου οτι ωρα και να ειναι αυτος ξυπναει.λεει οτι του κανω αυθυποβολη και μαλλον τελικα του κανω!αν τον σκεφτω 3 φορες ξυπνει εκεινες ακριβως τις στιγμες . μονο ενα προβλημα υπαρχει.....δεν θελω να τον σκεφτομαι , θελω να κοιμαμαι!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Κι εμενα ακριβως το ιδιο μου συμβαινει. Με το που θα σκεφτω ας πουμε "Εννια η ωρα! Ακομα να ξυπνησει η Μαρια?", κατευθειαν θα ακουσω και τη φωνουλα της. Στην αρχη νομιζα πως ηταν ηδη ξυπνια και ακουγα τη φωνη της και ξυπνουσα, αλλα ειναι βραδια που κοιμαται και σκεφτομαι "μηπως ξεσκεπαστηκε?" κι εκεινη ακριβως την ωρα ή αναστεναζει δυνατα, ή φτερνιζεται ή κατι γινεται τελος παντων και την ακουω!

Απ' οτι βλεπω ειμαστε αρκετες! Θελετε να δηλωσουμε συμμετοχη στο "Γινε ο διαδοχος του Uri Geller"? :lol::lol::lol::lol::lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αυτό με το ξύπνημα το παθαίνω και εγώ. Αν ξυπνήσω χωρίς λόγο μέσα στη νύχτα, ξέρω ότι σε λίγα λεπτά θα ξυπνήσει και ο Ευριπίδης :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Κι εμενα ακριβως το ιδιο μου συμβαινει. Με το που θα σκεφτω ας πουμε "Εννια η ωρα! Ακομα να ξυπνησει η Μαρια?", κατευθειαν θα ακουσω και τη φωνουλα της. Στην αρχη νομιζα πως ηταν ηδη ξυπνια και ακουγα τη φωνη της και ξυπνουσα, αλλα ειναι βραδια που κοιμαται και σκεφτομαι "μηπως ξεσκεπαστηκε?" κι εκεινη ακριβως την ωρα ή αναστεναζει δυνατα, ή φτερνιζεται ή κατι γινεται τελος παντων και την ακουω!

Απ' οτι βλεπω ειμαστε αρκετες! Θελετε να δηλωσουμε συμμετοχη στο "Γινε ο διαδοχος του Uri Geller"? :lol::lol::lol::lol::lol:

αμα παμε ολες μαζι δεν θα αφησουμε κουταλι για κουταλι!!!:P:p:p:p:p:p:p

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Δεν ειναι φοβερό να συμβαίνει το ίδιο πράγμα σε όλες μας;Άραγε τα ξυπνάμε εμείς τα παιδιά ή διαισθανόμαστε ότι θα ξυπνήσουν;

Ακούστε τι συνέβη με την μητέρα μου:

Η μαμά μου εργαζόταν και μας κοιτούσε η γιαγιά (πεθερά της).Ήμουν γύρω στα 5 εγώ και τρισίμιση η αδερφή μου όταν η γιαγιά αποφασίζει να επισκεφτεί την αδερφή της στη Γερμανία και να μας πάρει μαζί της.

Ήμαστε λοιπόν σε μια παιδική χαρά της Γερμανίας.Η γιαγιά κάθεται αφηρημένη σε ένα παγκάκι και η αδερφή μου βρίσκει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει σε μια δίμετρη σκάλα απο την κορυφή της οποίας και έπεσε.Το παιδί αναίσθητο επι 14 ώρες!Δεν έχει καμία επαφή και καμία αντίδραση σε τσιμπήματα στις πατούσες απο γιατρούς!Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο διπλανής πόλης γιατί φιλοξενούμασταν σε μια επαρχιακή πόλη.Εκεί δεν επιτρέπεται συνοδεία στους νοσηλευόμενους.Τα ωράρια είναι πολύ αυστηρά. Επομένως η γιαγιά διανυκτερεύει στο σπ'ιτι και όχι στο νοσοκομείο.Το ίδιο βράδυ,μεσάνυχτα μάλλον ,τηλεφωνεί η μητέρα μου στη γιαγιά και ζητάει να μιλήσει με την μικρή.Η γιαγιά σάστησε.Το παιδί κοιμάται της λέει.Η μαμά μου επιμένει να την ξυπνήσει .Κοιμάται βαρυά λέει η γιαγιά , δεν ξυπνάει.Και η μαμά μου άρχισε να ουρλιάζει ότι το παιδί κάτι έπαθε. Την επόμενη μέρα πήρε το πρώτο τρένο για Γερμανία . Έφτασε μετά απο τρις μέρες.Η αδερφή μου είχε βγει απο το νοσοκομείο χωρίς ψεγάδι.Η γιαγιά δεν παραδέχτηκε οτι συνέβη κάτι.Το ομολόγησε μετά απο χρόνια.

εγω όταν μικρούλης ο γιος μου δεν έκλαψε μεχρι 10 μηνων καθόλου..τι νύχτα σηκωνόμουν λες και ήξερα πότε θα ξυπνήσει...

το κορυφαίο όμως για το ένστικτο είναι ότι έμεινα έγκυος στο δευτερο και ένοιωθα ότι κατι δεν πάει καλά από την αρχη...2 μέρες πριν την β΄επιπέου είδα τον γιατρό να μου λεέι ότι έπρεπε να κάνω διακοπή γιατι το μωρό δεν ήταν καλά...2 μερές μετα που πήγα να κάνω β΄επιπέδου βγηκε αληθινο....μακάρι να μην έβγαιναν τα ονειρά μου!!!

Kαλα εννοειται οτι και εγω τα ιδια...

Αμα παμε εμεις δε θα τους αφησουμε κουταλι για κουταλι αλλα το ενδιαφερον θα ηταν να ερθει ο uri geller και να κανει οτι κανουμε εμεις με τα παιδια μας...θα τα εσκιζε τα διπωματα,πατο θα επιανε η εκπομπη!χαχα

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

• 10 months later...

Διαφημίσεις

Μη λετε τετοια με τα ενστικτα κοριτσια και με φρικαρετε.Εχω ανοιξει ολοκληρο Topic για την απιστευτη φοβια που εχω μη συμβει κατι στη μεγαλη μου κορη,με τιτλο "Εσεις θα ανησυχουσατε?" εδω σε αυτη την ενοτητα.Με τρωει απο τους πρωτους μηνες που γεννησα αυτο το πραγμα,ενω με τη μικρη δεν το εχω καθολου.Εχω τα φυσιολογικα αγχη που εχει καθε μανα,ενω με το μεγαλο τρωω φρικη τρελλη.Μεχρι που κοντευω να παραιτηθω για να ειμαι κοντα της και να την προσεχω.Το μονο που ευχομαι ειναι να ΜΗΝ ειναι ενστικτο ολο αυτο αλλα φοβια.

Και ο δικός μου ξυπνάει μόλις το σκεφτω. Αλλά το κορυφαίο για μένα είναι ότι ενώ προσπαθούσαμε καιρό για εγκυμοσύνη, είχα κάνει και μια σπερματέγχυση που από την πρώτη στιγμή ένιωθα ότι δεν θα έχει αποτελέσμα, όταν έμεινα έγκυος το " ήξερα" από την πρώτη στιγμή. Ήμουν απολύτως βέβαιη χωρίς κανένα σύμπτωμα, και την πρώτη ημέρα καθυστέρησης το ένστικτο μου επιβεβαιώθηκε.