Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Λοιπόν ακούστε κάτι εξωφρενικό και βοηθήστε με αν έχετε ανάλογη εμπειρία.

Εδώ και 3χρόνια που μπήκαμε στο σπίτι μας πήραμε μια καινούρια εντοιχιζόμενη κουζίνα Neff με τα φωτάκια της με τα ηλεκτρονικά της με με της Παναγίας τα μάτια .Λόγω δουλειάς του άντρα μου ό οποίος 6μήνες σχεδόν λείπει απο το σπίτι η χρήση της κουζίνας είναι 6μήνες τον χρόνο άντε και φέτος με την μικρή να την έχουμε χρησιμοποιήσει όλο το χρόνο.

Την Κύριακή λοιπόν που έψηνα τον ωραίο μου τον Μουσακά ξαφνικά ακούω ένα θόρυβο βλέπω τον φούρνο να βγάζει καπνό και πάεί ο φούρνος ούτε φωνή όυτε ακρόαση.Ευτυχώς για καλή μας ΄τυχη τα μάτια λειτουργούν οπότε μαγείρεουμε ότι γίνεται στην χύτρα και στην κατσαρόλα .Επικοινώνησα με την Neff σήμερα πέρασε το Service το οποίο με χρέωσε 30ευρώ απο τις 15:15-15:25 γιατί τόσο έγραψαν στο χαρτί που μου άφησαν μου είπαν ότι έχει καεί η μόνωση της κούζίνας και έχει βραχυκυκλώσει η ηλεκτρονική πλάκετα (η οποία για να αλλαχτεί κοστίζει 250e )οπότε δεν μπορόυν να την αλλάξουν και επείδη η συγκεκριμένη παρτίδα είχε βγεί ελλατωματική πρέπει με μια δική μου επιβάρυνση να αλλαχτεί όλη η κουζίνα αλλά αυτό θα το μάθω απο Δευτέρα μετά τις 12:00 που θα επικοινωνήσω με τα κεντρικα.:evil::evil::evil::evil::evil:Η κουζίνα έχει 2 χρόνια εγγυηση η οποία έληξε πέρσι τον Οκτώβριο.Εγώ είμαι σχεδόν μια βδομάδα χωρίς φούρνο και άγνωστο το ποσο για την αντικαταστάτρια κουζίνα αλλά και το πότε θα έρθει .Ρωτάω λοιπόν και λέω είναι δικό μου πρόβλημα που η κουζίνα ήταν ελλατωματική ?Γιατί μόνωπόλιο και ένας αντιπρόσωπος με αναγκάζει να αλλάξω κουζίνα και μάλιστα όποτε θέλει εκείνος και πως είδε ο Κος όλη τη ζημία της κουζίνας στα 10λεπτά που άνοιξε απλά τον φούρνο και κοίταξε μέσα.?:evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:Μήμπως θα έπρεπε να απευθυνθώ στο ΙΝΚΑ μήμπως απλα΄θα έπρεπε να πάρω μια κουζίνα απλή καινούρια και τέλος να μην ξαναασχοληθώ μαζί τους πια.:!:

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να τα πεις στον ΙΝΚΑ.

Εφόσον είναι ελαττωματική είναι υποχρεωμένη η εταιρία να την αντικαταστήσει.

Κι εγώ είχα πρόβλημα με το θερμοστάτη του μεγάλου ματιού της κουζίνας. Είχε χαλάσει και είτε άνοιγες την κουζίνα στο 9 είτε στο 1 ήταν το ίδιο. Έδινε πάντα ένταση...9 !

Πήρα τηλέφωνο ΠΡΙΝ λήξει η εγγύηση (20 μέρες). Αλλά δεν έβρισκα τον αντιπρόσωπο. Ξαναπήρα, άφησα μηνύματα. Πήρα άλλον αντιπρόσωπο, κι αυτός πολυάσχολος. Τελικά 1.5 μήνα μετά την πρώτη κλήση, τον πέτυχα και ήρθε. Μου λέει οκ.... αυτό κι αυτό φταίει, αλλά είσαι ΕΚΤΟΣ εγγύησης!! Μα... διαμαρτυρήθηκα... εγώ σας ψάχνω τόσο καιρό! Εγώ φταίω?! Τελικά... την πλήρωσα, 125 ευρώ (μόνο τα ανταλλακτικά και την επισκευή, δε μου χρέωσαν την επίσκεψη για να βρουν τι φταίει).

Για να ελαφρύνει το κλίμα μου λέει ο αντιπρόσωπος. Να λέτε "ευτυχώς" που δε χάλασε ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος της κουζίνας! Γιατί κοστίζει 350 ευρώ!

Του λέω αν χάλαγε ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος και μου λέγατε να πληρώσω 350 ευρώ ++ επισκέψεις κτλ.... θα την πέταγα από το παράθυρο και θα έπερνα την ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ της αγοράς για να μην έχω και τύψεις ούτε πρόβλημα με τις Εγγυήσεις!!

Αυτά ... πριν από 4 χρόνια. Από τότε ζει και βασιλεύει η κουζίνα. Κι εύχομαι να βγάλει τουλάχιστον μια 10ετία ακόμα για να κάνει απόσβεση του κόστους αγοράς και επισκευής........ ............

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

παλιοτερα ειχαμε στο πατρικο μου κουζινα ΝEFF κ στα 4 χρονια ελιωσε ολο το εσωτερικό του φουρνου. ήρθε ο τεχνικός και μας ειπε το ιδιο πραγμα. ελατωμματικη παρτιδα! το καλο ειναι οτι δουλευαμε οικογενειακως σε ηλεκτρικα ειδη , οποτε μιλησαμε απ΄ευθειας με τον τοτε διευθυντη (τωρα εχει αλλαξει αντιπροσωπεια..) και μας εδωσαν νεα με πολυ μικρη επιβαρυνση!

αυτό που θα σου ελεγα ειναι να κανεις εγγραφως παραπονα στην εταιρεία, εξηγώντας τους όλη την ιστορία με ταυτόχρονη κοινοποιηση στο ΙΝΚΑ... μονο αν δουν τοι αυτό που τους γράφεις εχει παει κ αλλου, θα καταφέρεις κατι...

t7XLp3.png

Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι όλα τα ηλεκτρικα στο σπίτι είναι Neff. Στο 6μηνο επανω αρχισε το ψυγειο να κάνει τρελλό θόρυβο , σαν κομπρεσέρ. Εννοείται ότι επειδή είναι ενιαίο το σαλόνι με την κουζινα δεν μπορούσες να σταθείς λεπτό από την φασαρία του ψυγείου. Και γενικότερα στο σπίτι μέσα δεν μπορούσες να καθήσεις. Πήρα λοιπόν την εταιρεία να τους πω το πρόβλημα και να ζητήσω να έρθει τεχνικός να το δεί. 1 μήνα παιδιά τους έψαχνα και δεν τους έβρισκα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τί έσερνα κάθε φορά στα τηλέφωνα! Από εξυπηρέτηση είναι χάλια πάντως.

Και συμφωνώ ότι πρέπει να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ. Γιατί αν η παρτιδα ήταν ελαττωματική έπρεπε να ενημερώσουν τους καταναλωτες. Ψιλά γράμματα βέβαια για αυτούς. Όμως ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Επίσης έχω να πω ότι και η σχάρα του φούρνου έσπασε στα δύο , στο εξαμηνο επάνω. Μην με ρωτήσετε πώς, δεν ξέρω ακόμα να σας απαντήσω. Ελπίζω πάντως να μην δημιουργήθούν άλλα προβλήματα μιας και οι συσκευές είναι της ίδιας εταιρείας και τα χαϊρια τους τα έζησα. !

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

επείδη η συγκεκριμένη παρτίδα είχε βγεί ελλατωματική πρέπει με μια δική μου επιβάρυνση να αλλαχτεί όλη η κουζίνα

απο ποτε δικα τους ελλατωματικα τμηματα συσκευων τα πληρωνουν οι καταναλωτες? δικο τους προβλημα ειναι!

me and my men...

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες .

Το θέμα είναι ότι πάνω στο εξάμηνο είχε αρχίσει να έχει κάποια μικροπροβλήματα ο φόυρνος είχε αρχίσει δηλ.να μοιαζει σαν να ξεφτίζει σε κάποιο σημείο είχαμε πάρει την εταιρεία είχε έρθει τεχνικός και μας είχαν πεί ότι δεν είναι τίποτα δηλαδή τότε δεν είχαν δέι οτι η παρτίδα ήταν ελλατωματική και να την αντικαταστήσουν .

Τελικά τσάμπα το όνομα έχει αυτή η εταιρεία εγώ τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μου είδη που είναι Ariston μου έχουν βγεί μια χαρά και μάλιστα κάποια στιγμή που ήθελα κάποια ανταλλακτικά για το ψυγείο (σπασμένο ράφι απο λάθος χειρισμό του άντρα μου)σε 2μέρες μου τα είχαν στείλει σπίτι με courrier Και χωρίς χρήματα γιατί ήταν στη εγγυήση.

ΜΠορείτε να μου στείλετε στοιχεία για το Ινκα.:-(

μην τους αφησεις ετσι να το ψαξεις.ειναι κριμα καινουργια κουζινα και να πληρωνεις δικο τους λαθος.να σου την αντικαταστησουν αυτο να απαιτησεις και μεσω ινκα νομιζω θα θορυβηθουν.ξεκινα απο εκει που αγορασες την κουζινα.δεν μπορει απο εκει κατι θα ξερει να σου πει.καπως θα σε καθοδηγησει.εγω καποια στιγμη που εχα προβλημα με τον αποροφητηρα siemens(ολα ειναι ιδια μαρκα τα ηλεκτρικα μου) καλεσα τον τεχνικο και ξερεις του μου ειπε με θρασσος "κυρια μου ο αποροφητηρας ειναι οσμων και οχι υδρατμων" δηλαδη του λεω και οι υδρατμοι θα κανουν μουσκεμα τα ντουλαπια και τα πλακακια.τα πηρα λοιπον και πηγα απο εκει που πηρα τα ηλεκτρικα και απο εκει εστειλε παλι ανθρωπο της siemens και μου το εφτιαξαν.

http://www.inka.gr/

Δηλαδή συγνώμη την ελαττωματική παρτίδα της neff θα τη φεσωθούν οι καταναλωτές???? Γιατί δεν την ανακάλεσαν όταν το ανακάλυψαν? Τι είδους εγγύηση έχουν οι συσκευές που ενώ είναι ελαττωματικές από τη μάνα τους , περιμένει ο αντιπρόσωπος να παρουσιάσουν πρόβλημα ώστε να βγάλει κέρδος από την επισκευή τους?????

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

μην τους αφησεις ετσι να το ψαξεις.ειναι κριμα καινουργια κουζινα και να πληρωνεις δικο τους λαθος.να σου την αντικαταστησουν αυτο να απαιτησεις και μεσω ινκα νομιζω θα θορυβηθουν.ξεκινα απο εκει που αγορασες την κουζινα.δεν μπορει απο εκει κατι θα ξερει να σου πει.καπως θα σε καθοδηγησει.εγω καποια στιγμη που εχα προβλημα με τον αποροφητηρα siemens(ολα ειναι ιδια μαρκα τα ηλεκτρικα μου) καλεσα τον τεχνικο και ξερεις του μου ειπε με θρασσος "κυρια μου ο αποροφητηρας ειναι οσμων και οχι υδρατμων" δηλαδη του λεω και οι υδρατμοι θα κανουν μουσκεμα τα ντουλαπια και τα πλακακια.τα πηρα λοιπον και πηγα απο εκει που πηρα τα ηλεκτρικα και απο εκει εστειλε παλι ανθρωπο της siemens και μου το εφτιαξαν.

Καλά Τιγράκη αυτά τα είχαμε αγοράσει πακέτο απο συγκεκριμένο μαγαζί της Νίκαιας το οποίο έχει αποδεικτεί πολύ αναξιόπιστο οπότε σιγά μη με εξυπηρετήσουν .Αφου και τα ανταλλακτικά του ψυγείου εγώ έστειλα τελικά mail στην Ariston και με εξυπηρέτησαν φαντάσου.:rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάντως που διαλέγω τώρα τα ηλεκτρικά μου δεν πρόκειτε καν να κοιτάξω τα ΝΕΦ με όλα αυτά που διαβάζω. Και ελπίζω να τα διαβάζουν πολλοί και να πέσουν οι πωλήσεις τους. Ίσως έτσι να γίνουν πιο υπέυθυνοι και πιο εξυπηρετικοί. Ντροπή!!!

Ακουστε λοιπό το απίστευτο που μου είπαν απο την εταιρεία αφού τους πίεσα να μιλήσουμε σήμερα.Επείδη η κουζίνα μου είπαν είναι ουσιαστικά αχρησιμοποιήτη και επειδή την έχω μονο 3 χρόνια μου κάνουν προσφορά 60% απο την καινούρια που κυκλοφορεί τώρα (προσοχή για να αλλάχτει μόνο ο φούρνος )το νεό δηλ.μοντέλο που έχει αντικαταστήσει το δικό μου και πρέπει να δώσω 503 € να τα καταθέσω μετρητοίς στον λογαριασμό και να περιμένω 3-5 εργάσιμες για να μου την στείλουν.

Εννοείτε ότι δεν πρόκειται να την αγοράσω και τώρα ετοιμάζω το Fax για το Ινκα αλλά ρε παιδιά το ένα μετά το άλλο ΄μου έρχεται τώρα πρέπει να αγοράσω και καινούρια κουζίνα .:oops::oops:

Αχ παιδια τα νεφ ειναι ομορφα αλλα τα χειροτερα στην αγορα...εμενα η μαμα μου ειχε ενα ψυγειο κι ουτε 2 χρονια δε κρατησε. Μπος ή πιτσος...εγγυηση..

Και ομως, neff pitsos bosch ειναι το ιδιο εργοστασιο.

Nα τους κανεις καταγγελια.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

και μια άλλη εταιρεία gaggenau μάλιστα όταν του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω αφου με 600-800 πάιρνω καινούρια μου είπε ναι αλλά θα πρέπει να αλλάξετε και τα μάτια δηλ.τι εννοούσε ότι τα μάτια της κουζίνας αξίζουν άλλα 500 γιατί κάπως έτσι το κατάλαβα τον μα%^^%κα

Διαφημίσεις

Η neff δεν ειναι pitsos - bosch.Ειναι χωριστα εργοστασια.Εγω πηρα ηλεκτρικα pitsos απ το εργοστασιο και ειναι μαζι με την bosch και τη siemens.:D:D:D

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Καλα διαβαζω αυτα ποιυ γραφετε και ειλικρινα δεν ξερω τι να πω, ειναι απαραδεκτοι... Κι εγω που νομιζα οτι ειναι πολυ καλη εταιρεια... Παντως τα δικα μου ειναι Pitsos & Bosch και ειμαι πολυ ευχαριστημενη (3 χρονια δεν εχουν παθει το παραμικρο)...

Να απευθυνθεις στ ΙΝΚΑ οπωσδηποτε, μην τους αφησεις ετσι!!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Η neff δεν ειναι pitsos - bosch.Ειναι χωριστα εργοστασια.Εγω πηρα ηλεκτρικα pitsos απ το εργοστασιο και ειναι μαζι με την bosch και τη siemens.:D:D:D

Και γιατι στη Βαρυμπομπη που ειναι η εκθεση του ομιλου ειναι ολες μαζι?

tyazp2.png

C9SDp2.png

Αχ ρε παιδιά μάλλον με έχουν μουτζώσει , πρίν απο 1μήνα μου έπεσε το ταβάνι -σοβάς του σπιτιού (3χρόνια σπίτι)οπότε πέρασα γυψοσανίδα ολο το σπίτι για να είμαι σίγουρη , μετά χάλασε το πρεσσοσίδερο, η μικρή μπήκε στο νοσοκομείο , μετά μπήκα εγώ , χάλασε το πλυντήριο πήρα καινούριο την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα η κουζίνα ε πόσο ποια :mad::(:(:(:(:(και μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες απο το ΙΝΚΑ και αν γίνει τίποτα εγώ τι θα κάνω θα πηγαίνω στις γειτόνισσες για να ψήνω.

(Το καλό μου το είπε ο άντρας μου -Σε εκδικήθηκε ο φούρνος για τα φαγητά που φτιάχνεις και κάηκε-τουλάχιστον έχει χιούμορ ο κακομοίρης:eek:)

και μια άλλη εταιρεία gaggenau μάλιστα όταν του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω αφου με 600-800 πάιρνω καινούρια μου είπε ναι αλλά θα πρέπει να αλλάξετε και τα μάτια δηλ.τι εννοούσε ότι τα μάτια της κουζίνας αξίζουν άλλα 500 γιατί κάπως έτσι το κατάλαβα τον μα%^^%κα

Ναι και η gaggenau ειναι μαζι, αλλα την ξεχασα γιατι μια φορα που τα ειδα, επαθα black out με τις τιμες:P

να τι βρηκα στο site της σελιδας

Μέσα σε ένα περιεκτικό χαρτοφυλάκιο μαρκών, οι κύριες μάρκες Bosch και Siemens είναι κορυφαία ονόματα σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Με έξι επιπλέον μάρκες (Gaggenau, Neff, Thermador, Constructa, Viva και Ufesa), η BSH ικανοποιεί τις μεμονωμένες και διαφορετικές επιθυμίες των καταναλωτών σε σχέση με τις μάρκες και τα προϊόντα τους. Πέντε περιφερειακές μάρκες (Pitsos, Profilo, Balay, λυγξ και Coldex) εξασφαλίζουν μια λεπτή εικόνα και υψηλές μετοχές αγοράς στις αντίστοιχες χώρες τους.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Κρατάω στα χέρια μου το χαρτί του Service και γράφει ανωνυμη βιομηχανικη εταιρεία Bosch -Siemens -Gaggenau-Neff-Pitsos:idea:

Η δικιά μου η κουζίνα Neff την πήρα το 2000 και είναι μια χαρά, βρε κορίτσια. Με το service όταν χρειάστηκε ν' αλλάξω ένα διακόπτη δεν είχα κάποιο πρόβλημα, εκτός του ότι το ανταλλακτικό ήταν ακριβό

74Qtp3.png2SeRp3.png

Και γιατι στη Βαρυμπομπη που ειναι η εκθεση του ομιλου ειναι ολες μαζι?

Το εργοστασιο βρισκεται στον Ρεντη πισω απ τα village.Απο κει πηρα κ τα ηλεκτρικα μου και δεν υπηρχαν neff.Ετσι μου ειπε και ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε.Τωρα αν κανω τοσο λαθος....μπορει.....:P:p:p:p

Τωρα ειδα τα υπολοιπα ποστς.Εχετε δικιο.ΟΚ.Σορρυ για την παρεμβαση απλα ετσι νομιζα.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Ναι και η gaggenau ειναι μαζι, αλλα την ξεχασα γιατι μια φορα που τα ειδα, επαθα black out με τις τιμες:P

Αυτή ακριβώς ήταν η βλακεία μου θεώρησα ότι , ότι πληρώνεις παίρνεις αφού το καινούριο μοντέλο που μου είπαν αυτοί είναι ακόμα πιο φθηνό απο αυτό που είχα αγοράσει εγώ(δηλ.μου το είχε κάνει δώρο η πεθερά μου για να λέμε την αλήθεια για το΄γάμο)1.000-1200 νομίζω το ειδα στον Κωτσόβολο:(

Το εργοστασιο βρισκεται στον Ρεντη πισω απ τα village.Απο κει πηρα κ τα ηλεκτρικα μου και δεν υπηρχαν neff.Ετσι μου ειπε και ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε.Τωρα αν κανω τοσο λαθος....μπορει.....:P:p:p:p

Τωρα ειδα τα υπολοιπα ποστς.Εχετε δικιο.ΟΚ.Σορρυ για την παρεμβαση απλα ετσι νομιζα.....

Γιώτα και πως το πήρες απο το εργοστάσιο ήταν καλύτερες οι τιμές γιατί κάτι πρέπει να κάνω και γρήγορα.:cry: