Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιοδος μετα τη γεννα

Recommended Posts

γεννησα πριν 2 μηνες και τωρα που μου ηρθε περιοδος χανω πολυ αιμα παρα πολυ αιμα.το εχει παθει καμια και πως το αντιμετωπισατε?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

Και εγώ έχανα και χάνω αρκετό αίμα στις πρώτες περιόδους μετά την γέννα. Εγώ δεν είχα ανησυχήσει μιας και το υπερβολικά πολύ αίμα (φορούσα τις σερβιέτες που είχαμε στο μαιευτήριο και τις άλλαζα το πολύ σε 2 ώρες) κράτησε για 3 με 4 μέρες!Αν πάντως ανησυχείς, μίλησε με τον γιατρό σου. Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό πάντως μιας και καθαρίζεις! Περαστικά!!!:P:p:p

LCizp3.pngI0Pwp3.png

σ ευχαριστω για την απαντηση σου.δυστυχως δε κρατησα τις σερβιετες απο το μαιευτηριο χρησιμοποιω τις always night αλλα δε με καλυπτουν ειδικα τη νυχτα δε ξερω τι να κανω.μιλησα με το γιατρο μου μου ειπε να παρω ponstan η mitrotan τα δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν ειδα μειωση.τη μερα κατι γινεται αλλαζω καθε 2 ωρες αλλα τη νυχτα γινομαι χαλια.ειναι φυσιολογικο μεν ταλαιπωρια δε...

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Ούτε εμένα μου έφτασαν οι σερβιέτες του μαιευτηρίου και πήρα κάτι Always χοντρές και όχι Ultra. Ακόμα και τώρα αυτές φοράω τις πρώτες 3 μέρες και τα βράδια τις βάζω δύο δύο. Θα περάσει και αυτό!:P:p:p

LCizp3.pngI0Pwp3.png

elizabeth, και εγώ το ίδιο. Είναι η δεύτερη φορά που έχω περίοδο μετά την γέννα και συνεχίζει με πολύ αίμα. Εγώ πήρα κάτι της every Day XXL. Με κάλυψαν αρκετά.Είναι τεράστιες.

Διαφημίσεις

θα δοκιμασω κ εγω αλλες σερβιετες να δω.για ποσες περιοδους θα ειναι ετσι η ροη?ελπιζω οχι για παντα....

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

• 2 years later...

καλησπερα κοριτσια! γεννησα πριν 7 μηνες περιπου και περιοδος για πρωτη φορα μου ηρθε στους 3 μηνες μετα την γεννα! τους 2 πρωτους μηνες ειχα αρκετο αιμα αλλα οκ. την 3η φορα ηταν κανονικα τωρα τον 4ο μηνα που ειναι η περιοδος οεο;ειχα μια καθυστερηση 10 ημερων απο την αναμενομενη περιοδο,εκανα τεστ για να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι εγκυος και την επομενη του τεστ εχω συνεχομενα καφε υγρα εδω και καμια εβδομαδα! τον γιατρο δεν τον εχω παρει τηλεφωνο αλλα θα το κανω οπωσδηποτε την τριτη!

εχει συμβει σε καμια κοπελα αυτο;

να σημειωσω οτι και πριν την εγκυμοσυνη δεν ειχα σταθερη περιοδο!!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Μου ήρθε περίοδος 9μήνες μετά την γέννα.Έπαθα σοκ με το πόσο αίμα είχα και για πόσες μέρες:shock:...Σερβιέτες χρησιμοποιώ τις every day XL και σώθηκα:).Ο μικρός είναι τ΄ωρα 23μηνών και τώρα πια άρχισε να μειώνεται το αίμα μετά από τόσον καιρό:roll:.Όσο για καθυστερήσεις έχω κι εγώ τις κλασικές που είχα πριν την εγκυμοσύνη ένας κύκλος άλλο πράμα σας λέω:mrgreen:.Από30-45μέρες...Καλό:mrgreen:;

Εμένα μου ήρθε μετά άπό δυο μήνες. Τις πρώτες 5 μέρες ειχα κι εγώ αιμοραγία. Χρησιμοποίησα τις σερβιέτες του μαιευτηρίου. Την επόμενη περίοδο πάλι είχα περισσότερο αίμα από το κανονικό και φορούσα τις always για μεγάλη ροή. Το βράδυ έβαζα δυο μαζί γιατί λερωνόμουν.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Μου ήρθε περίοδος 9μήνες μετά την γέννα.Έπαθα σοκ με το πόσο αίμα είχα και για πόσες μέρες:shock:...Σερβιέτες χρησιμοποιώ τις every day XL και σώθηκα:).Ο μικρός είναι τ΄ωρα 23μηνών και τώρα πια άρχισε να μειώνεται το αίμα μετά από τόσον καιρό:roll:.Όσο για καθυστερήσεις έχω κι εγώ τις κλασικές που είχα πριν την εγκυμοσύνη ένας κύκλος άλλο πράμα σας λέω:mrgreen:.Από30-45μέρες...Καλό:mrgreen:;

βρε mammy in love πες μας πόσο καιρό θήλασες, 9 μήνες μετά είναι πολύ !!! Εγώ γέννησα πριν απο 5 μήνες και ακόμα περιμένω. Γέννησα φυσιολογικά και θήλασα για 3 μήνες, η γυναικολόγος μου μου είπε να περιμένω 3 μήνες απο τότε που σταμάτησα να θηλάζω, δηλαδή μέχρι τέλος μαρτίου. Εάν δεν μου έρθει να πάω να με δει.

Διαφημίσεις

μμμμμμ και εγω ακομα θηλαζω και περιοδος ακομα γιοκ,τι καλα......και πανε 11 μηνες απο τοτε που γεννησα,μηπως πρεπει να ανυσηχησω?μια χαρα ομως εχω βολευτει χωρις περιοδο.......

και εγω θηλασα για 5 μηνες αλλα η περιοδος μου ηρθε στους 3 μηνες! αυτο ειναι αναλογα με την γυναικα! εμενα με ανησυχει που εχω τωρα αυτα τα καφετια συνεχομενα! λετε να ειναι φυσιολογικο; φανταζομαι ειναι νωρις να ειναι σταθεροποιημενος ο κυκλος;; ουυυυυυυυυυυυφ θα σκασω μου φαινεται πρεπει να επισκεφτω την ενδοκρινολογο:(

και εγω θηλασα για 5 μηνες αλλα η περιοδος μου ηρθε στους 3 μηνες! αυτο ειναι αναλογα με την γυναικα! εμενα με ανησυχει που εχω τωρα αυτα τα καφετια συνεχομενα! λετε να ειναι φυσιολογικο; φανταζομαι ειναι νωρις να ειναι σταθεροποιημενος ο κυκλος;; ουυυυυυυυυυυυφ θα σκασω μου φαινεται πρεπει να επισκεφτω την ενδοκρινολογο:(

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω οταν ειχα αυτα τα καφετια μια μερα κ 2 μερες αιμα αλλα πολυ λιγοτερο της περιοδου ημουν ηδη 5 εβδομαδων:shock::shock::shock: θα μπορουσα να μην το δωσω καν σημασια με την μικρη ροη που ειχα!η γιατροσ μου ειπε οτι αυτο οφειλοταν στην εμφυτευση (καπως ετσι τεσπα) :mrgreen:

2009-2011

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω οταν ειχα αυτα τα καφετια μια μερα κ 2 μερες αιμα αλλα πολυ λιγοτερο της περιοδου ημουν ηδη 5 εβδομαδων:shock::shock::shock: θα μπορουσα να μην το δωσω καν σημασια με την μικρη ροη που ειχα!η γιατροσ μου ειπε οτι αυτο οφειλοταν στην εμφυτευση (καπως ετσι τεσπα) :mrgreen:

χαχα λες να ειμαι εγκυος;:shock: εκανα ομως τεστ με καμια 10αρια μερες καθυστερηση αλλα βγηκε αρνητικο! θα παω και για β χοριακη!

Διαφημίσεις

• 5 years later...

Κορίτσια εάν κατάλαβα καλά από τα λίγα που διάβασα, μπορεί να μας έρθει περίοδος είτε θηλαζω είτε οχι;;;; εγώ θηλαζω(λέμε τωρα...) αλλά ο μπέμπης πίνει πολύ λίγο από εμένα 3-4 λεπτά κ μετά ή με εχει για πιπιλα ή εάν πίνει πολύ με αφήνει κ τσιρίζει. Μετά πίνουμε ξένο.

Ακόμη κ εάν δεν του δώσω στήθος για πολλές ώρες δεν αισθάνομαι πρησμένη ούτε πονάω. Δεν θα επρεπε;;; άρα έχω πολύ λίγο γαλα;;;; ενώ σταμάτησα με τα λοχεια (άργησα όμω, εάν θυμάμαι καλά έκανα 50 μέρες) είχα μετά υγρά(λευκά προς κιτρινα), πότε πολλά πότε λιγα σήμερα είχα ξανά αίμα!

Αναρωτιέμαι εάν είναι περιοδος;;;(έχω κ κάτι μικρό πονακια που μου θυμίζει περίοδο).

Ή δεν τελείωσα με τα λοχεια;;;;

Κορίτσια εάν κατάλαβα καλά από τα λίγα που διάβασα, μπορεί να μας έρθει περίοδος είτε θηλαζω είτε οχι;;;; εγώ θηλαζω(λέμε τωρα...) αλλά ο μπέμπης πίνει πολύ λίγο από εμένα 3-4 λεπτά κ μετά ή με εχει για πιπιλα ή εάν πίνει πολύ με αφήνει κ τσιρίζει. Μετά πίνουμε ξένο.

Ακόμη κ εάν δεν του δώσω στήθος για πολλές ώρες δεν αισθάνομαι πρησμένη ούτε πονάω. Δεν θα επρεπε;;; άρα έχω πολύ λίγο γαλα;;;; ενώ σταμάτησα με τα λοχεια (άργησα όμω, εάν θυμάμαι καλά έκανα 50 μέρες) είχα μετά υγρά(λευκά προς κιτρινα), πότε πολλά πότε λιγα σήμερα είχα ξανά αίμα!

Αναρωτιέμαι εάν είναι περιοδος;;;(έχω κ κάτι μικρό πονακια που μου θυμίζει περίοδο).

Ή δεν τελείωσα με τα λοχεια;;;;

Επειδή δίνεις ξένο κυρίως, ουσιαστικά έχεις απογαλακτίσει.