Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια σύλληψης - επαφές

Recommended Posts

Μπηκα και γω στη παρέα σας αν και μου είναι πολυ δύσκολο να ανοιγομαι

Εγω αντιμετοπίζω ένα θέμα που απ'ότι έχω διαβάσει εδω καμμια άλλη κοπέλα δεν έχει αναφέρει.

Μου είναι πολυ δύσκολο να μιλήσω για αυτό αλλά δεν έχω άλλη επιλογή.

Είμαι κάτι παραπάνω απο έναν χρόνο παντρεμένη και υποτίθεται οτι ξεκινήσαμε προσπάθειες απο τον Ιούλιο.

Όταν λέμε προσπάθειες όμως εννοούμε ότι ερχόμαστε σε επαφή 1 ή το πολύ 2 φορές το μήνα και αυτές όχι βέβαια όταν είμαι σε γόνιμες ημέρες αλλά όταν θέλει ο άντρας μου (γιατι κατά παραγγελία λέει δε μπορεί να λειτουργήσει....)

Έχω χρόνια το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς για εμένα είμαι με έναν άνθρωπο που είναι σε όλα άψογος εκτός απο αυτό.Η επαφή μας είναι μετρημένη ...

Δε θέλω να συζητήσω αυτό (έτσι και αλλιώς με ενοχλεί ακόμα και να το σκέφτομαι, κουράστικα βλέπετε μετά απο τόσα χρόνια) αλλα αναρωτιέμαι και με έχει πιάσει άγχος πως βλέπω άλλες κοπέλες που κάνουν 5-10 φορές έρωτα και δε πιάνουν παιδί εγώ πως είναι δυνατόν να συλλάβω ??

Σαν να μην έφθανε αυτό , έχουμε δυστυχώς και οι 2 στίγμα μεσογειακής αναιμίας που σημαίνει οτι ακόμα και να μείνω φυσιολογικά δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι θα είναι υγιές το μωρό....

Είμαι 33 ο χρόνος περνάει όλοι γύρω με πιέζουν και με αγχώνουν δε μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι και δε ξέρω πια τι να κανω ...

Διαφημίσεις

Liontarina sofia καλώς όρισες! Αν προσπαθείς μόλις 3 μήνες νομίζω είναι πολύ νωρίς ν'αγχώνεσαι. Για τη συχνότητα της επαφής που λες ότι είναι μετρημένη, άποψή μου είναι ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας είναι θέμα χρόνου να..κάτσει το μωράκι! Αν μπορείς βέβαια κ εσύ ν'αυξήσεις τις επαφές σας τις γόνιμες μέρες ακόμα καλύτερα (πάρε αν θες τεστάκια ωορρηξίας για σιγουριά)! Και δε χρειάζεται να του λες κάθε φορά πότε είναι οι γόνιμες μέρες σου, άστον να μην ξέρει., για να μην αγχώνεται και νιώθει προγραμματισμένος!:wink: Εύχομαι να έρθει γρήγορα το μπεμπάκι σας!

age.png

S'euxaristw gia thn apanthsh !

Kai kuriws sto oti de stathikes sto gnwsto thema .....

H anhsuxia mou omws einai oti vlepw oti oles oi kopeles anhsuxoun kai me tis 10 fores prospatheia to mhna fantasou to diko mou agxos....

De xerw an prepei na piesw gia exwswmatikh logw stigmatos h na kanoume prospatheia opws leei kai o giatros mou kai an to prwto den einai ugies na to skeftoume ...

Η αλήθεια είναι πως με αυτή τη συχνότητα είναι δύσκολο. Συνήθως οι γιατροί θέλουν τουλάχιστον 6 φορές το μήνα (εάν θυμάμαι καλά). Αλλά μην αγχώνεσαι και μη τον αγχώνεις. Δε χρειάζεται καθόλου να του αναφέρεις πότε είναι οι γόνιμες ημέρες. Προσπάθησε όμως εκείνες τις ημέρες να τον αποπλανείς. Τώρα το πως είναι σίγουρα δύσκολο.

Εάν έχεις προσπαθήσει όλους τους τρόπους, από τους πιο αισχρούς ως τους πιο απλούς και δεν κατάφερες τίποτα, τότε μήπως να μιλούσατε με κάποιον ειδικό; Υπάρχει το ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) και η ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του κέντρου είναι: 2310 99 90 99.

γεια σου σοφία!

Κατ' αρχήν μην πιέζεσαι και αγχώνεσαι από τους άλλους!

Το παιδί είναι δικό σας θέμα.

Συμφωνώ με την Αργυρώ πάρε τα τεστάκια χωρίς να πεις τίποτα και αναλόγως πράξε. Φτιάξε λίγη ατμόσφαιρα στα σπίτι και όλα θα γίνουν. Ετσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Τώρα αυτό με τη μεσογειακή αναιμία, το έχετε ψάξει αρκετά; Εχετε τον ίδιο τύπο στίγματος;Μόνο αν έχετε κι οι δυο τον ίδιο τύπο στίγματος, υπάρχει πιθανότητα 25% το παιδί να πάσχει. Αν εσύ έχεις α κι αυτός β ή αντίστροφα, δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Μεσογειακής Αναιμίας στο Πάιδων για πλήρη διερεύνηση του θέματος.

Η άλλη λύση βέβαια είναι η απ' ευθείας εξωσωματικη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σας βρίσκει σύμφωνους.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία

Διαφημίσεις

Dawn το χω προσπαθησει και αυτο έχω μιλήσει μαζί του

Τα χω προσπαθησει όλα αλλα μόνη μου εκεί είναι το θέμα

Υπάρχει άρνηση απο τη πλευρά του

Προσπαθώ απλα να μη το σκέφτομαι (υπάρχουν καλές μέρες και κακές σε αυτό) αλλά με το θέμα του μωρού δε ξέρω γιατί έχω κολλήσει και μέ έχει αγχώσει ότι μεγαλώνω και με το στίγμα τα χρονικά περιθώρια είναι πιο δύσκολα ...

Ξέρω τι σημαίνει άρνηση. Αλλά ίσως αν μιλούσες εσύ μαζί τους, να σου έδιναν λύσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί και μπορείς να κάνεις.

Καλή μου, μπορεί να έρθει το μωρό και με μια φορά μόνο. Πόσες και πόσες εγκυμοσύνες έχουν γίνει από ένα τυχαίο βράδυ. Γιατί να μη συμβεί και σε εσάς. Καλύτερα να το βγάλεις από το μυαλό σου και να δώσεις χρόνο στους εαυτούς σας. Άσε να περάσει ένας χρόνος και βλέπεις.

Δε το γραψα καλά πρίν

Εγω έχω μιλήσει μαζί τους ο άντρας μου αρνείται να το κάνει

Dawn μακάρι να χεις δίκιο μακάρι να είμαι τυχερή

Όσο αφορά να το βγάλω απο το μυαλό μου αυτό όποια κοπέλα το κατάφερε ας μου πεί και εμένα τη συνταγή pleaseeee :)

Δε ξέρω ειλικρινά το σκέφτομαι συνέχεια και δε μιλάω σε κείνον γιατί όποτε συζητάω τό θέμα αμύνεται και μου αναφέρει ¨με πιέζεις, με αγχώνεις'' είναι συγκεκριμένη η απαντηση

Έχώ αρχίσει να μη θέλω να βρίσκομαι ούτε και με δικούς μου ανθρώπους που θα χαρούν τόσο πολύ με τον ερχομό ενός παιδιού αλλα με ρωτάνε συνέχεια και δεν το αντέχω

Liontarina sofia αυτό είναι το πιο εκνευριστικό απ'όλα, να θέλες να κάνεις την προσπάθειά σου, να είσαι μέσα στο άγχος και να'χεις και τους απ'έξω να σε πιέζουν..:mad: Το'χω ζησει, έμεινα έγκυος στα δύόμιση χρόνια γάμου με εξωσωματική λόγω ασθενοσπερμίας του συζύγου, κ όλο αυτό τον καιρό είχα αγανακτήσει με τις..φιλικές παροτρύνσεις του καθένα!

Τώρα έχει ξεκινήσει νέο σήριαλ: "πότε θα κάνετε ένα αδερφάκι στο παιδί;;;"

Εσύ προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένη στο στόχο σου (μπεμπέ:lol:) και θα έρθει με τον ένα ή μετον άλλο τρόπο.

age.png

Διαφημίσεις

Liontarina Sofia καλησπερα και απο μενα. Καταλαβαινω τι ειναι η αρνηση, το ζω κι εγω καποιες φορες. Δεν ειμαι απο τις εκεινες που ο αντρας τους τις στριμωχνει οπου βρει :wink:. Βεβαια οταν αυτο γινεται ειναι εκρηξη, γιατι αλλιως δεν μασ εσωζε τιποτα. Τελοσπαντων, δεν ξερω τι κουραγιο και διαθεση εχεις, αλλα νομιζω οτι οι αντρες θελουν και το αλατοπιπερο τους. Ισως καποια απο αυτα τα μυστικα κολπα που εχουμε εμεις οι γυναικες, ενα ωραιο αρωμα, λιγη μουσικουλα να φτιαξει καπως την ατμοσφαιρα και την διαθεση. Και επιπλεον, παψε να το συζητας. Αφησε εκεινον να αναλαβει δραση μετα απο την δικη σου παροτρυνση και ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα...

LQvip2.png

δεν ξερω ανα θα σε ξεαγχωσω αλλα μην το αποκλειεις οτι θα τα καταφερεις.εγω εμεινα εγκυος με 2 φορες που καναμε ελευθερα και μαλλον την πρωτη απο οτι υπολογιζω..και ημουν 35.

μια φιλη,39,δεν ειχε κ αυτη σχεδον καθολου επαφες, πχ μια στο 3μηνο και οταν σκεφτηκε για παιδι εκανε 3 συνεχομενες κ της εκατσε..μακαρι και σε σενα!

κ εγω εμεινα εγγυος με 3 φορες το μηνα επαφη..μετα εφυγα για μιαμιση βδομαδα κ υποτιθεται οτι εχασα τις γονιμες :)

λοιπον, εγω θα σταθω κ στο θεμα του σεξ, χωρις να θελω να γινω αδιακριτη...αλλα θελοντας να σου πω την αποψη μου.

εμεις ειμαστε ενα ζευγαρι που υπαρχουν μηνες οπου απλα δεν υπαρχει διαθεση αλλα μονο κουραση. εμεις αποφασισαμε να κανουμε ελευθερα τον Μαρτη, εμεινα εγγυος τον Αυγουστο που ειμασταν χαλαροι απο δουλειες. τον Μαη ελειπα ταξιδι, τον Ιουνη τσακωνομασταν κ ειχαμε αχγος (χαχαχα) τον Ιουλιο ειχαμε τα κουμπαρια καλεσμενα....κ τον Αυγουστο εμεινα...

μην μετρας μερες, απολαυσε τον ερωτα, κανε του κ εσυ κανα κολπο, μην περιμενεις μονο απο εκεινον...το σεξ ειναι ενα θεμα που αφορα κ τους δυο. μη κανεις σεξ για να μεινεις εγγυος αλλα να απολαυσεις τον αντρα σου, εαν το καταφερεις αυτο μπορει κ με μια φορα να μεινεις ;)

φιλια πολλα κ θετικη σκεψη πανω απ ολα!!!

fairymummy σ'ευχαριστω και σου εύχομαι ειλικρινά με το καλό το μωράκι σου !!

Επειδη το αντιμετωπίζω καποια χρόνια όλο αυτό πίστεψε με έχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ....το εννοώ

Απλά όσο μέσα σου πια μεγαλώνει η επιθυμία της μητρότητας τόσο σε αγχώνει αυτό το θέμα ιδιαιτέρως όταν βλέπω και ακούω πόσο δυσκολο είναι για αρκετές κοπέλες να συλλάβουν

Εκεί με πιάνει το άγχος και λέω γιατί να είμαι εγώ η εξαίρεση?

Και έπειτα είναι αυτό το άγχος που σίγουρα παίζει ρόλο

Πείτε μου βρε κορίτσια πως αποβάλεται αυτό το άγχος γιατί εγώ όσο και αν προσπαθώ τόσο δε το καταφέρνω

Ειδικά όταν περνάει άλλος ένας μήνας και χάνονται για άλλη μια φορά οι γόνιμες και άντε παλι απο την αρχή τρελένομαι

Διαφημίσεις

Kαλώς ήρθες στο φορουμ και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...

Εχω μια πολύ καλή φίλη που αντιμετώπιζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με'σενα για πολλά χρόνια...

δυστυχώς πριν λίγους μήνες χώρισε, δεν πήγαινε άλλο...

σίγουρα μόνο το σεχ δεν είναι το σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση αλλά δεν παύει να είναι από τα πιο σημαντικά..

rQGhp3.png

Ξέρω τις δυσκολίες ξέρω πόσο σημαντικό είναι έχω κάνει τις επιλογές μου το παλεύω και ξέρω πώς νιώθω για τον άντρα μου και πως αντισταθμίζεται όλο αυτό..

Το θέμα είναι η προσπάθεια σύλληψης

Και παίρνω κουράγιο που κάποιες κοπέλες βλέπω ότι έμειναν με λίγες προσπάθειες

Ξέρω τις δυσκολίες ξέρω πόσο σημαντικό είναι έχω κάνει τις επιλογές μου το παλεύω και ξέρω πώς νιώθω για τον άντρα μου και πως αντισταθμίζεται όλο αυτό..

Το θέμα είναι η προσπάθεια σύλληψης

Και παίρνω κουράγιο που κάποιες κοπέλες βλέπω ότι έμειναν με λίγες προσπάθειες

Επειδή ίσως να μην έχω καταλάβει σωστά ή να μην το έχεις ξεκαθαρίσει εσύ αρκετά........... ο άντρας σου θέλει να κάνετε παιδί ? Εγώ κατάλαβα έτσι όπως τα γράφεις ότι δεν ΄΄καίγεται κιόλας '' για παιδί. Κάνω λάθος?

θα συμφωνήσω με την Σωτηρία γλυκιά μου. Σίγουρα δεν καίγεται ο άντρας σου για παιδί αυτήν την στιγμή και ίσως με αυτήν την στάση παίρνει παρατάσεις. Μήπως θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του αυτή την εκδοχή? Το σεξ είναι μόνο ευχάριστο και δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδρά έτσι. Βεβαίως όπως είπανε και οι άλλες κοπέλες θα πρέπει να γνωρίζεις με κάποιον τρόπο τις γόνιμες μέρες σου και να κάνεις προσπάθειες να "φτιάξεις ερωτική ατμόσφαιρα" εκείνες τις μέρες. Οσο για το στίγμα.. έχω φίλη που έκανε ένα υγιέστατο μωράκι μετά απο 8 μήνες προσπάθεια και είχανε στίγμα και οι δύο τους.

Σιγουρα υπαρχουν λυσεις οπως η σπερματεγχυση οπως ειπε και το katerinaki, ομως δεν νομιζω οτι αφορουν την περιπτωση της Σοφιας. Να μην υπαρχουν περαιτερω προβληματα και να καταφυγεις σε τετοιες λυσεις επειδη υπαρχει αρνηση φυσιολογικης προσπαθειας, ειναι μαλλον παραλογο. Εγω (και μιλαω εκ πειρας) πιστευω οτι θα πρεπει να το θεσεις ως κατι πολυ σημαντικο για σενα. Δεν μπορει ο αντρας σου (που κατα τα αλλα οπως ειπες ειναι αψογος) που σε αγαπαει και σε νοιαζεται, να μην καταλαβαινει αυτην την λαχταρα σου και αρα να μην ενεργει προς επιτευξη του σκοπου σας. Και ενταξει ολη την υπολοιπη ζωη σου, οπως ειπες, κανεις τις επιλογες σου και συμβιβαζεσαι, αλλα αφου μπηκατε στην διαδικασια συλληψης πρεπει να ακολουθηθουν καποιοι κανονες. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ, αλλα επειδη εχω σπαταλησει πολυ χρονο σκεπτομενη παρομοιο θεμα, πιστευω πως πρεπει να εισαι ακλονητη στην αποφαση σου και μακαρι να μπορεσεις να τον πεισεις...

LQvip2.png

Kορίτσια για άλλη μια φορά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Έχουμε αποφασίσει απο κοινού οτι θέλουμε να κάνουμε παιδι απο τον Ιούλιο και απο τότε ήταν η πρώτη φορά στη σχέση μας που κάναμε ελεύθερα ενώ μέχρι τότε δε το είχε κάνει ποτέ.

Άρα θεωρητικά βάσει της γενικότερης στάσης του αυτό δείχνει οτι θέλει και εκείνος.

Όταν όμως ''πιέζω'' όπως συνηθίζει να λέει εξηγώντας του ότι εφόσον θέλουμε και οι 2 πρέπει να αυξήσουμε την επαφή τις γόνιμες ημέρες εκεί του βγαίνει άμυνα και λέει οτι τίποτα δε μας πιέζει χρονικά και χαλαρα και να μην τον αγχώνω κλπ κλπ

Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πιστεύω ότι ακόμα και όλα καλά να ήταν ποτέ δε θα μπορούσε να συγκριθεί η δική του ανάγκη με την δική μου

Είναι θέμα φύσης

Τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ

Σε αυτό έχεις απολυτο δίκιο. Η μητρότητα με την πατρότητα δεν συγκρίνονται. Εσύ πάντως αφού έχεις πειστεί οτι θέλει παιδί και ελευθερώσατε και την επαφή γιατί πιστεύεις οτι αντιδρά έτσι? Μήπως πιέζεις πολυ? Στην πίεση δεν αντιδρά θετικά κανένας. Αν όχι γιατί αντιδρά έτσι? τι πιστεύεις?

Kορίτσια για άλλη μια φορά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Έχουμε αποφασίσει απο κοινού οτι θέλουμε να κάνουμε παιδι απο τον Ιούλιο και απο τότε ήταν η πρώτη φορά στη σχέση μας που κάναμε ελεύθερα ενώ μέχρι τότε δε το είχε κάνει ποτέ.

Άρα θεωρητικά βάσει της γενικότερης στάσης του αυτό δείχνει οτι θέλει και εκείνος.

Όταν όμως ''πιέζω'' όπως συνηθίζει να λέει εξηγώντας του ότι εφόσον θέλουμε και οι 2 πρέπει να αυξήσουμε την επαφή τις γόνιμες ημέρες εκεί του βγαίνει άμυνα και λέει οτι τίποτα δε μας πιέζει χρονικά και χαλαρα και να μην τον αγχώνω κλπ κλπ

Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πιστεύω ότι ακόμα και όλα καλά να ήταν ποτέ δε θα μπορούσε να συγκριθεί η δική του ανάγκη με την δική μου

Είναι θέμα φύσης

Τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ:oops:

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ(ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ), ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΜΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ:oops:

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ?

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ 3 Η ΚΑΙ 4:D

Εllika μακαρι να χεις γρήγορα καλά νεα κουκλα μου ¨)

Δε ξέρω τι να πω....

Επείδη όπως είπα ξεκινήσαμε ελεύθερα απο τον Ιούλιο πιστεύω οτι το θέλει

Σίγουρα όμως όχι όσο εγώ

Μπορεί να έχετε δίκιο ρε κορίτσια μπορεί όντως αν το ήθελε τόσο όσο εγώ να έκανε περισσότερες προσπάθειες

Έπεσα τώρα..¨(