Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια σύλληψης - επαφές

Recommended Posts

Kορίτσια για άλλη μια φορά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Έχουμε αποφασίσει απο κοινού οτι θέλουμε να κάνουμε παιδι απο τον Ιούλιο και απο τότε ήταν η πρώτη φορά στη σχέση μας που κάναμε ελεύθερα ενώ μέχρι τότε δε το είχε κάνει ποτέ.

Άρα θεωρητικά βάσει της γενικότερης στάσης του αυτό δείχνει οτι θέλει και εκείνος.

Όταν όμως ''πιέζω'' όπως συνηθίζει να λέει εξηγώντας του ότι εφόσον θέλουμε και οι 2 πρέπει να αυξήσουμε την επαφή τις γόνιμες ημέρες εκεί του βγαίνει άμυνα και λέει οτι τίποτα δε μας πιέζει χρονικά και χαλαρα και να μην τον αγχώνω κλπ κλπ

Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πιστεύω ότι ακόμα και όλα καλά να ήταν ποτέ δε θα μπορούσε να συγκριθεί η δική του ανάγκη με την δική μου

Είναι θέμα φύσης

Τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ

Α ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΥΣΚΟΛΗ:oops: ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΗ?;) ΚΑΝΤΟΥ ΝΑΖΑΚΙΑ:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω που εμεινα εγκυος την 5η μερα του κυκλου χωρις να εχω κανενα ορμονικο προβλημα ή γυναικολογικο θα σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι δεν υπαρχουν γονιμες και μη γονιμες μερες. καλλιστα μπορει να μεινεις εγκυος οποιαδηποτε μερα λεει η εμπειρια μου, οποτε σταματα τις αρνητικες σκεψεις και σταματα να το σκεφτεσαι γενικα.ειμαι σιγουρη οτι ο πελαργος θα σου χτυπησει την πορτα!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μην στεναχωριέσαι. Είσαι σε καλό δρόμο. Αρκεί να σου πω οτι έχω και εγώ 1 χρόνο παντρεμένη μετά από πολλά χρόνια σχέσης, είμαι 37 χρονών και ο άντρας μου δεν θέλει ΄να ελευθερώσουμε την επαφή. Πάντως μέχρι να καταλάβω οτι δεν θέλει παιδί μου έλεγε άσε αργότερα, δεν είναι καιρός ακόμα και διάφορα τέτοια. Τελικά με συζητήσεις και καβγάδες μου είπε οτι δεν θέλει να κάνει τέταρτο (έχει ήδη τρία παιδιά απο προηγούμενο γάμο) όπως καταλαβαίνεις είσαι σε πολύ καλή θέση. Ολα εξαρτώνται απο την συχνότητα. και εγώ πιστεύω οτι μέσα του ο άντρας σου δεν είναι 100% έτοιμος όμως έχει μπει στην διαδικασία και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό

Εllika μακαρι να χεις γρήγορα καλά νεα κουκλα μου ¨)

Δε ξέρω τι να πω....

Επείδη όπως είπα ξεκινήσαμε ελεύθερα απο τον Ιούλιο πιστεύω οτι το θέλει

Σίγουρα όμως όχι όσο εγώ

Μπορεί να έχετε δίκιο ρε κορίτσια μπορεί όντως αν το ήθελε τόσο όσο εγώ να έκανε περισσότερες προσπάθειες

Έπεσα τώρα..¨(

ΕΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ, ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕΞΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΤΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Ellika μου το χω προσπαθήσει και αυτό

Πίστεψε με τα χω προσπαθήσει όλα

Ξέχασα να αναφέρω ότι επειδή ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και έχει μεγάλη θέση, αυτό απο μόνο του φέρνει πάρα πολύ άγχος και προστιθεται στην τελειομανία που έχει απο τη φύση του

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι 6 μέρες την εβδομάδα επιστρέφει εξαντλημένος σπίτι

Βοbina φαντάζομαι και ελπίζω ότι όλο αυτό που βιώνεις δε θα σε κάνει να εγκαταλείψεις το όνειρο σου για τη μητρότητα !

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό που (ευτυχώς ) δεν έχετε βιώσει και εμένα με έχει εξαντλήσει ψυχολογικά είναι η απόρριψη ...

Και αυτό σε συνδυασμό με το άγχος για τη σύλληψη με φέρνει στα όρια μου

Σύν του γεγονότος ότι δε μπορώ να ανοιχτώ γιατί καμμιά απο τις λίγες κοπέλες που έχω μιλήσει για αυτό δε το έχει βιώσει με αποτέλεσμα να με συμβουλεύουν να κάνω πράγματα και κόλπα που τα έχω προσπαθήσει ΗΔΗ ....

Κορίτσια αυτό που (ευτυχώς ) δεν έχετε βιώσει και εμένα με έχει εξαντλήσει ψυχολογικά είναι η απόρριψη ...

....

απορριψη? πολυ λυπαμαι που το διαβασα. ειστε πολλα χρονια μαζι? ειναι μεγαλος? στις διακοπες σας εχει αλλη συμπεριφορα η τα ιδια?

κ εμενα πχ ο αντρας μου ηθελε παρα πολυ το μωρο, αλλα μεχρι κ τον Αυγουστο που βγηκαμε σε αδεια κ χαλαρωσαμε το σεξουλακι ορισμενους μηνες ηταν ανυπαρκτο...η δουλεια επηρεαζει πολυ ενα ζευγαρια...στη δικη μας περιπτωση ημασταν κ οι δυο κομματια :?

Ειμαστε χρόνια μαζι (10) αλλα αυτό άρχισε τα τελευταία 5 (απο τότε που πήρε προαγωγή)

Στις διακοπές τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά

Αλλά οι διακοπές είναι πολυ λίγες μέρες το χρόνο δυστυχώς

Σίγουρα οφείλεται στο άγχος του όπως έχω ξαναπεί και αυτό όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν αποβάλλεται με τίποτα

Ειμαστε χρόνια μαζι (10) αλλα αυτό άρχισε τα τελευταία 5 (απο τότε που πήρε προαγωγή)

Στις διακοπές τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά

Αλλά οι διακοπές είναι πολυ λίγες μέρες το χρόνο δυστυχώς

Σίγουρα οφείλεται στο άγχος του όπως έχω ξαναπεί και αυτό όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν αποβάλλεται με τίποτα

α κ εμεις 10 χρονια :D

λοιπον νομιζω οτι εχεις αχωθει υπερβλικα κοριτσακι κ πραγματικα δεν υπαρχει λογος. ουτε τα χρονια σε πηραν ουτε τιποτα. απολαυσε τον ερωτα, οποτε κ αν γινεται αυτος. γιατι οταν το χαιρεσαι εχεις κ περισσοτερες πιθανοτητες συλληψης. ειμαι σιγουρη πως σιγουρα θα ακουσουμε τα χαρμοσυνα...μη βαζεις ορια στον εαυτο σου, μην λες οτι πρεπει να το κανουμε τοσες φορες τις ταδε μερες...ειλικρινα σου μιλαω, εγω δε περιμενα να μεινω εγγυος τον Αυγουστο, αλλα ημασταν τοσο χαλαροι κ μας εκατσε τοσο ευκολα :D

σκεψου το κ προσπαθησε να το αποβαλλεις. κοιτα βαθια μεσα σου κ σιγουρα θα βγεις πανω απο το αχος σου ...ολες το περασαμε αυτο οταν αποφασισαμε να κανουμε παιδακι

πολλα φιλια κουκλιτσα

Μακάρι να χεις δίκιο και πάλι σας ευχαριστώ !

Απλά δε μπορώ να βρώ τη συνταγή που αποβάλλει το αγχος !!

Εντωμεταξύ ιδέα μου είναι δε ξερω ακόμα και στο δρόμο που περπατάω συναντώ συνέχεια πανέμορφα μωράκια ή κοπέλες με φουσκωμένες κοιλίτσες !!

Και σίγουρα η ανάγκη που έχω εγώ δε μπορεί να συγκριθεί με του άντρα μου σε καμμία περίπτωση ...

Διαφημίσεις

Μακάρι να χεις δίκιο και πάλι σας ευχαριστώ !

Απλά δε μπορώ να βρώ τη συνταγή που αποβάλλει το αγχος !!

Εντωμεταξύ ιδέα μου είναι δε ξερω ακόμα και στο δρόμο που περπατάω συναντώ συνέχεια πανέμορφα μωράκια ή κοπέλες με φουσκωμένες κοιλίτσες !!

/QUOTE]

δεν υπαρχει συνταγη μαγικη :-Dκ εγω περασα τη φαση του αχγους αληθεια...αλλα με ηρεμια κ σκεψη τα εβαλα κατω τα πραγματα κ το μυαλο μου πηρε αλλες στροφες :mrgreen:

Liontarina mou......... eisai eytixismeni me ton gamo sou???????? Ase gia ligo to thema tou paidiou......... esy san syzigos pernas kala mazi tou? Mou akougesai kai ligo paratimeni apo ton gamo sou genikotera.............. sygnomi kiolas mporei na kano kai lathos etsi.......... apla tha ithela na mou elynes kai aytin tin aporia

O αντρας μου αν εξαιρέσεις αυτο το θέμα (όσο μπορει να εξαιρεθεί) είναι οτι καλύτερα θα μπορούσε να μου συμβεί

Είναι υπέροχος και νιώθω την αγάπη του πραγματικά

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ζευγάρι χωρίς προβλήματα , το δικό μας είναι αυτό

Είναι και ουσιαστικά ο μοναδικός λόγος για καυγά (οταν αυτοι συμβαίνουν).

Δεν νιώθω παρατημένη οχι.Απογοητευμένη νιώθω και αγχωμένη σε ότι αφορά το θέμα του παιδιού.Μόνο αυτό

Διαφημίσεις

liontarina sofia δεν έχει σημασία πόσες φορές θα έρθετε σε επαφή,αλλά πότε θα έρθετε!

κατ αρχήν μην του ξαναπέις τιποτα για το θέμα να μη νομίζει οτι σου εχει γίνει έμμονη ιδέα! όταν θα είσαι κοντά στην ωορηξία βρες κάτι ώστε να τον ''αποπλανήσεις'' χωρίς ομως να αναφέρεις τίποτα για παιδί,γονιμότητα κλπ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:lol::lol: