Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύζυγος vs Υπολογιστή

Μαριλίνα

Recommended Posts

Εγώ το λέω, κάποια στιγμή θα τον κάνω ξύλα για την σόμπα τον υπολογιστή. Δεν θα μου γλιτώσει.

Αν κι εγώ τώρα κάθομαι... τον κοιτάω και με κοιτάει με μισό μάτι.

Υπάρχουν άλλες μανούλες που οι σύζυγοι αντί να χαϊδεύουν τις ίδιες προτιμούνε το κατοικίδιο (κοινώς ποντίκι) και αντί να παίζουν με τα παιδιά τους προτιμούνε όλες τις αηδίες που βρίσκονται μέσα σε αυτά τα μηχανήματα;

Και το χειρότερο είναι ότι κάποιες μέρες που εδέησε ο Θεός και χάλασε ο διάολος αυτός, ο κύριος στρωνόταν στην τηλεόραση κλπ.

Μιλάμε, δεν ξέρω από πότε έχει να ασχοληθεί με εμένα (εξαιρώ τις... ιδιαίτερες στιγμές μας μιας και προσπαθούμε να συλλάβουμε δεύτερο παιδί).

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε καθόλου. Το μόνο που σκέφτεται είναι ο υπολογιστής, κάνει γρήγορα κάποιες δουλειές για να έχει ελεύθερο χρόνο κλπ. Σκεφτείτε ότι εγώ έχω βγάλει το παιδί βόλτα με μία φίλη μου και την κόρη της, έχουμε λείψει συνολικά κάνα τρίωρο, γυρνάμε, και όταν του λέω να κάνει κάτι η ατάκα είναι: "αφήστε με επιτέλους λίγο ήσυχο".

Όσο για... δραστικές λύσεις (βλέπε διαζύγιο). Το έχω φιλοσοφήσει.

1) Θέλω απελπισμένα το παιδί μου να αποκτήσει αδελφάκι.

2) Κάνει ούτως ή άλλως κάποιες δουλειές (ψώνια, σκουπίδια, κάνα πλυντήριο απ' όξω, απ' όξω). Αν τον ζορίσω πάμε μαζί βόλτα το παιδί κλπ. Όλα μόνη μου δεν τα θέλω.

3) Έχουμε και τις καλές μας στιγμές και τον αγαπάω τον... ακατανόμαστο.

4) Στις ιδιαίτερες στιγμές μας είναι... άπαιχτος!!

Ουφ, τα είπα και ξεθύματα.

Καμία ιδέα - εκτός από το να το κάψω το μηχάνημα;

Έχω σκεφτεί την ιδέα "ζήλια" αλλά δεν ξέρω για πόσο θα πιάσει...

Όσον αφορά την κουβέντα μην το συζητάτε. Η ατάκα είναι "μα ασχολούμαι μαζί σου" και εννοεί... στο κρεβάτι!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Loipon.,...ΣΕ καταλαβαινω παρα πολυ.Συστυχως αυτα τα μηχανηματα ειναι εθιστικα!Για αρκετους...Υπαρχει ενα παιχνιδι ονλαιν που κανεις επιθεσεις σε αλλους παιχτες κτλ...λοιπον εχε ιτρελο κολλημα...το εχει και στο μυαλο του οταν δεν παιζει!!!

Αυτο που εκανα και λιγακι εχει αλλαξει ειναι μια πολυ πολυ σοβαρη κουβεντα.Αλλιως δεν γινετε τιποτα.Θα του πεις αυτα που μας ειπες και οτι δεν γινετε αλλο να τραβηξει αυτη η κατασταση.Θα προτινεις το πισι να ανοιγει για καποιο χρονο καθε μερα,παραδειγμα μια ωρα πρωι μια ωρα βραδυ.Εσυ κανονισε το.

Εξηγησε του οτι δεν περνας καλα οπως πριν και πιστευεις οτι φταιει αυτο.να δοκιμασετε.

Εαν δεν ανταποκριθει δεν ξερω τι να σου πω....Ειναι δυσκολο...Ειναι και σπαστικο για εμας.

Εγω υστερα απο μηηηηηνες τσακωμων και γκρινιας εκανα μια τελευταια συζητηση και εχει αλλαξει προς το καλυτερο.Τωρα αν θα κανει παλι τα ιδια θα δειξει.

Εγω οταν πηγαμε ναπαρουμε καινουργια τηλεοραση περσυ ειχα τρελα νευρα πρωτα και μετα κρατησα μουτρα και μετα ΕΚΛΑΙΓΑ.Γιατι πηραμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ.Και καταλαβα τι θα με περιμενει.

Οπως οταν πηραμε τα πισι τα ιδια...μεα στα μουτρα ακομα δεν τα πηραμε.

Οπως και με το xbox , poy αντικαταστηθηκε προσφατα me playstasion 3....ολες αυτες οι μηχανες ειναι μεσα αποξενωσης.Τα μισω.Ολα.Δενπαρακολουθω τηλεοραση σχεδον καθολου.ΜΟνο το βραδυ κανενα ντιβιντι.Και το πισι για το φορουμ προσφατως και πιο πριν για να κατεβαζω μουσικη και ταινιες.Αυτο το χαλι που εχουν οι αντρες δεν το καταλαβαινω.

Αν επιτρεπετε ο δικος σου τι κανει τοσες ωρες?που μπαινει?

To pc δεν αποξενώνει τους ανθρώπους, κάθε άλλο... Να εμείς εδώ στο φόρουμ δεν επικοινωνούμε μια χαρά και ανοίγουμε νέους ορίζοντες σκέψης;

Λοιπόν τη λύση σας τη βρήκα εγώ: Θα αγοράσετε και ένα δεύτερο pc κατά προτίμηση laptop για να μη πιάνει και χώρο και θα φτιάξετε δίκτυο μέσα στο σπίτι.

Έτσι και παιχνίδια μπορείτε να παίζετε μαζί μέσω δικτύου, και ομάδα να φτιάξετε στο WoW, και μηνύματα στο messenger "Αγάπη μου έτοιμο το φαγητό" και με το status στο facebook "Ο Μήτσος είναι τώρα στο μπάνιο" και άλλα τέτοια γλυκά.

Διάθεση να υπάρχει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.....δε νομίζω τάκη....

Εμείς πάλι είμαστε ακριβώς το αντίθετο..εγώ είμαι και ήμουν το pc-freak!!! τρελαινόμουν και έμπαινα με τις ώρες...ο καημένος ο άντρας μου ....?? ΑΣΧΕΤΟΣ>>του τα έμαθα όλα και τώρα είναι καλύτερος από εμένα!!!!

Δεν παίζει παιχνίδια βέβαια ουτε ps έχουμε σπιτι..του είχα πεί να του το πάρω δώρο να παίζουμε και δεν ήθελε!!!!

Εχουμε και το σταθερο και το laptop και δεν τσακωνόμαστε ΠΟΤΕ..στην τηλεόραση..ηθελα εγώ μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και την πήραμε!!!!

Να σας πώ την αλήθεια συνεννοούμαστε άψογα...βλέπουμε τί έχει η τηλεόραση και αποφασίζουμε μαζί..αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και όταν αυτό δεν γίνεται καταπιεστικά..γίνεται για λίγο..δεν έχουμε ξεσπάσματα και τέτοια..

Διαφημίσεις

kounelitsa, συμφωνώ μαζί σου. Μόνο που εγώ δε χρειάστηκε να του μάθω τίποτα, τα ήξερε από πριν γνωριστούμε. Αν και εγώ εξακολουθώ να τρώω πολύ περισσότερες ώρες στον υπολογιστή.

Του πήρα και δώρο Ps3 στα γενέθλια του, αλλά παίζει σπάνια (ενώ το ήθελε σαν τρελλός) και τώρα λέμε να πάρουμε κανένα παιχνίδι να παίζουμε μαζί...

Και δουλειές θα κάνει στο σπίτι και θα βοηθήσει με το μωρό, οπότε και ps3 θα του πάρω και ότι άλλο θέλει για να διασκεδάζει (αφού το βλέπει έτσι).

μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν κανενα χρονο εννοειται και τον αντρα μου!

τα ελεγα, ξαναελεγα, μαλωναμε αισχρα, ετοιμοι για χωρισμο...

εβαλε μονος του μυαλο οταν επαψα να ασχολουμε μαζι του, οταν αποφασισα οτι ειμαι μονη με το παιδι μου και ολα τα καναμε μαζι, πουθενα δεν του ελεγα να ερθει, να κατι οτιδηποτε, τον ειχα αποκλεισει απο τα παντα.

Μετα συνηλθε!

φαση ειναι και ελπιζω να περασει.

Καλο κουραγιο.

Οσον αφορα το καψιμο κτλ δεν πιανει καθως μετα τα λεφτα σου θα χασεις παλι!

τι εβαζα κωδικους σε ολους τους explorers, κατεβαζε κι αλλους! γινομουν και ρεζιλι γιατι καταφερνε πιο πολλα απο εμενα σε αυτα!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Εγώ το λέω, κάποια στιγμή θα τον κάνω ξύλα για την σόμπα τον υπολογιστή. Δεν θα μου γλιτώσει.

Αν κι εγώ τώρα κάθομαι... τον κοιτάω και με κοιτάει με μισό μάτι.

Υπάρχουν άλλες μανούλες που οι σύζυγοι αντί να χαϊδεύουν τις ίδιες προτιμούνε το κατοικίδιο (κοινώς ποντίκι) και αντί να παίζουν με τα παιδιά τους προτιμούνε όλες τις αηδίες που βρίσκονται μέσα σε αυτά τα μηχανήματα;

Και το χειρότερο είναι ότι κάποιες μέρες που εδέησε ο Θεός και χάλασε ο διάολος αυτός, ο κύριος στρωνόταν στην τηλεόραση κλπ.

Μιλάμε, δεν ξέρω από πότε έχει να ασχοληθεί με εμένα (εξαιρώ τις... ιδιαίτερες στιγμές μας μιας και προσπαθούμε να συλλάβουμε δεύτερο παιδί).

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε καθόλου. Το μόνο που σκέφτεται είναι ο υπολογιστής, κάνει γρήγορα κάποιες δουλειές για να έχει ελεύθερο χρόνο κλπ. Σκεφτείτε ότι εγώ έχω βγάλει το παιδί βόλτα με μία φίλη μου και την κόρη της, έχουμε λείψει συνολικά κάνα τρίωρο, γυρνάμε, και όταν του λέω να κάνει κάτι η ατάκα είναι: "αφήστε με επιτέλους λίγο ήσυχο".

Όσο για... δραστικές λύσεις (βλέπε διαζύγιο). Το έχω φιλοσοφήσει.

1) Θέλω απελπισμένα το παιδί μου να αποκτήσει αδελφάκι.

2) Κάνει ούτως ή άλλως κάποιες δουλειές (ψώνια, σκουπίδια, κάνα πλυντήριο απ' όξω, απ' όξω). Αν τον ζορίσω πάμε μαζί βόλτα το παιδί κλπ. Όλα μόνη μου δεν τα θέλω.

3) Έχουμε και τις καλές μας στιγμές και τον αγαπάω τον... ακατανόμαστο.

4) Στις ιδιαίτερες στιγμές μας είναι... άπαιχτος!!

Ουφ, τα είπα και ξεθύματα.

Καμία ιδέα - εκτός από το να το κάψω το μηχάνημα;

Έχω σκεφτεί την ιδέα "ζήλια" αλλά δεν ξέρω για πόσο θα πιάσει...

Όσον αφορά την κουβέντα μην το συζητάτε. Η ατάκα είναι "μα ασχολούμαι μαζί σου" και εννοεί... στο κρεβάτι!!

λες κ μιλαω εγω!!!!:lol::lol::lol:

To pc δεν αποξενώνει τους ανθρώπους, κάθε άλλο... Να εμείς εδώ στο φόρουμ δεν επικοινωνούμε μια χαρά και ανοίγουμε νέους ορίζοντες σκέψης;

Λοιπόν τη λύση σας τη βρήκα εγώ: Θα αγοράσετε και ένα δεύτερο pc κατά προτίμηση laptop για να μη πιάνει και χώρο και θα φτιάξετε δίκτυο μέσα στο σπίτι.

Έτσι και παιχνίδια μπορείτε να παίζετε μαζί μέσω δικτύου, και ομάδα να φτιάξετε στο WoW, και μηνύματα στο messenger "Αγάπη μου έτοιμο το φαγητό" και με το status στο facebook "Ο Μήτσος είναι τώρα στο μπάνιο" και άλλα τέτοια γλυκά.

Διάθεση να υπάρχει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι αυτο το εχω κανει!!!

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια, το κατάλληλο θέμα στην κατάλληλη μέρα...

Πήγαμε σήμερα στο εξοχικό. Με το που φτάσαμε, βγάζει από το πορτ μπαγκαζ, την γνωστή μαύρη τσάντα, ανοίγει το λαπτοπ, και ... κολλάει! Γύρω μου παιδιά να ζουζουνίζουν, άνοιξα το σπίτι, πότισα, τάισα τις γάτες, τάισα το μικρό, είδα τα σαλιγκάρια, τα μανιτάρια και τις ελιές που μαζέψαν οι μικροί, ο σύζυγος στον κόσμο του. Έκανε διάλειμμα για να πάει να φέρει φαγητό, μόλις φάγαμε, ανοίγει την τηλεόραση και ξανακολλάει! Μέχρι να κοιμήσω το μικρό, είχε μεταφερθεί ξανά στο λαπτοπ έβαλε ταινία και την είδε εκεί.

Στο τέλος ρίξαμε ένα καυγά που ακουστήκαμε δυο - τρια σπίτια παραπέρα. Το επιχείρημά του ήταν τι σε πειράζει αφού δεν έχω τίποτα να κάνω. (να μου κάνει παρέα ίσως; ή να κυνηγήσει το μωρό μη πέσει από τη βεράντα?)

Τώρα ήρθα εγώ στο κομπιούτερ μου για να μην τον βλέπω.

Νομίζω ότι θ' αρχίσω να του γράφω σε μέιλ ό,τι θέλω να του πω.

ΥΓ. Σαιξπηρική κατάρα: που να του καεί το pc!

ολοι τα ιδια κανουν κ φυσικα κ ο δικος μου.ωρες ατελειωτες με αυτο το πραμα αγκαλια:(η απαντηση δε καθομαι πολυ:?:τι αλλο να κανω κ αυτο σε πειραζει.τελος παντων τωρα μπαινει απο το κινητο στο ιντερνετ,μου εμεινε εμενα το λαπτοπ αλλα ρε φιλε μιση ωρα το πολυ μπαινω εδω στο φορουμ οχι με τις ωρες,δεν τον νοιαζει βλεπει τηλ :?::?::?:τι ωραια:(

Και εμένα είναι κολλημένος σε σχετικά μεγαλο βαθμο με το λαπτοπ, καθοτι εχει και αρκετα ενδιαφεροντα, πιο πολυ με το νετ κολλαει παιχνιδια δεν παιζει...

Ε, καθομαι και εγω στο δικο μου αρκετη ωρα όμως εκεινος καποιες φορες το παρακανει...

Ομως επειδη δεν ειμαι της γκρινιας γενικα εχω βρει αλλο υποχθονιο κολπο..το οποίο μια χαρά το απολαμβάνει..

Παω κουζινα, ετοιμάζω μεζεδάκια, τυρια αλλαντικά κτλ, κρασακι ή μπύρα, τα σερβιρω στο μπαλκονι και του λέω...Αγάπηηηη ελα για ενα μινι σνακ...

Ερχεται πιανουμε κουβεντουλα, κολλαει και αραζει...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Έχετε καθίσει εσείς ποτέ στο pc όταν εκείνος το παρατάει και πάει στην τηλεόραση νομίζοντας ότι θα παρακολουθήσετε παρέα? Όχι, γιατό εγώ το χω κάνει (εννοείται επίτηδες και εννοείται για να πάρει το μήνυμα) και δεν του άρεσε καθόλου. Ήταν ολοφάνερο (αλλά εννοείται δεν είπε κουβέντα).

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

γιατι να μη μου κανει εκεινος μεζεδακια???δε θα ελεγα οχι!!!!

χαχαχα...σωστή, εμένα μου φτιάχνει καποιες φορες γι αυτο και είμαι τόσο Light με το θέμα...

Το βασικο ειναι να βρεθει μια σωστη ισορροπία ξερω πχ οτι μεσω νετ επικοινωνει με φιλους και ενημερωνεται για τα ενδιαφεροντα του (αυτοκινητα, μουσικη κτλ)..Δεν θελω να του το στερω διοτι ειναι χρονος για τον εαυτο του, όμως οταν το παρακανει η αληθεια ειναι οτι με ενοχλει λιγακι όμως επειδή πιστευω οτι οι αντρες γενικα ειναι κολλημενοι με τον "χρονο τους" προτιμω να βρισκω τρόπους να τον ξεκολλησω οταν κολλαει, παρα να γκρινιαξω διοτι θα ασχοληθει μεν μαζι μου αλλα μονο και μονο για να λογοφερει...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Αχ κορίτσια !!!

έχω πικρή πείρα στο θέμα!!

και ο δικός μου είναι κολλημένος μετο p.c με τα παιχνίδια online και μας ξεχνάει εντελώς εμ'ενα και τα παιδιά...

τι καβγάδες τι κλάμματα δέν γίνετε τίποτα...

προχτές έγινε χαμός το τράβηξα το σκοινί πάρα πολύ και του είπα να αλλάξη τις προτεραιοτητές του αλλιώς θα μείνη μόνος του αγκαλιά με ένα p.c...

κάτι ψιλοέγινε΄αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτιάξει το πράγμα...

αχ!!καταραμένη τεχνολογία...

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Θα συμφωνησω οτι το δευτερο πισι ειναι λυση..

Και μενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες.. Αντιθετα δεν βλεπω ποτε ποτε ποτε τηλεοραση.. δεν μου αρεσει καθολου.. ουτε ταινιες βλεπω.

Ο αντρας μου τσαντιζεται οταν καθομαι.. αλλα αυτος καθεται με την ωρες στην τηλεοραση. Του λεω αν θες να κατσουμε οι δυο μας κλεισε την τηλεοραση κ γω θα κλεισω το πισι..

ΜΑ.. μου απανταει.. θελω να δω αυτο για λιγο..

Εμ κυριε δεν γινεται.. εσυ θες να το δεις οχι εγω. Κατσε στην τηλεοραση κ γω θα κατσω στο πισι.. δεν παιζει αλλιως.

Για μενα ο χρονος στο πισι ειναι ο προσωπικος μου χρονος.. αυτος που θα εφτιαχνα τα νυχια μου η θα εβγαζα τα φρυδια μου ή θα καθομουν να διαβασω ενα βιβλιο..

Κ αφου δεν κανω ολα τα αλλα κανω αυτο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Όλες τα ιδία περνάμε.....!!!!!!!!

Καλά εγώ σκέφτηκα όταν θα φεύγαμε για διακοπές να έβαζα την γειτόνισσα να μου τον κλέψει και καλά μαζί με τις τηλεοράσεις ιχιχιχιιχ

αλλα εκανα κατι καλύτερο αδιαφορώ.....!!!!

από τότε που μπαίνω εδώ και στο φμ που δεν τον έχω και φίλο χιιχχι τρελαίνετε .....!!

.....

Αυτο που περνατε εσεις με το pc το περναω εγω με το αυτοκινητο...χρυσος και αγιος δεν μου δημιουργει προβληματα αλλα το ποσο σχολαστικα ασχολειται με το αυτοκινητο δεν το εχετε...και να σας πω και κατι??Εσας τουλαχιστον δεν σας στοιχιζει και τπτ...εμενα που ειναι σαν να συντηρουμε δευτερο σπιτι τι να πω?!?!?!?ευτυχως απο υπολογιστες ξερει πολυ λιγα πραγματα και μπαινει καμμια φορα στο u tube και βλεπει βιντεακια με τι αλλο?με κοντρες με αυτοκινητα...αλλα οχι καθε μερα και οταν θα μπει καθεται μετα βιας καμμια ωρα.

bf2Bp2.png

rTodp3.png

Αυτο που περνατε εσεις με το pc το περναω εγω με το αυτοκινητο...χρυσος και αγιος δεν μου δημιουργει προβληματα αλλα το ποσο σχολαστικα ασχολειται με το αυτοκινητο δεν το εχετε...και να σας πω και κατι??Εσας τουλαχιστον δεν σας στοιχιζει και τπτ...εμενα που ειναι σαν να συντηρουμε δευτερο σπιτι τι να πω?!?!?!?ευτυχως απο υπολογιστες ξερει πολυ λιγα πραγματα και μπαινει καμμια φορα στο u tube και βλεπει βιντεακια με τι αλλο?με κοντρες με αυτοκινητα...αλλα οχι καθε μερα και οταν θα μπει καθεται μετα βιας καμμια ωρα.

χαχαχα...εμενα τα κανει και τα δύο!!και αυτοκινητο και υπολογιστη, αλλα χαλαλι του μωρέ ειναι καλός σε ολα τα αλλα!

Κοριτσια δε φταιει το pc... Αν δεν ηταν pc θα ηταν τηλεοραση, αν οχι τηλεοραση, εφημεριδα, αν οχι εφημεριδα, καφενειο... Κατι θα ηταν παντως...

Σωστή...

Το κακό με το pc είναι ότι αποκλείει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, αν δεν είναι κι αυτοί συνδεδεμένοι. Τα χεις γράψει με σειρά αποκλεισμού του περιβάλλοντος. Στην τηλεόραση μπορείς να πεις, α! κοίτα τι δείχνει, θα προτιμούσα χίλες φορές εφημερίδα, να πάρω κι εγώ τη μισή και στο καφενείο μιλάς με πραγματικούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε καφενείο, το κομπιούτερ του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι είναι παρών, αλλά δεν είναι...

casperaki

ασχολείται με ότι μπορείς να φανταστείς. Έχει ένα κόλλημα με διαδικτυακό τάβλι, αγώνες ποδοσφαίρου και κάτι τέτοια, αλλά όταν δεν υπάρχουνε λεφτά... όλα μας κάνουνε βρε: Από το γνωστό mame μέχρι age of empires κι ότι μπορείς να φανταστείς.

marandnik

κάπου υπάρχει κι ένας δεύτερος. Το παράπονό μου, όμως, δεν είναι ότι δεν ασχολούμαι κι εγώ. Αν ασχοληθώ, το παιδί μας θα πρέπει να... φυτρώσει, όχι να μεγαλώσει.

Ζέττα

Στο τέλος ρίξαμε ένα καυγά που ακουστήκαμε δυο - τρια σπίτια παραπέρα. Το επιχείρημά του ήταν τι σε πειράζει αφού δεν έχω τίποτα να κάνω. (να μου κάνει παρέα ίσως; ή να κυνηγήσει το μωρό μη πέσει από τη βεράντα?)

Ζέττα, τα ίδια λέει κι ο άντρας μου.

ngeo23

σωστή!! Αν τον αποκλείεις, όμως, τι κάνεις όσον αφορά θέματα, π.χ. αφήνει τα ρούχα μες στη μέση; Γιατί τον δικό μου τον βλέπω να χαίρεται ιδιαίτερα αν τα μαζεύω.

Για πες μου και κάτι άλλο: "τι εβαζα κωδικους σε ολους τους explorers," Αυτό πως το κάνεις; Γιατί είχα κι εγώ έναν τρόπο, αλλά μετά από 1,5 χρόνο τον ανακάλυψε.

Είναι πολύ καλός τρόπος, όμως. Θα σας τον πω αν θέλετε!!! Με μία απλή ρύθμιση στο pc δεν μπορεί να μπει σε όποια διεύθυνση στο internet δεν θέλετε!!!

Εμένα μου τη σπάει και το άλλο:

- Αγάπη μου έλα λίγο εδώ

- Τώρα, τώρα, κάτι κάνω.

Εχθές το βράδυ ρίξαμε τρελό ματς γιατί του είπα να έρθει γρήγορα στο μπάνιο να σκοτώσει μία τεράστια κατσαρίδα (σιχαίνομαι τρελά να την πατήσω) κι εκείνος καθυστέρησε για να μην χάσει τη σειρά του και, φυσικά, η κατσαρίδα την κοπάνησε...

Μου ήρθε να κοπανήσω και τον ίδιο...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Πολυ επίκαιρο το θέμα που ανοίξατε. Ξοδεύουμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο στον υπολογιστή και εγώ και η γυναίκα μου. Το καλό είναι ότι ο γιο μας από 18 μηνών έχει μάθει να βάζει cd/dvd, να πατάει κλικ με το ποντίκι και να κοιτάει στην οθόνη να δει τι θα γίνει χμ τι άλλο... μια φορά πήγε να μου κάνει format τον φορητό :P . όταν κάθομαι στον υπολογιστή και δεν έχω κάποια εργασία (παν/μιο) αντί να παίζω στον υπολογιστή παιζέι ο μικρός με αυτό. Δεν μιλάμε για ώρες ,πάντα μέσα σε λογικά όρια. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΏΣ υπάρχουν και τα χειρότερα.

Έχει καιρό που ένα ζευγάρι πήγε στο δικαστήριο για αμέλεια παιδιού διότι έπαιζαν τόσες πολλές ώρες και ξέχνούσαν να τον ταίσουν (Κίνα). Επίσης -έχουν περάσει χρόνια- στην Αμερική (Καλιφόρνια μάλλον) ένα παιδάκι μετά από ατελείωτες ώρες gameplay πήδηξε από το παράθυρο γτ νόμιζε ότι ήταν ο ήρωας του παιχνιδιού.

Μην προσπαθήτε με φωνές και απειλές να σταματήσετε τον πατέρα να ασχολείται με τον υπολογιστή. Καθήστε μαζί του, ρωτήστε τον καμιά μ..κια για το τι κάνει, φέρτε το παιδί να παίξει λίγο με τον υπολογιστή και μετά θα πάρουν όλα το δρόμο τους :). Εύχομαι :)

ΥΣ:Στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις επαναφορά συστηματος σε άλλη ημερομηνία και να διορθώσεις το λάθος...στην ανατροφή του παιδιού όχι.