Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγω θέλω απλώς να σας πω οτι το ίδιο βιολί ζούσα όλο τον Αυγουστο (σε καθημερινή βάση μου τηλεφωνούσε ο μ"£$%ας 2-3 φορές) !!! Ηταν φοβερά ενοχλητικό. Τηλεφωνούσε , μεσημέρι, μεσάνυχτα ή ξημερώματα στην αρχή δεν μιλούσε και μετά απο 1-2 λεπτά ξεκινούσε το έργο με τα αισχρόλογα. Εγω στην αρχή απλώς το έκλεινα. Τα τηλέφωνήματά του δε, είναι φοβερά επίμονα. Αν δεν απαντούσα το τηλέφωνο, θα μπορούσε να τηλεφωνεί με τις ώρες!!!!!!!!!! Οταν περνούσαν οι μέρες και συνέχιζε, εκνευρισμένη του ζήτησα να μην ξανατηλεφωνήσει και αυτός άρχιζε να με βρίζει με τα χειρότερα λόγια που μπορείτε να φανταστείτε. Οταν ένα ξημέρωμα (3 το πρωί) έδωσα το τηλέφωνο στον άντρα μου, με το που άκουσε αντρική φωνή το έκλεισε αμέσως.

Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Εγώ δεν άκουσα ποτέ απειλές ούτε έλαβα sms. Να σου πω την αλήθεια, δεν άλλαξα τηλέφωνο. Επαψα να απαντάω στις κλήσεις απο απόκρυψη και έτσι τελείωσε και η ιστορία αφου φυσικά μου έσπασε τα νεύρα να βλέπω αναπάντητες 1 ολόκληρο μήνα.

Μα τί ανωμαλία έχει ο κόσμος?

Πάντως αυτό με τα ανώνυμα sms ισχύει τώρα έστειλα για πλάκα ένα στον άτνρα μου να δώ αν ισχύει και όντως του πήγε κανονικά , μάλιστα με πήρε τηλ.και μου το έλεγε :)αλλά το έπεξα άσχετη.

Πάντως αυτό με τα ανώνυμα sms ισχύει τώρα έστειλα για πλάκα ένα στον άτνρα μου να δώ αν ισχύει και όντως του πήγε κανονικά , μάλιστα με πήρε τηλ.και μου το έλεγε :)αλλά το έπεξα άσχετη.

Χα χα.τι του έστειλες καλέ;από ποια εταιρία;

Να σας πω κι εγώ μια ιστορία. Στην παλιά μου δουλειά μια κοπέλα αρχιζε να λαμβάνει απειλητικά sms από ενα κινητό (φαινόταν ο αριθμός). όταν το καλούσε ο τύπος της το έκλεινε όμως συνεχιζε να τη φοβίζει με μηνυματα του τύπου "θα σου κάνω κακό , ξέρω το σπίτι σου, εχθές πηδ..να με τον τάδε...θα σου κάνω τα ίδια, φοράς ένα φόρεμα μπλέ (πραγματι το φορούσε) πολύ που...νίσ..ο κτλ. Με τα πολλά και αφού η κοπέλα είχε τρομοκρατηθεί αρκετά πήραμε ένα παιδί που δούλευε σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και τον παρακαλέσαμε να το δει.

Αποδείχτηκε ότι αυτός που τα έστελνε ήταν εργαζόμενος στην εταιρία μεταφορών που συνεργαζόταν με την δική μας. Γι αυτό ήξερε τι φορούσε έρχοταν κάθε μέρα για παραλαβές. Τον παίρνει λοιπόν και του λεεί θα σου κάνω αγωγή για παρενόχληση θα μηνήσω και την εταιρία σου καθίκι ανώμαλε... και άλλα.

Και που καταλήξαμε να την παρακαλάει ότι το έκανε για αστείο και να μην το αναφέρει στην εταιρία του γιατί θα τον διώξουν και έχει μικρό παιδί.

Καταλάβατε ο άλλος έκανε πλάκα με την κοπέλιτσα ....να τι μαλ...ες υπάρχουν σ' αυτό τον κόσμο. Και κότα συν την άλλοις το έριξε και στα παρακάλια στο τέλος

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

Loukomamy οντως φοβερη ανωμαλια! Ευτυχως δεν μου εχει συμβει μεχρι στιγμης εκτος απο μια φορα που με πηραν και με βρισανε και αποδειχτηκε πως ειχε γινει λαθος στο νουμερο.. Εγω να σου πω την αληθεια τα ψιλοφοβαμαι γιατι ειμαι απο τη φυση μου δειλη και μπορω να πιστεψω πως π.χ. ο αλλος θα ριψοκινδυνευσει να ερθει να με βρει και να μου κανει κακο ενω εγω βρισκομαι σε δημοσιο μερος (δηλαδη και serial killer να ειναι ο αλλος και να με εχει βαλει στο στοχαστρο πως θα ερθει μεσα σε τοσο κοσμο να μου κανει κακο?). Κι ομως εγω στη σκεψη πανικοβαλλομαι. Ετσι, εχω δωσει το κινητο μου μονο σε ατομα δικα μου δηλαδη ζητημα τα ατομα που το γνωριζουν να ειναι 30. Βεβαια αυτο βολευει εμενα που καθομαι σπιτι και δεν δουλευω.

Nefelirene εισαι απιστευτη!! :lol: :lol: :lol: Κανονιστε να μου ριξουν κανενα ban επειδη σας βαζω ιδεες να στελνετε sms με αποκρυψη στους αντρες σας! (Φυσικα και αστειευομαι δεν εχω κανενα παραπονο απο τη διαχειριση!)

Mαρια κι εγω αυτο αναρωτηθηκα! Τι του εστειλε? :lol: :lol: Λες να το κανουμε κι εμεις? Κοιτα που για αλλο λογο ανοιξα το θεμα και τελικα θα καταληξω να στελνω εγω μηνυματα! :lol:

Madreterra φρικτο αυτο που συνεβη στην κοπελα. Πιστευω πως τελικα τον "εδωσε" στην εταιρεια του ε? Τι σημαινει πως εχει μικρο παιδι? Οταν τρομοκρατουσε ετσι την κοπελα το παιδι του το σκεφτοταν? Ε,ρε κατι φρουτα που κυκλοφορουν εκει εξω! :mad:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Βρε κορίτσια....ανατρίχιασα με όλες αυτές τις ιστορίες.

Και πόσο μάλλον αν δεν βλέπεις αριθμό κ δεν μπορέσεις να βρείς τον παραλήπτη.....

Νομίζω οτι είναι τραγικό να κάνεις κάτι τέτοιο και να ταράζεις την ψυχική ηρεμία του κάθε ανθρώπου.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Giota μου θα συμφωνησω! Εγω εκτος απο τραγικο το θεωρω και εγκληματικο να αναστατωνεις τη ζωη καποιου κατα αυτον τον τροπο. Απο τη στιγμη ομως που οι εταιρειες και οι υπολογιστες δινουν αυτη τη δυνατοτητα και δεν μπορει με καποιο τροπο να διωχθει ποινικα οποιος το κανει.... Εκει πατανε και κανουν οσα κανουν!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Για σκεφτείτε όμως.πλέον η θάλασσα έγινε γιαούρτι κ μπορούμε να έχουμε όσα κουτάλια θέλουμε.τι εννοώ.πχ θέλω να κάνω φάρσες στην φαίη.πηγαίνω παίρνω μια νέα καρτούλα(κάποια περίπτερα τις έχουν τις 2 3ευρώ)κ αρχίζω τις απειλές

.φαίνεται το νούμερο.η φαίη πάει σε εισαγγελείς κτλ ξοδεύει ατελείωτο χρόνο κ χρήμα κ τελικά ανακαλύπτουν ότι είναι καρτοκινητό κ δεν ξέρουν που ανοίκει....ωραίο ε;εμένα πολλές φορές παλια που ήμουν ελεύθερη μου συνέβαινε αυτό.όχι με απειλές ούτε με τόσο πρόστυχα.αλλά να βλέπεις αριθμό κ να μην ξέρεις είναι ακόμα πιο σπαστικό!

Για σκεφτείτε όμως.πλέον η θάλασσα έγινε γιαούρτι κ μπορούμε να έχουμε όσα κουτάλια θέλουμε.τι εννοώ.πχ θέλω να κάνω φάρσες στην φαίη.πηγαίνω παίρνω μια νέα καρτούλα(κάποια περίπτερα τις έχουν τις 2 3ευρώ)κ αρχίζω τις απειλές

.φαίνεται το νούμερο.η φαίη πάει σε εισαγγελείς κτλ ξοδεύει ατελείωτο χρόνο κ χρήμα κ τελικά ανακαλύπτουν ότι είναι καρτοκινητό κ δεν ξέρουν που ανοίκει....ωραίο ε;εμένα πολλές φορές παλια που ήμουν ελεύθερη μου συνέβαινε αυτό.όχι με απειλές ούτε με τόσο πρόστυχα.αλλά να βλέπεις αριθμό κ να μην ξέρεις είναι ακόμα πιο σπαστικό!

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τον Ιούλιο του 2010 είναι αναγκασμένοι όλοι οι κάτοχοι καρτοκινητων να δηλώσουν ότι το τάδε νούμερο ανήκει στο τάδε πρόσωπο.

Διαφορετικά ακυρώνετε το νούμερο και κλείνει.

Εγώ είχα επικοινωνήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι με το τηλεφωνικό κέντρο της Cosmote και μου είπαν ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Διαφημίσεις

Και τα δυο ειναι ακρως εκνευριστικα (και το να βλεπεις ποιο νουμερο ειναι και να μην το βλεπεις, προκαλει εκνευρισμο). Δηλαδη ρε φιλε δεν εχεις με τι να ασχοληθεις και πρεπει εγω να λυσω τα υπαρξιακα σου?

Olympia 99 μακαρι να ισχυσει κατι τετοιο! Αλλα δεν ξερω.. νομιζω πως θα υπαρξουν πολλοι που δεν θα το κανουν!

nDtZp2.png

Ναι ίσως ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα έτσι.αλλά ας πούμε εγώ τώρα θέλω να βάλω μια αγγελία σε εφημερίδα κ δεν θα βάλω το κανονικό μου νούμερο αλλά ένα νούμερο αποκλειστικά για την αγγελία.αυτή την δουλειά θα κάνουμε;θα πηγαίνω να δηλώνω με ταυτότητα το νούμερο;καλά μην σας πω το τι ανωμαλία κυκλοφορεί κ με τις αγγελίες.είχα βάλει 2 φορές αγγελία ότι ψάχνω δουλειά.την πρώτη φορά είχα τα εξής τηλ:γειά σου ψάχνω μια κοπέλα να βγαίνουμε μαζί έξω τίποτα παραπάνω κ θα σε πληρώνω 20ευρώ την έξοδο.είσαι εμφανίσιμη;

Γειά σου ψάχνουμε μια κοπέλα να βγει από τούρτα για τα γενέθλια ενωσ φίλου κ να φοράει μόνο τα εσώρουχα.

Γειά σου μένω σε μόνοκατοικία κ θέλω να μου καθαρίζεις τις σκάλες κάθε πρωί σκιμενη κ εγώ να κοιτάω.τίποτε άλλο.

Την δεύτερη φορά που έβαλα ήδη ήμουν μαζί με τον Ντίνο. Με παίρνει ένας τηλ κ μου τα είπε κάπως μπερδεμένα ότι ψάχνει μια κοπέλα για να δείχνει κ να βοηθά άτομα σε θέματα πληροφορικής με πρακτική.κατι τέτοιο τέλος πάντων.κλείνουμε ραντεβού να δω από κοντά τι είναι ακριβώς.

Βρισκόμαστε κ αρχίζει την ανάκριση τι ψάχνω στην ζωή μου πόσο ανάγκη εχω τα χρήματα κ διαφορα τέτοια.ήταν νέος κάπου 32 τον έκανα.μετά άρχισε να μου λέει ότι έχει πολλούς γνωστούς, βουλευτές κτλ κ μπορεί να με βάλει σε ότι θέση θέλω με καλά ΛEΦTA...ήδη βρώμουσε πολύ η υπόθεση.του λέω η αγγελία για το κομπιούτερ που κολλάει;κ μου λέει να θέλω να έρχεσαι σπίτι κ να μου δείχνεις κάποια πράγματα στο κομπιούτερ γιατί δεν τα ξέρω καλά...με πονηρό χαμόγελο όλα αυτα.λέω θα σε φτιάξω τώρα!του λέω είσαι πολύ τυχερός.ο άντρας μου είναι αστυνομικός ΑΛΛΆ έχει κ απίστευτες γνώσεις στους υπολογιστές οπότε θα σου στέλνω εκείνον κ θα στα μάθει όλα.είσαι παντρεμένη μου λέει έκπληκτος;ΝΑΙ του λέω(ΨEMMATA).κοιτάω το ρολόι κ του λέω ΠPEΠEI να φύγω.σε δέκα λεπτά εχω PANTEBOY ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟ ΜΟΥ.είμαι 2 μηνών έγκυος!(ΨEMMATA).θα δώσω το τηλ σου στον άντρα μου να ρθει να σε βρει!

ΌΧΙ ΌΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΏΣΕΙΣ ΓΙΑΤΊ...ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΉΡΑ ΑΚΌΜΑ ΤΟΝ YΠOΛOΓIΣTH.θα σε πάρω εγώ.

Οκ!χάρηκα για την γνωριμία.

Χο χο χο

Τι μου θυμίσατε? Με μια ανάλογη κατάσταση πέρασα τρομακτικές στιγμές όντας έγκυος το 2004 ( σε κύηση που δυστυχώς δεν πήγε καλά). Λάμβανα μηνύματα άλλα αισχρά και άλλα απειλητικά από νούμερο που εμφανιζότανε και όταν το καλούσα ήταν πάντα απενεργοποιημένο. Από αυτά που λάμβανα ξέρω ότι σίγουρα ο αποστολέας ήταν άτομο από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Έφτασα σε σημείο να πετάω το τηλέφωνο από το παράθυρο του γραφείου και να κλαίω μπροστά σε όλους. Από την μία φοβόμουνα και από την άλλη εκνευριζόμουνα τρελά γιατί ξέρω ότι ακόμη και σήμερα αυτός που το έκανε, χωρίς να ξέρω ποιος είναι, είναι άνθρωπος που έρχεται και μου λέει καλημέρα. Αρχές αυτού του χρόνου άρχισε πάλι η ίδια ιστορία μπλέκοντας και το παιδί μου. Έκανα φραγή μηνυμάτων χωρίς να πώ τίποτα σε κανέναν στο χώρο της δουλειάς και ακόμη δεν μπορώ να λαμβάνω μηνύματα αλλά καθόλου δεν με νοιάζει. Δεν κρύβω ότι φοβάμαι και δεν έχω πολλά με κανέναν απο τη δουλειά. Τι να πώ? Γιατί άραγε τόση κακία, υπάλληλος είμαι δεν πήρα τους πελάτες κάποιου, δεν έχω οικονομικό ανταγωνισμό με κάποιον.

Ναι ίσως ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα έτσι.αλλά ας πούμε εγώ τώρα θέλω να βάλω μια αγγελία σε εφημερίδα κ δεν θα βάλω το κανονικό μου νούμερο αλλά ένα νούμερο αποκλειστικά για την αγγελία.αυτή την δουλειά θα κάνουμε;θα πηγαίνω να δηλώνω με ταυτότητα το νούμερο;

Εγώ ζω στην Γερμανία , εδώ για να πάρεις ένα καρτοτηλεφωνο πρέπει η την ώρα που το αγοράζεις να έχεις ταυτότητα μαζί η να το ενεργοποιήσεις μέσω ιντερνετ όπου και πάλι πρέπει να δηλωσεις τα στοιχεία σου για να το ανοίξουν.

Επίσης και οι συσκευές είναι με τον αριθμό ΙΜΕΙ δηλωμένες στον κάτοχο τους.

Εγώ μια φορά είχα βρει ένα κινητό, το πήγα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, χτύπησε ο υπάλληλος τον αριθμό ΙΜΕΙ στο PC και αμέσως βρήκε τον κάτοχο του τηλεφώνου και τον αριθμό φυσικά.

Ναι ίσως ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα έτσι.αλλά ας πούμε εγώ τώρα θέλω να βάλω μια αγγελία σε εφημερίδα κ δεν θα βάλω το κανονικό μου νούμερο αλλά ένα νούμερο αποκλειστικά για την αγγελία.αυτή την δουλειά θα κάνουμε;θα πηγαίνω να δηλώνω με ταυτότητα το νούμερο;καλά μην σας πω το τι ανωμαλία κυκλοφορεί κ με τις αγγελίες.είχα βάλει 2 φορές αγγελία ότι ψάχνω δουλειά.την πρώτη φορά είχα τα εξής τηλ:γειά σου ψάχνω μια κοπέλα να βγαίνουμε μαζί έξω τίποτα παραπάνω κ θα σε πληρώνω 20ευρώ την έξοδο.είσαι εμφανίσιμη;

Γειά σου ψάχνουμε μια κοπέλα να βγει από τούρτα για τα γενέθλια ενωσ φίλου κ να φοράει μόνο τα εσώρουχα.

Γειά σου μένω σε μόνοκατοικία κ θέλω να μου καθαρίζεις τις σκάλες κάθε πρωί σκιμενη κ εγώ να κοιτάω.τίποτε άλλο.

Την δεύτερη φορά που έβαλα ήδη ήμουν μαζί με τον Ντίνο. Με παίρνει ένας τηλ κ μου τα είπε κάπως μπερδεμένα ότι ψάχνει μια κοπέλα για να δείχνει κ να βοηθά άτομα σε θέματα πληροφορικής με πρακτική.κατι τέτοιο τέλος πάντων.κλείνουμε ραντεβού να δω από κοντά τι είναι ακριβώς.

Βρισκόμαστε κ αρχίζει την ανάκριση τι ψάχνω στην ζωή μου πόσο ανάγκη εχω τα χρήματα κ διαφορα τέτοια.ήταν νέος κάπου 32 τον έκανα.μετά άρχισε να μου λέει ότι έχει πολλούς γνωστούς, βουλευτές κτλ κ μπορεί να με βάλει σε ότι θέση θέλω με καλά ΛEΦTA...ήδη βρώμουσε πολύ η υπόθεση.του λέω η αγγελία για το κομπιούτερ που κολλάει;κ μου λέει να θέλω να έρχεσαι σπίτι κ να μου δείχνεις κάποια πράγματα στο κομπιούτερ γιατί δεν τα ξέρω καλά...με πονηρό χαμόγελο όλα αυτα.λέω θα σε φτιάξω τώρα!του λέω είσαι πολύ τυχερός.ο άντρας μου είναι αστυνομικός ΑΛΛΆ έχει κ απίστευτες γνώσεις στους υπολογιστές οπότε θα σου στέλνω εκείνον κ θα στα μάθει όλα.είσαι παντρεμένη μου λέει έκπληκτος;ΝΑΙ του λέω(ΨEMMATA).κοιτάω το ρολόι κ του λέω ΠPEΠEI να φύγω.σε δέκα λεπτά εχω PANTEBOY ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟ ΜΟΥ.είμαι 2 μηνών έγκυος!(ΨEMMATA).θα δώσω το τηλ σου στον άντρα μου να ρθει να σε βρει!

ΌΧΙ ΌΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΏΣΕΙΣ ΓΙΑΤΊ...ΕΕΕ ΔΕΝ ΠΉΡΑ ΑΚΌΜΑ ΤΟΝ YΠOΛOΓIΣTH.θα σε πάρω εγώ.

Οκ!χάρηκα για την γνωριμία.

Χο χο χο

:lol: :lol: :lol:

Νομιζω επρεπε να παει ο Ντινος για ενα "ιδιαιτερο"! Μαρακι εγραψες!!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Τι μου θυμίσατε? Με μια ανάλογη κατάσταση πέρασα τρομακτικές στιγμές όντας έγκυος το 2004 ( σε κύηση που δυστυχώς δεν πήγε καλά). Λάμβανα μηνύματα άλλα αισχρά και άλλα απειλητικά από νούμερο που εμφανιζότανε και όταν το καλούσα ήταν πάντα απενεργοποιημένο. Από αυτά που λάμβανα ξέρω ότι σίγουρα ο αποστολέας ήταν άτομο από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Έφτασα σε σημείο να πετάω το τηλέφωνο από το παράθυρο του γραφείου και να κλαίω μπροστά σε όλους. Από την μία φοβόμουνα και από την άλλη εκνευριζόμουνα τρελά γιατί ξέρω ότι ακόμη και σήμερα αυτός που το έκανε, χωρίς να ξέρω ποιος είναι, είναι άνθρωπος που έρχεται και μου λέει καλημέρα. Αρχές αυτού του χρόνου άρχισε πάλι η ίδια ιστορία μπλέκοντας και το παιδί μου. Έκανα φραγή μηνυμάτων χωρίς να πώ τίποτα σε κανέναν στο χώρο της δουλειάς και ακόμη δεν μπορώ να λαμβάνω μηνύματα αλλά καθόλου δεν με νοιάζει. Δεν κρύβω ότι φοβάμαι και δεν έχω πολλά με κανέναν απο τη δουλειά. Τι να πώ? Γιατί άραγε τόση κακία, υπάλληλος είμαι δεν πήρα τους πελάτες κάποιου, δεν έχω οικονομικό ανταγωνισμό με κάποιον.

Τι να πω βρε κοριτσακι μου... Τι κρυβει η ψυχοσυνθεση του καθενος.. Ο Θεος κι η ψυχη του! Μακαρι να τελειωσουν ολα και για εσενα!

nDtZp2.png

Εγώ ζω στην Γερμανία , εδώ για να πάρεις ένα καρτοτηλεφωνο πρέπει η την ώρα που το αγοράζεις να έχεις ταυτότητα μαζί η να το ενεργοποιήσεις μέσω ιντερνετ όπου και πάλι πρέπει να δηλωσεις τα στοιχεία σου για να το ανοίξουν.

Επίσης και οι συσκευές είναι με τον αριθμό ΙΜΕΙ δηλωμένες στον κάτοχο τους.

Εγώ μια φορά είχα βρει ένα κινητό, το πήγα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, χτύπησε ο υπάλληλος τον αριθμό ΙΜΕΙ στο PC και αμέσως βρήκε τον κάτοχο του τηλεφώνου και τον αριθμό φυσικά.

Ωραια τα συστηματα αυτα, αλλα εδω δεν εχουμε μπει ακομα σε τετοιες διαδικασιες!

Πριν λιγο μιλησα με την κοπελα και της ειπα οσα συζητησαμε. Εκεινη εχθες το βραδυ επειδη ελαβε πολλα μηνυματα και η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο, στον πανικο της πηγε στο αστυνομικο τμημα και απο εκει της ειπαν να ενεργοποιησει την υπηρεσια για τις κακοβουλες κλησεις (κατα την οποια καταγραφεται η συνομιλια ΑΛΛΑ πριν καταγραφει αυτος που καλει τον αριθμο προειδοποιειται πως ο συνδρομητης εχει ενεργοποιησει την υπηρεσια αυτη και θα καταγραφει η συνομιλια) και να παρει αντιγραφο απο την εταιρεια για να σταλει στον εισαγγελεα και να γινει η αρση απορρητου.

Νομιζω πως αν την καλεσει και ακουσει το προειδοποιητικο μηνυμα δεν θα συνεχισει να την καλει και θα εξακολουθησει να στελνει sms αφου κι ετσι δεν φαινεται το νουμερο του. Δεν της το ειπα ομως γιατι ηδη ηταν πολυ τρομοκρατημενη. Το μονο που ελπιζω ειναι να γινει ενα λαθος απο την πλευρα του και να φανει ο αριθμος..

Εγω της ειπα καλυτερα να αλλαξει νουμερο! Αυτα εν ολιγοις...

nDtZp2.png

Εντάξει δεν είναι κακό λίγο πλάκα κάνουμε .

Απλά του έγραψα "Ξέρεις που είναι η γυναίκα σου "!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Οχι τίποτα άλλο αλλά να δώ και την αντίδραση του με νοιάζεται καθόλου η τίποτα.Το κακό είναι ότι με το μην.πάει και ένα άλλο μετά που του λεέι ότι αν δεν θέλει να ξαναλάβει ανώνυμα sms Να καλέσει στον αριθμό και να το πει.(Vodafone εχουμε ) οπότε δυστυχώς το έκανε και δεν μπορώ να παίξω άλλο μαζί του :confused:Αλλά θα βρώ άλλους.:wink:

:lol: :lol:

Εγω δεν μπορω να το κανω ρε γμτ! Εχθες του ειπα για την κουβεντα που ανοιξα εδω και του ειπα και για την κοπελα που εχει το προβλημα (ευτυχως τη θυμοταν γιατι απο μνημη...δεν το 'χουμε!), οποτε αν του παει κανενα τετοιο sms σημερα θα με καταλαβει!

nDtZp2.png

Εντάξει δεν είναι κακό λίγο πλάκα κάνουμε .

Απλά του έγραψα "Ξέρεις που είναι η γυναίκα σου "!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Οχι τίποτα άλλο αλλά να δώ και την αντίδραση του με νοιάζεται καθόλου η τίποτα.Το κακό είναι ότι με το μην.πάει και ένα άλλο μετά που του λεέι ότι αν δεν θέλει να ξαναλάβει ανώνυμα sms Να καλέσει στον αριθμό και να το πει.(Vodafone εχουμε ) οπότε δυστυχώς το έκανε και δεν μπορώ να παίξω άλλο μαζί του :confused:Αλλά θα βρώ άλλους.:wink:

Χαχαχαχα.εγώ τι να γράψω;

Μεσα στο καλοκαιρι ειχα μια κληση απο ενα νουμερο αγνωστο σε εμενα

Για δυο δευτερολεπτα δεν προλαβα να απαντησω και πηρα αμεσως πισω να δω ποιος ειναι και ακουσα"ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται"

Πηρα ξανα και ξανα και παντα το ιδιο μυνημα....

4

Μεσα στο καλοκαιρι ειχα μια κληση απο ενα νουμερο αγνωστο σε εμενα

Για δυο δευτερολεπτα δεν προλαβα να απαντησω και πηρα αμεσως πισω να δω ποιος ειναι και ακουσα"ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται"

Πηρα ξανα και ξανα και παντα το ιδιο μυνημα....

Ναι κ αυτό γίνετε!δεν θυμάμαι τον τρόπο ακριβώς αλλά πατούσες διεση ένα νούμερο διψήφιο κ ξανά διεση νομίζω.επίσης τα σόνι έχουν την επιλογή να βάλεις σε μια λίστα OΣOYΣ αριθμούς θέλεις κ όταν σε παίρνουν να δείχνει ΠΆΝΤΑ ΜΑ ΠΆΝΤΑ κατηλημενο!!!

Μαρια αν τελικα το κανεις πες μας αντιδρασεις!! :-P

Εγω παλι ξερω πως οι εταιρειες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που εσυ σταματας τη συνεργασια μαζι τους, δινουν τον αριθμο που χρησιμοποιουσες εσυ σε καινουριο πελατη. Τη μανα μου ας πουμε την επαιρναν καθημερινα απο οποια τραπεζα μπορουσες να φανταστεις και ζητουσαν καποια Ιωαννα Γεωργακοπουλου, κατοικο Θεσσαλονικης.. Αντε τωρα να τους πεισεις πως δεν εισαι εσυ... :roll:

nDtZp2.png