Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Δεν ξερω ακριβως τι εχει παιχτει αλλα θα σας τα μεταφερω κι εμενα ετσι ακριβως οπως μου τα μετεφερε η συναδελφος που ειχα οταν δουλευα (η οποια εχει και το προβλημα).

Τις τελευταιες εβδομαδες δεχοταν στο κινητο της διαφορες κλησεις απο αποκρυψη οι οποιες αφενος γινονταν σε ωρες κοινης ησυχιας ή πολυ αργα το βραδυ. Συνηθως δεν της μιλουσε κανεις ή οταν της μιλουσε η φωνη ελεγε διαφορα αισχρα πραγματα κι οταν η κοπελα αντιδρουσε και φωναζε ή εβριζε τοτε ο καλων δεν δισταζε να αρχισει τις απειλες του τυπου "μην κυκλοφορεις μονη σου γιατι θα σε βρω και θα μετανιωσεις που μου μιλησες ετσι", "ξερω που δουλευεις και που συχναζεις και θα στην εχω στημενη" κι αλλα τετοια "ομορφα"! Αυτο ομως που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε (παρολο που δεν ειμαι και τοσο ασχετη απο τεχνολογια) ειναι το εξης: Την Κυριακη το βραδυ, γυρω στις 2 τα μεσανυχτα, της ηρθε καποιο sms απο αγνωστο παραληπτη που ελεγε πολυ αισχρα λογια. Πατωντας στα στοιχεια μηνυματος της εβγαζε το εξης: Απο: Αγνωστος αποστολεας ------, απο κατω Θεμα: (κι ο,τι της ειχε γραψει τελος παντων αυτος) και τελος Ημερομ.: 04/10/2009 Ωρα: 02:12

Eπικοινωνησε τηλεφωνικα με την εταιρεια και της ειπαν πως δεν το εχουν ξανακουσει και δεν ξερουν περι τινος προκειται. Τωρα ή θα ενεργοποιησει την υπηρεσια για τις κακοβουλες κλησεις ή θα αλλαξει αριθμο.

Για να πω τη μαυρη μου αληθεια, αδυνατω να το πιστεψω.. Ηξερα για τις κλησεις με αποκρυψη αλλα για μηνυμα 1η φορα ακουσα σημερα που μιλησα μαζι της. Ακομα και τα μηνυματα που ερχοντουσαν τωρα στις εκλογες απο διαφορους βουλευτες στα στοιχεια μηνυματος υπηρχε ενας 4ψηφιος αριθμος... Αυτο το "Αγνωστος αποστολεας -----" τι ειναι παλι?

Θεωρησα σωστο να σας πω να εχετε το νου σας (αλλα για να ειμαι ξεκαθαρη πιο πολυ το εγραψα για να δω αν οντως μπορει να ισχυει κατι τετοιο παρα για να συμβουλεψω να εχετε το νου σας! Και να το καλοσκεφτεις δηλαδη που να εχετε το νου σας αφου και να σας ερθει κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει κατι που μπορειτε να κανετε)!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω καθολου! Γιατι υπαρχει περιπτωση να μπορει να στελνει καποιος μηνυματα χωρις να φαινεται η ταυτοτητα του εστω και απο υπολογιστη?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Δεν ξερω καθολου! Γιατι υπαρχει περιπτωση να μπορει να στελνει καποιος μηνυματα χωρις να φαινεται η ταυτοτητα του εστω και απο υπολογιστη?

Μολις μου ειπε ο συζυγος πως μπορεις να το κανεις και επισης μπορεις ακομα να κανεις το μηνυμα να φαινεται οτι το στελνει αυτος στον εαυτο του.

Αντε βγαλε ακρη με τους χακερ.

Διαφημίσεις

Πριν πολλά χρόνια (πάνω από 5), κάποιος φίλος στη δουλειά μου, είχε μπει σ' ένα site, που μπορούσες να στείλεις μήνυμα μέσω Η/Υ.

Για του λόγου το αληθές, αρχίσαμε να στέλνουμε ο ένας στον άλλο συνάδελφο.

Θυμάμαι ότι δεν έβγαινε νούμερο αποστολέα αλλά ούτε ξανασχοληθήκαμε με το ζήτημα.

Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο γίνεται κακόβουλα, δεν θα πρεπε η εταιρεία κινητής να την ενημερώσει γι αυτήν την πιθανότητα?

Για εντοπισμό δεν το συζητώ γιατί κάτι τέτοιο γίνεται από οποινδήποτε υπολογιστή και ακόμα καλύτερα από internet cafe

Πωπω... κι εγω της εδωσα να καταλαβει πως δεν την πιστευω! Μου φαινοταν τοσο ακραιο.. Η καημενη εχει τρομοκρατηθει.. Οποτε το μονο που μπορει να κανει ειναι να αλλαξει αριθμο (εφοσον μπορει ο καθε χακερ να το κανει να φαινεται σαν να το στελνει εκεινη στον εαυτο της).!

Παντως πραγματικα μου φαινοταν αδιανοητο!

nDtZp2.png

Eπικοινωνησε τηλεφωνικα με την εταιρεια και της ειπαν πως δεν το εχουν ξανακουσει και δεν ξερουν περι τινος προκειται. !

Αυτό με προβληματίζει..άσχετοι είναι?

Πριν πολλά χρόνια (πάνω από 5), κάποιος φίλος στη δουλειά μου, είχε μπει σ' ένα site, που μπορούσες να στείλεις μήνυμα μέσω Η/Υ.

Για του λόγου το αληθές, αρχίσαμε να στέλνουμε ο ένας στον άλλο συνάδελφο.

Θυμάμαι ότι δεν έβγαινε νούμερο αποστολέα αλλά ούτε ξανασχοληθήκαμε με το ζήτημα.

Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο γίνεται κακόβουλα, δεν θα πρεπε η εταιρεία κινητής να την ενημερώσει γι αυτήν την πιθανότητα?

Για εντοπισμό δεν το συζητώ γιατί κάτι τέτοιο γίνεται από οποινδήποτε υπολογιστή και ακόμα καλύτερα από internet cafe

Τι να σου πω κι εγω? Υποτιθεται πως κατι ξερω απο υπολογιστες και κινητα και τωρα πεφτω απο τα συννεφα με αυτα που ακουω. Με την εταιρεια μιλησε τηλεφωνικα και προφανως ο υπαλληλος που την εξυπηρετησε δεν θα γνωριζε αυτα που συζηταμε τωρα.

nDtZp2.png

Οι εταιρειες για πολλους λόγους δεν αποκαλύπτουν και πολλά...εμένα ενα διάστημα μου έστελναν στον αριθμό που ειχα 6-7 χρόνια κάτι προσκλήσεις από "τηλεφωνικη παρέα" με λένε μόνικα κλπ.... από κάτω ειχε μόνο το ονομα της εταιρειας και την ωρα....

Φυσικά και έκανα παράπονα και με έβγαζαν και τρελή στο τηλέφωνο..μου έλεγαν αυτό που λέτε δεν γίνεται...τα πήρα μια μέρα πήγα από το κατάστημα έκανα μια ωραιότατη φασαρία τους είπακαι να μου ακυρώσουντο συμβόλαιο και εμένα και του άντρα μου και των δικών μου και ....ως δια μαγείας τα μηνύματα σταμάτησαν....

Διαφημίσεις

Αρα το δικο σου μαλλον ηταν βαλτο απο την εταιρεια για να επικοινωνησεις με τη "Μονικα" και να τους πληρωσεις ποσα ευρουλακια στο λογαριασμο! Εδω μαλλον δεν προκειται για κατι τετοιο γιατι η κοπελα δεχεται και κλησεις απο αποκρυψη.. Μακαρι μα μην χρειαζοταν τοση γραφειοκρατεια για την αρση απορρητου αλλα.... ΑΛΛΑ!

nDtZp2.png

και επισης μπορεις ακομα να κανεις το μηνυμα να φαινεται οτι το στελνει αυτος στον εαυτο του.

Αντε βγαλε ακρη με τους χακερ.

Μόλις μου έλυσες μεγάλη απορία. Προ εξαμήνου που είχα τη μαμά μου σε Εντατική ακριβής ιδιωτικής κλινικής, λόγω παρατεταμένης παραμονής επειδή πήγαν όλα στραβά (και τόσα χρήματα δεν υπήρχαν) αναγκάστηκα να τη δηλώσω στο ΕΚΑΒ (δηλαδή όποτε αδειάσει θέση σε Εντατική δημοσίου νοσοκομείου να μου τη μεταφέρουν).

Παίρνω λοιπόν ξημερώματα μιας μέρας ένα μήνημα που έλεγε "Αν θέλεις η μαμά σου να ζήσει, άφησέ τη έστω και 24 ώρες ακόμα εδώ".

Αποστολέας: Μαρία (όπου Μαρία μια πολύ καλή φίλη της μάνας μου, γιατρός, που είχε ψιλοξεσκεπάσει της βρωμιές τους εκεί στην Κλινική).

Την παίρνω στο καπάκι τηλ. και της λέω, καλά, τι μήνυμα είναι αυτό που μου έστειλες... "Τι μήνημα σου ήρθε"? μου απαντάει. Αυτό κι αυτό, της λέω. Και, άκουσον άκουσον τι μου απάντησε η γυναίκα: "Tο ίδιο μήνημα μου ήρθε και μένα πριν από μισή ώρα και αποστολέας φαίνομαι εγώ, σαν να το έστειλα εγώ στον εαυτό μου"!....

Έκτοτε μου είχε μείνει μεγάλη απορία, που μόλις μου τη λύσατε. Ανατριχιαστικό...

it's never too late to start all over again

Μου σηκωθηκε η τριχα.. Ρε γμτ δεν μπορει, δεν υπαρχει καποιος τροπος να "μπλοκαρεις" το κιν. και να μην λαμβανεις τετοια μηνυματα? Αφου να ξεσκεπαστουν αποκλειεται, τουλαχιστον ας μην ενοχλουν τον κοσμο! :mad::twisted:

nDtZp2.png

το κάνει η γουίντ!παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών κ λες που θες να το στείλεις κ τι να λέει κ το στέλνουν με απόκρυψη!

Κ όπως είπα γίνεται από σόνι σε σόνι με κάποια ρύθμιση που κάνει ο θύτης στο κινητό του πολύ απλή.

Διαφημίσεις

Δεν γνωριζω τι μαρκα ειναι το κινητο της γιατι απο οταν εφυγα απο επαρχεια επικοινωνουμε μονο μεσω τηλεφωνου (εκεινη εμεινε εκει, εγω ηρθα Αθηνα). Αυτο που ξερω ειναι πως δεν εχει wind. Μαλλον "ξυπνησαν" και οι υπολοιπες εταιρειες φαινεται... :roll: :roll:

nDtZp2.png

Δεν μπορω να το χωνεψω ομως βρε παιδια! Δηλαδη παιρνω εγω στη wind και λεω θελω να στειλω στον ταδε αριθμο το παρακατω κειμενο κι εκεινοι το στελνουν Ο,ΤΙ περιεχομενο κι αν εχει το κειμενο μου? Οι εταιρειες που υποτιθεται πως μας προσφερουν ασφαλεια και γι' αυτο επιμενουν να κλεινουμε συμβολαια απο το να εχουμε καρτοκινητα, οι ιδιες εταιρειες στελνουν μηνυματα με χυδαιο ή υβριστικο περιεχομενο? Μαλλον τεινω προς την αποψη να συνεβη μεσω υπολογιστη. Αν το περιεχομενο δεν ηταν τετοιο, κι ηταν οπως της skybeam τοτε θα υποψιαζομουν την εταιρεια. Τι να πει κανεις...

nDtZp2.png

Μπουκιτσα ευχαριστω! Θα τα στειλω αυριο με e-mail και στην κοπελα να κινηθει οπως νομιζει εκεινη. Αν και δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα!

Ευχαριστω πολυ παντως!

nDtZp2.png

Ευχαριστω Μαρακι.. Κι εγω αυτο νομιζω, καλυτερα να αλλαξει αριθμο. Βεβαια εκεινη εχει πανικοβληθει και πιστευει πως οσα νουμερα κι αν αλλαξει θα την ξαναβρει (χωρις να ξερει ποιος ειναι, απλα οι απειλες επιασαν τοπο..). Και για να λεμε και του στραβου το δικιο ποιος δεν θα φοβοτανε? Εγω εδω, το συζηταω μαζι σας που δεν μου εχει συμβει και γι' αυτο αδυνατουσα να την πιστεψω και παρ' ολ' αυτα εχω αγριευτει..

Αβυσσος η ψυχη των ανθρωπων που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στις 2 τα ξημερωματα, τελικα.... :rolleyes:

nDtZp2.png

Φαίη προσπάθησε να την ηρεμήσεις.αν ήταν κάποιος που πραγματικά ήθελε να της κάνει κακό θα το έκανε και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΣΕ!!! Δεύτερον...της είπε ξέρω ότι μένειΣ πχ μεγάλου αλεξάνδρου 13 ,συχνάζεις στο κλαμπ τάδε κ δουλεύεις πχ στον κωτσόβολο; αν τα είπε γενικά ότι ξέρει ΚΑΤΆ 99% ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ! Κ κατά πάσα πιθανότητα πιστεύω ότι ο τύπος παίρνει τυχαία.πήρε μερικές φορές να τσεκαρει φωνή κ σε τι περιβάλλον είναι κ μετά άρχισε τα χαζά.

Προσπάθησε για αρχή να της τα πεις αυτα.κ να του μιλάει χωρίς να φαίνεται ότι φοβάται.να ρωτήσει να της πει ΔIEYΘYNΣH κτλ που μένει αφού λέει ότι ξέρει.ΑΝ ΞΈΡΕΙ να πάει στην αστυνομία.αφού ξέρεις εσυ από κινητά βαλε σε πληκτρο συντόμευσης την ηχογράφηση κ μόλις την πάρει να τον ηχογραφήσει.

Θα το εκανα, αλλα δυστυχως δεν ειμαι κοντα της. Εκεινη ειναι επαρχεια ενω εγω Αθηνα. Θα της πω ομως ολα οσα κουβεντιασαμε και ολα οσα με συμβουλεψατε να κανει κι ελπιζω να εχουμε αισιο τελος.

Μαρακι ευχαριστω και παλι! :)

nDtZp2.png