Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.εχω 2 αγορακια τα οποια πανε παιδικο.ο μεγαλος ειναι 2,5 χρονων και ο μικρος 13 μηνων.τους στελνω σε παιδικο του δημου.το προβλημα μου ειναι το εξης.θελω να βρω δουλεια αλλα πρεπει να βρω κατι πρωινο γιατι το απογευμα δεν εχω ανθρωπο να μου κραταει τα παιδια.γιατι οι παιδικοι να τα κρατανε μεχρι τις τεσσερις?ο κοσμος που δουλευει απογευμα τι θα κανει?:?:?:?:?:?

Διαφημίσεις

θα παει σε ιδιωτικο και θα προσπαθησει (παλι καλα καναν και κατι επιτελους) να παρει επιδοτηση .

Δυστυχως αυτο που λες ειναι μονιμο προβλημα και δυστυχως αλυτο ακομα (εκτος του παραπανω τροπου)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Α καλα :oops::oops::oops: τωρα ειδα οτι μιλας για απογευματινη δουλεια (νομιζα οτι απλα για αν σχολας αργα πχ 4-5):oops::oops:

Οσες ξερω με αντιστοιχο θεμα μονο με κοπελα σπιτι βολευτηκαν. :-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν θελω να τους σταματησω γιατι εχουν μαθει πολλα πραγματακια και ειναι πολλη καλη η τιμη.δινω 180ε και για τους δυο το μηνα επειδη ο μπαμπας μας ειναι πυροσβεστης και εχουν καποια εκπτωση.

Διαφημίσεις

Το γνωστο προβλημα. Οποτε ή ημιαπασχοληση οπως ειπωθηκε παραπανω ή δινεις λεφτα σε γυναικα εμπιστη. Το καλο ειναι οτι θα ζοριστεις, αλλα θα σου μεινει η δουλεια οταν μεγαλωσουν τα παιδια. Συγγενεις αν μπορουν να βοηθησουν, θα ηταν το καλυτερο...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

καλα θα ηταν αλλα η μαμα μου κανει 2 δουλειες και η πεθερα μου ειναι 80 χρονων και κατακυτη.για ημιαπασχολιση ψαχνω.τι θα μπορουσα να βρω με ενα λυκειο και προυπηρεσια με τη λορεαλ στα χοντος για 4 χρονια?

καλα θα ηταν αλλα η μαμα μου κανει 2 δουλειες και η πεθερα μου ειναι 80 χρονων και κατακυτη.για ημιαπασχολιση ψαχνω.τι θα μπορουσα να βρω με ενα λυκειο και προυπηρεσια με τη λορεαλ στα χοντος για 4 χρονια?

Μην αποκαρδιωνεσαι καλη μου, τοσος κοσμος τελειωσε οτι και εσυ και βρισκει δουλεια! Ισως και να μπορεσεις να βολευτεις για λιγες ωρες με καμια φιλη ή τον συζυγο;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, στο δήμο Νεάπολης ένας παιδικός στην περιοχή Στρεμπενιώτη κάνει κράτηση και το απόγευμα νομίζω μέχρι τις 8 με μια μικρή χρέωση. Όμως το μικρό σου φοράει ακόμα πάνα φαντάζομαι, οπότε .....

74Qtp3.png2SeRp3.png

Κι εγω θελω να σε ρωτησω απο που εισαι.εχω το ιδιο προβλημα και φετος βρηκα απογευματινο παιδικο!!!ιδιωτικο μεν αλλα αρκετα οικονομικο

με ενδιαφέρει...

ποιος απογευματινός παιδικός σταθμός είναι αυτός; ωρες λειτουργίας και ποσό διδάκτρων, μπορέις να μου πεις;

age.png

με ενδιαφέρει...

ποιος απογευματινός παιδικός σταθμός είναι αυτός; ωρες λειτουργίας και ποσό διδάκτρων, μπορέις να μου πεις;

ειναι στη Νικαια το ηλιοφωτο και θα ελεγα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη κι ολας.απογευματα ειναι ανοιχτος τριτη πεμπτη και παρασκευη,οπως τα καταστηματα δηλαδη,μεχρι τις 21:00-21:30 περιπου,σαββατο πρωι ως τις τρεις.εγωπου την πηγαινω δευτερα τεταρτη πωι,τριτη πεμπτη παρασκευη απογευμα και σαββατο πρωι δινω γυρω στα 320,00.δεν ειναι λιγα αλλα δεν ειναι και πολλα σε σχεση με αλλους σταθμους που εχω ρωτησει,Α! στο ποσο συπεριλαμβανεται και σχολικο..και το συμαντηκοτερο ειναι το παιδι χαρουμενο και περναει καλα

Διαφημίσεις

• 5 months later...
Κι εγω θελω να σε ρωτησω απο που εισαι.εχω το ιδιο προβλημα και φετος βρηκα απογευματινο παιδικο!!!ιδιωτικο μεν αλλα αρκετα οικονομικο

Μετα απο ενα μισο χρονο επεσα τυχαια εδω, δεν ειχα βαλει παρακολουθηση θεματος. Ειναι ολιγον τι αργα για απαντησεις, παντως ελπιζω να βρηκατε λυση και να πηγαν ολα καλα!

Ειμαι απο επαρχια, κοντα στη Θεσσαλονικη ομως.Στη διαθεση σας αλλη φορα!

Πριν γράψεις, σκέψου!

• 3 weeks later...

Εγώ μένω Αθήνα και συγκεκριμένα Αργυρούπολη. Στον παιδικό που πάω την μικρή μου τα ωράρια είναι 6:00πμ - 10:00μμ οπότε με βολεύει αφάνταστα γιατί την πηγαίνω γύρω στις 8:30 και την παίρνω 5:00 το απόγευμα. Εχει αρκετά καλό φαγητό και να σας πω την αλήθεια βοήθησαν αρκετά την κόρη μου στο θέμα του φαγητού γιατί είναι περίεργη για να φάει μας είχε βγάλει την πίστη (μία ώρα σε κάθε γεύμα έκανα)

Είναι πολλές οι ώρες όμως παιδιά και κουράζεται αφού έρχεται το απόγευμα έτοιμη για ύπνο. Την κρατάω όμως γιατί άμα κοιμηθεί από τις 6:00μμ την έκατσα!!! Οπότε η Αλεξάνδρα γύρω στις 9:00μμ έχει πέσει για ύπνο και ξυπνάει κατευθείαν 7:30 πμ. Από αυτή την άποψη ηρέμησα φέτος αρκετά.

Αχ! Τι τραβάμε και εμείς οι μανούλες. Στην τσίτα όλη μέρα βρε παιδιά... μερικές φορές με πιάνουν τα κλάματα από την κούραση. Ομως σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και όλα αυτά θα είναι μια πολύ πολύ γλυκιά ανάμνηση!!! ΑΧ ΑΧ!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!