Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια, καλο χειμωνα με υγεια για ολους. εχω μια απορια και θα ηθελα την γνωμη σας. Με τον μπαμπα της κορουλας μου ειμαστε σε διασταση εδω και εξι μηνες. Την μικρη την βλεπει καθε Τρίτη απογευμα, καθε Σαββατο ολη μερα ειναι μαζι και πολλες κυριακες πηγαιναμε για μπανιο και βγαινουμε ολοι μαζι . Φυσικα υπαρχουν κι αλλες μερες μεσα στην βδομαδα που μπορει να ερθει να την παρει και να πανε βολτουλα μπας και καταφερω και κανω κι εγω καμια δουλεια. Ουδεποτε θα στερουσα απο το παιδι μου τον πατερα του ( δεδομενης της καταστασης φυσικα ). Ομως μηπως ετσι την μπερδευω? Θέλω να πω, μηπως οτι κανουμε τοσες φορες πραγματα ολοι μαζι αλλα το βραδυ ο μπαμπας φευγει, το πρωι δεν ειναι στο σπιτι ή το απογευμα που γυρναμε την μπερδευει ως προς το ποια ειναι η θεση του μπαμπα στο σπιτι μας? δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σαφης αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω.....

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν είμαι ειδική να σου απαντήσω, αλλά πιστεύω ότι ενεργείς πολύ σωστά και σε θαυμάζω που κρατάς τέτοια στάση απέναντι στον μπαμπά και τη σχέση του με την κόρη σας. Νομίζω ότι η κορούλα σας, παρόλο που δεν ζει στο ίδιο σπίτι και με τους δύο γονείς του ζει σε ένα πολύ καλό "κλίμα" που έχετε δημιουργήσει για αυτή. Αυτή είναι η γνώμη μου το ξαναλέω χωρίς να έχω καμία σχέση με ψυχολογία κλπ, απλά αν βρισκόμουν στη θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα.:)

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Μάλλον της κάνεις πιο πολύ καλό παρά κακό. Πρόσεξε όμως, γιατί, όταν θα σε ρωτήσει, γιατί μαμά δεν μένει ο μπαμπάς στο σπίτι μας, πρέπει να έχεις έτοιμη μία σαφή και κατανοητή για το παιδί απάντηση, ώστε να μην του δώσεις ψεύτικες ελπίδες.

mitaky & maya μου σκεφτομαι ακριβως οπως μου απαντησατε. η αληθεια ειναι οτι και εγω και ο μπαμπας της εχουμε δημιουργησει μια ωραια και φιλικη σχεση σε οτι αφορα το παιδι και δεν "νιωθω" οτι ειναι κατι που μπορει να δημιουργησει καποιο μελλοντικο προβλημα. διαβαζω οσο μπορω και ενημερωνομαι για να ειμαι οσο το δυνατο προετοιμασμενη ( οσο μπορει βεβαια να γινει αυτο ) οταν θα ερθει ( που θα ερθει ) η ωρα του: ο μπαμπας γιατι δεν μενει μαζι μας?

σας ευχαριστω κοριτσια :)

μπραβο σου για τη σταση σου και στο μπαμπα της μπραβο.να συνεχισετε ετσι.η μικρη θα μεγαλωσει σε ενα σωστο περιβαλλον ετσι και ας μην εισαι ζευγαρι με το μπαμπα της.στην κρισιμη ερωτηση καλο ειναι να παρεις τη γνωμη καποιου ειδικου.αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι μην ανοιξεις συζητηση μαζι της και φυσικα μην πεις ψεματα.μπορει να μην ρωτησει και ποτε.εξαλου μεγαλωνει ετσι και πιστεψε με οι ωρες που περναει με το μπαμπα της ειναι ουσιαστικες και μαζι σου εχει μια μοναδικη ελευθερια που θα της αρεσει ετσι.απο οτι καταλαβα δεν θυμαται πως ηταν οταν εισασταν ολοι μαζι.οποτε δεν υπαρχει για αυτην λογος να αναρωτηθει.

Διαφημίσεις

Μπραβο και στους 2 σας.

Δεν πιστευω οτι την μπερδευει κατι τετοιο.

Ειναι ξεκαθαρο το μηνυμα "Μπορει με τον μπαμπα να μην ειμαστε πια μαζι αλλα παντα θα ειμαστε και οι 2 διπλα σου γιατι σε αγαπαμε"

Μπραβο ,μπραβο, μπραβο :-D:grin::-D

Παραδειγμα προς μιμηση ειστε

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας. ησυχασα οσο να ναι :)

τελικα εχουν δικιο που λενε οτι το ενστικτο καποιες φορες ειναι ο καλυτερος οδηγος.

φιλια σε ολες :)