Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλές σκούρες καφέ ή ροζ ;;;

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Ίσως να είναι χαζό το ποστ αυτό αλλά θα μου λυθεί η απορία!

Η γιαγιά μου λέει ότι αν οι θηλές της εγκύου είναι σκούρες καφέ έχει κορίτσι, ενώ αν έχει ροζ τότε είναι αγόρι!

Εγώ είχα σκούρες καφέ κ έκανα κορίτσι. Η αδερφή μου είχε σκούρες καφέ κ ο γιατρός είπε στην αρχή πως έχει αγόρι, αλλά η μαμά μου της έλεγε "αποκλείεται, αφού είναι καφέ οι θηλές έχεις κορίτσι"! Τελικά είχε κορίτσι!

Απλή τύχη ή ισχύει; Εσείς είχατε προσέξει κάτι τέτοιο;

Διαφημίσεις

Κινεζούλα γεια σου!...Κατά καιρούς ακούμε για τα φύλα ότι παίζει ρόλο το σχήμα της κοιλιάς,οι θηλές,αν έχεις γεμάτο πωπό κτλ..Εμένα μου λένε ότι αν ακούσεις το παιδί πρώτη φορά μέσα στο σπίτι είναι κορίτσι,ενώ έξω είναι αγόρι και διάφορα τέτοια.

Εγώ έχω κορίτσι,το άκουσα μέσα στο σπίτι και όντως οι θηλές μετά τον 2ο μήνα έγιναν σκούρες καφέ.

Άποψή μου είναι ότι κάθε γυναίκα έχει την εγκυμοσύνη της,κι ότι δεν παίζει ρόλο πώς θα το δείξει το σώμα της.Πιστεύω είναι τυχαία όλα τα άλλα.Μια συνάδελφός μου,μου έλεγε το ίδιο για τις θηλές,είχε σκούρες θηλές,και έκανε δίδυμα αγόρια....:roll:

[Άποψή μου είναι ότι κάθε γυναίκα έχει την εγκυμοσύνη της,κι ότι δεν παίζει ρόλο πώς θα το δείξει το σώμα της.Πιστεύω είναι τυχαία όλα τα άλλα.Μια συνάδελφός μου,μου έλεγε το ίδιο για τις θηλές,είχε σκούρες θηλές,και έκανε δίδυμα αγόρια....:roll:

Έτσι όπως τα λες είναι. Αν ρωτήσεις το γιατρό σου θα γελάσει. Ο δικός μου τουλάχιστον γελάει με κάτι τέτοια. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχαν πει ότι αν βγάλεις τρίχες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι επειδή έχεις αγόρι και εκκρίνεται αυξημένη τεστοστερόνη. Καμία σχέση!

A6s2p3.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται ότι ο γιατρός θα γελάσει!!! Εδώ γέλασε όταν τον είχαμε ρωτήσει αν ισχύει ότι μπορούμε να μάθουμε το φύλο από τους χτύπους της καρδιάς!

Συμφωνώ πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά μιας κ έχω εδώ τόσες μαμάδες στη διάθεσή μου είπα να ρωτήσω!!! ;)

Κι εμένα οι θηλές μου σκούρες καφέ είναι,όπως γίνεται στις περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!

Δεν τα πιστεύω αυτά,γιατί είχα κάνει πολλά τεστ στο ίντερνετ και μου έβγαζαν αποτέλεσμα 50% κορίτσι-50% αγόρι....

Εμένα είναι ανοιχτό ροζ..αλλά επειδή συνέχεια έχω εμετούς και αναγούλες όλοι μου λένε ότι είναι αγοράκι....ακόμα δεν το είδαμε.....το βαφτίσαμε!!!

Έχουν πλάκα όλα αυτά!!

εμενα κοριτσακι καφε σκουρα ειναι κ εχω αγορακι!;)

Η καθε παλια γιαγια..μαμα..κτλ..εχουν την δικια τους θεωρια...εχει πλακα ομως να τις ακους ε?:D

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα τωρα που το σκεφτομαι στον γιο μου ηταν ροζ.τωρα ειναι σκουρες καφε αλλα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι αγορι παλι,στον επομενο υπερηχο ομως σε δυο βδομαδες θα ξερω στα σιγουρα.τι να σου πω αν μου πει οτι τελικα ειναι κοριτσι θα σου πω...

Έτσι όπως τα λες είναι. Αν ρωτήσεις το γιατρό σου θα γελάσει. Ο δικός μου τουλάχιστον γελάει με κάτι τέτοια. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχαν πει ότι αν βγάλεις τρίχες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι επειδή έχεις αγόρι και εκκρίνεται αυξημένη τεστοστερόνη. Καμία σχέση!

Εμένα οι θηλές μου δεν είναι πολύ σκούρες αλλά τις τρίχες που λες τις έχω βγάλει στην κοιλιά μου που ποτέ δεν είχα τόσες μεγάλες!!! Κ επειδή είναι δίδυμα κ πιθανόν αγόρια λέτε????? Ωχ θα γίνω λυκανθρωπάκι μέχρι να γεννήσω:))

----------------------------------------------------------

Εμένα οι θηλές μου δεν είναι πολύ σκούρες αλλά τις τρίχες που λες τις έχω βγάλει στην κοιλιά μου που ποτέ δεν είχα τόσες μεγάλες!!! Κ επειδή είναι δίδυμα κ πιθανόν αγόρια λέτε????? Ωχ θα γίνω λυκανθρωπάκι μέχρι να γεννήσω:))

χαχαχαχαχαχαχαχαχ μια απο τα ιδια

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Συνδέστε ένα άσχετο χαρακτηριστικό -όποιο σας αρέσει- με το αγόρι ή κορίτσι.... Δημιουργήστε εσείς τον "κανόνα". Έχετε 50% πιθανότητα να το πετύχετε.

Μάλιστα όταν το αναφέρετε αυτό στους άλλους...

π.χ. Άμα φτερνιστείς δυνατά... αγόρι.. αν φτερνιστείς σιγά κορίτσι (για τόσο άσχετα πράγματα συζητάμε)...

..... οταν λοιπόν κάνετε αναφορά στον "κανόνα" σας (χωρίς να καταλάβουν ότι είναι στημένος) θα δείτε πως θα σας τον επιβεβαιώσουν πολλοί! Θα δείτε επίσης πως είναι πιο πιθανό να σας τον επιβεβαιώσουν όσοι ανήκουν στο θετικό 50%. Άρα κοντά σας θα βρεθούν αυτομάτως οι "θετικές" απαντήσεις.

Έτσι θα έχει φτιαχτεί ένας "κανόνας" που θα αυτοεπιβεβαιώνεται ακριβώς επειδή θα προσελκύει τα "θετικά" ενώ όσοι δεν τον "ακολουθούν" θα βρίσκονται όλο και πιο μακριά. Δηλαδή φαινομενικά το ποσοστό από 50-50 θα αρχίζει (φαινομενικά πάντα) να μεταβάλλεται προς τη θετική πλευρά του.

Αυτό οφείλεται σε μια ικανότητα του ανθρώπου να δίνει σημασία επιλεκτικά και όχι απόλυτα στατιστικά. Ο λόγος είναι η προσπάθεια κατηγοριοποίησης στο μυαλό μας, πραγμάτων που παρατηρούμε, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να εξάγουμε κάποιο κανόνα από αυτή μας την παρατήρηση. (Κάπου είχα διαβάσει αυτή την ικανότητα.... δε θυμάμαι που... νομίζω Scientific American). Σε αυτή ακριβώς την παρατήρηση βασίζονται πολλά "μέντιουμ" για τις "καταπληκτικές" προβλέψεις τους. (Το τελευταίο χρειάζεται περισσότερη ανάλυση αλλά δεν είναι της παρούσης).

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εγω ημουν το πιο ατριχο πλασμα...ουτε χνουδι δεν ειχα...το τονιζω δεν ειχα, γιατι τωραααααα....εχω βγαλει σε κοιλια κ χερια, ελπιζω να μην επεκταθει κ σε προσωπο.Πηγε η αδερφη μου να μου κανει αποτριχωση στα χερια κ δεν αντεξα...οποτε κυκλοφορω σαν τον Γουλβεριν.αχαχααχα.

Διαφημίσεις

κορίτσια νομίζω οτι το χρώμα στις θηλές εξαρτάται από τα χρώμα που είχαμε πριν την εγκυμοσύνη. Εμένα ας πούμε ήταν ροζ και τώρα είναι πάλι ροζ, λίγο πιο σκούρες. Ο γιατρός μας είπε οτι μάλλον είναι αγοράκι. Μια φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες (και έκανε αγοράκι) είχε τόσο σκούρες θηλές που σχεδόν τρόμαξα..ήταν σχεδόν μαύρες, τόσο σκούρες δεν έχω ξαναδεί..πιστεύω όμως οτι θα ήταν κάπως σκούρες εξαρχής μάλλον. Καλές εγκυμοσύνες να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα!