Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαλάκι -γυμναστήριο

Recommended Posts

hello! θέλω να πάρω στη Ρένια μου ένα χαλάκι -γυμναστήριο! το Σάββατο γίνεται 4 μηνών!!!!ναι!ναι,μεγαλώνουμε!

ήθελα να ρωτήσω εσείς από ποιά ηλικία το χρησιμοποιήσατε; και ποιό πήρατε;εγώ βρήκα ένα της fisher price που μου άρεσε και γίνεται και σκηνούλα.

προς το παρόν τα παιχνιδάκια που έχουμε τα παρατηρεί για λίγη ώρα και μετά τα βαριέται...δεν ξέρω...μου αρέσει όμως και η ιδέα να την βάζω κι λίγο μπρούμυτα στο γυμναστήριο και να παίζει. :wink:

Διαφημίσεις

ευδοκία,εγώ έχω ένα απλό της fisherprice,μου το έφεραν δώρο όταν γεννήθηκε..από 3 μηνών την έβαζα ανάσκελα και παρατηρούσε τα παιχνιδάκια αλλά μετά από 5 λεπτα έβαζε τα κλάματα γιατί είχε βαρεθεί ήδη..γενικά δεν πολυέπαιζε με τα παιχνίδια μέχρι 5,5 μηνών περίπου..από τότε που άρχισε να τα πιάνει καλά έχει τρελαθεί στο παιχνίδι,,το γυμναστήριο βέβαια εκτός του ότι το έχει φάει πλέον όλο το έχει τρελάνει στη σφαλιάρα και την κλωτσιά τώρα...να την βάζεις να παίζει,είναι μικρούλα ακόμη βέβαια αλλά καλό είναι,παίρνει ερεθίσματα από τα χρώματα και τα σχήματα...

Λοιπόν, κι εμείς έχουμε ένα γυμναστήριο τέτοιο της Fisher-Price (τι έκπληξη!), αλλά δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν μας έχει αρέσει καθόλου. :(

Γενικά δεν μας αρέσει καθόλου να βρισκόμαστε ξάπλα, εκτος αν είναι για ύπνο και μόνο, και φυσικά στο μπρούμυτα...ούτε λόγος: κλαίμε γοερά στο 2λεπτο!

Όσες φορές κι αν το δοκιμάσαμε...τζίφος...κλάμα, νεύρα κλπ. Δεν ξέρω...μήπως είναι μικρός ακόμα ή απλά δεν είμαστε του σπορ;;

Αχ, αυτό το παιδί, μόνο όρθιο του αρέσει να είναι...

fUvDp2.png

εγω ειχα μία κουβερτουλα τυπου δραστηριοτητων απο την κουνιαδα μου με διαφορα τζατζαλα πανω...δεν πολυασχολιοταν...και ειχα και της Playschool ενα πραγμα που την εβαζες απο κατω και κρεμοντουσαν διαφορα ξερετε,παιζαν μουσικες ειχε καθρεπτη...τό ίδιο γινόταν ετσι ώστε να το παιζει και μπρουμυτα...αυτο το κατευχαριστηθηκε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκριβως το ιδιο με το Μπιζελακι.... και τοτε στην Αγγελιαννα και τωρα στον μπεμπη !!! Δεν ξετρελαθηκαν με το κλασσικο γυμναστηριο της φισερ... αλλα με αυτο το πιο απλο που ειναι πλαστικο και το βαζεις απο πανω τους (εγω το βαζω πανω παο το ρηλαξ) και κρεμονται διαφορα... Παιζουν με τις ωρες !!!

Διαφημίσεις

Εμάς μας έστειλαν απ' την Pampers ένα χαλάκι με διάφορα πάνω αλλά και πάλι μπρούμυτα δεν της άρεσε καθόλου, μόνο ανάσκελα με το γυμναστήριο απο πάνω της να το τραβάει με μανία και να του βγάζει το άχτι της :) .

Πολλές φορές της το βάζω και σαν κουβερτάκι στο ριλάξ και παίζει με τα μπιχλιμπίδια που κρέμονται.

Από ότι ξέρω λίγα παιδάκια παίζουν με τα γυμναστήρια αυτά. Εγώ όμως, αν και έπαιξε λίγο, το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί τον βοήθησε να γυρίσει -ήταν λίγο τεμπελάκος και ήθελε κίνητρο-. Μετά που κάθισε, έπαιξε περισσότερο μέχρι να μπουσουλίσει, οπότε και το μαζέψαμε. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να του το πάρεις, αν και ίσως να ήταν καλύτερο να το δανειστείς από κάποια φίλη σου, γιατί για τα πράγματα αυτά τελικά ποτέ δεν΄γίνεται απόσβεση...

Εμείς είχαμε ένα "κοτοπουλάκι" από το elc και το έπαιξε πάρα πολύ και ξαπλωτή όσο δεν στεκότανε και καθιστή και ήταν και η γωνίτσα της για υπνάκο μέσα στη μέρα. Πολύ απαλό και βολικό.

Τώρα το τιμάει δεόντως ο γιος της κουμπάρας μου και σε λίγο θα το δώσουμε στην κόρουλα της κολλητής μου!

Εμείς έχουμε 2 της fisher price (δώρα των γιαγιάδων), θα μας κάνουν μετόχους στο τέλος, τα πάντα αυτής της εταιρίας είναι και μάλιστα τυχαία. Αυτό που λές που γίνεται και σκηνούλα προς το παρόν δεν δείχνει να του αρέσει ιδιαίτερα. Το άλλο είναι με μια αγελάδα που κουνιέται του αρέσει περισσότερο. Γενικά και ο μπέμπης δεν κάθεται πουθενά αν δεν ασχολείται κάποιος μαζί του αλλά στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μπορώ να τον αφήσω και κανένα 20 λεπτο χωρίς να μου θυμώσει. Το χρησιμοποιώ από όταν ήταν 2 μηνών και από τότε το χάζευε.

και ποιό πήρατε;εγώ βρήκα ένα της fisher price που μου άρεσε και γίνεται και σκηνούλα.:wink:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Διαφημίσεις

Κι εμεις εχουμε αυτο που γινεται και σκηνουλα.Το εχουμε απο 1 μηνος περπου μας το φεραν δωρο και στην αρχη δεν το εδινε σημασια(φυσιολογικο μαλλον... :roll: ) Εκει ομως από 3-3,5 μηνων ασχοληθηκε πολυ.Εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γυμναστικη εκει περα,ηταν απο τοτε αεικινητος!!!!(τοτε κατυαλαβα και γιατι το λενε γυμναστηριο :lol::lol: ).

Το παιζει αν το πιστευεις μεχρι τωρα που το εχω σκηνουλα και ειναι στο δωματιο του.Μπουσουλαει μολις φτασει μπροστα για να περασει απο κατω :lol:

ΓΕνικα το θεωρησα απο τα πιο πετυχημενα δωρα...Ειναι αναλογα στο παιδι ποσο του ταιριαζει το καθε τι...(εμενα ας πουμε δεν εκατσε σχεδον καθολου στο ρηλαξ...)

bxBwp2.png EgDTp2.png

ok παιδάκια ,ευχαριστώ! μάλλον δεν θα πάρουμε γυμναστήριο και αντί αυτου μας έχουν φέρει ένα παπλωματάκι για παιχνίδι.θα το στρώνουμε κάτω και θα ασχολούμαστε εκεί με τα παιχνίδια μας...thanx! :D

• 4 years later...

Ξανανοίγω αυτό το θέμα. Σκέφτομαι να πάρω ενα γυμναστήριο για την κόρη μου που είναι 2,5 μηνών. Μήπως είναι όμως ακόμα νωρίς; Μέχρι τι ηλικία θα μπορεί να το παίξει; Φαντάζομαι ότι θα της είναι πιο ενδιαφέρον όταν αρχίσει να μπορέι να πιάνει με τα χεράκια της τα παιχνιδάκια. Σε ποιό μήνα γίνεται αυτό; Εσάς καθόταν καθόλου στο γυμναστήριο ή βαριόταν γρήγορα;

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

2,5 μηνών είναι νωρίς ακόμη. Εγώ τον δικό μου τον έβαλα περίπου 3,5 μηνών, όταν μπορούσε άνετα να πιάνει τα παιχνιδάκια. Ομως, δεν του άρεσε και μετά από λίγο φώναζε να τον παρουμε αγκαλιά. Μετά όταν άρχισα να τον βάζω μπρούμυτα καθόταν λίγο περισσότερο, αλλα γενικότερα προτιμούσε το ριλάξ του.

Το αν θα καθεται ή όχι έχει να κάνει καθαρά με το παιδί.