Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστουγεννιάτικο φορμάκι??

Recommended Posts

Γεια σας!

Ξέρω ότι είναι νωρίς να σκέφτομαι τα Χριστούγεννα,αλλά μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω χριστουγεννιάτικο φορμάκι για το μωρό μου?

Θα γεννήσω λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θέλω να είμαστε όλη η οικογένεια στο Πνεύμα των Χριστουγέννων!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

......doaraki τι έγινε από τώρα σκέφτεσαι να ντύσεις το μωράκι ''αγιοβασιλάκη'' ΄;;;;;;:)

Πάντα τα μαγαζιά έχουν φορμάκια με παραστάσεις επίκαιρες για τα Χριστούγεννα όλο και κάτι θα βρεις.

a63700a23b.png 87032dd023.png

doraki μου νομιζα οτι μονο εγω ειμαι η αρρωστη με τα Χριστουγεννα αλλα τελικα ειμαστε πολλες,εκανα ψωνια απο mothercare.com,και ειχε και αη_βασιλη και ξωτικουλη,εγω προσωπικα σε τοσο μικρο μωρο δε θα εβαζα στολη του τζαμπο,με το καλο το μωρακι σου,εμεις πρωτα ο Θεος γυρω στα Χριστουγεννα θα σαραντιζουμε :))) δεν μπορω να περιμενωωωωωωωωωωωωωωωω

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

θα βρεις σιγουρα στα Λητω (απο εκει πηραμε την πρωτη χρονια) στα mothercare, και στα Adams. και αν πηγαινες τοτε που σας ειπα για τις προσφορες θα εβρισκες χριστουγεννιατικο φορμακι με 4.99. Τοσο τα ειχαν τις μερες του bazaar. Γιατι ειχαν βγαλει ολο το στοκ και οχι μονο τα καλοκαιρινα.. Εγω πηρα χριστουγεννιατικο βελουδινο φουστανακι (σαν στολη αγιο-βασιλιτσας ειναι) για τη μικρη μονο με 5 ευρω. και χριστουγεννιατικο σετακι για αγορακι με 3 κομματια με ταρανδακια κλπ πανω παλι για νεογεννητο, ιδια τιμη.

Και γω για Τζαμπο δεν θα σου προτεινα για τοσο μικρο.. Ειχα δει τα περσινα τους και ηταν σουπερ χαλια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ξέρω ότι είναι νωρίς να σκέφτομαι τα Χριστούγεννα,αλλά μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω χριστουγεννιάτικο φορμάκι για το μωρό μου?

Θα γεννήσω λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θέλω να είμαστε όλη η οικογένεια στο Πνεύμα των Χριστουγέννων!!

ειχα παρει απο τα λητω γιατι 13-12 γεννησα και ηθελα να του το βαλω σαν τρελη!!!!!!!

και οταν ηρθε η ωρα ειμασταν ττοοοοοοσσοοοο νυσταγμενοι, ταλαιπωρημενοι και κουρασμενοι απο το ξενυχτι και τους συνεχομενους θηλασμους και ολα αυτα που τελικα δεν το ταλαιπωρησα να το ντυνω και να το βγαζω φωτο κτλ. δεν βολεψε....

μετανιωσα βεβαια αλλα το τελευταιο που ειχα ορεξη να κανω ητανε αυτο!!!!!!!και φοβομουνα και να το κανω και πολλα πολλα στην αρχη οποτε...

παρτο εσυ(αλλα κοντα στα χριστουγεννα οχι τωρα, δεν θα βρεις) και μακαρι να το φορεσετε!!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Και αν τελοσπαντων δεν βρεις εχω εγω να σου δανεισω.. (το εχω κρατησει αναμνηστικο.. μια φορα το φορεσε το μωρο παραμονη πρωτοχρονιας.. ποσο να το φορεσει?)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ε δεν πιστεύω να μη βρω ένα φορμάκι!!!

Απλά θα το ψάξω αρχές Δεκέμβρη,ώστε να το έχουμε με το που γυρίσουμε από το μαιευτήριο,θα της το βάλω και θα βγούμε οικογενειακή φωτό!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει το Χριστουγεννιάτικο μωράκι σου!!!

Εγώ του είχα πάρει φορμάκι από τα Mothercare τρέλα και παντοφλάκια αγκαλιάς ταρανδάκια!!!!

Οι φωτογραφίες που βγάλαμε είχαν πολύ γέλιο!!!!!

Δωράκι, δες και στα allouette. Εμένα μου ειχαν φερει δώρο ένα χριστουγεννιατικο και το ειχαν πάρει τον Αύγουστο. ήταν νέα κολεξιόν πάντως. Αυτό του τζαμπο του το εφεραν δωρο και του δικού μου. Ποιοτικώς δεν έλεγε και πολλά αλλά ετσι και αλλιώς μια μέρα το φορεσε!

Πάρτο πριν γεννησεις πάντως, γιατι μετα δεν θα μπορεις να βγεις για ψώνια. Τωρα αν θα εχεις κουραγια για φωτογραφήσεις, αυτό ειναι ένα άλλο θέμα!!!!!και σου μιλάει κάποια που είναι αρρωστη με τις φωτό...και όμως τον πρώτο μήνα, δεν προλαβαινα να βγάζω.....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Φορμακια του Mothercare πηραμε 2 συνεχόμενες χρονιες και δυστυχώς μόνο τη 2η συνειδητοποίησα ποσο καλή ποιοτητα έχουν. Τα έπλυνα αρκετές φορες και δεν έπαθαν τίποτα. Μπορεις να τα φορας συνεχώς για κανα-μήνα, γύρω στις γιορτές, μέσα και έξω απο το σπίτι.

Αλλο που καταλάβαμε μετα απο καιρό, ειδικα εμεις με τα διδυμα, και με λιγη ενέργεια για περιττά πράγματα :) όπως ντυσιματα-ξεντυσίματα, είναι οτι γενικα δεν ειναι απαραίτητα ιδιαίτερα ρούχα εξόδου, στα μικρα μωράκια, εφόσον δεν τα αφήνεις και πουθενά να λερωθούν...

Δεν χρειάζεται τα χριστουγεννιάτικα να ειναι μόνο για τις φωτογραφίες, κάνουν και για φορμάκια. Καλο ειναι να υπολογίσεις ακριβώς το νούμερο του παιδιου. Μαλλον το newborn θα ειναι καταλληλο για σας, όπως τα γράφεις.

στο avenue, στην Αιόλου σε αυτό το κατάστημα που είναι απέναντι από τα marks&spencer), στο athens heart...τωρα δεν ξερω αν εχει και καπου αλλού....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Εγώ που έχω την ίδια τρέλα, το βρήκα τώρα τον Αύγουστο με 50% έκπτωση στον Μωρουδόκοσμο. Νομίζω ότι τα περίσσοτερα μαγαζιά που έχουν έπιπλα έχουν και ρουχαλάκια χειμερινά για τις εγγυούλες που γεννάνε αργότερα. Και στις εκπτώσεις του Αυγούστου μπορείς να βρεις.

Της mothercare τα είδα όλα και μου άρεσαν πολύ,δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα τώρα,οπότε κάποια στιγμή θα πάω και στο κατάστημα να δω από κοντά τι υπάρχει και φυσικά δε θα ησυχάσω αν δε βρω το τέλειο!!

Ελπίζω να έχω το κουράγιο ή ο άντρας μου ή ο αδερφός μου να τη βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες,θα είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα και θέλω να έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις και αποτυπωμένες!!

• 2 weeks later...

Ego persi ta xristougenna tou foresa ena agiovasiliatiko formaki apo jumpo...Tha mou peite,kakos...Nai alla mia fora tou to foresa gia na ton fotografiso.Mia fora kai telos..To kratisa gia enthimio.Fetos omos pou o mikros tha einai 13 kai kati minon ta xristougenna thelo na tou foreso pali kati tetoio oxi omos apo jumbo.Kserete an uparxoun gia tetoies ilikies kai pou?