Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΟΥΧΩΝ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ (ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ) Κ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ; ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΜΠΟΡΕΙΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγω πηρα 3 μπουρνουζακια 3 σευγη σεντονακια 3 κουβερτουλες αγκαλιας (τις λεπτες) 2 πιο χονδρες μου ειχε πλεξει και η μανα μου 2 μεγαλες και 1 παπλωματακι ..απο ρουχαλακια γεμισα και εγω τον κοσμο (σαν πρωταρα)παρε 6 ζιπουνακια με μανικακι 3 αμανικα και 3-4 φορμακια θα σου φερουν και δωρα λαβε υποψιν σου..με το καλο το μωρακι σου

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου nania, με το καλό να έρθει το μωράκι σου...

Και εγώ πήρα ένα σωρό αηδίες στον πρώτο που δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ. Ούτε για τον δεύτερο!

Λοιπόν, δεν ξέρω πότε γεννάς & αν είναι αγόρι ή κορίτσι (τα κοριτσάκια θα βάλουν και το φορεματάκι τους) αλλά θα σε συμβούλευα να μην αγοράσεις ρουχαλάκια. Εκτός του οτι θα σου φέρουν πολλά δώρα είναι ταλαιπωρία για τα μωράκια να τα ντύνεις με μπλουζάκια, παντελονάκια κλπ. Πάντως ότι και να πάρεις να αποφύγεις τα σκληρά υφάσματα, τα μπλουζάκια που δεν έχουν μεγάλο άνοιγμα ή κουμπάκια στο λαιμό (μπαίνουν πιο δύσκολα) και τα φορμάκια με τις σούστες στην πλάτη. Εμένα με είχαν δυσκολέψει.

Αυτά που εγώ χρησιμοποίησα πολύυυυυ ήταν τα φανελάκια-φορμάκια & βέβαια πολλά σεντονάκια... Α, και πάπλωμα μη βιαστείς να πάρεις. Έτσι & αλλιως θα το χρησιμοποιήσεις μετά τον 1ο χρόνο.

Ό,τι άλλο θυμηθώ θα σου πώ.

Α, και αν δεν έχεις πάρει ακόμα μπανάκι, εγώ είχα πάρει της fisser-price ένα μπλέ με κάτι σαν αιώρα μέσα & δεν μας βόλεψε καθόλου σε κανένα απο τα 2 παιδιά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γιατι βρε κοριτσια πολλα σεντονακια;;

Με τρια σετ δεν ειναι ΟΚ;;;

 

Είχε έρθει μέρα που είχα αλλάξει τρείς φορές σεντόνια και 7 φορές φορμάκια!Πάρε αρκετά καλύτερα να έχεις.Μου είχε τυχει να κρατάω στο χέρι το παιδί και να σιδερώνω φανελάκι με το άλλο!Και εννοείται πλυντήριο κάθε βράδυ!Φορμάκια δεν θα σου φέερουν ιδιαίτερα, θα προτιμήσουν πιο φρουφρουδιάρικα ρούχα.Παράγγειλε απο το αγγλικό μαδερκερ για οικονομία ή αν δεν έχεις πρόβλημα πάρε απο το τζάμπο.Για μένα15 φορμάκια 15 φανελάκια και 4-5 σεντόνια θα ήταν καλά.Και πετσέτες κανένα οκτάρι.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...