Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αδεια και επιδομα αδειας

Recommended Posts

καλησπερα .

γεννησα 26/07/2008 ,πηρα την κανονικη αδεια μετα την ληξη της λοχειας,το μειωμενο(3,5 μηνες)και τωρα διανυω το εξαμηνο του οαεδ.μηπωσ ξερει κανεις αν δικαιουμε επιδομα και αδεια απο τον εργοδοτη;και αν ναι τα παιρνω ολοκληρα η καποιο ποσοστο;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 1.6 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Κ ΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ.ΔΗΛ. ΕΑΝ Π.Χ. ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ 11 ΜΕΡΕΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ Κ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ 13 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΤΑ ΕΞΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΑΕΔ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) ΚΑΙ 7 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΘΟ ΔΙΑ 25 Κ ΠΟΛΛ/ΖΕΙΣ ΕΠΙ 7.ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΪΟ ΑΡΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΡΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΜΑΪΟ Κ ΕΠΕΙΤΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΓΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ Κ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ 160 ? ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

• 1 month later...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, στις 29/9 ΄τελειώνει το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μου χρωστάει 17 μερες περίπου άδεια από το 2008 κ όλη την άδιεα του 2009 κ σε επικοινωνία με την ίδια πολύ άνετα δεχτηκε να πάρω ότι θέλω (φοβάμαι ότι θέλει να με κάνει να παραιτηθώ γιατι σαν λογική δεν στέκει) ή απλά θεωρεί ότι θα πάρω τις μέρες που μου χρωστάει κ δεν θα με πληρώνει. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε, γνωρίζετε αν δικαιούμαι χρήματα να πάρω ή όχι;;;

• 10 months later...

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ 17/10/2007 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 1392,12?.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ). ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ 1η ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ :

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣ 44Χ25=1100

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ 44Χ13=572

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 6/8 ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ 1/8-6/8 5Χ44=220.

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ?

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 22(ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ) ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ 15 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΗΛΑΔΗ 7Χ44?

ΡΩΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.

ξέρει κανεις κάτι?

ευχαριστώ!!!:?

Διαφημίσεις

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ 17/10/2007 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 1392,12?.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ). ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ 1η ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ 44Χ13=572

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 22(ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ) ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ 15 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΗΛΑΔΗ 7Χ44?

ξέρει κανεις κάτι?

Δεν ξερω αν φταιει η ωρα και η νυστα αλλα μου φαινονται υπερκαλα. Τυπικα σε σημειο σπανιοτητας.

Σου εδωσε την αδεια των 25 ημερων που δικαιουσε (αντι 22 που επρεπε)

Το επιδομα...

Σου πληρωσε την αποζημιωση για τις μερες που εργαστηκες ...

Δεν νομιζω να εχει κατι αλλο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ναι αλλα εγω παιρνω 15 ημερες αδεια απο τις 25(εργαζομαι 12 χρονια συνολο)

τις υπολοιπες δεν πρεπει να τις πληρωθω?

εννοειται ναι

οι αποδοχες αδειας ειναι ας πουμε σαν να δουλευα τον μηνα?

δηλαδη πληρωθηκα νωριτερα κ δεν θα παρω αλλα χρηματα την 1Η σεπτεμβρη(για εξοφληση του αυγουστου)

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ 44Χ13=572

Επειδη και εγω μπερδευτηκα.....

δικαιούσαι 25μερες....αδειας σωστα? Στις εβαλε σωστα? ειναι τα 1100

Επιδομα αδειας 13μερες...σωστα>? στα εβαλε..........

Τι λειπει?

οι αποδοχες αδειας ειναι ας πουμε σαν να δουλευα τον μηνα?

Aκριβως αυτο. Αδεια σημαινει καθομαι και πληρωνομαι. Αν την δουλευω σημαινει αποζημιωση αδειας.

δηλαδη πληρωθηκα νωριτερα κ δεν θα παρω αλλα χρηματα την 1Η σεπτεμβρη(για εξοφληση του αυγουστου)

1η Σεπτεμβρη θα παρεις πληρωμη τις 30-31/08 που θα εργαστεις.

Δλδ συνηθως επαιρνες κατι παραπανω?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ 44Χ13=572

ξέρει κανεις κάτι?

Το επίδομα αδειας είναι το μισό του μισθού περίπου!Δηλαδή 13 ημερομίσθια, οπως και το Πάσχα!Τα χριστούγεννα παίρνεις επίδομα Χριστουγέννων 25 ημερομίσθια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις