Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θετική Σκέψη....

Recommended Posts

Δεν ήξερα που να γράψω αυτό που νοιώθω....

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά αυτές τις μέρες όπου κι αν κοιτάξω μέσα στο forum όλο προβλήματα βλέπω...Μωράκια αρρωστούλικα,προβλήματα υγείας,προβλήματα στις εγκυμοσύνες...μια αρνητική ενέργεια γενικά να μας περιβάλλει...

Ας σκεφτούμε όλοι μαζί θετικά...να γίνουν καλά γρήγορα όλα τα άρρωστα μωράκια,να έχουν καλή έκβαση όλα τα προβλήματα υγείας,να πάνε καλά όλες οι εγκυμοσύνες....

Πιστεύω πολύ στη δύναμη της σκέψης και στο Θεό...

αν ενώσουμε όλοι τις σκέψεις και τις καρδιές μας όλα θα φτιάξουν και θα ανταλλάσουμε πάλι χαρούμενα μηνύματα και ευχάριστα θέματα...

Τα προβλήματα μέσα στη ζωή είναι βέβαια,κι υπάρχουν για να μας κάνουν πιο δυνατούς αλλά τόσα δυσάρεστα μαζεμένα δεν μπορώ να διαβάζω.....

Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα!!! :)

Διαφημίσεις

Συμφωνω κι επαυξανω !!!

Κι εμεις το τελευταιο διαστημα ολο στραβα παμε κι εφτασα να πιστευω οτι εχουμε φαει μουτζα ! Κακο πραγμα !!! Αποφασισα λοιπον πλεον να σκεφτομαι και να πιστευω μονο ΘΕΤΙΚΑ και οταν πεφτω ψυχολογικα να το παλευω αμεσως !!!

ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ !!! :D

Διαφημίσεις

Μακάρι να μπορούσε να γεμίσει όλος ο κόσμος με θετική ενέργεια ! Πιστεύω θα καταφέρναμε μέχρι και τον πλανήτη να σώσουμε !

Ας κάνουμε μια αρχή !!! :D:D:D

Μακάρι να μπορούσε να γεμίσει όλος ο κόσμος με θετική ενέργεια ! Πιστεύω θα καταφέρναμε μέχρι και τον πλανήτη να σώσουμε !

Ας κάνουμε μια αρχή !!! :D:D:D

:D:D:D:wink: Σκεφτείτε θετικά κάνει καλό!!!!!

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Μαζί κι εγώ!

Η θετική ενέργεια και η θετική σκέψη κάνουν καλό παντού. Μέχρι και αρρώστιες θεραπεύουν ενώ το αντίθετο συμβαίνει με την αρνητική σκέψη που προκαλεί κακά. Μόνο που με την καθημερινότητα το ξεχνάμε...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια (οκ, το ομολογώ δεν είναι στα φόρτε της είναι αργά... αλλά θα επανέλθω να δώσω ακόμη περισσότερη αύριο φρέσκια-φρέσκια!!!!) :wink::lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Καλημέρα κι από μένα! και ναι Μαριλένα κι εγώ έτσι νομίζω!! Μετά από πολλές Παρασκευές σήμερα νοιώθω μια ανεξήγητη χαρά και αισιοδοξία!!!! Αχ! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Μαριλένα, τώρα το είδα (μετά από πολύ καιρό πλακωσε δουλεια :evil::lol::lol::lol::lol: )

ρε γμτ, αμαν..... περαστικα και να είναι το τελευταίο!!!!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

..κι εγώ σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα....

άντε κορίτσια,την νικήσαμε την αρνητική ενέργεια...όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο...

Μακάρι να χουμε ακόμη πιο καλά νεάκια σήμερα για όλους μας...και κυρίως για τα διδυμάκια του Ματθαίου και της embryoyla :):):):):):)

Koρίτσια το ποτήρι πρέπει να το βλέπουμε πάντα μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!!!

Think positive!!!!!!

γιατί είναι μισογεμάτο ούτως ή άλλως :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι