Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!

Recommended Posts

Είναι γνωστό ότι κάθε γυναίκα είτε είναι μητέρα είτε όχι, είτε έχει 1 είτε 2 είτε 3 είτε 4 είτε 14 παιδία όλη μέρα τρέχει πανικόβλητη!!!!! :shock::shock:

Σχεδόν καμία γυναίκα δεν έχει πάνω από ένα τέταρτο για τον εαυτό της (και πολύ λέω!! :? ) όσο αναφορά τον ύπνο έχει ξεχάσει τι σημαίνει ακριβώς (μόνο όταν βλέπει την ετοιμολογία στα λεξικά θυμάται!!! :lol: ) για το άγχος της ημέρας δε θα το σχολιάσω καν…όπως επίσης και για τη σχέση με την πεθερά της!!!! :lol::lol::x

Γι’αυτό και άλλους περίπου 8000 λόγους (ίσως λέω και λίγους) κάθε γυναίκα αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!! :D:D:D

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να γράψετε το δικό σας λόγο που σας κάνει να λέτε ένα μπράβο σήμερα στον εαυτό σας!!!!

Κάνω την αρχή και λέω ΜΠΡΑΒΟ στον εαυτό μου που όλη μέρα δεν έχω γκρινιάξει καθόλου ενώ έχω περάσει τα μύρια όσα!!!!! :lol::lol::lol::!::!::!:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Ε τοτε να πω κι εγω μπραβο για δυο λογους.... πρωτον γιατι για τα δεδομενα μου εχω καπνισει πολυ λιγο και δευτερον γιατι τα παω καλυτερα με την Αγγελιαννα !!! :!:

Διαφημίσεις

Όχι μόνες μας! Το λέμε η μία στην άλλη :)

Και το μπράβο αξίζει ουσιαστικά όταν προέρχεται από κάποιον που ξέρει τι περνάς γιατι το έχει περάσει ή το περνάει κι ο ίδιος :):):) Οι υπόλοιποι μας αφήνουν αδιάφορες :)

Οπότε.....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!

6qjVp3.png

Μπράβο μας που ανεχόμαστε τα "περίεργα" και τα κουραστικά στη δουλειά μας, στους άντρες μας όποια και αν είναι αυτά, μικρά ή μεγάλα, στα παιδάκια μας, που είτε έχουν δύσκολα ωράρια, είτε ξενύχτια, είτε δεν τρώνε, είτε είναι άρρωστα και εμείς είμαστε πάντα δίπλα τους. Και μπράβο μας, που τα ανεχόμαστε όλα αυτά και προσπαθούμε να είμαστε και χαμογελαστές και ευδιαθετες!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ για όλα!

Και αντίθετα με ότι συνηθίζεται να λέγεται, για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρουμε,

αν υπάρχει θεός

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! :lol:

Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι άντρας!...σιγά μην έμπαινε στον κόπο και την ταλαιπωρία μόνο και μόνο για να προσφέρει... :lol:

Χωρίς παρεξήγηση στους άντρες του φόρουμ ,έτσι? :D

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑς ΘΕΕΣ ΜΟΥ!!!!!

Διαφημίσεις

Όχι μόνες μας! Το λέμε η μία στην άλλη :)

Και το μπράβο αξίζει ουσιαστικά όταν προέρχεται από κάποιον που ξέρει τι περνάς γιατι το έχει περάσει ή το περνάει κι ο ίδιος :):):) Οι υπόλοιποι μας αφήνουν αδιάφορες :)

Οπότε.....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!

Όχι μόνο ένα!!!! Χίλια μπράβο μας αξίζουν!!!!!Και επειδή τα λέμε μόνες μας ακόμα καλύτερα!!!! Φτιάχνουμε και τη ψυχολογία μας και μετά εχουμε περισσότερες αντοχές!!!!! :lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Καλέ κάνουμε σαν την διαφήμιση της coca - cola :lol::lol::lol::lol:

και τώρα ας χειροκροτήσουμε την ....

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! :lol:

Κι οπως ειπε ενας φίλος μου, που δεν υπαρχει πια, σε μια καρτα που μου έδωσε κάποτε στη γιορτη της γυναικας

"Δεν είναι λευκός Θεός

Είναι μαύρη Θεά"

Ρε μπαγασα...περνας καλά εκει πάνω;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...