Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ηθελα να σας ρωτησω το εξης .μετα απο λιγο λιγοτερο απο 11 μηνες που εχω γεννησει, ο εργοδοτης μου μου ανακοινωσε , οχι επισημα, οτι λογω μειωμενης δουλειάς, ενδεχεται να με απολυσει προς το καλοκαιρι. επειδη εχουμε αρκετα καλες σχεσεις, μου ειπε οτι θα το ξερω σιγουρα δυο-τρεις μηνες νωριτερα. μπορει να το κανει αυτο? απολυση δεν απαγορευεται να γινει για δυο χρονια?παιρνω καποια αποζημιωση? :cry:

Διαφημίσεις

Δυστηχώς Νicole η απαγόρευση απόλυσης εγκύου ισχύει για ένα έτος.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δικαιούσαι αποζημίωση. Εξαρτάται πάντα από τα χρόνια που είσαι στην εταιρεία (γράψε μου αν θέλεις ημερομηνία πρόσληψης). Ενα παραθυράκι των εργοδοτών (εύχομαι να μη το γνωρίζει ο εργοδότης σου)είναι ότι αν σε απολύσει με προειδοποίηση δικαιούσαι το ήμιση της αποζημίωσης (εξαρτάται πάντα από τα έτη, αναλογα με τα έτη και οι μήνες προειδοποιήσης)

Λοιπόν έχεις κλεισμένα 2 χρόνια.

Από 1 έως 4 έτη κλεισμένα δικαιούσαι αποζημίωση 2 μικτούς μισθούς (δηλαδή χωρίς ασφαλιστικές κρατήσεις). Εάν σε προειδοποιήσει εγγράφως 2 μήνες πριν τότε δικαιούσε το ήμιση της αποζημίωσης.

Για να βρεις ακριβώς το ποσό ανα μήνα θα υπολογίσεις τον μικτό σου μισθό πχ. 1000 (μικτά) Χ 14 = 14.000 : 12 = 1.166,67

Η απόλυση των υπαλλήλων μπορεί να γίνει είτε με προειδοποίηση είτε αμέσως χωρίς προειδοποίηση. Εγκυρη καθίσταται και στις δύο περιπτώσεις εφόσον μαζί με το έγγραφο κοινοποίησης της καταγγελίας καταβληθεί και η νόμιμη αποζημίωση.

Εάν η καταγγελία γίνει χωρίς προειδοποίηση ο απολυόμενος δικαιούται αποζημίωση τόσων μηνιαίων μισθών, όσοι είναι οι μήνες προειδοποιήσεως (ανάλογα με το χρόνο υπηρεσίας στον ίδιο εργοδότη).

Εάν η καταγγελία γίνει έπειτα από προειδοποίηση δικαιούται τη μισή από την παραπάνω αποζημίωση. (άρθρα 3 Ν. 2112/20, 4 Ν. 3198/55).

Αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε.....

Διαφημίσεις

Απο την μια απαγορευεται βεβαια να ενημερωσεις ατομο που βρισκεται υπο την προστασια του νομου εκεινη την περιοδο (εσυ προστατευεσαι ακομα) απο την αλλη ομως:

ή ειναι καλος ανθρωπος και σου δινει περιθωριο να βρεις κατι ενω εχεις καποιο εισοδημα

ή

κοιταει να γλιτωσει την μιση αποζημιωση με την προειδοποιηση (αν την κανει εγγραφως 2 μηνες πριν ειναι το 2ο) :?

Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

elenik, και τα δυο παιζουν. απο την μια ναι, εχουμε πιει και ενα κρασακι μαζι, γνωριζει τον αντρα μου, εχει ερθει σπιτι μου κτλ, απο την αλλη σαφως και κοιταει το συμφερον του.

Στην εταιρεια που ημουνα οποια κοπελα παντρευοταν την απελυαν 3 μηνες μετα τον γάμο για να μην εχουν αυτα τα "προβληματ" οπως ελεγαν!!Οταν πηρα το πτυχιο μου 3 μηνες πριν παντρευτω τους τα βροντιξα και εφηγα και η αποζειμειωση τους χαρισμα!Τωρα είμαι εγκυος στην μπεμπουλα μου και με δικη μου δουλεια και αρκετα ποιο ηρεμη!!

Nikole00 μια και αυτός μπορεί να κοιτάει το συμφέρον του αλλά γενικά οι εργοδότες δε φέρονται και με τον καλύτερο τρόπο στις μητέρες, θα σου έλεγα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην επιθεώρηση εργασίας και να ρωτήσεις τι δικαιώματα έχεις. Κι αυτό στο λέω γιατί εγώ, αφού με απέλυσαν 3 μήνες μετά το γάμο μου, για να είμαι "εντάξει" με τον εαυτό μου, αλλά και με τον επόμενο εργοδότη έμεινα πρώτα έγκυος, γέννησα και άρχισα να ψάχνω δουλειά μόλις η κόρη μου λεγινε 6 μηνών. Σε πληροφορώ ότι έκλειναν πολλές πόρτες μόνο και μόνο επειδή είχα μωρό... Δεν περίμεναν να ακούσουν τίποτε άλλο. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να λέω ότι το παιδί μου ήταν 6 χρονών και όχι 6 μηνών, αλλά βλέπεις δε μπορώ να πω ψέμματα. Τελικά έψαχνα 6 μήνες... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...Εξάλλου τον καιρό που λείπεις για τη γέννα δε σε πληρώνει ο εργοδότης, ούτε καν ένσημα δε σου βάζουν. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι σε θεωρούν αντιπαραγωγική ή "μειωμένης αποδοτικότητας"επειδή είσαι έγκυος ή έχεις μωρό. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δεν θα πρέπει να κοιτάμε και εμείς οι μητέρες το συμφέρον μας...

• 2 εβδομάδες μετά...

μεχρι τελευταια στιγμη δουλευα!!!και οταν σταματησα γιατι πλεον δεν αντεχα , μου εφερνε δουλεια στο σπιτι!!!!!!τωρα μου λεει πως μαλλον θα σταματησει η συνεργασια μας :( ναι, κοιτανε το συμφερον τους και εμεις τελικα το τρωμε....

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Ειμαι σχεδον 6 χρονια στην εταιρεια που δουλευω (παρα 2 μηνες) και πριν απο 4 μηνες γεννησα,

μπορειτε ν αμου πειτε αν ξερετε, τι δικαιουμε σε περιπτωση απολυσης?

Ειμαι σχεδον 6 χρονια στην εταιρεια που δουλευω (παρα 2 μηνες) και πριν απο 4 μηνες γεννησα,

Σήμερα κατά τύχη βρήκα αυτό http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=266. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.

.png .png

• 2 εβδομάδες μετά...
Στην εταιρεια που ημουνα οποια κοπελα παντρευοταν την απελυαν 3 μηνες μετα τον γάμο για να μην εχουν αυτα τα "προβληματ" οπως ελεγαν!!Οταν πηρα το πτυχιο μου 3 μηνες πριν παντρευτω τους τα βροντιξα και εφηγα και η αποζειμειωση τους χαρισμα!Τωρα είμαι εγκυος στην μπεμπουλα μου και με δικη μου δουλεια και αρκετα ποιο ηρεμη!!

Κι εμένα 3 μήνες αφού παντρεύτηκα με απέλυσαν δήθεν για "ανυπακοή" !!! πού ακούστηκε ! Επειδή λέει δεν δέχθηκα αλλαγή στα καθήκοντά μου, που όντως ισχύει αλλά γιατί να τη δεχθώ..Δεν νομίζω οτι υποχρεούμαι ως εργαζόμενη... Αχ, μου τα θυμήσατε πάλι... :twisted::twisted:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Tα μαλλια της κεφαλης του :lol::lol: . Δεν υπαρχει περιπτωση να σε απολυση. Πρεπει να σου δωσει οσα θα επερνες μεχρι να κλεισεις το χρονο μετα την γεννα + αποζημιωση + αν του κανεις και καμια καταγγελια για ψυχικη οδυνη :lol::lol: ...λαλαλα

Δεν υπαρχει μια στο 1.000.000 να το σκεφτεται καν. Χαλαρωσε. Αν το κανει θα σε αποκαταστησει :D:D

Α!!!!! Επισης ο νομος λεει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ. Αρα οποιαδηποτε απολυση σου θεωρειται ΑΚΥΡΗ!!!

Διαφημίσεις

λάβετε υπόψη σας ότι αν σας πουν επίσημα ότι σε τόσο καιρό απολύεσαι και αυτός ο "τόσος" καιρός είναι άνω του μήνα, σας καταβάλουν μισή αποζημίωση :?

από την άλλη, όταν σας έχουν ενημερώσει για απόλυση, έχετε το δικαίωμα να φευγετε μία ή δύο ώρες (Δε θυμάμαι) νωρίτερα για ανεύρεση νέας εργασίας και για συνεντεύξεις χωρίς να μεταβάλεται ο μισθός σας

Όλοι είναι....., τι να πω;Εμένα ξαφνικά θυμήθηκε να μου αλλάξει το ωράριο. Από εκεί που δούλευα ΔΕ-ΠΑ 9:00-17:00, θυμήθηκε οτι πρέπει να δουλεύω απογεύματα μέχρι τις 21:00 και Σάββατο. Και τι θα γίνει δηλαδή στην περίπτωση που αρνηθώ; Αφήστε που δεν μου κοινοποιεί τον μισθό που θα έχω από εδώ και μπρος, τι με εσένα μου λέει θα ασχολείται το γραφείο; Δηλαδή δεν δικαιούσαι να ξέρεις τι μισθό θα παίρνεις; :evil:

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Όλοι είναι....., τι να πω;Εμένα ξαφνικά θυμήθηκε να μου αλλάξει το ωράριο. Από εκεί που δούλευα ΔΕ-ΠΑ 9:00-17:00, θυμήθηκε οτι πρέπει να δουλεύω απογεύματα μέχρι τις 21:00 και Σάββατο. Και τι θα γίνει δηλαδή στην περίπτωση που αρνηθώ; Αφήστε που δεν μου κοινοποιεί τον μισθό που θα έχω από εδώ και μπρος, τι με εσένα μου λέει θα ασχολείται το γραφείο; Δηλαδή δεν δικαιούσαι να ξέρεις τι μισθό θα παίρνεις; :evil:

θεωρώ ότι αυτό στο κάνει επίτηδες για να παραιτηθείς επειδή δε μπορεί να σε απολύσει

χτύπα κι εσύ αναρωτικές

αμαν πια με αυτους τους τύπους που θέλουν να λέγονται κι άνθρωποι :evil:

Επικοινώνησε με την επιθεώρηση εργασίας. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι μπορεί ο εργοδότης να σου αλλάξει πόστο(το οποίο όμως να μην είναι ακατάλληλο για την κατάστασή σου). Μείωση μισθού δεν επιτρέπεραι με κανένα τρόπο. Για όλα θα σε ενημερώσουν στην επιθεώρηση. Πάντως εγώ θα χτύπαγα αναρρωτικές μέχρι να γεννήσω. Γιατί κάτι τέτοια τους χρειάζονται... Δηλαδή θα τους άρεσε αν φέρονταν έτσι στη γυναίκα τους ή στην κόρη τους?

.png .png

Επικοινώνησε με την επιθεώρηση εργασίας. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι μπορεί ο εργοδότης να σου αλλάξει πόστο(το οποίο όμως να μην είναι ακατάλληλο για την κατάστασή σου). Μείωση μισθού δεν επιτρέπεραι με κανένα τρόπο. Για όλα θα σε ενημερώσουν στην επιθεώρηση. Πάντως εγώ θα χτύπαγα αναρρωτικές μέχρι να γεννήσω. Γιατί κάτι τέτοια τους χρειάζονται... Δηλαδή θα τους άρεσε αν φέρονταν έτσι στη γυναίκα τους ή στην κόρη τους?

.png .png

κι εγώ με τη νεραϊδομαμά είμαι!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει.Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Γνωρίζετε αν μπορούν να σε μεταβάλλουν το ωράριο

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΧ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ...ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ) ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ :P:P:P:P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.ΣΤΟΝ 4ο ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ...ΠΗΓΑΙΝΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΑΠΛΑ(ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΕΟΝ") ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ....3 ΩΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙ(ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ) ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ "Η' ΜΩΡΟ Η' ΔΟΥΛΕΙΑ" ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ,ΕΧΩ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.... ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!!!

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.ΣΤΟΝ 4ο ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ...ΠΗΓΑΙΝΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΑΠΛΑ(ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΕΟΝ") ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ....3 ΩΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙ(ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ) ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ "Η' ΜΩΡΟ Η' ΔΟΥΛΕΙΑ" ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ,ΕΧΩ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.... ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!!!

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!!!

SEFI EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ..........ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ .......

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ :P:P:P:P:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...