Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

εγώ απ' ότι θυμάμαι στοιχίζουν από 0,40-0,70 περίπου η κάθε μία (είναι σε σακουλάκια-συσκευασία). Επίσης έχω παραγγείλει από το http://www.perizitito.gr ένα παιδικό βιβλίο τις "Νεραϊδοκατασκευές" (περίπου 7,00 Ε+εξ. αποστολής 4,00) που έχει ωραίες ιδέες σχετικά με νεραϊδούλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elsoyrio σκέψου ότι τα παιδάκια θα είναι λίγα οπότε και δύο ευρώ να ΄δωσεςι δεν είναι μεγάλο το κόστος. τα μεγάλα γλυφιντζούραι τα βρήκα δύο ευρώ κομπλέ όπως είπα και κάπου αλλού. Οι μπομπονιέρες των μεγάλων ας είναι πιο φθηνές αφού ποιοι θα τις κρατήσουν? Για την εταιρεία που λες σκέψου το καλύτερα γιατί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα ή εαν επιμένεις ότι παραγγείλεις και συμφωνήσεςι να βάλεις να στο γράψουν. Για περιέγραψε τις μπομπονιέρες γιατί μπορεί να την βρούμε πιο φθηνά . Στο γάμο μου είχα δεί σε μεγάλο κατάστημα της Ερμού μπομπονιέρες κουτάκια ιβουάρ με κοχύλια πάνω και αστερίες υπέροχες και τις είχαν σημερινά 4 € σας πληροφορώ μετά από πολύ ψάξιμο τηνβρήκα την ίδια σε συνοικιακό κατάστημα 1€. Από ότι κατάλαβα έρχονται τα container από Κίνα και διοχετεύονται με υλικά όλα τα μαγαζιά από κει και πέρα εαν το κατάστημα είναι στην Ερμού και πληρώνει ενοίκιο πανάκριβο το μετακυλούν σε μας. Μην σας πω ότι δύο χρόνια μετά που παντρέυτηκα πήγα στο Παρίσι και στην gallerie lafayette στον τελευταίο όροφο είχε νυφικά Γαλλικής γνωστής εταιρείας και είδα κάποιο που είχα δει στο μεγάλο κατάστημα της Ερμού (για το οποίο ζητούσαν 6.000 ευρώ ενοικίαση ) και όταν ρώτησα τις κοπέλες την ιμή μουείπαν 1000ευρώ. Για ενοικίαση ρώτησα και αυτές αφού κοιτάχτηκαν απορημένες μου είπαν όχι για πώληση δεν νοικιάζουμς νυφικά. Μου ήρθε κόλπος και πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο κάνουν για όλα μας χρεώνουν οι λοποδύτες 1000% πιο πάνω.

k4xS.jpg

elsoyrio σου προτείνω τώρα που το σκέφτηκα να πάρεις για τα κοριτσάκια κάτι φοβερές μπαλαρίνες κουκλίτσες και με καμπαρντινούλες ρόζ (1,5 €) στα jumbo για τα αγοράκια τα αυτοκινητάκια που σου είπα στα τραπέζαι να βάλεςι κουβαδάκια γεμάτα με καραμελίτσες και δεμένα μπαλονάκια και για τους μεγάλους κουτάκια με μπρελοκάκια για το κινητό τους . Νομίζω ότι έτσι θα ικανοποιηθούν όλοι . Εαν πάρεις τις νεραιδούλες θα ξενερώσουν οι άντρες και τα απιδάκια δεν θα το εκτιμήσουν. Σκέψου το.

k4xS.jpg

Μelina σ'ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου!!! Απλά έχω κολλήσει με μια νεραιδούλα που είδα στα Happy Events, και κατέληξα εκεί. Με προβλημάτισες όμως :? Η αλήθεια είναι ότι όλη η δουλειά έγινε μέσω internet, δηλ. μίλησα τηλεφωνικά με κάποια κοπέλα για κάτι που είδα στο site, και μου έφτιαξε ένα άλλο δείγμα, του οποίου είδα την φωτογραφία, κι έτσι συμφωνήσαμε... Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την άποψη του ότι, επειδή είμαστε μακριά, είχε τη διάθεση να ασχοληθεί και να μου προτείνει πράγματα από το τηλέφωνο, τη στιγμή που άλλοι δεν έδιναν ούτε τιμές τηλεφωνικά :evil: και να μου στείλει mail με φωταγραφίες και δείγματα (δεν ξέρω πως να την ανεβάσω να την δείτε) :oops: Δεν έχω τη δυνατότητα να γυρίζω πολύ σε μαγαζιά και να ψάχνω, γιατί έχω 2 παιδάκια και ο άντρας μου δουλεύει πολύ και μέχρι αργά και ... καταλαβαίνεις. Γι' αυτό και χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το forum, αφού από ιδέες και λύσεις εδώ άλλο τίποτε :D:D

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου. Αν μάθω να ανεβάζω και φωτο, θα σας δείξω κι εγώ τί έφτιαξα :)

Διαφημίσεις

EINAI ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

ΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΔΙΑΦΑΝΟ

ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ , ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ???

ΣΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ

ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ????

πολύ ωραία και τα δύο!

Αυτή τη νεραϊδούλα έχω δει αλλά δεν την έχω βρει πουθενά!

Έψαξα στο Νicolis και στη DIVA χωρίς επιτυχία!΄

Έχετε καμιά ιδέα για το που να ψάξω?

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :oops:

Το προσκλητήριο είναι ...clopyright από κάποια που είδα και μου άρεσαν, αλλά ήταν ακριβά για μένα.

Τις μπομπονιέρες τις παρήγγειλα στο Happy Events, γιατί κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η συγκεκριμένη νεραϊδούλα που την είδα εκεί, αλλά δεν μπόρεσα να τη βρώ όπου κι αν έψαξα. Είναι επασημωμένη και θα μου τη βάλει με δερματάκι για να μπορεί μετά να φορεθει στον λαιμό. Υπάρχει στο ww.happyevents.gr με πουγκάκι, αλλά μπορεί να φτιάξει και άλλα πράγματα. Εμένα μου έκανε πολλλές προτάσεις. Η συγκεκριμένη μπομπονιέρα μου κόστισε 1,70, και φτάνει 1,60 αν γίνει μόνο με τούλι....

ναι! νομίζω 2 μαγαζιά κολλητά στην οδό Πραξιτέλους, το πρώτο μόνο ασημένια και δίπλα τα μέταλλα. Το τρίτο μαγαζί με μέταλλα (μιλάμε για DIVA πάντα) είναι στον από πίσω δρόμο -νομίζω παράλληλος- στη Λεωχάρους. Έψαξα όμως για τέτοιο είδος ανεπιτυχώς. Αν βρεις κάτι-κάπου πες μου και σε μένα σε παρακαλώ!

Διαφημίσεις

Sorry Virginia :lol:

πήρα διάφανους φακέλους και τους έκοψα στη διάσταση που τους ήθελα, έβαλα μέσα παγιέτες και αστεράκια και το γάζωσα γύρω γύρω...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :wink:

πολύ ωραία είναι και τα δύο. Απλά πρόσεξε όπως σου είπα να σου γράψουν την συμφωνηθήσα ποσότητα και την τελική τιμή μην σου πούνε ότι ήταν χωρίς φπα κλπ. Κατα τάλλα πολύ ωραία.

k4xS.jpg

Elsoyrio πως τους ζήτησες τους φακέλους :?:

Πόσο σου κόστησαν οι προσκλήσεις :?:

Πόσο καιρό σου πήρε να τις φτιάξεις :?:

Το σχεδιάκι (το κυμα) το είχαν οι φάκελοι ή εσύ το έφτιαξες :?:

Οπως καταλαβαίνεις έχω ξετρελαθει με το προσκλητηριο και σκέφτομαι να σε αντιγράψω :lol:

Εκανες φανταστική δουλειά :!::!::wink::wink::D:D

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλημέρα κορίτσια :):):)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω κάτι τέτοιο και χαίρομαι για τα σχόλιά σας. Μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω και για τις παιδικές μπομπονιέρες :D:D:D

Βοn bon, αν θέλεις λεπτομέρειες, στείλε μου mail. Θα χαρώ να σε βοηθήσω. Κι όσο για την αντιγραφή, κι εγώ από αλλού το κόπιαρα - οι τιμές στα προσκλητήρια ξεκινούσαν από 1,90, κι εμένα μου στοίχισαν μισά λεφτά - μου έμειναν και υλικά - και max 5 ώρες δουλειάς... Οι κλέφτες :evil:

Elsoyrio μπράβο τέλειες οι προσκλήσεις!Και οι μπομπονιέρες πολύ όμορφες!

Αλήθεια ακόμη δεν έχω καταλάβει απο τι υλικό είναι ο φάκελος,είναι ύφασμα που γάζωσες εσύ?

Το όνομα του προσκεκλημένου που θα το γράψεις?

.png.png.png

Το εξωτερικό είναι πλαστική διαφάνεια που γάζωσα στην μηχανή. Το όνομα το έγραψα από την πίσω μεριά και δεν το έβαλα φάκελο - εκτός από κάποια λίγα που ταχυδρομήθηκαν.

Λοιπον κοριτσια, βρηκα και κατι αλλο ομορφο σαν ιδεα,

δυσκολο να κατασκευαστει ερασιτεχνικα,

απλως το παραθετω γιατι πολυ

μου αρεσε, ειναι πρωτοτυπο!

Μιλαω για κατασκευη πλεξιγκλας,

με λευκο-διαφανο ορθοστατη και στην

κορυφη του μια ροζ νεραιδα.

Αυτο μπαινει στο κεντρο του τραπεζιου

και χρησιμευει στην αριθμηση τους

και εχει και τρυπουλες για να δεθουν εκει

μπαλονια με ηλιο. Δεν εχω εικονα γιατι το βρηκα

σε καταστημα και δεν μπορουσα να το φωτογραφησω.

Επισης το ιδιο περιπου σε διαφανο πλεξιγκλας με ροζ

νεραιδουλα υπηρχε και σε τετραγωνο χαμηλο βαζο,

που εκτοσ απο το να στερεωσεις εκει τα μπαλονια,

θα μπορουσες να βαλεις καποια συνθεση με λουλουδια,

η' χρωματιστο ζελε, η' κερια.....

Εκτος απο νεραιδα, ειχε και γαλαζιο στεμμα πριγκηπα.

Τα νοικιαζει λοιπον, γιατι ποσα να αγορασει κανεις

και τι να τα κανει μετα??.......

Αν το βαλει βιτρινα, θα το φωτογραφησω να σας το δειξω........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...