Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη! Τελικα αποφασισα να το κανω σαν παραμυθι! Σε ευχαριστω και για τις ευχες, κι εσενα να σου ζησει η νεοφωτιστη!!! Δεν με τρομαζει η κουρασει, θελω να ειναι τελεια για την βαφτιση της νεραιδουλας μου!!! Τις μπομπο απο που τις πηρες? κι εγω ψαχνω για παιδικες μπομπο... προβληματιζομαι για τις αγοριστικες, ο πητερ παν δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο:oops:! Τα στιλο απο που τα πηρες?Για τους μεγαλους βρηκα αυτες http://www.adorex.gr/viewimage.php?id=29

τις πανω αριστερα! ειναι πολυ οικονομικες, θα εχω παρα πολλα ατομα και δεν διαθετω παραπανω! καλες δεν ειναι???

Οι μπομπονιερες ειναι χειροποιητες,μου εκοψε τα καδρακια ο μαραγκος και μου τα εφτιαξε με πυρογραφια ενας φιλος,οσο για τα στυλο για καλη μου τυχη τα βρηκα σε ενα βιβλιοπωλειο σε μερος που δεν το περιμενα....!!!!Πριν καιρο μου εδωσε η Χριστινα εδω στο forum μια ιδεα που νομιζω μπορεις να το κανεις και να επιλεξεις οτι φιγουρα θελεις για να μην εχεις το προβλημα για τα αγορακια το οποιο ειχα κι εγω.Ψαξε στο google για την τεχνικη της χαρτοπετσετας απο οτι εχω δει δεν ειναι πολυ δυσκολη η εφαρμογη της και βαζεις οτι θελεις σε διαφορες επιφανειες.Α κατι ακομα που ειχα σκεφτει ηταν να εκτυπωσω σε αυτοκολλητο την φιγουρα που ηθελα εγω την Tinkerbell στην περιπτωση μου και να τα κολλησω σε κουπες απλες λευκες οι οποιες ειναι πολυ οικονομικες.Το μονο κοστος σου θα ειναι η εκτυπωση στο αυτοκολλητο.Μπορεις να βρεις τις φιγουρες που θελεις να τις πας σε τυπογραφειο να σου την σκαναρουν και στο κανουν αυτοκολλητο.Αυτες που εχεις δει ποσο εχουν?Ειναι ομορφες αλλα θα βρεθεις μπροστα στον προβληματισμο για τα αγορια οπως ειχα βρεθει κι εγω.Αυτα,ελπιζω να βοηθησα λιγακι.Καλο κουραγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω ψαχνω για παιδικες μπομπο... προβληματιζομαι για τις αγοριστικες, ο πητερ παν δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο:oops:!

Ο Πήτερ Παν πάει σετάκι με την Τίνκερμπελ,εσύ που έχεις άλλη νεράιδα, μπορείς να κάνεις για τα αγοράκια ξωτικά.Θα βρεις διάφορα σχέδια,ενώ ο Πήτερ Παν κυκλοφορεί μόνο σε μεταλλική φιγούρα.

κι εγω ψαχνω για παιδικες μπομπο... προβληματιζομαι για τις αγοριστικες, ο πητερ παν δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο:oops:!

Ο Πήτερ Παν πάει σετάκι με την Τίνκερμπελ,εσύ που έχεις άλλη νεράιδα, μπορείς να κάνεις για τα αγοράκια ξωτικά.Θα βρεις διάφορα σχέδια,ενώ ο Πήτερ Παν κυκλοφορεί μόνο σε μεταλλική φιγούρα.

Χριστινακι σε ευχαριστω για μια ακομη φορα! Εισαι θησαυρος!!!!!

sq3Zp2.png

Οι μπομπονιερες ειναι χειροποιητες,μου εκοψε τα καδρακια ο μαραγκος και μου τα εφτιαξε με πυρογραφια ενας φιλος,οσο για τα στυλο για καλη μου τυχη τα βρηκα σε ενα βιβλιοπωλειο σε μερος που δεν το περιμενα....!!!!Πριν καιρο μου εδωσε η Χριστινα εδω στο forum μια ιδεα που νομιζω μπορεις να το κανεις και να επιλεξεις οτι φιγουρα θελεις για να μην εχεις το προβλημα για τα αγορακια το οποιο ειχα κι εγω.Ψαξε στο google για την τεχνικη της χαρτοπετσετας απο οτι εχω δει δεν ειναι πολυ δυσκολη η εφαρμογη της και βαζεις οτι θελεις σε διαφορες επιφανειες.Α κατι ακομα που ειχα σκεφτει ηταν να εκτυπωσω σε αυτοκολλητο την φιγουρα που ηθελα εγω την Tinkerbell στην περιπτωση μου και να τα κολλησω σε κουπες απλες λευκες οι οποιες ειναι πολυ οικονομικες.Το μονο κοστος σου θα ειναι η εκτυπωση στο αυτοκολλητο.Μπορεις να βρεις τις φιγουρες που θελεις να τις πας σε τυπογραφειο να σου την σκαναρουν και στο κανουν αυτοκολλητο.Αυτες που εχεις δει ποσο εχουν?Ειναι ομορφες αλλα θα βρεθεις μπροστα στον προβληματισμο για τα αγορια οπως ειχα βρεθει κι εγω.Αυτα,ελπιζω να βοηθησα λιγακι.Καλο κουραγιο!!!

Τα αυτοκολλητα νομιζω οτι θα ξεκολλησουν με τον καιρο και το πλυσιμο!Η ιδεα του στιλο μου αρεσε πολυ μιας και δεν θελω να διαθεσω πολλα. Θα κοιταξω και στα Jumbo. Εσενα ποσο σου στοιχισαν τα στιλο?

Θα ψαξω για ξωτικα που λεει και η συνονοματη

sq3Zp2.png

Τα αυτοκολλητα νομιζω οτι θα ξεκολλησουν με τον καιρο και το πλυσιμο!Η ιδεα του στιλο μου αρεσε πολυ μιας και δεν θελω να διαθεσω πολλα. Θα κοιταξω και στα Jumbo. Εσενα ποσο σου στοιχισαν τα στιλο?

Θα ψαξω για ξωτικα που λεει και η συνονοματη

Τα στυλο μου στοιχισαν 2.20 επισης πολυ ωραιες ηταν και οι μπομπονιερες της Koullam που ειχε βαλει παιδικο ποτηρακι εχει παρα πολλα σχεδια στο Jumbo καθως και κουπες με ηρωες διαφορους,μια δοκιμη θα σε πεισει!!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 5 months later...

Κορίτσια μου για σας! έχω ενθουσιαστεί πολύ με τις ιδέες σας. Σας παρακαλώ δώστε μου καμιά ιδέα για να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης με θέμα νεράιδα των λουλουδιών.

Aj6bp2.png

ZoVip3.png

μπορεις να αγορασεις γλαστρακι απο φυτωριο με ενα οικονομικο λουλουδακι..

και να εκτυπωσεις ενα κειμενακι που θα το κρεμασεις απο τα φυλλαρακια του με κορδελιτσες!

• 4 months later...

Γεια σας κι απο μενα

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε αν εχετε βρει καπου, για να φτιαξω μονη μου,χειροτεχνια για προσκληση σε βαφτιση με θεμα νεραιδες;;

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...