Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

Ααααα!!!!Ειχες πολυ κοσμο εσυ.Εγω εχω 95 μαζι με παιδια και λεω να κανω 2 με λουλουδια γιαι δεν βρισκω πολλα και 4-5 με κορδελες.Για τα μικρα θα κανω ενα με γλυφειτζουρια και ενα με marshmallows.Για σοκολατοδεντρο δεν εχω αποφασισει ακομα γιατι φοβαμαι τον καιρο μηπως εχει ζεστη και μου λιωσουν.

Θυμισε με πότε είναι η βάφτιση σας ?

Βάλε μας καμιά φωτογραφία αν θες από αυτά που έφτιαξες να σου πούμε καμια γνώμη ή καμιά άλλη ιδέα και καμιά συμβουλή ! :wink:

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

proskl2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://rozproskl.jpghttp://topiary.jpg

Εχω βαλει το ρυζοχαρτο της προσκλησης με το κειμενο το οποιο μετα το τυλιξα σαν καραμελα οπως φαινεται στην δευτερη φωτο.Το ενα δεντρακι ειναι αυτο στην τριτη φωτο το αλλο δεν το εχω βαλει ακομα στο γλαστρακι.Προσεχως......Η βαφτιση Koullam ειναι 19 Ιουνιου!!!Φιλια.Ελπιζω να σας αρεσουν.!!!!!!

Aχ μωρέ κρίμα είμαι δουλειά και δεν μπορώ να τα δω από εδώ το απόγευμα θα τα δω από σπίτι και θα σου πω ;)

Αντε κοντέψατε σε ένα μήνα ακριβώς από σήμερα :lol:

koullam ποσα εκατοστα υψος εχουν τα δικα σου?Στο συνολο εννοω απο τον πατο της γλαστρας μεχρι επανω.Τα ειδες αυτα που εβαλα?

koullam ποσα εκατοστα υψος εχουν τα δικα σου?Στο συνολο εννοω απο τον πατο της γλαστρας μεχρι επανω.Τα ειδες αυτα που εβαλα?

Αχ μωρέ ξεχάστηκα με τα παιδιά ξεχάστηκα. Μην τα φύγεις όμως έτσι ???

Τα δικά μου ο κορμός μόνο ήταν 35 εκατοστά τώρα σύνολο θα σε γελάσω αλλά το υψος που βγήκε μου άρεσε πάρα πολύ

[/url]

Διαφημίσεις

κορίτσια πολύ όμορφα ολα!Κουλα να σου ζησει η κόρη, εκανες καταπληκτικη δουλεια!Σταμ81 πολύ ωραίο δείγμα!μου αρεσει πολύ ο συνδυασμός φουξια-πρασινο, δείχνει πολύ φωτεινό!Και το προσκλητηριο καραμελα τελειο!Δειξε μας και αλλα!

κορίτσια πολύ όμορφα ολα!Κουλα να σου ζησει η κόρη, εκανες καταπληκτικη δουλεια!Σταμ81 πολύ ωραίο δείγμα!μου αρεσει πολύ ο συνδυασμός φουξια-πρασινο, δείχνει πολύ φωτεινό!Και το προσκλητηριο καραμελα τελειο!Δειξε μας και αλλα!

Μαμα Χρυσα ευχαριστω πολυ.Εντος των ημερων θα εχω και τα υπολοιπα ετοιμα ελπιζω!!!Απαιτουν πολυ χρονο τα δεντρακια αλλα ειναι πραγματικα πανεμορφα.Οποιος εχει ερθει σπιτι και τα εχει δει εχει ξετρελαθει.Οφειλω και παλι να ευχαριστησω την koullam για την ιδεα που μου εδωσε.

κοριτσια, μολις βρηκα αυτο το θεμα και θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ!!!!πολυ ομορφα ολα!!συγχαρητηρια και να σας ζησουν τα μωρακια σας!!

να ρωτησω με τη σειρα μου, την μπαλα απο φελιζολ την ντυνετε με κατι πριν καρφιτσωσετε πανω τα λουδια η ο,τι αλλο????και το ξυλο κανελλας το βαζετε μεσα στην μπαλα απλα η το κολλατε με καποιον τροπο???σκεφτομαι να τα κανω και εγω για τη βαφτιση του ζουζουνιου μας....

Δεν έχω φτιάξει (ακόμα) τέτοια δεντράκια,αλλά δεν υπάρχει λόγος να ντύσεις την μπάλα,αφού ούτως ή άλλως θα καλυφθεί ολόκληρη.Την κανέλα πάλι νομίζω ότι είναι καλύτερο να την σιγουρέψεις με λίγη σιλικόνη.

Δεν έχω φτιάξει (ακόμα) τέτοια δεντράκια,αλλά δεν υπάρχει λόγος να ντύσεις την μπάλα,αφού ούτως ή άλλως θα καλυφθεί ολόκληρη.Την κανέλα πάλι νομίζω ότι είναι καλύτερο να την σιγουρέψεις με λίγη σιλικόνη.

σε ευχαριστω πολυ βαφτισογκουρου μου!!!οταν δοκιμασεις πες μας πως σου βγαινει....

Διαφημίσεις

κοριτσια, μολις βρηκα αυτο το θεμα και θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ!!!!πολυ ομορφα ολα!!συγχαρητηρια και να σας ζησουν τα μωρακια σας!!

να ρωτησω με τη σειρα μου, την μπαλα απο φελιζολ την ντυνετε με κατι πριν καρφιτσωσετε πανω τα λουδια η ο,τι αλλο????και το ξυλο κανελλας το βαζετε μεσα στην μπαλα απλα η το κολλατε με καποιον τροπο???σκεφτομαι να τα κανω και εγω για τη βαφτιση του ζουζουνιου μας....

Καλησπερα.Χαιρομαι που σας αρεσαν.Εγω την κανελλα απλα την καρφωσα μεσα στην μπαλα αρκετα βεβαια τουλαχιστον 5-6 ποντους.Ειχα βεβαια ενα ατυχημα με την μικροτερη μπαλα που εβαλα.Την ειχα τελειωσει με τα λουλουδια και οταν εβαλα την κανελλα συνηθισμενη απο την πιεση που ασκουσα στην μεγαλυτερη μπαλα μαλλον το παραεκανα και την εσπασα.Περιττο να σας πω οτι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.Οσο για το ντυσιμο της μπαλας δεν χρειαζεται οπως σωστα ειπε η χριστινα

εγω μονο μια εβαψα με σπρευ διοτι δεν μπορεις να την ντυσεις με κατι(το δοκιμασα με χαρτι αφης)μονο ομως για αυτη που θα βαλω γλυφειτζουρια γιατι αν τα ξηλωσουν τα μικρα θα φαινεται ασχημα απο μεσα το φελιζολ.Αυτα οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου!!!!

Θα αργήσω να σας πω...πρέπει να κάνω παιδί πρώτα!!:lol::lol::lol:

kala εγω νομιζα οτι ολη αυτη την εμπνευση την ειχες με αφορμη ενα παιδι-επειδη σε εμενα η προκοπη ετσι ηρθε, πιστευα οτι εχεις καποιο παιδακι, παρεπιμπτοντως στο ευχομαι αν το θες!!!!-

Καλησπερα.Χαιρομαι που σας αρεσαν.Εγω την κανελλα απλα την καρφωσα μεσα στην μπαλα αρκετα βεβαια τουλαχιστον 5-6 ποντους.Ειχα βεβαια ενα ατυχημα με την μικροτερη μπαλα που εβαλα.Την ειχα τελειωσει με τα λουλουδια και οταν εβαλα την κανελλα συνηθισμενη απο την πιεση που ασκουσα στην μεγαλυτερη μπαλα μαλλον το παραεκανα και την εσπασα.Περιττο να σας πω οτι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.Οσο για το ντυσιμο της μπαλας δεν χρειαζεται οπως σωστα ειπε η χριστινα

εγω μονο μια εβαψα με σπρευ διοτι δεν μπορεις να την ντυσεις με κατι(το δοκιμασα με χαρτι αφης)μονο ομως για αυτη που θα βαλω γλυφειτζουρια γιατι αν τα ξηλωσουν τα μικρα θα φαινεται ασχημα απο μεσα το φελιζολ.Αυτα οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου!!!!

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!σημερα κιολας θα αγορασω τα υλικα κ θα το δοκιμασω!!!ο,τι αλλο θα επανελθω-μαλλον σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια σου..να εισαι καλα!!!!!

proskl2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://rozproskl.jpghttp://topiary.jpg

Εχω βαλει το ρυζοχαρτο της προσκλησης με το κειμενο το οποιο μετα το τυλιξα σαν καραμελα οπως φαινεται στην δευτερη φωτο.Το ενα δεντρακι ειναι αυτο στην τριτη φωτο το αλλο δεν το εχω βαλει ακομα στο γλαστρακι.Προσεχως......Η βαφτιση Koullam ειναι 19 Ιουνιου!!!Φιλια.Ελπιζω να σας αρεσουν.!!!!!!

Σταμ81 το κείμενο που έχεις στην πρόσκληση το είχα πάνω στο βιβλίο ευχών μας :lol:

Μάρεσε που τυλίξες την πρόσκληση σαν καραμέλα απλά θα προτιμούσα η πρόσκληση σας να ήταν κάτι διαφορετικό να είχε σχέση με το θέμα σου κάτι σε νεράιδα ας πούμε !!!

Τώρα για τα δεντράκια σου. Ομορφα είναι ! Την καρό κορδέλλα φούξια με άσπρο την είχα χρησιμοποιήσει και εγώ και μαρέσει πολύ !!! Απλά η πράσινη κορδέλλα θα την προτιμούσα ένα τόνο πιο ανοιχτή λαχανί που δένει πολύ με το φούξια και το ροζ !!! Οπως τις πετρούλλες που έχεις στο γλαστράκι. Δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι απλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία καθαρά.

Επίσης το γλαστράκι ωραίο θα το προτιμούσα ένα μέγεθος πιο μεγάλο για να είναι πιο συμμετρικό και αρμονικό με το μέγεθος της μπάλας !

Και νομίζω όπως το βλέπω από την φώτο πάντα είναι λιγάκι ψηλό. Δεν με χαλάει ότι είναι ψηλό αντιθέτος όμως μπορείς να βάλεις στον κορμό ένα φίογκο που θα τον φτιάξεις με κορδέλλα :wink: Το έχω δει σε άλλες δημιουργίες και μου άρεσε πάρα πολύ! Το έχω κάνει και εγώ στο δεντράκι με τα γλιφιτζούρια αν θες κοίταξε το εκεί :wink:

Γενικά όμως σαν σύνολο είναι πολύ ωραίο μπράβο σου και χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα :lol:

Αν έχεις και άλλες φώτο και θες γνώμες ή ιδέες πολύ ευχαριστως απλά βάλτες εδώ :wink:

[/url]

Διαφημίσεις

Την μπάλα φελιζολ εγώ την πήρα σε χρώματα.Βρηκα χρωματιστές και τις πήρα ροζ έτσι ώστε αν φαίνετε και κάπου η μπάλα να μην φάινετε το πράσινο και να είναι άσχημο. Δεν χρειάζετε να την ντύσεις απλά όταν είναι σοκολατάκια ή γλυφιτζούρια την έντυσα με μεβράνη διάφανη είναι και πιο σταθερή έτσι και στέκονται καλύτερα τα σοκολατά και τα γλυφιτζούρια που ειναι πιο βαρετα !

Οχι δεν το κολλάς το ξύλο κανέλλα απλα το καρφώνεις στην μπάλα.

Το ξύλο κανέλλας δεν είναι πολύ ανθεκτικό και ειδικά αν θα κάνεις με γλιφιτζούρια ή σοκολατάκια που είναι βαριά ίσως να σπάσει ! Για αυτό εγώ χρησιμοποίησα σωλήνες πλαστικές και τις έντυσα :wink:

[/url]

Την μπάλα φελιζολ εγώ την πήρα σε χρώματα.Βρηκα χρωματιστές και τις πήρα ροζ έτσι ώστε αν φαίνετε και κάπου η μπάλα να μην φάινετε το πράσινο και να είναι άσχημο. Δεν χρειάζετε να την ντύσεις απλά όταν είναι σοκολατάκια ή γλυφιτζούρια την έντυσα με μεβράνη διάφανη είναι και πιο σταθερή έτσι και στέκονται καλύτερα τα σοκολατά και τα γλυφιτζούρια που ειναι πιο βαρετα !

Οχι δεν το κολλάς το ξύλο κανέλλα απλα το καρφώνεις στην μπάλα.

Το ξύλο κανέλλας δεν είναι πολύ ανθεκτικό και ειδικά αν θα κάνεις με γλιφιτζούρια ή σοκολατάκια που είναι βαριά ίσως να σπάσει ! Για αυτό εγώ χρησιμοποίησα σωλήνες πλαστικές και τις έντυσα :wink:

καλα και εσυ εγραψες με της μικρης σου τα θαυματακια που εκανες με τα χερια σου!!μπραβο σου κοπελα μου!!!για τη σωληνα την πλαστικη το συγκρατησα κ απο πιο πανω που το λες...που μπορω να τη βρω εγω, μιας και ο πατερας μου κανει αλλο επαγγελμα?????

καλα και εσυ εγραψες με της μικρης σου τα θαυματακια που εκανες με τα χερια σου!!μπραβο σου κοπελα μου!!!για τη σωληνα την πλαστικη το συγκρατησα κ απο πιο πανω που το λες...που μπορω να τη βρω εγω, μιας και ο πατερας μου κανει αλλο επαγγελμα?????

Σε ευχαριστώ πολύ Θα προσπαθήσω τώρα να βάλω και άλλες φώτο από την βάφτιση μας. :lol: Να χαίρεσε και εσύ την κορούλα σου

Μπορείς να βάλεις οτιδήποτε αρκεί να είναι σταθερό και όχι βαρύ για να μην βαρύνει το όλο δεντράκι μιας και θα βαρούνε τα γλιφιτζούρια/σοκολατάκια από μόνα τους. Την σωλήνα από εκεί που προμηθεύονται οι ηλεκτρολόγοι τα πράγματα τους ή σε καταστήματα με είδη οικοδομής μπορείς να τους πεις να σου την κόψουν στο μέγεθος που την θες. :wink:

[/url]

μιας και μιλάμε για δεντράκια δείτε και αυτά

Για αγοράκι μπορείτε να το κάνετε και δώρο σε μια φίλη σας που γέννησε :wink:

http://www.etsy.com/listing/52938133/ribbon-topiary-its-a-boy

Για κοριτσάκια

http://www.etsy.com/listing/53371987/pink-its-a-girl-topiary?ref=v1_other_1

Καλά για αυτό δεν έχω λόγια

http://my2pinkladies.blogspot.com/2011/03/minnie-mickey-mouse-centerpieces.html

καλα τα έχω μείνει

http://my2pinkladies.blogspot.com/2010/10/pink-zebra-christening.html

[/url]

kala εγω νομιζα οτι ολη αυτη την εμπνευση την ειχες με αφορμη ενα παιδι-επειδη σε εμενα η προκοπη ετσι ηρθε, πιστευα οτι εχεις καποιο παιδακι, παρεπιμπτοντως στο ευχομαι αν το θες!!!!-

Ευχαριστώ για την ευχή,εννοείται ότι το θέλω πολύ!Η έμπνευση υπάρχει επειδή μου αρέσουν γενικά τα χειροποίητα και όσο περνάει ο καιρός,βλέπω ότι οι κατασκευές των κοριτσιών εδώ είναι ανώτερες από αυτές πολλών επαγγελματιών και αυτό μου δίνει πολλή χαρά!

Ευχαριστώ για την ευχή,εννοείται ότι το θέλω πολύ!Η έμπνευση υπάρχει επειδή μου αρέσουν γενικά τα χειροποίητα και όσο περνάει ο καιρός,βλέπω ότι οι κατασκευές των κοριτσιών εδώ είναι ανώτερες από αυτές πολλών επαγγελματιών και αυτό μου δίνει πολλή χαρά!

αχ αχ, τι τυχερο μωρο θα ειναι αυτο με τοσο χρυσοχερα μανουλα!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

και για να μην ειμαι οφφ να πω οτι μπαλες δε βρηλα παρα μονο κατι πολυ μεγαλες και κατι με διαμετρο 10εκ. δεν ξερω καλες ειναι οι δευτερες???τι διαμετρο περιπου ψαχνω αραγε???λουλουδακια φρηκα μικρα τριανταφυλλακια τα 12 πειπου ενα ευρω, κατι με 9 περιπου ευρω τα εικοσι αλλα μοιαζουν σα να τα εχεις κανει με βελονακι...ααα κασπω βρηκα με 7-8 ευρω και επειδη μου φανηκαν ακριβα λεω να κοιταξω κ στα ΤΖαμπο-αν και δεν ψωνιζω απο εκει αρκετα χρονια τωρα...τελοσπαντων...

και για να μην ειμαι οφφ να πω οτι μπαλες δε βρηλα παρα μονο κατι πολυ μεγαλες και κατι με διαμετρο 10εκ. δεν ξερω καλες ειναι οι δευτερες???τι διαμετρο περιπου ψαχνω αραγε???λουλουδακια φρηκα μικρα τριανταφυλλακια τα 12 πειπου ενα ευρω, κατι με 9 περιπου ευρω τα εικοσι αλλα μοιαζουν σα να τα εχεις κανει με βελονακι...ααα κασπω βρηκα με 7-8 ευρω και επειδη μου φανηκαν ακριβα λεω να κοιταξω κ στα ΤΖαμπο-αν και δεν ψωνιζω απο εκει αρκετα χρονια τωρα...τελοσπαντων...

Κάτσε καλέ,μην βιάζεσαι!!:lol::lol:

Για τις μπάλες,καλά είναι τα 10 εκ. νομίζω,ειδικά αν κάνεις αρκετά μικρά δεντράκια.Αν θέλεις κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό,θα χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερη.

Λουλουδάκια και κασπώ πιστεύω θα βρεις και σε καλύτερη τιμή.Αυτά που μοιάζουν να έχουν γίνει με βελονάκι πού τα βρήκες??

Καλησπερα!!!Εγω χρησιμοποιησα και 12 και 10 εκατοστων.Για να καταλαβεις περιπου αυτη που εχω βαλει στη φωτο ειναι 12 εκατοστων.Οσο για τα μπουκετα ψαξτο πολυ γιατι η αισχροκερδεια βασιλευει.Εγω βρηκα το ιδιο μπουκετο ακριβως με 1 ευρω και αλλου με 2.50 ευρω.Αυτα με το ενα ευρω οσο κι αν σας φανει περιεργο τα βρηκα σε λαικη και ηταν ακριβως τα ιδια με αυτα των μαγαζιων.Στα τζαμπο εγω εχω κοιταξει αλλα δεν ειχε κατι που να ταιριαζει νομιζω βεβαια ειναι και αναλογα τι χρωματα θα εχεις.Θυμαμαι ειχε αρκετα σε πορτοκαλι.

Σταμ81 το κείμενο που έχεις στην πρόσκληση το είχα πάνω στο βιβλίο ευχών μας :lol:

Μάρεσε που τυλίξες την πρόσκληση σαν καραμέλα απλά θα προτιμούσα η πρόσκληση σας να ήταν κάτι διαφορετικό να είχε σχέση με το θέμα σου κάτι σε νεράιδα ας πούμε !!!

Τώρα για τα δεντράκια σου. Ομορφα είναι ! Την καρό κορδέλλα φούξια με άσπρο την είχα χρησιμοποιήσει και εγώ και μαρέσει πολύ !!! Απλά η πράσινη κορδέλλα θα την προτιμούσα ένα τόνο πιο ανοιχτή λαχανί που δένει πολύ με το φούξια και το ροζ !!! Οπως τις πετρούλλες που έχεις στο γλαστράκι. Δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι απλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία καθαρά.

Επίσης το γλαστράκι ωραίο θα το προτιμούσα ένα μέγεθος πιο μεγάλο για να είναι πιο συμμετρικό και αρμονικό με το μέγεθος της μπάλας !

Και νομίζω όπως το βλέπω από την φώτο πάντα είναι λιγάκι ψηλό. Δεν με χαλάει ότι είναι ψηλό αντιθέτος όμως μπορείς να βάλεις στον κορμό ένα φίογκο που θα τον φτιάξεις με κορδέλλα :wink: Το έχω δει σε άλλες δημιουργίες και μου άρεσε πάρα πολύ! Το έχω κάνει και εγώ στο δεντράκι με τα γλιφιτζούρια αν θες κοίταξε το εκεί :wink:

Γενικά όμως σαν σύνολο είναι πολύ ωραίο μπράβο σου και χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα :lol:

Αν έχεις και άλλες φώτο και θες γνώμες ή ιδέες πολύ ευχαριστως απλά βάλτες εδώ :wink:

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις.Το κειμενο το βρηκα απο ενα site που κανει προσκλησεις και μου αρεσε πολυ οσο για την προσκληση απλα θεωρησα λιγο υπερβολη να εχει και αυτη σχεση με την νεραιδα καθοτι κατι αλλο θα ηταν πιο δυσκολο και δεδομενου οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τις πεταει θεωρησα οτι δεν επρεπε να αναλωθω πολυ περισσοτερο με αυτο το κομματι.Η κορδελα ειναι οντως πιο ανοιχτη πρασινη εχει βγει λιγο σκοτεινη στη φωτο και το υψος δεν το εχω αποφασισει ακομα το εχω βαλει προσωρινα στο γλαστρακι.Τα γλαστρακια τα ηθελα κι εγω ενα τσικ πιο μεγαλα αλλα τα αμεσως επομενα απο αυτα ηταν σχεδον διπλασια σε μεγεθος και θα ηταν ασχημο δεν μου αρεσαν.Την καρο φουξια την πηρα απο τζαμπο και ολες τις αλλες απο ειδη συσκευασιας.Μου εκανε εντυπωση που ειπες οτι εβαλες χρωματιστες μπαλες φελιζολ.Που τις βρηκες?Δεν εχω συναντησει πουθενα και εχω ψαξει πολυ!!!!!Σε 1-2 μερες θα εχω τελειωσει την τοποθετησει τους στα γλαστρακια.Εχω κανει 3 με κορδελες μεχρι στιγμης και μια με λουλουδια.Τα λουλουδια με δυσκολεψαν παρα πολυ να τα βρω.Εχω μια σχεδον γεματη και δεν βρισκω αλλα να την τελειωσω.Ελπιζω να βρω!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...