Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

Bizelaki η κεντρική ιδέα είναι αυτή: "Αποφάσισα την πάνα μου να βγάλω,

Το κουστούμι μου να βάλω

Αφού ονομα επίσημο θα πάρω μα

και γενέθλια θα κάνω.

Σ΄αφήνω να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις......

ρε βικακι για να δω αν εχω καταλαβει καλα...να γραψω κατι τυπου ιστοριουλα???γιατι αυτο το στιχακι μια χαρα ειναι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό το βρίσκεις??? Τι γνώμη του ειδικού ζητάω!!! :D

Για ποιηματάκι καλό είναι, δεν συγκρίνεται βέβαια με αυτό που έγραψες, και τι ιστοριούλα να γράψεις για ένα μωρό που βγάζει την πάνα του??? :shock::roll:

Μόνο πουφ μπορείς να κάνεις :lol::lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

για τη μελίνα!

Στη Χωρα του Ποτε επικρατεί αναστατωση…ο Peter Pan παρακολουθει με ενδιαφέρον την Tinker Bell να πεταει πανω κατω κουνώντας συνεχως τα φτερα της…είναι αναστατωμενη γιατι δεν εχει πολύ χρονο…πρεπει να διαλέξει γρήγορα ένα όνομα για τον μικρούλη πριν τον στείλουν πίσω στη μαμα του..

«Ελα μαζι μου», ειπε ο Peter, «μετά τη λίμνη με τις γοργόνες, κάτω από το μαγεμενο φεγγαρι, θα παρουμε το μονοπάτι των φεγγαραχτίδων και εκει στη σπηλιά των κουρσαρων είναι το μεγάλο βιβλίο των ονομάτων»

«Τέλεια»,αναφωνησε η Tinker bell και χαμογελασε μέχρι και η ψυχή της!!!

Πεταξανε μαζι και βρηκαν το βιβλιο…ωρες μετα κραυγουλες ευτυχιας γεμισαν τη σπηλιά, «Το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!», φωναξε η Tinker Bell, “αυτό είναι το ονομα που του ταιριαζει», και πηρε αγκαλιά τον μικρουλη και πεταξανε γυρω τριγυρω από τη χαρα της!!!!Τότε εγραψε σε ένα χαρτακι το όνομα και το εβαλε στη τσεπουλα του μαζι με λίγη νεραιδόσκονη…

«Είναι ωρα να γυρισεις πισω μικρε μου», ειπε η Tinkerbell

«Και πως θα γυρισω πίσω????»

«Αυτό είναι ευκολο», ειπε ο Peter, «απλά κάνεις μία ευτυχισμενη σκέψη»

«Όντως είναι ευκολο», ειπε ο μικρούλης και σκέφτηκε την αγκαλιά της μαμας του…

«Και μη ξεχασεις μικρουλη….υπάρχει μια Χώρα του Ποτέ που σε περιμένει, όπου όλα τα ευτυχισμένα όνειρα πραγματοποιούνται…»

….ανοιγοντας τα ματια του ειδε το χαμογελο της μαμας του…

«δες τη τσεπουλα μου μαμα, δες», σκεφτηκε ο μικρουλης

«Τι να ναι αυτό που στραφταλίζει?»σκέφτηκε η μαμα….

Καλό το βρίσκεις??? Τι γνώμη του ειδικού ζητάω!!! :D

Για ποιηματάκι καλό είναι, δεν συγκρίνεται βέβαια με αυτό που έγραψες, και τι ιστοριούλα να γράψεις για ένα μωρό που βγάζει την πάνα του??? :shock::roll:

Μόνο πουφ μπορείς να κάνεις :lol::lol::lol::lol:

ειναι καλο σε συνδιασμό με όλα αυτα που εχεις σκεφτει να κάνεις (σοκολατοφλυφιτζουρια και προσκλητηριο εμφανιση)...ειλικρινά δεν μπορω να σκεφτω ιστοριουλα με πανα γαμωτο....

Γεια σας ! ειμαι νεα στο forum ...μπηκα γιατι και εγω ψαχνω ιδεες για τα βαφτισια της πριγκιπισσας μου!!!

Μου εχετε δωσει πολλες ιδεες!!!

Bizelακι φανταστηκα τα κειμενα σου!!!

Συγχαρητηρια!!!!

φιλια σε ολες/ολους!!!

smats!

Πριγκίπισσα θα σε αγαπώ ότι και να γίνει!!!!

Mamaccita Madness

Διαφημίσεις

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!! ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΖΕΛΑΣ:!::!::!:

ψάχνω κάπως τελευταία στιγμη για τη βάφτιση της κόρης μου που θα γίνει 9 Μαρτίου και είπα να σας ρωτήσω μερικά πραγματάκια γιατί το κατέχετε το αντικείμενο :D:D:D

Χρώματα εκρού και φούξια, όπως και τα ρουχαλάκια που διαλέξαμε με τη νονά της και θέμα νεράιδες κι εγω!!! :roll:

Δέν είχα τέτοιο σκοπό, αλλά βρήκα τέλειες μπομπονιέρες οι οποίες είναι μικρές νεραιδούλες με τούλινες φουστίτσες και φτεράκια.... Η αλήθεια είναι πως για μένα όλα αυτά είναι λίγο γλυκανάλατα και αρκετά ροζ :oops: αλλά ταιριάζουν απόλυτα στην μικρή στρουμπουλή πριγκήπισσά μου :).

Οι μπομπονιέρες κοστίζουν 1,5ε η μία. Θα έχω τις ίδιες μπομπονιέρες για μικρούς και μεγάλους. Τις θεωρείτε ακριβές; Πιστεύετε πως για τα αγοράκια θα πρέπει να έχω κάτι άλλο; Και αν ναι, ρίξτε και καμία ιδέα :lol: Σκέφτηκα σβούρες, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη.

θα θέλει γιατι είναι εκπληκτικός τύπος . Εγώ ακόμη ψάχνω το concept΄χθές που έιδα το κειμεν.ό σου σκέφτηκα να συνδυάσω κάτι με νεράιδες (γιατί νεράιδες δεν πάνε μόνο στακ ορίτσια) και έτσι μου ήρθε η ιδέα για το παραμύθι του peter pan νομίζω ότι ο peter είχε μια νεραιδούλα που τον προστάτευε μπορώ να βρώ παιχνίδια σχετικ.α με τον peter pan από τα καταστήματα στην disneyland για τα αγόρια (πειρατές , καράβι, κουκλάκια με τον peterpan) και για τα κορίτσια την νεράιδα. Οπότε το κείμενο στο προσκλητήριο μπορεί να παίξει με νεράιδες αλλά κάπως τροποποιημένο . Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι το παραμύθι με τον πρίγκηπα που ήταν μεταμορφωμένος σε βάτραχο οπότε το προσκλητήριο θα παίξει σε ένα ωραίο πρασινολαδί με μια κορωνίτσα χρυσή οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους κουτάκια με βατραχάκια και ο στολισμός στα τραπέζια πράσινα στέμματα γεμάτα με ζαχαρωτά. Αυτόν τον στολισμό τον΄είδα στο mec στην έκθεση γάμος-βάπτιση .

http://s272.photobucket.com/albums/jj199/sofoula82/?action=view&current=phpbon2BNAM.jpg

bizelaki οτι και να πω ειναι λιγο.ειλικρινα εισαι καταπληκτικη.παρακολουθω μερεσ τωρα.φωτογραφιεσ απο τη βαφτιση,τα πανεμορφα λογακια για τα προσκλητηρια....που αν δεν εχετε προβλημα θα δανειστω κι εγω εκεινο με τισ νεραιδουλεσ.....ταιριαζει τοοοοοσοοοο πολυ με τη μικρη δαναη μου...μπραβο σου κουκλα μου.προσφερεισ παρα πολλα εδω μεσα.να'σαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

κατι ασχετο...προσπαθω καιρο τωρα να φτιαξω κι εγω αυτα τα tickers αλλα δε μπορωωω.ειμαι και ολιγοντι ασχετηαπο αυτα.ενω τα φτιαχνω ολα καλα δε ξερω πωσ να το μεταφερω στο δικο μου προφιλ.

βοηθηστε με μωρε κι εμενα την καημενουλα.......

σασ ευχαριστω εκ των προτερων

μπιζελακι και παλι συγχαρητηρια για την καλλιτεχνικη σου φυση.

πολλα φιλια.κατια

μου φαίνεται ότι πρέπει να ανακυρήξουμε το bizelaki σε επίτημη πρόεδρο των Βαφτίσεων :)

με όλες αυτές τις ιδέες που μας δίνει νομίζω ότι της αξίζει :wink:

(φοβάμαι όμως μήπως ανακαλύψει το ταλέντο της και αρχίσει και μας χρεώνει... :lol:)

δώστε καμιά ιδέα για στολισμό εκκλησίας βρε παιδιά (στο προαύλιο, γιατί μέσα δεν μας αφήνουν)

line_feet_beg_39_time_1185508800_text_c720b8ebe5ede120e5dfede1e9.gif

sassy εγω μονο μπαλονακια θα βαζα...να τα παρουν και τα παιδακια μετα στο τελος να χαρουν!!!λουλουδια και μπαλονια το θεωρω υπερβολή και δε μου αρεσει αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο του καθενος...

Διαφημίσεις

Bizeli, είσαι κρυφό ταλέντο... που τώρα φανερώθηκε!!! Μπράβο!!! Θέλω ιδέες και για τον μπέμπη μας!!!! Για προσκλητήριο, κείμενο και μπομπονιέρες!!! Όποιος-α έχει όμορφες ιδέες, ας μου πει!!!

θεμα βάτραχος που εγινε πρίγκηπας?? ειναι πολυ ωραιες οι μπουμπουνιέρες που πρότεινε η σοφουλα και ωραιο θεμα για να "παιξεις" με τα υπολοιπα γενικότερα...ενα αλλο αγαπημενο θεμα δικό μου ειναι το παραμύθι ο μικρός πριγκηπας (Ελενη εσυ δεν ειχες κανει τετοιο????)

...ενα αλλο αγαπημενο θεμα δικό μου ειναι το παραμύθι ο μικρός πριγκηπας (Ελενη εσυ δεν ειχες κανει τετοιο????)

bizeli καλά θυμάσια είχα κάνει προσκλητήριο με θέμα τον μικρό πρίγκιπα (είχα φυσικά και τη βοήθειά σου). Δεν ήταν κάτι περίπλοκο, απλώς το φτιάξαμε και το τυπώσαμε σε φωτογραφικό χαρτί. Στη καλή πλευρά είχε την εικόνα από το βιβλίο με ένα απόσπασμα και στο πίσω μέρος ήταν σαν καρποστάλ. Όποια κοπέλα θέλει μπορώ να της το στείλω με e-mail και δεν έχει παρά να γράψει το κειμενάκι που επιθυμει και να το τυπώσει.

http://i187.photobucket.com/albums/x246/kleri/prosklisi0001.jpg

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

...ενα αλλο αγαπημενο θεμα δικό μου ειναι το παραμύθι ο μικρός πριγκηπας (Ελενη εσυ δεν ειχες κανει τετοιο????)

bizeli καλά θυμάσια είχα κάνει προσκλητήριο με θέμα τον μικρό πρίγκιπα (είχα φυσικά και τη βοήθειά σου). Δεν ήταν κάτι περίπλοκο, απλώς το φτιάξαμε και το τυπώσαμε σε φωτογραφικό χαρτί. Στη καλή πλευρά είχε την εικόνα από το βιβλίο με ένα απόσπασμα και στο πίσω μέρος ήταν σαν καρποστάλ. Όποια κοπέλα θέλει μπορώ να της το στείλω με e-mail και δεν έχει παρά να γράψει το κειμενάκι που επιθυμει και να το τυπώσει.

http://i187.photobucket.com/albums/x246/kleri/prosklisi0001.jpg

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=1209072128524.JPG

Bizelaki σ'ευχαριστώ το κείμενο είναι φοβερό μου άρεσε και θα το κάνω προσκλητήριο.

ELSOYRIO νομίζω ότι για τα αγοράκια είναι καλό να πάρεις κάτι άλλο έχω δεί με 1,5 ευρώ στον Μουστάκα φοβερά αυτοκινητάκια(πλαστικά) σε όλα τα χρώματα .Νομίζω ότι θα τους αρέσουν.

k4xS.jpg

Eυχαριστώ Μελίνα. Τελικά, μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο, αποφάσισα να φτιάξω παιδικές γλειφιτζούρια ή καραμελίτσες. Βρήκα κάτι μπομπονιέρες που μου άρεσαν πολύ στο Happy Events, αλλά ξέφευγα από τα λεφτά που είχα υπολογίσει :? . Ετσι για να τις πάρω, θα φτιάξω μόνη μου τις παιδικές, για να έρθω στα λεφτά που υπολόγιζα.... Αν δεν καταφέρω να βρω ωραία γλειφιτζούρια, θα καταλήξω στις καραμελίτσες, κάτι σαν αυτό που έκανε η bizeli. Ελπίζω να μου πετύχουν :)

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι .....

Για τα παιδάκια να έχω έξω από την εκκλησία ένα καρότσι που θα δίνει μαλλί της γριάς, στολισμένο με μπαλόνια (έχω ρωτήσει μια γιαγούλα που πουλάει) και να τα δώσω και από ένα μικρό παιχνιδάκι (κάτι από τα Τζάμπο).

Επίσης σκέφτομαι να έχω άλλο ένα καρότσι που θα δίνει παγωτά στους μεγάλους, αντί να μοιράσω γλυκά. Επίσης διακοσμημένο με μπαλόνια.

Τι λέτε;;;

Μου αρέσει τρελά :!::!::!: Αν και ο περίβολος της εκκλησίας είναι ωραίος, θα είναι τέλειο :) Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι για τους γονείς να τρώνε παγωτό και να κυνηγούν και τα πιτσιρίκια τους μόνο, αν κρίνω από τον δικό μου, ο οποίος δεν είναι να τον αφήσεις δευτερόλεπτο από τα μάτια σου :D:D

Σκέφτομαι .....

Για τα παιδάκια να έχω έξω από την εκκλησία ένα καρότσι που θα δίνει μαλλί της γριάς, στολισμένο με μπαλόνια (έχω ρωτήσει μια γιαγούλα που πουλάει) και να τα δώσω και από ένα μικρό παιχνιδάκι (κάτι από τα Τζάμπο).

Επίσης σκέφτομαι να έχω άλλο ένα καρότσι που θα δίνει παγωτά στους μεγάλους, αντί να μοιράσω γλυκά. Επίσης διακοσμημένο με μπαλόνια.

Τι λέτε;;;

υπεροχη ιδεα...τελειο!!!

πολύ ωραία ιδέα με το μαλλί της γριάς εαν σου κάνει καλή τιμή . Νομίζω οτι τα παιδάκια θα το εκτιμήσουν πολύ γιατί κάνουν σαν τρελά για μαλλί της γριάς. Τουλάχιστον τα ανηψάκια μου.

k4xS.jpg

Με μια πρόχειρη κουβέντα με τη γιαγούλα είπαμε για το μαλλί της γριάς στο ένα ευρώ. Για το παγωτό δεν συννενοήθηκα ακόμη.

Σκέφτομαι άραγε πως θα φανούν στους καλεσμένους.

Το εκκλησάκι είναι μικρό και έξω έχει σέντρα, σαν μικρό παρεκάκι να φανταστείτε.

Πείτε καμιά ιδέα για να φαίνονται όμορφα. Μπαλόνια...τι άλλο;;

Αν έχει και δεντράκια, έχω δει και μου άρεσε που κρεμάνε διάφορα μπιρμπιλίκια στα κλαδιά, ανάλογα με το θέμα της βάφτισης. Εγώ το είδα με νεραιδούλες - αυτός είναι ο καημός μου :D:D - αλλά φαντάζομαι θα μπορεί να γίνει και με άλλα πράγματα π.χ. φαναράκια ή και απλές κορδέλες :wink:

Αχ!! αυτές οι νεράιδες.

Εχω φάει χοντρό κόλλημα με αυτές.

Οπου σταθώ και όπου βρεθώ όλο νεράιδες κοιτάω.

Τι ακριβώς είδες σε σχεση με τις νεράιδες;

Α! και κάτι ακόμα.

Είδα το σάιτι του Nikolis groyp που προτείνεται και είδα κάποιες νεράιδες.

http://www.nikolisgroup.gr/advanced_search_result.php?keywords=fairy

Τους έστειλα εμαίλ εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και δεν μου απάντησαν. Μήπως γνωριζετε τις τιμές τους;;Διάβασα από εσας ότι έχει μαγαζί και στο κέντρο Βολεύει καμία να πάει να ρωτήσει;

Εγώ είμαι από Λάρισα και είναι δύσκολο

Πήγα το Σάββατο!!! Οι τελευταίες (86020117) κοστίζουν 11 ευρώ τα 100 κομμάτια, αλλά δεν είναι τόσος εντυπωσιακές όσο φαίνονται :cry: Είναι μικρούλες - τουλάχιστον γι'αυτό που έψαχνα εγώ - και μαυρισμένες... Και οι τρίτες στην πρώτη σειρά κάπου εκεί κυμαίνονται. Τις άλλες δεν τις πήρε πουθενά το μάτι μου, αλλά δεν είμαι και αξιόπιστη στο ψάξιμο :D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...